Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 iunie 2018

PERIOADA ASCENSIUNII PLANETARE


Mesaj de la Arcturieni.
5-12-18; prin Suzanne Lie. 
Traducere Const. Mihăilescu.




Și dacă imaginația voastră ar fi adevărată? Ce-ar fi dacă, de-a lungul vieții tale de ființă încarnată ai începe treptat să-ți amintești că ai mai avut vieți pe Pământ sau altundeva, poate pe o altă planetă sau pe o navă spațială?
Ce-ar fi dacă ai începe să-ți amintești "ciclurile ascensiunii" sinelui tău galactic?
Dragilor, când veți încheia toate ciclurile ascensiunii voastre, veți fi capabili să înțelegeți și să vă amintiți ce s-a întâmplat și ce se întâmplă cu „ nava voastră”, Pământ, în a cincea dimensiune, ce realități veți trăi în cea de a 5-a dimensiune, acolo unde, poate, ați mai fost, în alte vieți.
Acum vă aflați abia la marginea înțelegerii depline că "procesul de ascensiune" nu vă este chiar atât de necunoscut.
Pe măsură ce progresați prin acest proces al reamintirii, veți obține o înțelegere a ceea ce se întâmplă pe „nava voastră” din a cincea dimensiune și ce realități vă așteaptă când veți fi acolo. Când începi să ai aceste amintiri, intri în "Ciclul unu al înălțării".
Acest ciclu este primul nivel al celei de-a cincea frecvențe dimensionale de trezire a conștiinței. Cu alte cuvinte, începi să ai semnale, amintiri, vise și imagini ale unui ACUM cu care începi să rezonezi la o frecvență mai mare a realității.
"Este doar un vis sau imaginația mea?", te vei putea întreba. Totuși, simplul fapt că visele și imaginațiile tale pot apărea chiar în conștiința celei de a treia dimensiuni, înseamnă că începi să accesezi din câmpurile perceptuale ale frecvențelor mai înaltelor realități.
S-ar putea să nu fiți conștienți în acest proces de "o percepție multidimensională", și să spuneți: "aceasta este doar imaginația mea. Nu este real! "
Cu toate acestea, tot mai mulți dintre voi încep să experimenteze mai mult de cât o realitate, pe care nu îndrăznesc s-o valideze.
Treptat însă, mai rapid sau mai lent, veți realiza că "starea de bază a conștiinței" nu mai este limitată și condiționată de a treia dimensiune. De fapt, "starea de bază a conștiinței" ACUM include a patra și, uneori, chiar a cincea conștiință dimensională.
Din acest motiv, atât de mulți dintre voi, oameni considerați absolut normli, începeți să aveți niște vise foarte neobișnuite, percepându-vă într-o altă lume sau pe o navă stelară.
S-ar putea să aveți și un interes brusc, poate chiar să vă dați seama că rezonați mai mult cu "science fiction" decât cu viața de zi cu zi.
Pentru a vă face încă și mai confuzi, s-ar putea să vă confruntați, de asemenea, cu bufuri rapide, cuvinte, zgomote și / sau emoții legate de o amintire a ceva ce ați uitat sau nu ați știut niciodată înainte.
De fapt, nu este vorba că ați uitat și acum vă amintiți ci de faptul că pentru frâturi de timp ați alunecat într-o frecvență mai mare a realității pe care ființa voastră a experimentat-o cândva. S-ar putea să trăiți experiența de a simți că retrăiți ceva pe care-l cunoșteați (n.m.: un fel de deja vu')
Motivul acestei "experiențe amintite" este că, pentru un timp scurt, ați intrat într-o stare de rezonanță pe frecvențe superioare ale unor realități trăite cândva. În viitor, aceste trăiri se vor extinde din ce în ce mai mult în dimensiuni superioare, pentru ca ființa voastră să se încorporeze în acea dimensiune mai înaltă.
Sistemele de operare mai vechi ale realității se separă continuu și se convertesc la frecvențe mai mari și mai înalte ale realității.
Indiferent dacă știți sau nu acest lucru, voi vă schimbați conștiința, pentru a rezona la aceste frecvențe în continuă creștere ale realității, pentru a avea o mai bună aliniere cu Sursa.
