Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 iunie 2018

Un alt director de la Lockheed Skunkworks aminteste de o naveta echipata cu un dispozitiv care modifica spatiul si timpul


Lockheed Martin este un contractor militar care fabrică aparate de zbor avansate şi sisteme de propulsie. Este renumit pentru construcția unora dintre cele mai avansate tehnologii cunoscute de omenire. Și pentru o lungă perioadă de timp, tehnologia, ştiinţa şi ingineria, în cea mai mare parte, au fost închise în programe finanțate prin Bugetul Negru, care nu aveau niciun fel de aprobare de la Congres. Este ceea ce arată un raport al senatului SUA din 1997. Aceasta înseamnă că nimeni, nici chiar cei de nivel înalt din armată, politică sau servicii secrete, nu ştie cu adevărat ce se petrece.
Multe din aceste programe sunt complet necunoscute, iar SUA are o adevărată istorie de agenţii guvernamentale care au existat în secret ani de zile. NSA (National Security Agency = Agenţia petru Securitatea Naţională) a fost fondată în 1952, însă existenţa sa a fost ascunsă până la mijlocul anilor ʼ60. Chiar mai discret a fost Biroul Renaşterii Naţionale (National Renaissance Office), care a fost fondat în 1960 dar a rămas complet secret timp de 30 de ani, împreună cu toată tehnologia pe care o folosea.
Acelaşi tip de secretizare înconjoară programul american spaţial, şi ceea ce este cunoscut acum ca Programul Spaţial Secret. Cine ştie cu adevărat ce se petrece acolo?!
Este ironic că SUA ar declanșa oricând un război devastator, zice-se în căutarea de arme de distrugere în masă, când cele mai îngrijorătoare dezvoltări în acest domeniu se petrec chiar în curtea lor. Este ironic faptul că SUA a purtat războaie monstruos de scumpe în Irak şi Afganistan, zice-se pentru a instaura democraţia în acele ţări, când ea însăşi nu mai poate fi numită o democraţie, când bilioane, adică mii de miliarde de dolari au fost cheltuiţi pe proiecte pe care atât Congresul cât şi Comandantul Suprem le-au ţinut secrete în mod deliberatˮ – a afirmat fostul ministru canadian al apărării, Paul Hellyer.
Aceasta este motivul pentru care Steven Justice, director la Sisteme Avansate din cadrul Lockheed Skunkworks, recent pensionat, atunci când a semnat contractul cu To The Stars Academy (Academia „Spre Steleˮ) a ridicat din sprâncene. To The Stars este o iniţiativă care își propune să aducă la cunoștința publicului faptul că OZN-urile sunt reale şi că ele fac în mod obişnuit manevre care contrazic legile cunoscute ale fizicii. Scopul academiei, unul dintre multe altele, este de a aduce la lumină aceste tehnologii care au fost închise în lumea bugetului negru, pentru a ajuta omenirea să prospere.
Ei vor lucra direct cu guvernul SUA pentru a aduce la cunoștința publicului înregistrări video, documente şi multe alte informații. Ce înseamnă toate acestea? Care sunt intenţiile? Cine furnizează informaţii acestor oameni, şi cine furnizează guvernului SUA informaţii? Acestea sunt subiecte complet diferite, dar este bine să manifestăm prudenţă, întrucât nu este ceva neobişnuit pentru guvernele occidentale, corporaţii şi mass-media să ne înşele, să pervertească anumite teme pentru propriul lor câştig. Aceasta este de asemenea o posibilitate în ceea ce privește fenomenul OZN.
Aşa că, ce ar avea de spus dl. Justice? Ei bine, multe lucruri. Una din primele declaraţii pe care le-a făcut folosind platforma To The Stars este aceea că atunci când vine vorba de tehnologii, el a fost mereu aproape, a lucrat cu ele şi a văzut, şi subliniază că ar fi prea puțin să le numim revoluţionare.
În timp ce discuta despre conceptul navetei pe care To The Stars planifică să o construiască, el a declarat următoarele:
Acesta este un concept pentru o navetă de transport internațional punct-la-punct, care va șterge limitele actuale de călătorie cu privire la distanță și timp. Ea imită capacitățile observate la fenomenele aeriene neidentificate prin utilizarea unui sistem motor care modifică continuumul spaţio-temporal. Avem anumite idei despre cum funcţionează din punct de vedere al legilor fizicii acest dispozitiv, dar avem nevoie să adunăm tehologii de la Divizia de Ştiinţă pentru a «realiza» efectiv capacitatea.ˮ
Prin această declaraţie, el spune lumii că OZN-urile (care sunt în mod obișnuit urmărite cu radarele militare) utilizează un dispozitiv care înlătură cumva problema distanţei şi timpului, făcând uşor pentru acestea să parcurgă într-un timp scurt distanţe foarte mari, care nouă ne apar ca fiind imposibil de străbătut.
Există o altă modalitate, fie că sunt găuri de vierme sau spaţiu în care se călătoreşte cu viteză superluminică, trebuie să fie o modalitate de a genera energie astfel încât în acest mod să poţi scoate naveta din vid, şi faptul că [extratereștrii] sunt aici, arată că ei au găsit o soluție” – dr. Jack Kasher, prof. emerit de fizică, Universitatea Nebraska.
Un alt reprezentant, Chris Mellon (CIA), a comentat: „To The Stars reprezintă o oportunitate de a merge dincolo de limitele obişnuite ale industriei aerospațiale, de a crea produse pe care le putem numi revoluţionare, şi acesta este un cuvânt foarte modestˮ.
Louis Elizondo, care recent s-a pensionat de la Pentagon, „conducea un program de identificare a ameninţărilor aerospaţiale, centrat pe tehnologii aeriene neidentificateˮ unde a învăţat că, aşa cum menţionează în materialul video de mai jos la minutul 20 și 50 de secunde, „fenomenul este într-adevăr realˮ.
Puteţi să urmăriți toate declarațiile acestor indivizi în înregistrarea disponibilă aici.
Acestea sunt cele mai recente dezvăluiri pe această temă, dar în ultimii ani, sute de astfel de oameni au ieșit în faţă pentru a vorbi public despre acest fenomen.
Ceea ce face extrem de interesante comentariile lui Steve Justice este faptul că unul dintre predecesorii săi, Ben Rich, s-a zvonit că ar fi făcut următoarea remarcă:
Noi deja avem mijloacele de a călători printre stele, dar aceste tehnologii sunt închise în proiecte negre, și va fi necesară o intervenție a lui Dumnezeu pentru a le aduce la lumină spre beneficiul umanității. Orice îți poți imagina, deja știm cum se face... Avem acum tehnologia de a-i duce pe extratereștri acasă. Nu va dura o întreagă viață de om pentru a o face. Există o eroare în ecuații
Când Rich a fost întrebat cum funcționează propulsia OZN-urilor, el a spus „Lasă-mă să te întreb: cum funcţionează percepţia extrasenzorială?ˮ. Cel ce punea întrebări a răspuns: „Toate punctele în timp şi spaţiu sunt conectate?ˮ. Rich apoi a spus: „Aşa funcţioneazăˮ. (Aceasta pare să fie în legătură cu întrepătrunderea cuantică – entanglement cuantic).
yogaesoteric
26 iunie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu