Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 august 2019

Elixirul vieţii a fost descoperit? Un cercetător spune că a găsit o metodă prin care să prelungească viaţa oamenilor cu 50 de ani!

On Miercuri, 21 Aug. 2019 | 9:05

Viața este un lucru foarte complex și imprevizibil. Nimic nu este sigur referitor la viaţă, însă putem prezice un singur lucru: toţi vom îmbătrâni și, în cele din urmă, vom muri. Nu există o limită de vârstă fixată pentru moarte și nimeni nu știe când se va întâmpla. În mod evident, există speranțe medii de viață, dar există prea multe variabile pentru a prezice cu exactitate cât timp va trăi cineva. Să presupunem că cineva va trăi 80 de ani; ce-ar fi dacă i-am mai putea adăuga încă 30-50 de ani în plus? Ar deveni matusalemic, nu?

Juan Carlos Belmonte este un cercetător care lucrează la Laboratorul de genetică din cadrul Institutului Salk pentru Studii Biologice din San Diego. 
El crede că a descoperit o metodă pentru a inversa efectele îmbătrânirii. Această idee nouă, promițătoare a fost testată pe șoareci și funcționează. Un șoarece bolnav, cu organe care i-au cedat, aflat la limita morţii, a reuşit să fie readus în mod miraculos la viaţă cu acest tratament. Viu și activ, acest șoarece a fost întinerit complet. În interiorul şoarecelui, toate organele sale și toate celulele sale au fost din nou întinerite. Acest proces se numește reprogramare epigenetică
Belmonte consideră că această reprogramare are capacitatea de a extinde semnificativ durata de viață a omului. Speranța de viață a crescut de peste două ori în lumea dezvoltată, în ultimele două secole. 
Datorită unor vaccinuri, a creşterii condiţiilor de trai și așa mai departe, mai mulți oameni ajung uşor la bătrânețe, dar încă există o limită din cauza uzurii inevitabile pe care o suferă corpul uman atunci când îmbătrânește. Este un război pe care nimeni nu l-a câștigat vreodată, dar idei precum cele ale lui Belmonte sunt extraordinare.
Cum funcționează metoda? Practic, reprogramarea epigenetică reface celulele în starea lor cea mai primitivă. Ștergând efectiv „memoria” care a existat ​​vreodată, celulele trec la starea lor embrionară de bază. 
Prin urmare, sunt practic celule noi. Există desigur o serie de lucruri care trebuie rezolvate. De exemplu, șoarecii care au fost făcuți din nou tineri au murit la scurt timp din cauza unor complicații semnificative.
Cu mai multe cercetări și mai multe testări, s-ar putea ca tehnologia să fie gata de utilizare pe oameni în viitorul nu prea îndepărtat. Belmonte spune că acest lucru ar putea face ca oamenii să trăiască fără probleme 120-130 de ani. Uluitor!
https://www.lovendal.ro/wp52/elixirul-vietii-a-fost-descoperit-un-cercetator-spune-ca-a-gasit-o-metoda-prin-care-sa-prelungeasca-viata-oamenilor-cu-50-de-ani/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu