Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 iulie 2018

Claritate, deschidere, lumină.


Mesaj de la Maestrul Kuthumi
(19 iulie 2018; prin Lynette Leckie-Clark)
Traducere Const. Mihăilescu

Începeți să vedeți spirala vieții fără de sfârșit, prietenii mei?
Spirala Infinită a Existenței. Omenirea se trezește prin Inima Superioară pentru a explora Sinele Superior care există în fiecare dintre voi, extinzând componentele ADN-ului și creând mai multe particule de Lumină cu care își îmbibă ființa. În acest proces începeți să experimentați ceea ce ține de propria voastră multidimensionalitate. Începe să fie minunat, nu-i așa?!
Întreaga umanitate este pe cale să experimenteze o
Triadă de Eclipse, în această perioadă. Amprenta acestei perioade deosebite vă va influența puternic viitorul. De aceia noi încercăm aici să vă pregătim pentru acest eveniment.
Cei care aleg să asculte, care au ales să se conecteze, sunt gata și deja conștientizează scopul acestui eveniment. Ei s-au pregătit, eliberând deja o mare parte din ceea ce știu că nu le mai servește, ceea ce au depășit în procesul lor aflat în continuă extindere.
Aceste renunțări în plan fizic se regăsesc în posesiuni, locul de muncă, relații, parteneriate, obiceiuri, dietă etc, adică la tot ce nu mai corespunde ființei lor vibrațional superioare.
Nu le va fi greu acestora să facă această curățenie, această clarificare deoarece ei, pur și simplu, vor ȘTI ce trebuie făcut, ce este bine să aleagă, la ce trebuie să renunțe. 
Există în voi o cunoaștere interioară, pe care o dețineți din totdeauna și pe care acum începeți s-o aduceți la suprafață. Mulți s-au eliberat la nivel emoțional, și, ca urmare, simt nevoia de a se distanța de cei care nu renunță la balast și continuă să-și păstreze vechi și inutile atitudini și judecăți, și o fac prin gândire, cuvinte, atitdine și acțiuni.
Lumea voastră se trezește, dar nu toți o fac în același ritm, iar alții au hotărât că nu este momentul trezirii.
Nu a existat niciun sentiment de pierdere, de culpabilitate, de regret ori de argumentare, nici o judecată: aceste suflete se îndepărtează de vechi pur și simplu pentru a-și putea continua înaintarea în spirala care-i duce la Iluminare (noi preferăm termenul de Extensie sufletească).

Acum, pe măsură ce omenirea trăiește această triadă de eclipse, cei care caută pacea și conștiința mai înaltă vor elibera în continuare ceea ce încă nu au eliminat din vechile lor acumulări, devenite acum nu numai inutile dar și obstrucționiste. Nu-i forțează nimeni anume să o facă, doar o dorință interioară de clarificare și purificare. Voința lor liberă de a alege este nealterată. Căci aceasta este o lege universală a acestei planete. Totuși, fiecare dintre voi poate să simtă, să ȘTIE, dacă alege să o facă. Cunoașterea voastră interioară vă va spune ce și cum trebuie făcut. Desigur, va exista un oarecare sentiment de părăsire, de pustietate, dar asta va trece repede și veți alege exact ceea ce vă va fi de folos.
Aceia dintre voi care doresc să nu facă nimic sau să ignore sunt liberi să facă acest lucru. Noi vom înțelege că încă nu sunt pregătiți să asculte, să înțeleagă, să accepte și să acționeze. Sentimentul eliberării poate să-i copleșească acum. Lăsați-i să-și continuie somnul. Nu-i judecați ! Când va fi cel mai bine pentru ei, se vor trezi. Atunci, poate vor regreta, poate se vor precipita, poate își vor arunca „bagajele” și vor alerga să vă prindă din urmă. Nu-i respingeți !
Noi nu judecăm niciodată pe nimeni, pentru alegerile sale. Pentru că noi vă înțelegem și numai voi vă puteți alege și angaja pe calea devenirii voastre.
Dar, inevitabil, expansiunea sufletului fiecăruia se va produce.
Evoluați spre pace, spre eliberarea de situații stresante, spre împăcare și acceptare, spre IUBIREA deplină.
Stați centrați în inima voastră, simțiți drumul ! Dacă ascultați cu adevărat, dacă vă puneți în funcțiune "radarul interior", veți avea toată cunoașterea necesară pentru a evolua. În fiecare situație în care vă aflați, verificați dacă este alegerea voastră.
Renunțați la confruntare, la control, la negativitate și la frustrare ! Păstrați-vă în centrul inimii voastre! Așa veți continua să urcați în Spirala Infinită a Conștientizării.
Eu suntem mereu cu voi și vom continua să vă călăuzim cu înțelegere și IUBIRE..

Eu sunt Kuthumi


http://www.kuthumischool.com/en/teachings/Volume10/clear_open_breath_through_the_shift.php


http://sananda.website/master-kuthumi-via-lynette-leckie-clark-july-19th-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu