Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 decembrie 2019

Va avea loc o falsă invazie extraterestră pentru ca elitele să obțină controlul total al omenirii? Iată ce spun experții ufologi

Adevăr sau păcăleală ? Experții ufologi avertizează asupra unui eveniment cosmic de tip „steag fals” afirmând că statul va pune în scenă o falsă invazie extraterestră pentru a obține controlul total al omenirii.
În timp ce lumea noastră devine din ce în ce mai stranie, numeroși experți în fenomene OZN avertizează asupra a ceea ce poate fi cel mai bizar eveniment din istoria umană: un „steag fals” cosmic în care guvernele disperate ale lumii înscenează o invazie extraterestră masivă cu scopul de a-şi finaliza țelul de a obţine obediența totală a omenirii (datorită isteriei generate de pretinsa venire a extratereștrilor). Poate acest scenariu sună a nebunie celor neinițiați, dar ascultați ce spun experții înainte de a vă pronunța și verificați în Washington Post relatările despre tehnologia care poate face posibil așa ceva.
Experții spun că un astfel de eveniment poate fi pus la cale printr-o combinație tehnologică: aeronave exotice avansate construite de oameni, tehnologie holografică avansată și mass-media globală complice, deja experimentată în arta elaborării știrilor false (CNN, Washington Post etc.) destinate ascultătorilor creduli. Adevărul este că majoritatea oamenilor cred orice li se spune, chiar dacă informația nu are niciun argument credibil (aşa cum este, de exemplu, în cazul minciunii încălzirii globale).
Dr. Stephen Greer, Dezvăluirea Sirius
Unul dintre cei mai cunoscuți cercetători care vorbesc public despre evenimentul cosmic de tip steag fals este dr. Stephen Greer, fondatorul Dezvăluirii Sirius, o organizație dedicată descoperirii adevărului despre adevărații extratereștri precum și a farselor organizate la nivel mondial, menite să înșele masele.
Conform spuselor lui dr. Greer, multe (dar nu toate) din fenomenele denumite OZN care au fost observate în întreaga lume implică aeronave construite de oameni. Complexul militar industrial se compune dintr-o structură de putere la care nici măcar președintele SUA nu are acces, şi care are interesul să planifice un eveniment cosmic de tip steag fals pentru a înșela omenirea, făcând-o să creadă că lumea este invadată de extratereștrii.
Conform spuselor lui dr. Greer, dacă un număr mare de oameni de pe întregul pământ se trezesc și încep să conteste statutul structurii de putere, o invazie extraterestră va fi regizată prin desfășurarea de aeronave aşa-zis „extraterestre”, ce deja au fost construite, testate și perfecționate de companii ce construiesc arme secrete, cum ar fi Northrup, Grumman și Boeing. Cu ajutorul mass-media mincinoase – CNNNYTWashPost si alte „presstituate” – orice minciună poate fi promovată ca un fapt real.
Acum, dat fiind că se produce o trezire globală în masă ce se accelerează zi de zi, înscenarea evenimentului de tip steag fals cosmic pare iminentă, avertizează specialiștii.
Dacă cineva încearcă să regizeze un eveniment, îl vom denumi așa cum este el, mincinos… și nu vom urma ceea ce ei numesc «Scriptul Armaghedonului»”, spune Greer. El explică faptul că steagul fals cosmic poate fi acoperirea pentru a iniția exterminarea parțială a umanității:
Le-ar plăcea să vadă «înghețarea» civilizației noastre și exterminarea a 5 miliarde de oameni într-un conflict regizat, astfel că vor declanşa Armaghedonul. Aceasta este adevărata dimensiune a planului ce se implementează încă din anii ’50. Acei oameni din serviciile de informații care au habar despre aceasta… nici nu pot să-mi găsesc cuvintele care să exprime cât de devastați vor fi când vor înțelege cu adevărat. Ei știu cum acești indivizi se folosesc de religie, rasism, extratereștrii, divizare, pentru a menține focul arzând. Dar lovitura cea mare va fi lansarea unui atac regizat asupra planetei, care va arăta 100% ca un eveniment extraterestru … dar nu va fi.”
Tehnologia care să permită organizarea unui astfel de eveniment există deja
Există deja tehnologia de care este nevoie pentru a pune la cale un aşa-zis „atac extraterestru” masiv, care îi va convinge pe cei mai mulți că este vorba de un atac autentic. Washington Post chiar a publicat un articol în anul 1999, în care detaliază cum armata SUA a planificat înscenarea unei „apariții a lui Dumnezeu” în Irak, pentru a-i face pe oameni să se încadreze în linia trasată. Respectiva știre prezentată de Washington Post descrie de asemenea cum armata SUA este capabilă să falsifice la perfecție vocea oricui, făcându-l să spună orice doresc ei.
De remarcat că această tehnologie exista în anul 1999. Până astăzi, când au mai trecut 20 de ani, cu siguranţă s-au făcut progrese uimitoare. Imaginați-vă implicațiile unui steag fals cosmic în care să fie falsificată și imitată vocea lui Donald Trump…
Atacul extraterestru de tip steag fals poate fi de asemenea augmentat astăzi prin tehnologia proiectării audio care literalmente produce discursuri omenești (și alte sunete) direct în mintea grupurilor mari de oameni, spun alți experți. Este denumit „efectul auditiv de radio frecvență”.
Videoul de mai jos oferă o demonstrație scurtă a funcționării acestei tehnologii ca parte a unei campanii de marketing:
Documentarul UNACKNOWLEDGED (Nerecunoscut)
Documentarul „Nerecunoscut”, realizat de dr. Steven Greer, este un film inovator ce prezintă cele mai bune dovezi în legătură cu suprimarea energiei gratuite, secretele OZN și activitățile guvernamentale mușamalizate.
În trailerul de mai jos, el explică: „Cel mai periculos fapt ce se petrece astăzi pe planetă nu este ISIS, nici Irak, nici Rusia, nici China. Este vorba de un grup de mușamalizare scăpat de sub ochii și controlul congresului, oamenilor, președintelui, ce a dezvoltat aceste tehnologii pe care le foloseşte orbește pentru a identifica și ținti vehicule extraterestre.”
Într-un avertisment similar, fostul ministru al Apărării din Canada, Paul Hellyer, atrage atenţia asupra puterii corporațiilor, serviciilor secrete, producătorilor de armament ai armatei SUA, ce au penetrat statul în adâncime. „Puterea lor colectivă este incalculabilă. Planul lor este crearea unui imperiu cum n-a mai existat până acum. Ei o numesc noua ordine mondială”, spune acesta în înregistrarea video. „Va sfârși orice guvernare condusă de și pentru oameni. Va fi o dictatură… a elitei privilegiate”, avertizează Paul Hellyer.
Urmăriţi declaraţia sa în clipul de mai jos, unde descrie steagul fals cosmic ca urmând a se petrece în curând:
Este ceva adevărat în cele de mai sus? Este decizia ta. Asigură-te însă că ceea ce crezi are o bază reală și nu reprezintă falsuri elaborate, iluzii sau înşelăciuni în care ai fost momit să crezi. Dacă vreunul din avertismentele de mai sus se dovedesc a fi adevărate, discernământul va deveni o aptitudine crucială pentru supraviețuire.
yogaesoteric
8 decembrie 2019

Un comentariu:

  1. https://misatv.ro/actiune-la-unison-pentru-sustinerea-paranormala-a-presedintelui-american-donald-trump/

    RăspundețiȘtergere