Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 mai 2018

Aliații Umanității (XIII) - A șasea informare.


de Marshall Vian Summers

Traducere Const.Mihăilescu.

(continuare)
A șasea informare - Întrebări și răspunsuri  

Date fiind informațiile pe care le-am furnizat până acum, simțim că este important să răspundem măcar la unele dintre întrebările voastre, legate de siguranța în realitățiile noastre și semnificația mesajelor pe care am venit să vi le oferim.

 „ Lipsa dovezilor solide, concrete și palpabile pe care ar trebui să ni le oferiți pentru ca noi să credem ceea ce ne spuneți despre Intervenție nu este un handicap?

Răspuns: În primul rând, ar trebui să vă furnizăm dovezi indubitabile privind vizitele în lumea voastră. Din fericiere, ele sunt numeroase; din păcate, din ceea ce ne-au transmis Cei Nevăzuți, oamenii nu știu cum să înterpreteze dovezile și preferă să le atribuie propria lor explicație legată de viața materială terestră – o semnificație care să-i liniștească și să nu iasă din tipare.,
Suntem siguri că există dovezi clare pentru a proba faptul că Intervenția are loc în lume astăzi, dacă oamenii și-ar face timp să se uite și să investigheze această chestiune.
Faptul că guvernele voastre sau liderii voștri religioși nu dezvăluie astfel de lucruri nu înseamnă că aceste evenimente major nu au loc în lumea vostră, uneori chiar sub ochii voștri.

 „Cum pot ști oamenii că sunteți reali?”

Răspuns: În privința realității noastre, nu vă putem demonstra prezența noastră fizică, astfel că voi trebuie să discerneți semnificația și importanța cuvintelor noastre.
În acest punct, nu este numai o chestiune de convingere. Necesită o recunoaștere mai amplă, o Cunoaștere, o rezonanță. Cuvintele pe care le rostim sunt adevărate, dar acest lucru nu ne asigură că ele pot și fi primite ca atare.
Nu avem cum controla răspunsul vostru la mesajul nostru. Există oameni care au nevoie de mai multe dovezi decât este posibil să li se furnizeze, la acest nivel.
Pentru alții, asemenea dovezi nu sunt necesare, căci ei primesc confirmarea lăuntrică. Rămâne o controversă, dar noi sperăm să găsim ecou în inimile voastre și să fie tratate cu seriozitatea pe care o reclamă. Cine are interes să afle adevărul îl poate obține..
Din perspectiva noastră, nu există nicio problemă, provocare ori oportunitate mai mare pentru a vă capta atenția; numai să existe preocupare și interes sincer de a afla.
Voi sunteți la începutul unei noi înțelegeri. Acest lucru într-adevăr necesită credință și încredere în sine.
Mulți vor respinge cuvintele noastre pur și simplu pentru că ei nu cred că ar putea fi posibil ca noi să existăm.
Alții poate vor crede că este o metodă de manipulare care este proiectată asupra lumii. Nu putem controla aceste răspunsuri.
Putem doar să transmitem mesajul nostru și să vă vorbim despre prezența ET în viața voastră, oricât de îndepărtată ar fi această prezență.
Nu prezența ori existența nostră este de mare importanță, ci mesajul pe care am venit să-l dezvăluim, în perspectiva și înțelegerea mai mare pe care v-o putem furniza.
Educația voastră trebuie să înceapă de undeva. Toată educația începe cu dorința de a cunoaște. Sperăm ca, prin discursurile noastre, să putem câștiga măcar o parte din încrederea voastră, ca să începeți să dezvăluiți că suntem aici si vrem să vă oferim informații vitale.

 „Ce aveți să le spuneți acelora care văd Intervenția ca pe un lucru pozitiv?”

