Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Toate galaxiile din universul nostru par să aibă o trăsătură comună extrem de surprinzătoare


Astronomii au descoperit că toate galaxiile, indiferent de mărimea lor, efectuează o rotație completă într-un miliard de ani. Altfel spus, materia de la marginea exterioară a galaxiilor efectuează o rotaţie completă în jurul centrului galactic în aproximativ 1 miliard de ani.
În ceea ce privește galaxia Calea Lactee, oamenii de ştiinţă presupun că în centrul ei se află o gaură neagră supermasivă, denumită Sagittarius A, aflată în apropierea constelaţiei Săgetătorul.
Nu este o precizie de ceas elvețian. Însă, indiferent dacă este o galaxie foarte mare sau foarte mică, dacă ai putea sta pe marginea extremă a discului în timp ce se rotește, ți-ar lua aproximativ un miliard de ani pentru a ajunge în același punct”, a explicat cercetătorul Gerhardt Meurer de la Universitatea din Australia de Vest a Centrului Internațional de Cercetare pentru Radio Astronomie (ICRAR).
Descoperirea de acum subliniază faptul că materia de la periferia galaxiilor mici se deplasează mai lent decât în cazul galaxiilor mari, deoarece distanța parcursă, în aceeaşi perioadă de timp, este mai mică. Cercetătorii au măsurat vitezele radiale ale hidrogenului neutru în aproximativ 130 de galaxii, de la galaxii pitice neregulate şi până la galaxii spirale enorme. Aceste măsurători le-au permis astronomilor să calculeze timpul necesar fiecărei galaxii pentru a finaliza o rotație completă și acesta a fost, cu aproximaţie, 1 miliard de ani.
De asemenea, au găsit și o corelație între distribuția surselor de lumină precum stelele şi hidrogenul atomic aflat la marginea galaxiilor, ceea ce a confirmat faptul că materia de la periferia galaxiilor parcurge o rotaţie completă în jurul centrului galactic în aproximativ 1 miliard de ani.
Studiul astronomilor a fost publicat în The Monthly Notices of the Royal Astronomical Society.

Citiți și: 
yogaesoteric
17 noiembrie 2018

Un comentariu:

  1. Spre deosebire de Legile strambe,partinitoare,mincinoase facute de oameni,Legile lui Dumnezeu,aplicabile si valabile in toate Lumile si Universurile sunt perfecte...

    RăspundețiȘtergere