Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 iulie 2018

Solstițiul din iunie 2018 și Poarta Leului din 8 aug. 2018


Mesaj de la Arhanghelul Mihail
1 iun. 2018; channeler Celia Fenn
Traducere Const. Mihăilescu.

Anul sacru cuprins în perioada 2017/18 (începând cu zodia Leului) se apropie de sfârșit, iar Codul și energia luminii, lansată la poarta Leului din 2017, ajunge la punctul culminant, la Solstițiul din 2018.

Preaiubiților, a fost o călătorie viguroasă în care Valurile de Lumină și Codurile de Apă au activat niveluri tot mai profunde ale transformărilor pe Planeta voastră.
Fluxurile continue de transformare pe care le-ați simțit, mai ales începând cu luna martie a acestui an, fac parte dintr-un singur val de lumină, eliberat din miezul Marelui Soare Central Galactic.
Din fizica cuantică cunoașteți că lumina este atât particulă cât și undă de energie. Aceasta înseamnă că un "eveniment" unic se poate manifesta și ca "val", în interiorul continuumului timp / spațiu.
În consecință, pe tot parcursul Anului Sacru (aug. 2017- aug. 2018), ați experimentat și experimentați încă fluxuri energetice purătoare de coduri care modulează atât lumina cât și fluidul (apa). 
Lumina și apa, astfel modulate cu acele coduri, au un puternic impact asupra corpului vostru de lumină, precum și asupra corpului vostru fizic, pe care-l curăță și-l activează. Mai precis, aceste coduri luminoase, numite „de diamant”, conțin informații care activează modele de corpuri ușoare, în timp ce codurile „de apă diamantată” curăță și aduc claritate și luminozitate corpului vostru fizic, ca o condiție prealabilă pentru activarea diamantului vostru pe Noul Pământ.
Preaiubiților, in ultimul an, v-ați scufundat adânc în interiorul vostru pentru a atinge un strat mai profund de conștiință. Aici ați întâlnit straturile foarte adânci ale Femininului Divin, acele aspecte ale Sufletului și ale Spiritului care vă ghidează încarnarea fizică pe Pământ.
În călătoria voastră profundă spre interior, ați întâlnit Femininul Divin, ca "Doamna Lacului", care a înmânat Excaliburul Sabiei Sacre Masculinului Divin. În acest fel, ea a împuternicit Divinul Masculin să se ridice și să creeze, fără luptă sau agresivitate, ci pur și simplu prin atributele Fluxului Iubirii Divine.

Noi știm că mulți dintre voi vă simțiți epuizați de lupta pe care ați dus-o pentru supraviețuire pe Pământ. Cu toată responsabilitatea, vă spunem că acest calvar se închie acum.
Pe măsură ce vă conectați la profundul Feminin Divin din interior și permiteți Masculinului să preia Sabia Adevărului, cu care va trece prin toată iluzia, veți fi împuterniciți să vă croiți calea fără luptă.
Realitatea voastră se va manifesta pur și simplu în jurul vostru, în funcție de dorințele și nevoile voastre, așa cum este specificat în matricea corpului de diamant din Noul Pământ.

În multe privințe istoria antică a Siriei și Egiptului (Isis și Osiris), amintește de acest adevăr. 
Isis reprezinta Divinul Feminin, care trebuia să-l împuternicească pe Osiris, Divinul Masculin, la producerea unui act de creație magică, pentru ca Noul să se nască sub forma copilului magic Horus. Horus este cel care alungă întunericul și creează Epoca Luminii.

Iubiților, voi nu sunteți încă pregătiți să participați la această comuniune profundă și plină de strălucire a „sfintei căsătorii” dar, în interiorul vostru, energiile îmbinate ale flacării masculinului și femininului divin încep să se alinieze, să se armonizeze și să devină mai puternice.
În acest moment, Noul poate fi născut ca o realitate venită din testamentul sacru al iubirii și armoniei divine de pe Pământ.
Deci, în interiorul fiecăruia dintre voi, unimea interioară, Twin Flame, se întărește pentru a avea magia și experiența frumosului Nou Pământ.

La Solstițiu, veți simți puterea afluxului de coduri de lumină și coduri de apă, deoarece sufletul, trupul și spiritul vostru creează această minunată fuziune, o uniune sacră cunoscută sub numele de "căsătorie sfântă", unde toate aspectele se unesc pentru a exprima dragostea divină, creativitatea și compasiunea.
Pe măsură ce asimilați în corpul fizic aceste puternice energii, asigurați-vă că aveți grijă de corpul fizic, căci el are nevoie de adaptare la aceste noi frecvențe și vibrații deosebit de puternice.

Următorul val: Anul Nou Planetar și Poarta Leului 2018
Astfel, iubiților, ajungeți la porțile unui nou ciclu și unui nou an sfânt, Anul Nou Planetar care începe la 26 iulie.
Acesta este momentul în care Portalurile Leului se deschid și este posibilă o nouă și mai evoluată Spirală Temporală, ce poate fi creată pentru următorul An Sacru.
În acest moment este esențial să vă ridicați și să vă mențineți vibrația personală ridicată și clară, fără a vă teme să trăiți iluziile, dar concentrându-vă doar pe Iubire și Armonie.

Este foarte important ca, măcar în această perioadă, să nu permiteți nimănui să vă împingă spre frică ori furie, pentru că aceste emoții v-ar menține la o frecvență scăzută și v-ar împiedica să atingeți un nivel superior al conștiinței.
Amintiți-vă să fiți mereu Lumină și păstrați-vă inima la fel de ușoară ca o pană, pe măsură ce plutiți la niveluri mai înalte, integrați în Noul Ciclu.

După căderea Atlantidei și pierderea integrității în Egiptul Antic, legătura cu Portalul Sacru și energia Leului Sacru a fost pierdută.
Oamenii au fost rupți (izolați) de la această cunoaștere, iar spiralele timpului au devenit "termene" și au fost blocate în iluzie, falsitate și manipulare de către cei cu inimi întunecate.
Acum, la începutul Noului Pământ, vi se oferă ocazia de a vă reconecta cu Gardienii Leilor Regali pentru a crea și a vă folosi de Spiralele Sacre ale Timpului și Manifestării în Claritate și Integritate complete.
Pe măsură ce vă apropiați de Poarta Star 8/8 sau Poarta Leului, Gardienii de Lumină așteaptă să
vă conducă prin Portal la niveluri mai înalte ale conștiinței și creației.
Onorându-vă trecutul și viitorul, reprezentate de Leii Regali ai Porții, vă concentrați intens pe eternul ACUM, ca loc de Creație și manifestare.

În acest moment, un nou val de lumină va fi eliberat din Marele Soare Central pentru a forța această nouă Spirală a Timpului de Creare a Noului Pământ. Va fi cel mai strălucitor și cel mai puternic Val de Lumină care va cuprinde Pământul. De asemenea, va fi experimentat și ca valuri de transformare și creație pentru anul sacru următor, 2018-2019.
Această Nouă Spirală a Timpului vă va oferi ocazia de a vă crea și manifesta visele.

Mulți dintre voi au simțit schimbări majore în acest ultim an în muncă, în relațiile și energiile domestice etc. Toate acestea au fost o "eliberare", pentru a vă poziționa într-un nou loc, de unde puteți crea visul Noilor Pământuri.

Vă dorim Lumină, Bucurie și Putere, pe măsură ce creați Noua Cale de Iubire în Realitatea Multidimensională a Pământului Nou.

http://goldenageofgaia.com/2018/06/21/archangel-michael-via-celia-fenn-solstice-june-2018-and-the-lions-gate-8-8-2018/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu