Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 aprilie 2022

Y 259 - China - Rusia - Ucraina - Noua Ordine Mondială - Gândurile lui Athena Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 02 mart. 2022
Traducere Const. Mihăilescu

Swaruu X (Athena): De zeci de ani vedem o expansiune a tuturor lucrurilor chinezești în întreaga lume. Totul este proiectat, pregătit și manipulat de la nivelul controlorilor. Valorile și conceptele fasciste, comuniste se extind și cuceresc întreaga voastră lume occidentală. 

Deteriorarea mașinilor industriale occidentale, centrată în SUA are loc în favoarea unei hegemonii industriale totale chineze. Sincopele sistemelor economice occidentale și deteriorarea identității naționale, regionale, culturale și personale a tuturor oamenilor din Occident ajută expansiunii chineze..
Se poate face o legătură cu oamenii din China care nu au voie să vadă cultura occidentală, cu cenzura puternică în mass-media. Parcă populația chineză ar fi ferită de „contaminarea” a tot ceea ce este și provine din Occident.c

Izolarea populației chineze de influența a tot ceea ce este occidental, cu excepția părților pe care chiar controlorii doresc să fie filtrate, este masivă brutală și fără menajamente. În China, protecția valorilor precum gândirea de sine, libertatea de exprimare și chiar trans-sexualitatea sunt suprimate .

Pe scurt, controlorii au o atitudine, un comportament complet inuman, aș spune chiar anti-umanitate, favorizează China și sistemele sale de control în masă, în toate privințele. Este evident și ușor de înțeles că centrul atenției noii umanități, după resetare și apariția Noii Ordini Mondiale, va fi în China.
La acestea se adaugă detalii semnificative, cum ar fi izolarea, pentru un motiv sau altul, a unor mari orașe din China dar și zecile de mii de locuințe noi păstrate goale, mai ales în nord.
Conectez această realitate și cu faptul că guvernul Chinei a eliminat restricția de a avea copii, de la doar unul pe cuplu la 3 pe cuplu. 

Asta merge mână în mână cu faptul că spitalele din China nu oferă vasectomii și, în curând, vânzarea prezervativelor și a pilulelor contraceptive nu va fi de interzisă și se vor procura fără prescripție medicală oficială, ori aprobată de partid. Este evident ceea ce vor conducătorii chinezi : vor mult mai mulți chinezi. Ca aspect general: are loc o expansiune a Chinei din toate punctele de vedere.

Revenind la situația conflictului din Ucraina, da, văd posibilitatea unui război lung și sângeros, precum au fost cele din Balcani, invazia rusă a Afganistanului, în anii 1980 ori Vietnamul, pentru SUA. 

Putem spune fără să greșim că aici este mâna controlorilor non-umani, dacă ne luăm mai ales după cruzimea reacțiilor lipsite complet de empatie. Ceea ce vor ei este să uzeze Rusia și Occidentul din punct de vedere moral, economic și militar, prin război, cea mai bună modalitate de epuizare, mai ales dacă ne gândim că el a fost programat imediat ce „plandemia” nu prea mai avea efect.

Faptul că se vehiculează posibilitatea ca Polonia să furnizeze arme Ucrainei, înfurie Rusia, și face situația extrem de volatilă, fiind suficient doar de un simplu steag fals undeva (la fel ca momentul din Golful Tonkin -Vietnamul) care a marcat începutul intervenției SUA, 2 august 1964), pentru a izbucni războiul direct între NATO și blocul rusesc.

Prin Noua Ordine Mondială, se urmărește distrugerea civilizației de tip occidental, ștergându-se de pe fața planetei orașe și culturi întregi, așa cum am văzut deja că s-a întâmplat cu Tărtăria. Acest lucru indică o nouă resetare, „Apelarea”, așa cum o numesc ei în engleză.
Pentru că militar vorbind, strategia pe care o văd aici este clar următoarea:
Un război de uzură între Rusia și Occident, niciodată nuclear (pentru că ar fi anihilare totală, ceea ce nu ar fi în interesul niciunei tabere), prin care se urmărește uzarea și slăbirea forțelor militare și economiilor tuturor țărilor implicate, în special ale Rusiei.
Cu alte cuvinte: dintre cei trei poli de putere actuali: Vestul (
SUA și NATO) - Rusia - China, controlorii lumii voastre vor să impună China drept câștigător, pentru că ea va fi centrul Noii Ordini Mondiale.

Prin acest război, capacitățile (militare, economice, financiare, hegemonice, inclusiv moralul și nivelul de trai al popoarelor din ele) ale celor două tabere vor scădea foarte mult, singura putere mondială rămânând China, care-și va impune voința la nivel global.
Motivul pentru care în cel de-al Doilea Război Mondial, Germania a pierdut, nu s-a datorat lipsei de disciplină sau tehnică militară, pe care Germania le avea, ci combinației a doi factori principali:
a) deschiderea mai multor fronturi de luptă simultane,

b) capacitatea copleșitoare a economiilor Occidentului (inclusiv SUA) de a produce tot ceea ce era nevoie pentru a distruge mașina de război germană, industria germană epuizându-și resursele până la colaps.
Și în situația actuală se întâmplă același lucru, dar prin alte modalități. 

-) Chinezii încurajează de zeci de ani relocarea sistematică a fabricilor și tehnologiilor occidentale de vârf în China. În mod indirect aceasta a dus la creșterea dependenței occidentului (și nu numai) de produsele chinezești. 

