Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 august 2019

Mesaj de la Federația Luminii; 19 aug.2019

Channeler Blososom Goodchild
Traducere Const. Mihăilescu


Blossom: Bună ziua, prietenii mei. Mantra recomandată de voi: „ Eu sunt LUMINA, eu sunt IUBIREA, eu sunt CEL CE SUNT”, repetată de mai multe ori pe zi, cu siguranță mă ajută să nu am gânduri negative. Cred că îi ajută și pe alții.
F.L: Ne încântă ceea ce spui și începem prin a vă saluta. Am spune că acest exercițiu poate fi o cheie care vă ajută să aveți un sentiment de împlinire, de bunăstare. Cu timpul, vreți constata că rezultatul benefic apare indiferent dacă ați plecat de la o stare de nemulțumire, de frustrare, de disperare sau de la una de liniște. ..
Când ești trist ... te ajută să-ți întărești încrederea.
Când ești disperat ... te va ajuta să vezi lumina și să ieși din întuneric.
Când ești confuz ... îți va oferi pace și limpezire.
„Cântați” această Binecuvântare în TOATE situațiile căci ea vă va ușura sufletul, vă va mări încrederea și vă veți simți mai puternici.
Pe măsură ce energia acestor cuvinte va crește ... PUTEREA din spatele lor va crește, de asemenea
.
Așa cum am spus în ultima noastră comunicare ... în această perioadă voi puteți simți mult mai multe energii superioare care vă penetrează ființa.
Această afirmație (mantră), repetată zilnic de cât mai mulți dintre voi, vă permite să vă conectați mai ușor cu Sursa Divină, să vă amplificați puterea nu numai a voastră dar și a planetei.
Mulți dintre voi sunt acum pe deplin treziți și capabili să-și controleze gândurile la un nivel superior, ceea ce este necesar pentru a putea acumula energii atât de necesare în procesul de evoluție.
Bl: Asta mă trimite cu multe luni în urmă când vorbeați de „mari și încăpătoare containere” aflate pe navele voastre spațiale, menite să stocheze imense cantități de energie care, la momentul oportun, va fi trimisă pe Pămând în folosul umanității și al sistemului nostru planetar.(nota C.M.: în legătură cu aceasta voi publica un articol separat).
F.L: Ceea ce spui este corect. Aceste containere cu energie a luminii încep să fie deschise în această perioadă. Vom explica.
Imaginează-ți multe containere conținând aceaste Energii Luminoase ... ordonate și marcate pe nivelurile 1,2,3, etc.
În ultimii ani ...conținutul containerelor de nivel 3D au fost golite de energia conținută, care a fost descărcată în atmosfera planetei voastre..
Apoi s-a trecut la containerele conținând energii copatibile cu niveluri superioare. Este adevărat că am constatat că multe ființe umane din diverse locuri ale planetei nu erau pregătite să primească energii superioare.
Nu vorbim neapărat despre anumite țări… pentru că se poate ca în aceeași țară să existe ființe pregătite să asimileze energii superioare, chiar dacă în acel areal, în plan fizic, lumea se afle în război. Este de menționat că în ceea ce privește formele de relief, energiile superioare sunt mult mai ușor absorbite și asimilate în zonele muntoase, oricum mai izolate de „civilizație”.
Aceasta înseamnă că țările cu relief muntos, mai ales împădurit, cu ape cugătoare, unde omul n-a intervenit de loc sau foarte puțin, sunt favorizate în ceea ce privește primirea de energii ale luminii superioare.
În unele zone nici nu mai este nevoie de o anume pregătire, în vederea primirii acelor energii: ele sunt „turnate” direct. Aceasta nu înseamnă că se practică discriminarea, în ceea ce privește infuzarea energiilor, deși diferențe vor exista, cu siguranță, însă ele vor fi determinate de „curățenia” energetică a locului și viețuitoarelor de acolo (în primul rând de gândirea și comportamentul umanilor, față de ei și față de natură).
Bl: De ce totuși…pare că suntem atât de afectați de ENERGII, de calitatea acestora? Lumea începe să creadă că din ce în ce mai multe energii ne sunt trimise pentru a provoca adevărate dezastre. Eu gândesc că dacă ar fi energii ale iubirii ar trebui să facă bine nu prăpăd.
F.L: Dragi suflete, am mai vorbit și în trecut despre cauzele care determină parcă din ce în ce mai dese și drastice manifestări ale naturii și care vă afectează din ce în ce mai sever viața.
Intensitatea și frecvența producerii lor este legată intrinsec de viteza și volumul anihilării energiilor negative care s-au acumulat de-a lungul vremii pe și în planeta voastră.
Pe de altă parte, se spera că umanitatea va întra într-un ritm din ce în ce mai accelerat de trezire, adică de conștientizare. Însă, între speranțele noastre și ceea ce se întâmplă cu adevărat au apărut diferențe care, din păcate, s-au accentuat.