Procesul de "aliniere cu sursa" poate uneori să facă mai dificilă alinierea și funcționarea pe o singură cronologie (dimensiune), deoarece, prin natura voastră, aveți o nevoie înnăscută de a experimenta simultan mai multe cronologii.
Cu toate acestea, când vă confruntați cu "timpi multipli", vă puteți simți ca și cum ați avea o experiență pe care ați mai trăit-o anterior.
Ceea ce se întâmplă de fapt este că termenele "multiple" se îndreaptă „către și în afara fazei" cu realitatea tridimensională.
Atunci când o cronologie merge în a patra dimensiune, această realitate este adesea experimentată ca un vis lung sau o sclipire de creativitate.
Apoi, pe măsură ce conștiința voastră revine la cea de-a treia dimensiune, este posibil să nu vă mai puteți aminti ce s-a întâmplat. Motivul este că liniile temporale superioare dimensional rămân adesea într-o stare de flux, de curgere.
Prin urmare, aceste "realități posibile" din dimensiuni superioare pot să vă aducă în/din conștiența voastră, schimbându-se între diferite polarități și amplitudini, pemițând celor în procesul de ascensiune să creeze și să experimenteze "creații libere ale voinței".
"Creațiile libere ale voinței" reprezintă unul dintre principalele motive pentru care alegem să avem o întrupare în dimensiunea a treia. Cu o opțiune a voinței libere, există nenumărate posibilități care apar din trecut, prezent și / sau viitor.
Aceste posibile realități se îmbină din ce în ce mai mult cu polaritățile 3D și 4D, pentru a le înțelege mai bine. Cu toate acestea, odată ce ele sunt pe deplin înțelese, sunt transmutate înapoi în Adevărul ACUM, unde nu există TIMP.. În acel moment „fără timp”, se poate trece în procesul de ascensiune la starea de rezonanță pe frecvența dimensională superioară realității în care vă aflați.
Pe măsură ce conștiința se extinde dincolo de realitatea polarizată a dimensiunii a treia și prin creativitatea 4D (trăită mai ales în stare onirică), veți începe să vă mutați în realitatea a 5D, pe care o veți percepe ca fiind din ce în ce mai reală.
Acest "acum" este unic pentru structurile legate de timp ale celei de-a treia dimensiuni, precum și pentru percepțiile, emoțiile și gândurile celei de a 4-a dimensiuni.
Din fericire, viața, meditațiile și visele voastre din 4D, vă oferă ocazia de a "practica" diferite tipuri de realitate.
De fapt, voi practicați orice tip de realitate dimensională superioară, în vizitele pe care le faceți pe timp de noapte (când dormiți), în lumile dimensional superioare.
Adesea, nu sunteți conștienți ori nu vă mai amintiți de aceste realități dimensionale superioare, în timp ce rezonați la conștiința celei de a treia dimensiuni, deoarece acea stare de conștiință nu vă permite să vă extindeți conștiința în a patra și a cincea dimensiune.
Cu toate acestea, atunci când vă aflați în meditație, ori în activități de slujire a altora din iubire (nota C.M.:karma yoga), conștiința voastră activează cea de-a patra undă cerebrală (
nota C.M.: undele cerebrale sunt de cinci tipuri: alfa, beta, gama, delta şi theta.).
Atunci când activați undele cerebrale corespondente dimensiunilor a patra și a cincea, conștiința și activitatea zilnică încep să se aliniaze, mai încet sau mai rapid, la creativitatea și comunicările interdimensionale.
Treptat, veți fi din ce în ce mai capabili să comunicați la modul conștient cu ființe din dimensiuni superioare, cum am fi noi, Arcturienii, Pleiadienii, Venusienii sau cu ghizi din planurile superioare.
Și noi, membrii familiei voastre galactice, deseori vă servim ca ghizi în dimensiuni superioare. Da, pentru că suntem familia voastră galactică. Mulți, dacă nu majoritatea dintre voi, au uitat de noi din cauza tumultului vieții de zi cu zi și al densității grele în care existați. De fapt, prea des, ați uitat experiențele voastre în dimensioni superioare, petrecute în ceea ce numiți voi "vise"
....

Prin urmare, dorim să vă întrebăm din nou: de-a lungul prezentei voastre vieți v-ați lămurit că ați trecut și prin alte vieți, chiar dacă acum nu le deslușiți, nu le vedeți foarte clar? Unii dintre voi, ați început să vă amintiți măcar una dintre trecutele voastre încarnări, pe care le-ați avut pe Pământ sau altundeva?
În această retrospectivă, este normal și interesant să vă amintiți și de unele dintre vizitele pe care le-ați făcut pe navele noastre sau pe cele de unde ați plecat voi pe Pământ, pentru a vă lua un corp fizic. 

Când reveniți în realitatea voastră cotidiană, este posibil să constatați că nu aveți prieteni sau apropiați cărora să le puteți împărtăși aceste reamintiri. 
Acesta însă nu trebuie să fie un motiv de descurajare și de reprimare a acestor amintiri. Până la urmă, toți veți începe să aveți asemenea amintiri, și atunci nu veți mai avea impulsul de a nu comunica cu cei din jur pe această temă.
Acest proces, de reamintire a trecutului, pe care l-ați trăit cândva, va fi o dovadă a faptului că nivelul conștiinței voastre începe să depășească limitările impuse de inferioara dimensiune 3D, voi începând a vă extinde conștiința și cunoașterea dincolo de dimensiunea a treia și chiar a patra. Pe calea aceasta veți începe să întrați în contact cu civilizațiile dimensiunilor superioare.

Vom aborda acum câteva dintre "Ciclurile Ascensiunii Planetare".
Ciclul ONE (unu) al Înălțării Planetare, poate fi comparat cu o grădiniță pentru adulți, unde se face adaptarea pentru cunoașterea realităților din dimensiunea 5D. Aici, cei care au o "conștiință multidimensională" încep să învețe și să asimileze modalități de comportament proprii dimensiunilor superioare, oferind și celor din jur din noua lor cunoaștere. Se va crea astfel un fel de emulație prin care un număr tot mai mare de „învățăcei” își vor îmbogății cunoștințele și se vor adapta noii gândiri, proprie dimensiunii 5D.

Prin urmare, multe suflete aleg să se încarneze pe Pământ, în dimensiunea inferioară 3D, din dorința de a ajuta această planetă și civilizația umană să ascensioneze mai repede, după care vor reveni acasă, în dimensiunea superioară, de unde au plecat.
De fapt, mulți dintre voi sunteți "profesori" descinși de pe nave spațiale și planete unde există realități dimensionale superioare. Pe navele de pe care ați venit, ați învățat în prealabil ce însemnă a fi o persoană umană pe Gaia, aflată în a treia dimensiune.


Noi, Famila Galactică, am investit foarte mult în a ajuta Gaia, mai ales în procesul de ascensiune planetară. Am constatat că, din păcate, oamenii înșiși reprezintă cauza principală a obstacolelor cu care se confruntă planeta în acest proces al ascensiunii. Din acest motiv, cât mai frecvent posibil, suntem în contact cu umanitatea, motiv pentru care trebuie să depunem eforturi suplimentre pentru a înțelege comportamentul accestei civilizații, pentru a ști cum o putem ajuta cel mai bine.
Pe de altă parte, "ființele băștinașe" de pe Gaia au posibilitatea să comunice din ce în ce mai ușor cu noi. Desigur, această înțelegere are loc telepatic. În funcție de receptor, ei pot trimite mesaje telepatice care pot fi percepute și interpretate. Această capacitate este dependentă de nivelul de iubire și încredere dintre ei și de convingerea fermă că asemenea legătură este posibilă. Aceasta deoarece Iubirea e modulatoare de vibrații foarte penetrante.

Prin urmare, Ființele Naturale (pământenii originali) pot simți vibrația Iubirii și acest fapt le dă liniștea și siguranța unei comunicări reciproce numai pașnice dar și plină de înțelegere și chiar de afecțiune. Când spunem "noi", trebuie înțeles că facem referire la orice ființă galactică care are un sentiment de iubire și o atitudine profundă față de Planeta Gaia.
Atunci când suflete galactice aleg să se încorporeze în planul fizic al Pământului, există determinarea acestora de a dărui planetei voastre una sau mai multe vieți, în scopul salutar de a pune umărul la ridicarea vibrației acestui sistem planetar, obiectivul fiind accelerarea realizarii ascensiunii în planuri superioare și revenirea voastră, de facto, în Familia Galactică.
Da, după cum probabil știți ori măcar bănuiți, mulți dintre "oamenii" pe care îi întâlniți în viața de zi cu zi sunt, de fapt, galactici care s-au oferit voluntar să ia „un vas de pământ” pentru a înțelege mai bine și pentru a asista și contribui la procesul ascensiunii planetare.
Apoi, după îndeplinirea programului pe care și l-au propus, ei revin în tărâmurile de unde au plecat, aflate mai frecvent în dimensiunea a 5-a, îmbogățiți cu cunoașterea de „la fața locului” a condițiilor particulare ale existenței pe o planetă din dimensiunea 3D. 

Reveniți acasă ei vor împărtăși ceea ce au văzut, simțit și învățat în timpul „excursiei” și experienței de a fi om pe Pământ. (Noi vizăm în primul rând cronologia pe care majoritatea cititorilor dvs. o au, deoarece acesta este un "timp" crucial în care Gaia ar putea să încheie procesul de ascensiune sau să se destrame.)
Cel mai probabil, această "distrugere" NU ar veni dintr-o Sursă Galactică, ci, mai de grabă, de la „protectorii Gaiei", încorporați în timp pe Pământ și deveniți, între timp, rezidenți.
Sperăm că s-a înțeles că omenirea a întâmpinat dificultăți din partea întunecaților, care au încercat să preia Pământul încă de la începutul nașterii și formării civilizației umane pe planeta voastră (nota C.M.: în special reptilienii și draconienii).
Din fericire, începem să percepem că tot mai mulți pământeni originali sunt pregătiți să ni se alăture nouă (Galacticilor), pe măsură ce înțeleg că este nevoie de unirea forțelor și voinței de a opri și înlătura „vizitatorii” malefici ale căror interese nu sunt de protejare a civilizației umane și a Pământului ci de cucerire, exploatare și impunere a propriei lor voințe. Cel mai bine se realizează acest deziderat prin accelerarea Ascensiunii Planetare într-o dimensiune cu vibrație superioară în care întunecații nu pot supraviețui, singura lor alegere, pentru a se salva, fiind să plece din acest sistem planetar.
Când cineva, o ființă, începe să comunice cu lumi aflate în dimensiunea a 5-a, în timp ce ea se mai află încă în 3D, se chemă că acea ființă a intrat în Cel de al Doilea Ciclu al Ascensiunii. Asupra acestui al doilea ciclu vom discuta în unul dintre mesajele noastre viitoare.

Iubiților, primiți binecuvântări din partea noastră: arcturieni, pleiadieni și toată familia galactică din Lumină.

http://sananda.website/the-arcturians-via-sue-lie-may-12th-2018/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu