Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 martie 2019

Mesaj de la Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian.


(7 martie 2019, prin Valerie Donner)
Traducere Const. Mihăilescu.


Salutări, eu sunt Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian. Vin la voi astăzi pentru a vă informa despre ce se întâmplă cu planeta voastră în acest moment.

Multe perturbări se întâmplă acum pe Pământ și în jurul lui. În primul rând se manifestă un fel de schimb de gardă, când suflete aflate în corp uman pleacă pentru a lăsa locul altora care vin la încarnare, în locul lor. Este, dacă vreți, o acțiune de vacantare a unor posturi și de ocupare a locurilor libere de către alte suflete.
 Acțiunea se desfășoară destul de rapid, astfel că devine obisnuit ca ființa pe care o întâlnești, sau cu care vorbești astăzi, mâine să nu mai fie în viața pământeană. Mijloacele prin care se întâmplă această schimbare sunt diverse: accidente, boli, plecări auto-provocate (suicid), agresiuni etc. Unii dintre cei care pleacă nu mai au răbdare și se hotărăsc să experimenteze ascensiunea mai repede, astfel că decid să plece mai repede din acest plan, din această viață. Ei simt că alte locuri, alte ființe îi cheamă. 
Alții consideră că au obosit să tot lupte cu vicisitudinile vieții pământene. De fapt, toate acestea se petrec din totdeauna pe planeta voastră, numai că de data aceasta procesul este mai accelerat, am spune masiv. 
Fiecare dintre cei care pleacă nu o face la întâmplare: el știe precis de ce o face și care-i este destinația. 
Mulți și-au pierdut speranța în mai bine, iar alții sunt nerăbdători să o ia de la început pe altă planetă. 
Da, iubiților, putem spune că aceasta este o perioadă a marilor și masivelor „plecări”. 
Observăm cum zona de așteptare pentru „plecare” se aglomerează, fiecare așteptându-și „cursa” care să-l ducă la noua destinație.
Asta se întâmplă și datorită accelerării procesului de „trezire”. Ființa se „trezește” și constată cu stupoare că trebuie să se grăbească, altfel pierde această „cursă”.
Mulți s-au hotărât să plece în grupuri, căci au prevederi contractuale comune (nota C.M.: morțile colective din cauza accidentelor, furtunilor pe ape ori pe uscat, incendiilor, inundațiilor, tornadelor, ori conflictelor etc)
În sfărșit, sunt destui care nu mai pot suporta creșterea vibrațiilor care are loc în multe zone ale planetei și vor pur și simplu să evadeze în alte planuri, unde vibrația este mai mică. (nota C.M.: pe această temă, se poate da și o explicație ezoterică a dorinței din ce în ce mai manifestă a multora pentru a se muta în alte localități, alte zone, alte țări, ori pentru a vedea și vizita locuri diferite.)

Deși poate părea că întunericul câștigă, nu este așa. Întunecații lucrează cu sârguință pentru a-și menține vechea fortăreață pentru a mai beneficia puțin. Despre aceasta n-o să auziți în mass-media. Cei mai mulți ar trebui să „citi printre rânduri” separând minciunile și manipulările de adevăr. Semnele sunt transparente și disperate. Chiar unele dintre veștile postare pe internet pot fi, pe drept, suspecate, de intervenția întunecaților. De obicei, întunecații dau câteva adevăruri pe care apoi, le împănează cu minciuni. Din păcate, chiar unii oameni de recunoscută notorietate, pot cădea în plasa întunecaților.

Uitați-vă la toți copiii care se nasc chiar acum. Cât de precoci sunt ! Ce talentați sunt și cât de matur gândesc ! 
Aceste suflete se grăbesc, nu mai pot aștepta să-și consume experiențele lent, mai ales acum când perioada este atât de favorabilă evoluției. Ei sunt ființe de lumină, puternic trezite. Ei au venit cu un scop divin: să fie conducătorii Noului Pământ.
Binecuvântați-i, ajutați-i și urmăriți-i cum își cresc strălucirea. Ei vor fi, sunt, învățătorii voștri iubiți, exemple de cum să trăiești în conștiința superioară.

Deschideți-vă ochii și fiți conștienți de ceea ce se schimbă în jurul vostru ! Luați notă și acționați pentru a renunța la tot ce nu vă mai servește, la tot ce vă stă în cale pentru evoluția voastră !
Dacă nu vă simțiți confortabil în anumite situații, locuri de muncă, chiar familii, nu rămâneți indiferenți și nu acceptați să suferiți în tăcere, acționați, renunțați, căutați și găsiți-vă locul cel mai potrivit dorințelor și care corespunde aștepărilor voastre.
Eficiența și claritatea voastră cresc dacă veți merge în natură să-i admirați frumusețile. 
Nu faceți compromisuri care vă împiedică să evoluați, să vă simțiți în largul vostru, să fiți în acord cu dorința sufletului și inimii voastre. Aceasta este și dorința Creatorului: să fiți fericiți, să evoluați în iubire.

Este perioada în care vă puteți ridica mai repede conștiința. Conștiința este singurul bun pe care-l luați cu voi când veți părăsi acest plan fizic. Corpul vostru fizic rămâne și revine în corpul planetar, dar sufletul este cel care călătorește în alte lumi unde alege să-și continuie existența veșnică, într-o formă sau alta.
Esența acestui mesaj este de a vă arăta mai clar ce ar trebui să faceți în acest moment important al vieții voastre pământene, pentru a înainta mai repede spre planurile din lumină. Nu o putem face noi în locul vostru, dar suntem cu voi și vă ajutăm în măsura în care acceptați.
Vă respectăm alegerile căci noi nu vom încălca liberul arbitru al niciunei ființe.
Ne-am angajat total să vă sprijinim pentru a vă accelera evoluția și pentru ca voi să reveniți cât mai curând în marea familie galactică și universală a luminii.
Amintiți-vă să priviți cerul, să ne cereți ajutor, când credeți că este potrivit și să nu renunțați niciodată. 
Voi sunteți stăpânii ființei voastre totale și tot vouă vă revine sarcina de a vă ajuta planeta să ascensioneze. 
Dacă sunteți hotărâți, succesul vostru este asigurat.
În demersul vostru curajos, contați pe noi! Vă vom sprijini cu iubire frățească.
Eu sunt Mira și vă ofer binecuvântări iubitoar
e.

https://sananda.website/message-from-mira-from-the-pleiadian-high-council-via-valerie-donner-march-7-2019/

Un comentariu:

  1. Multumim pentru incurajari, si iubirea voastra , dar nu ne spuneti si cum sa ne conectam cu voi.Numai sa ne uitam la cer, nu cred ca e deajuns.

    RăspundețiȘtergere