Trebuie să înțelegeți că noi, ca de altfel, oricine altcineva, nu are dreptul să vă încalce liberul arbitru, libera voastră alegere.
Unii nu s-au trezit, alții nu doresc s-o facă, considerând că le e bine așa.
O parte dintre cei treziți la noua conștiință încep să fie îngrijorați de comportamentul neadecvat al unor semeni de-ai lor.
Deși în sine acest sentiment nu este condamnabil, el este unul negativ care scade frecvența de vibrație. Un comportament echilibrat, lipsit de furie, de ură, de durere, de minciună și de incriminări ar asigura un răspuns mai bun al civilizației umane la noile provocări.
Ceea ce trebuie să faceți voi, fiecare dintre voi, este să experimentați eliberarea de tot ce ați clădit având la bază vechi energii. Sunt multe de eliberat, de anulat sau de modificat, căci nu este vorba doar de ceea ce s-a întâmplat în această viață ci și în toate celelalte anterioare. Este adică nevoie de anularea (echilibrarea) încărcăturilor karmatice pe care le-ați acumulat până la acest moment.
Tot ceea ce nu servește Lumina, dar care se află în „bagajul” vostru, trebuie scos la suprafață, curățat și transformat sau părăsit. O, da, știm: „ușor de zis, greu de făcut”.
Însă un lucru trebuie să vă fie clar: nu mai puteți face nici-un pas în față dacă nu vă debarasați de aceste poveri ale trecutului, care vă blochează înaintarea.
Nu este nici greu nici nu vă consumă timp și nici nu vă împiedică în activitatea voastră. Cu o singură condiție: să o faceți cu toată determinarea, cu toată încrederea. Dacă astea vă lipsesc, exercițiul este pierdere de timp.
Acolo unde lipsește echilibrul, calmul, încrederea, apare neliniștea urmată de perturbări în plan fizic și psihic.
Că o persoană sau câteva sunt agitate, ieșite din starea de echilibru, nu ar avea mari consecințe. Dar aceste persoane pot deveni catalizatori ai stării de agitație, de neliniște, de neîncredere, determinând în final un efect de avalanșă ce poate avea consecințe nu numai observabile dar chiar importante într-o comunitate. Comparați aceste efecte cu ceea ce se întâmplă într-o mașină de spălat rufe: în cuvă rufele murdare sunt îmbibate cu o apă tratată (cu detergenți), după care mașina face o miscare într-un sens, apoi în altul, totul pentru ca rufele să se înmoaie, murdăria să fie dislocată, iar rufele curățate. Trebuie repetate câteva mișcări într-un sens și în altul, apoi apa murdară este evacuată, și procesul reluat.
Totul se execută după un program care ține cont de mai mulți factori: puterea detergentului, gradul de murdărie a ceea ce se spală, cantitatea de apă necesară și la temperatură adecvată, timpul necesar unei spălări suficiente. La sfârșitul ciclului de spălare începe clătirea, centrifugarea și eliminarea apei.
Acum să facem comparațiile:
Apa și detergentul reprezintă energia luminii care treptat curăță enegiile („murdăria”) de joasă vibrație. Mișcările de rotație într-un sens sau altul reprezintă „agitația”(zgâlțâirea) pentru trezire.
Dușurile repetate și eliminarea apelor murdare au ca efect ridicarea la niveluri din ce în ce mai înalte de puritate.
Viteza mare de la centrifugare este faza în care sufletele, deja curate, își pierd din „masicitate”, sunt mai uscate și devin mai apropiate de condițiile impuse unei „prezentări” într-o lume curată și luminoasă.
Acum copatrați planteta voastră cu o mașină de spălat.
Cuva mașinii de spălat ar fi Pământul, care va face cam aceleași mișcări pentru a desprinde și elimina toată mizeria energetică (adică energiile de joasă vibrație) acumulată în veacuri. Apa care spală este IUBIREA. Cu cât rufele sunt mai murdare, cu atât programul de spălare este mai dur și mai prelungit. Desigur, cei cuprinși în acest program de curățare și purificare vor acuza duritatea programului, dar pentru ca rufele să iasă curate, e nevoie să să fie suportat.
Dacă la început a fost doar o clătinare dintr-o parte în alta, cum va fi în faza de centrifugare ?! Cine se lasă bine curățat, adică cine scapă de încărcătura energetică de joasă vibrație, la sfârșitul programului va suporta chiar cu plăcere „marea învârtire” căci el va fi mai curat, mai aproape de lumină.
Bl: Cred că nu este greu să ne dăm seama cam ce urmează.
F.L: Cu toate acestea, dragă Blossom... îți poți imagina ce se întâmplă când se va apăsa pe butonul ”Stop Program”. Conținutul va fi scos din „cuva mașinii” și va fi agățat pe culme, la soare, unde se va usca si va căpăta un alt aspect, mult diferit de cel dinnaite de spălare. O briză blândă se va abate asupra acelor „rufe” curate și reîmprospătate. GATA, cam asta a fost comparația!
Bl: Bună analogie. Deci, înapoi la aceste containere cu energie stocată, dacă se poate !? Când sosesc energiile primului nivel (nota C.M.: cele de cea mai înaltă vibrație)?
F.L: Încă nu a sosit momentul! Aceea este o energie de vibrație mult prea înaltă pentru nivelul vostru actual de suportabilitate.
BL: Pare a fi foarte îndepărtat acel moment (Tocmai am preluat ce aveați de gând să spuneți ... Mă întreb câți cititori au făcut același lucru?)
F.L: Da, aprecierea ta este corectă, Blossom. Casetele cu acea energie de nivel superior vor fi trimise odată cu EVENIMENTUL.
Ca să fim mai exacți, am spune că acea energie va fi descărcată puțin înainte, în timpul și după producerea EVENIMENTULUI.
În fapt sosirea acelei energii va fi resimțită, ca efect, nu imediat, ci într-o anumită perioadă de timp.
Bl: Sincer, mă încearcă un sentiment de dezamăgire. Cei de pe ”Norul Alb” au menționat că după Eveniment vom înțelege că de pe Pământ nu plecăm cu nimic, niciun bagaj, nicio valoare, dar vom fi cu adevărat liberi. Ne vom simți mult mai confortabil. Dacă acea energie înaltă ne-ar fi trimisă în avans, fără ca noi să fim pregătiți suficient, probabil că „cuva mașinii de spălat” ar exploda !!.
F.L: Pentru unii, da! Fragilor, acele energii vor afecta în mod diferit pe fiecare individ, totul depinzând de nivelul său de vibrație de la acel moment. .
Bl: Deci când va veni acest moment ... și ... va avea loc cu siguranță, se va trece prin etape precum: : apariție, (nota C.M.: tare mi se pare mie că va fi și o triere „a rufelor”, după calitate și „culoare”) curățare-purificare, detoxifiere, cetrifugare, uscare la soare.
Aceste căsuțe (containere) cu energii sunt numerotate ... pe niveluri, dintr-un anumit motiv.
F.L: Da, lumea voastră trebuie să sufere perturbări / tulburări masive. Trebuie ca toată „mizeria”, TOTUL să fie adus la suprafață, cunoscut, evidențiat, afișat și drastic curățat.
Cu toate acestea, prin acest program veți căpăta putere și vă veți recupera abilitățile de care ați uitat, sau ați fost forțați să le uitați. Vă veți cunoaște și înțelege în părimul rând pe voi înșivă. Atunci se va face adevărata triere: treziți (dintre care unii vor fi suficient de avansați), în curs de trezire și cei care au ales să mai aștepte.
Cei din prima și a doua categorie vor asimila energiile din containerele notate cu nr.1.
Bl: Deci ... nu toată lumea ?
F.L: Nu. În funcție de „nivelul lor de conștientizare și de frecvența de vibrație”. Din nou ... menționăm că asta nu are nicio legătură un ipotetic proces de judecare, de decizie a cuiva din afară.
Așa că mulți vor solicita asistența celor care sunt înaintașii.
Prevedem că cu cât se va apropia acel moment, tot mai mulți își vor înțelege misiunea pentru care au venit în această viață. Unii își vor revendica acel rol.
Unii vor conduce grupuri mici, alții vor îndeplini roluri de îndrumători ai unor mulțimi importante, popoare, căci multe suflete vor avea nevoie de îndrumare.
Bl: Deci, atunci când vom simți că aceste energii superioare (nivelul 1) vor sosi ... vom ști că „IT” va fi pe cale de afi cunoscută, nu-i așa?
Cu toate acestea, ce fel de diferențe va trebui să căutăm, pentru că vor exista, evident, deosebiri ?
 F.L: Criteriul va fi NIVELUL IUBIRII... chiar și în mijlocul tulburărilor.
NIVELUL ACUMULĂRII ... chiar și pe fondul tulburărilor.
NIVELUL CUNOAȘTERII prin EXPERIENȚA ... chiar și pe fondul tulburărilor.

Deja puteți simți de pe acum că energiile cu care vă confruntați devin mai puternice / mai mari.
Mulți începeți să înțelegeți dacă puteți trece peste o anumită stare, o anumită situație legată de evenimentele care vă înconjoară, inclusiv în ceea ce privește manifestările vremii. Celor care cred că și-au atins limita, le recomandăm să nu se dea bătuți și să nu iasă din starea de echilibru. Credeți în divinitatea din voi! Rezistați și nu așteptați să aflați neapărat răspunsuri! Ele vor veni în timp.
Spuneți-vă mereu: EU SUNT IUBIRE, EU SUNT LUMINA! Raportați-vă și consultați-vă doar cu Sinele vostru Interior și acționați cu inima, nu cu mintea. .
Bl: Mulțumiri și recunoștință! EU SUNT.

https://sananda.website/the-galactic-federation-of-light-via-blossom-goodchild-august-19th-2019/I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu