Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 august 2018

Mesaj de la Arhan. Zadkiel.


(31 iul.2018; channeler Linda Robinson)
Traducere Const. Mihăilescu.



Salutări Preaiubiților,
Suntem Arhanghelul Zadkiel și Lady Ametist și vă salutăm cu dragoste. Astăzi dorim să discutăm un subiect pe deplin actual.
Energia care intră pe planeta vostră vibrează rapid la o frecvență mai mare. Ea este trimisă pentru ca voi s-o absorbiți și s-o asimilați, integrâd-o în ființa voastră. Ea vă este trimisă pentru ca voi să vă ridicați nivelul conștiinței.
Pe măsură ce această nouă energie intră în câmpul vostru, vi se oferă posibilitatea de a afla noi perspective despre evoluția ființei umane. Acest tip de energie este foarte subtil și necesită atenția voastră deplină pentru a obține beneficii complete de la ea.
Ca ființă multidimensională a luminii, câmpul vostru energetic este fluid și nu are o valoare rigidă și fixă în timp, ci, mai degrabă, e un parametru în continuă schimbare și evoluție. Acest tip de energie servește unui scop vizând progresul și revine la momentul în care erați o energie subtilă, nedevenită pe atunci materie fizică solidă.
Ca atare, cu cât rămâneți mai deschiși unor noi perspective, cu atât veți progresa mai repede pe calea ascensiunii voastre începută de ceva vreme.
O modalitate de a face acest lucru este să fiți pe deplin prezenți, preocupați de ceea ce se petrece acum, refuzând cu grație să vă blocați în trecut sau să vă cantonați în viitor.
A fi pe deplin în prezent înseamnă a vă concentra pe sarcinile și nevoile imediate. Nu vă concentrați pe ceea ce ați făcut ieri sau pe ceea ce se va întâmpla mâine! Limitați-vă la nevoile momentului.
Aceasta nu înseamnă să nu vă preocupe ceea ce urmează a avea loc. De fapt, mai exact ar fi ca voi să vă extindeți conștiința asupra a ceea ce a avut loc sau a ce urmează, întegrând totul într-un ACUM mult mai lărgit, mai cuprinzător. Aceasta înseamnă să vă extindeți conștiința pentru a include simultan trecutul, prezentul și viitorul, integrând și o modalitate de a acționa asupra orcăruia dintre cele trei momente.
Ați câștigat capacitatea de a vă extinde și de a vă contracta conștiința după cum este necesar. Sunteți conștienți de faptul că timpul liniar este un concept tridimensional, iar acest lucru vă eliberează să vă concentrați asupra momentului prezent. Sunteți un punct de lumină în marele cosmos, iar evenimentele sunt, de asemenea, puncte de energie în acest proces.
Această realizare vă permite să vă concentrați asupra punctului de energie care se manifestă în prezent.
Când sunteți pe deplin prezenți în momentul de acum, deveniți capabili să primiți cunoștințele subtile din Univers. Aceste sugestii pot veni sub forma unui gând care trece ca o briză blândă. Când intră în conștiința voastră, ele pot apărea ca o curiozitate sau o interogare asupra locului de unde au venit sau o înțelgere asupra a ceea ce înseamnă..
Când vă concentrați asupra momentului prezent, aceste semnale rămân în conștiința voastră pentru a vă călăuzi în momentul în care veți avea nevoie de ele.
Este ca și cum zona ta de manifestare energetică ar fi mereu deschisă, permisivă noilor câmpuri și semnale energetice, care cuprind (prin modulare) informația venită din univers. Ca fini receptori, voi detectați și decelați aceste informații, reflectați aupra lor, le faceți loc în memoria voastră, pentru a le utiliza după necesități.
Faptul că sunteți deschiși vă permite să recunoașteți și să acumulați informație. Această atitudine, această predispoziție exclude atașamentele, cramponarea de anumite concepte și idei, exclude deci ancorarea în idei preconcepute. Cel care rămâne tributar ideilor preconcepute are puține șanse de a mai evolua, căci el devine un negativist, un înverșunat dușman al noului, al schimbării. 
Progres înseamnă acceptarea și a altor posibilități. O ființă cu idei preconcepute nu este o ființă liberă.
Noua conștiință intră în câmpul vostru energetic și, deoarece este fluidă, curgătoare, poate fi asimilată cu mai multă ușurință de cei care nu-și zăvorăsc intrările.
Acest lucru nu înseamnă să acceptați automat orice idee nouă. Ca prim pas, acea idee trebuie primită pentru a fi prelucrată. Altfel spus, ideile trebuie mai întâi conștientizate ca prezență. Apoi, ele sunt preluate de mental și trecute prin procesul de analiză comparativă, pentru a afla care este noutatea pe care ele o prezintă. Dacă o idee nu se dovedește utilă scopului urmărit de persoana receptoare, ea poate fi depozitată în memorie, de unde va putea fi extrasă și utilizată în viitor, dacă va fi cazul.
Pe lângă atitudinea de a fi deschiși la noi informații, puteți îmbunătăți acest proces concentrându-vă asupra a ceea ce are loc în prezent, cu intenția de a vedea dacă aceste noi informații nu și-ar găsi utilitate în rezolvarea unor probleme de actualitate care vă preocupă. 
Aceasta înseamnă însă să fiți pe deplin concentrați pe ceea ce faceți. (De ex., nu ai de unde să știi cât de necesară îți este o piesă la mașină dacă nu cunoști componența mașinii ori gradul de uzură a pieselor din ea). Dacă nu cunoști ce se petrece în prezent în jurul tău, dacă nu-ți e clară cauza producerii evenimentelor, îți va fi greu să găsești ideea potrivită (soluția) pentru rezolvarea unor situații cu manifestare nesatisfăcătoare.
Dacă constatați că v-ați pierdut concentrarea, puteți reveni efectuând câteva respirații profunde care vă vor liniști mintea și vă vor ajuta să reintrați în starea de concentrare anterioară.
Cu cât practicați mai mult acest procedeu, cu atât mai repede veți reuși să vă readuceți mintea în starea de concentrare necesară.

Iubiților, ne bucură că sunteți din ce în ce mai mulți cei care reușiți să vă focalizați pe momentul „de acum”, care înseamnă disponibilitate mai mare de a primi informațiile ce vi se trimit, în vederea creșterii nivelului vostru de conștiință. Asta ne încurajează să mărim volumul și calitatea informațiilor care vi se trimit pentru a vă accelera evoluția. În fond, aceste informații sunt despre înțelegerea și alegerea căilor care vă conduc spre binele vostru cel mai înalt.
Cu iubire și din iubire !
Suntem Arhanghelii Zadkiel și Lady Amethyst ...
Așa și este.

http://sananda.website/archangel-zadkiel-via-linda-robinson-july-31st-2018/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu