Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacara Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate să fie transmutate în lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 iunie 2018

O femeie din Lituania mănâncă de mai bine de un deceniu doar... nisip.


… și dovedește în mod indirect că generează procese evidente de transmutaţie biologică a nisipului în felurite energii subtile de care are nevoie trupul ei
O femeie din Lituania susține că mănâncă zilnic numai nisip, iar acest stil drastic de viață ar fi ajutat-o să-și îmbunătățească starea de sănătate.
Stanislava Monstvilene, în vârstă de 70 de ani, afirmă răspicat că este mult mai sănătoasă de când consumă doar nisip, adăugând că „a ajutat-o să învingă o tumoare pe creier”, scrie RT.
De mai bine de un deceniu, femeia nu mai consumă nimic, cu excepția nisipului pe care îl scoate singură dintr-o groapă.
Am avut tumoare pe creier în stadiu terminal. Medicii mi-au spus că nu mai am mult de trăit. Nivelul hemoglobinei era de 60, de cinci ori peste valoarea normală. Am căutat să depășesc momentul și mi-a venit ideea să mănânc nisip. Prima dată când am gustat, am simțit că rămân fără aer, după care m-am obișnuit”, a mărturisit femeia.
Între timp, femeia și-a făcut o obișnuință din a consuma nisip și este foarte încântată de „dieta sa minerală”.
Starea sa de sănătate este bună și nu are probleme cu sângele. Am examinat-o de-a lungul anilor, dar în ultimii ani nu a mai avut nevoie de ajutor medical”, a declarat medicul Liliana Vaishvilene, care o ține sub observație.
Stanislava Monstvilene susține că nisipul nu trebuie combinat cu mâncare sau cu lichide. „Nu trebuie să-l amesteci cu nimic altceva și nu ai voie să mănânci absolut nimic, nici înainte și nici după”, adaugă femeia.

Citiți și: 
 yogaesoteric 
3 iunie 2018 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu