Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 septembrie 2018

Un mesaj adus de echinocțiul de toamnă de la Arhanghelul Hope


(21 sept.2018; prin Shanta Gebriel)
Traducere Const. Mihăilescu.

Dragii mei,
Vom vorbi astăzi despre fuzionare adică despre starea în care să fii complet scufundat în Lumina Prezenței Universale, aliniată la Sinele esență, îmbrățișând și primind Forța Creativă în corpul vostru pământesc.
Acest proces duce la armonizare și integrare deplină, ființa devenind un Divin uman, activ în lumea în care trăiește.
Există aspecte ale procesului de fuziune care se petrec și se reflectă acum pe planeta voastră Pământ.
Observați ce se întâmplă acum cu configurația unor vaste suprafețe forestiere.
Desele și violentele incendii care se produc în aceste zone sunt mai mari decât au fost vreodată văzute de omenire.
Ceea ce se întâmplă în acest proces nu este doar arderea pădurilor, pârjolirea pământului ci și devastarea vieții și a proprietății.
Se pot face comparații și similitudini pertinente între procesul transformator pe care îl experimentați acum și vechiul proces al echilibrului natural de până la această perioadă.
Totdeauna, de-a lungul timpului, mediul natural a depins de incendiile sălbatice, folosite pentru a curăța rezidiile din pădure, eliberând noi forme naturale de viață pe care le ajută să prospere în habitatele lor.
Puteți compara acest proces cu renunțarea la gândurile și atitudinile vechi, care la un anumit moment se înfiltrează și penetrează conștiința umană de masă.
Căldura focului este catalizatorul necesar pentru eliberarea semințelor care vor crea o viață nouă în pădure. Tot astfel, „căldura” rezultată din transformările ființei voastre stimulează creșterea frecvențelor de vibrație, permițându-vă să vă expansionți, să vă extindeți conștiința și să eliberați tot ce nu vă mai servește.
Pentru a crea forma cristalină a corpului vostru de lumină, incendiile de transformare elimină nefirescul din el, eliberează vechile tipare care nu mai evoluează, căci și-a atins limita ce dezvoltare, devenind acum o adevărată piedică în evoluție. Procesul acesta de curațare, de purificare ajută noilor forme să se nască în ființa voastră.
De la copaci ați învățat cum se face selecția și cum se poate folosi lumina solară, prin procesul de fotosinteză. Se poate spune că lumina este cea care produce hrana pentru tot regnul vegetal.
Însă Lumina este indispensabilă și pentru hrănirea corpurilor voastre subtile. Prin acest proces al producerii hranei, începând de la rădăcină până la cea mai de sus rămurică, se crează fluxuri de curenții energetici ascensionali în trunchiul fiecărui copac. Acest proces nu este perceput de privitorul exterior.

În același mod, curenții ascendenți din nucleul spiritual al ființei voastre vă ridică energia spirituală de la baza coloanei vertebrale (nota C.M.: kundalini) și alimentează corpul cu hrană energetică feminină, adusă din interiorul Pământului, în inima voastră [nota C.M.: energia Gaiei este una feminină, spre deosebire de a altor planete (Marte, de ex.) a căror energie are caracteristică masculină].

Pomul atrage și se hrănește cu lumina soarelui, absorbind-o prin ace sau frunze și, în acest mod, dă acea energie puternică în întreg corpul copacului, prin curentul natural descendent care se formeză.
Vechii yoghini au vorbit despre acest curent natural ca legatura cu Lumina Inteligenței Infinite care coboară prin sistemul vostru energetic, astfel încât să puteți integra divinitatea în forma voastră umană.
Copacii reprezintă ultima demonstrație a alinierii și îmbinării (legării) Cerului cu Pământul prin intermediul ființei vii.
Ați integrat cu sârguință sinele vostru universal cu sinele vostru pământesc.
Prin aceasta se formează și se activează corpul cristalin care vă va permite să folosiți noile frecvențe ca instrument transformator în viața voastră.
Prin toată această activitate, puneți în mișcare procesul evolutiv de manifestare deplină al omului divin, capabil să trăiască la nivelul conștientizării dimensionale superioare în timp ce se află în formă fizică. Nu este nevoie să lăsați corpul să urce în conștiința superioară.
Pe măsură ce treceți prin „incendiile” haosului evolutiv, înțelegeți că sunteți un catalizator al nașterii unei noi forme de umanitate, care trăiește în armonie cu Natura și se poate ridica deasupra distrugerii, astfel încât noua viață să abunde în expresie completă pe Pământ și în viața voastră personificată.
Iubiților, permiteți-vă să fiți recunoscători că sunteți conștienți de această binecuvântare. Voi sunteți în procesul de transmutare a vechiului în forma cea mai potrivită a noului.
Elementele determinante, cheia acestei transformări o constituie speranța și dorința voastră de a evolua.
Și așa este.

Arhan. Hope
(n.m.: hope ≡ speranță)


Un comentariu:

  1. Binevenite aceste informatii cu privire la desele incendi care au loc pe pamint in ultimi ani. Multumim prietene arhanghel.

    RăspundețiȘtergere