Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 septembrie 2017

Susținerea energiilor de frecvență superioară .

Mesaj de la Consiliul Arcturian din dimensiunea 9D

 (5 sept.2017; channeler Daniel Scranton)  
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi. 
Ne-ați depășit așteptările în mai multe rânduri. Asta ne dă dreptul să mai ridicăm încă un pic „ ștacheta”. Ne-ați dat motive s-o facem, și asta este mai ales în avantajul vostru. Nu-i mai puțin adevărat că, în consecință, și așteptările noastre vor fi mai mari de la voi. 
Am observat că, indiferent de starea actuală a energiilor din lumea voastră, nu numai că supraviețuiți, ci de fapt, preluați forța loviturii cu care ați fost izbiți și o transformați în energia de care aveți nevoie. Într-o notă mai veselă, am zice că învățați repede să lucrați „cu materialul clientului”. Altfel spus, deveniți capabili să transformați energia care părea distructivă în ceva pozitiv pentru viața voastră.
Știm că nu este ușor. Putem vedea efectele pe care energiile cu frecvență mai mare le au asupra voastră, dar, mai degrabă decât să fugiți și să încercați să vă ascundeți de ceea ce vine peste voi, am observat că voi acceptați și chiar ieșiți în calea provocărilor. Impresionant!
Observăm, de asemenea, tendința voastră de a sări în ajutorul celor care trec prin situații disperate. Mereu găsiți modalități de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Cum spuneți voi „totdeauna cel care plânge găsește un umăr pe care s-o facă”. Totodată, vă vedem cum trimiteți către ceilalți energie plină de compasiune și iubire.
Vă mărturisim că această atitudine, de a ajuta pe cei în nevoie, chiar asumându-vă anumite riscuri, ne impresionează foarte plăcut. Acest minunat comportament este foarte inspirat deoarece voința voastră de a vă ajuta, de a colabora, de a sări în ajutorul celor care au nevoie este un punct de putere care vă ajută să ascensionați mai repede în dimensiunea a 5-a, către care vă îndreptați.

Dacă v-ați putea aminti și de ce vă aflați acum în această viață pe Pământ, ar fi încă și mai bine. Asta v-ar întări și mai mult în hotărârea de a vă uni, modalitate care ar face călătoria voastră mult mai ușoară
Mai este un aspect pe care vrem să-l menționăm: cu cât mai repede veți reuși să înțelegeți rostul puternicelor energii care uneori vă lovesc, materializate în plan fizic sub diferite forme, cu atât veți avea o abordare mai potrivită, o atitudine mai adecvată momentului, veți fi mai calmi și mai încrezători.  În acest fel nu v-ați mai „vărsa focul”, supărarea pe alții ci ați avea o înțelegere și o viziune mai largă asupra tabloului general al creației și al evoluției.
Vedeți voi, de asta suntem noi aici, în apropierea voastră, în această importantă perioadă a evoluției sistemului vostru planetar.


Vrem să spunem că suntem aici pentru a vă reaminti că toată suferința voastră, din cauza drasticelor fenomene [naturale] care se manifestă, are nu numai o explicație dar și un rost și că ea va influența și determina favorabil viitorul vostru. Mai răbdați un pic, căci ceea ce vine peste voi vă va face și mai puternici și vă va apropia mai mult de linia de sosire, de la capătul cursei. 

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de această nouă conexiune cu voi.


http://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-cranston-september-5th-2017/


Un comentariu:

  1. Multumesc pentru traducere!
    Vezi Prepare for Change - România
    https://www.facebook.com/groups/479418062219871/
    pentru colaborare.

    RăspundețiȘtergere