Formându-și o puternică bază de dezvoltare în mai toate ramurile industriei, agriculturii, cercetării (cu tehnologie occidentală), având forță de muncă arhisuficientă, chinezii au evoluat tehnologiile, lăsând în urmă pe cei de la care le cumpăraseră și făcând dependente de ei majoritatea popoarelor lumii.
Intenția este clară: conflictul de lungă durată între Rusia și Occident-NATO va duce la decimarea puterii combatanților, lăsând Chinei posibilitatea de a-și crește puterea, influența și dominația în toate domeniile lumii voastre (militar, economic, cultural) pe întreaga voastră planetă..
Adică, să înlături gândirea occidentală despre libertate, despre individualitate, va fi ușor dacă populația chineză se extinde în lume și, odată cu aceasta, modul de a gândi al chinezilor: supuși, ascultători, disciplinați, muncitori și fără prea mari pretenții. Acesta este viitorul la care vă puteți aștepta.

Tactica chinezilor (manevrați de cei care conduc din afară lumea voastră) este simplă și extrem de eficientă: dacă ai doi inamici, nu alegi să te lupți tu cu ei ci îi pui să se lupte unul cu altul; pentru prelungirea conflictului, tu ajutând când pe unul când pe celălalt, până când combatanții se vor fi anihilat reciproc.

La final, învingătorul vei fi tu, nu unul dintre ei.

Nu cred că Putin și strategii lui au prevăzut ceea ce văd eu clar acum: că nu au putut câștiga rapid, având în vedere că trebuia destrămată o țară mare care primește și sprijin extern. Apoi, în zonele urbane armele grele nu pot fi folosite și ar trebui să mergi din ușă în ușă ca să-ți lichidezi adversarii, timp în care poți deveni țintă pentru lunetişti, plus că e zona în care se pot folosi mici arme defensive. Inexorabil te îndrepți spre un război lung și secătuitor. Aș putea greși, dar nu cred, nu cu datele actuale.
Un alt lucru important de care oamenii ar trebui să țină cont este faptul că, în timpul unui război, ambele părți vor acționa prin diseminarea dezinformării și propagandei la scară largă. Ceea ce vezi la TV, știri și canale YouTube, online sau altfel, nu  va reflecta niciodată realitatea a ceea ce se întâmplă pe teren.
Presa oficială, din nicio țară, nu va spune adevărul, ci va face propagandă, fiecare parte susținând că este câștigătoare. Și, dacă știrea vine din Occident, să fiți siguri că este cea mai puțin credibilă. Un război se câștigă folosind masiv arma dezinformării.

https://swaruu.org/transcripts/china-russia-ucraine-new-world-order-athena-swaruu-s-thoughts

3 comentarii:

  1. Senzațional! Ce explozie de informații negative, de ură, resentimente, de dezvoltări dizarmonice a unor evenimente, realizată practic prin proiecție mentală și răspândirea ei exponențială prin intermediul minților cititorilor, a unei variante de viitor probabil. În schimb, nu se oferă în acest material NICIO SOLUȚIE, nicio polarizare, nicio echilibrare a informațiilor furnizate. Concluziile le trage fiecare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu unde depistați dv.„ dezvoltări dizarmonice ale unor evenimente”, mie mi se par explicații pertinente, care se bazează pe realitățile ultimilor 10-15 ani, în care China practic a „explodat” în toate domeniile, anunțându-și clar intenția de a deveni prima putere mondială (eu cred că deja a și reușit). De loc nu mi se pare o deviere de la subiectul principal al acestei perioade, în care două mari puteri se confruntă folosind un „teren neutru”. Civilizațiile ET benefice, care ne monitorizează, procedează corect că nu intervin („nu oferă NICIO SOLUȚIE”). DE fapt,prin informațiile pe care ni le oferă, ei speră să ne ”trezim” să ne decidem, să ne unim și să acționăm. Noi, oamenii, însă așteptăm (ca totdeauna)ca problemele noastre să ne fie rezolvate de alții. Și asta nu se va întâmpla, căci există legi universale imuabile care nu trebuie încălcate. Cine le încalcă va plăti mai devreme sau mai târziu.

      Ștergere
  2. Adevărat,cu o remarcă însă ! Se vede cu ochiul liber cum chinezăriile pătrund,de la măştile infestate nanotehnologic până la autoturisme,utilitare,drumuri,aeroporturi şi poduri suspendate,mâine poimâne ne renovează metroul sau mai plasează un al 2- lea Soare pe orbită - cu varianta PĂMÎNT PLAT IMOBIL ŞI INFINIT.
    Ei bine nu China face asta,este mânată din spate,o țară care se respectă nu importă haine să işi asasineze economic
    poporul,totul este făcut de păienjenişul tentacular al hidrei cu minte de stup.Chinezoii au tupeu că au fost lăsați să ne distrugă,vă amintiți cum că s-a descoperit că hainele chinezeşti ar avea rahaturi in ele ( nanotehnologie ), hainele nu au fost interzise,dar chinezii au promis că in răstimp de 10 ani le vor retrage de pe piață.MARE MINCIUNĂ,au pătruns cu şi mai multă,măştile cu viermi sunt cel
    mai bun exemplu.

    https://spirituletern.blogspot.com/2022/04/y-259-china-rusia-ucraina-noua-ordine.html

    RăspundețiȘtergere