Răspuns: Înțelegem, în primul rând, așteptarea voastră ca toate forțele din ceruri cu care veți intra în contact să se sincronizeze cu înțelegerea, tradițiile și credințele voastre fundamentale spirituale.
Ideea conform căreia există o viață prozaică în univers este o contestare a acestor presupuneri fundamentale.
Din perspectiva noastră, dată fiind experiența propriilor noastre culturi, înțelegem aceste așteptări. În trecutul îndepărtat, noi înșine le mențineam. Și totuși a trebuit să renunțăm la ele, sub impactul realităților vieții din Mai Marea Comunitate și a semnificației vizitei. Voi trăiți într-un univers fizic măreț. Un univers plin cu viață.
Această viață reprezintă nenumărate manifestări și evoluția inteligenței și conștienței spirituale la toate nivelurile. Aceasta înseamnă că ceea ce veți întâlni în Mai Marea Comunitate cuprinde aproape toate posibilitățile.
Deocamdată, sunteți izolați și încă nu călătoriți în spațiu. Și chiar dacă ați fi avut capacitatea de a ajunge la o altă lume, universul este atât de vast, încât nimeni nu a dobândit abilitatea de traversa galaxia de la un capăt la celălalt, ca să nu mai vorbim de înttregul univers; asta cu toate că vitezele de deplasare sunt cu adevărat extraordinare. Așadar, universul fizic rămâne enorm și incomprehensibil. Nimeni nu stăpânește pe de-a ntregul legile sale. Nimeni nu a cucerit teritoriile sale. Nimeni nu poate pretinde dominanță sau control total.
Viața are un efect umilitor, din această perspectivă. Chiar și mult dincolo de granițele voastre, acest lucru este adevărat.
Ar trebui să vă așteptați la faptul că veți întâlni inteligențe reprezentând forțele binelui, forțe pentru îtuneric și ignoranță sau pe aceia care sunt neutri în privința voastră. Însă, privind realitățile de călătorie și explorare a Mai Marii Comunități, rasele emergente cum este a voastră vor întâlni, aproape fără excepție, exploratori de resurse, de pământuri favorabile civilizației lor, aceia care caută avantaj pentru ei înșiși, și, este foarte probabil csa aceștia să fie primii cu care veți intra în contact când veți începe să cunoașteți Mai Marea Comunitate.
În privința laturii pozitive a acestor relații ori contacte, va fi faptul că puteți primi informații sau tehnologii utile dezvoltării voastre; depinde însă cu ce preț. Este o dorință naturală de a cunoaște, de a face prietenii, de a primi ori oferi ajutor. Fiecare civilizație a atins anumite lipite pe care, pentru a le depăși, are nevoie nu numai de cercetarea proprie dar și de cunoașterea la care au ajuns alte civilizații. Fiind o civilizație emergentă, nivelul vostru este acela în care nu multe aveți de oferit dar foarte multe de primit. Dar, încă o dată, depinde cu ce preț. Desigur, multe le puteți rezova pe cont propriu, dar va fi mult mai oportun să primiți cunoașterea la care de mult au ajuns alții.
O mare parte din problemă, în privința interpretării marii vizite care, în viitor, oricum va veni,depinde de planurile cu care vin la voi vizitatorii, dincolo de declarațiile formale pe care vi le vor face pentru a vă convinge de bunele lor intenții și de prietenia pe care v-o aferă. Este sigur că ei vor încuraja omenirea pământeană să privească prezența lor în totalitate benefică pentru omenire și pentru nevoile sale.

 „Dacă această Intervenție este într-un stadiu avansat, de ce nu ați venit mai devreme?

Răspuns: Într-o perioadă mai timpurie, cu mulți ani în urmă, câteva grupuri ale aliaților voștri au venit în lumea voastră în vizită, într-o încercare de a da un mesaj de speranță și să îndemne umanitatea să se pregătescă.
Dar, din păcate, mesajele lor nu au putut fi înțelese iar cei puțini care le-au înțeles, le-au folosit sau au încercat să le folosească în interesul lor personal sau de grup.
În urma sosirii lor, vizitatorii din partea colectivelor s-au adunat și și-au asigurat anumite locații are corespundeau cel mai bine intențiilor lor. Istoria voastră vorbește despre aceste descinderi. Și nu este de mirare, din moment ce civilizația voastră este de interes (ca spiritualitate) iar planeta voastră e plină de elemete căutate de alte civilizații, pentru ca ele să-și ducă mai departe tehnologiile. (ca epuizării resurselor lor locale ori a abesnței lucru s-ar întâmpla, căci În consecință, lumea voastră este mult prea valoroasă pentru a nu fi trecută cu vederea, și, așa cum am spus, nu vă aflați prea departe de rutele comereciale importante ale universului. Ș

 „De ce nu pot aliații noștri să oprească Intervenția?”

Răspuns: Am mai spus-o: Suntem aici doar pentru a observa și a sfătui. Marile decizii cu care se confruntă umanitatea sunt în mâinile voastre. Nimeni altcineva nu poate lua aceste decizii pentru voi. Nici chiar marii voștri prieteni cu mult dincolo de lumea voastră nu ar interveni, căci dacă ar face-o, ar provoca războie iar lumea voastră ar deveni un câmp de luptă între forțe rivale din univers.
Presupunând că din această ipotetică luptă prietenii voștri ar ieși victorioși, voi tot ați avea de pierdut căci ați deveni dependenți de ei și la cheremul lor.
Pe de altă parte, nu cunoaștem nicio rasă binevoitoare care ar accepta să poarte această povară, și care, în mod real, nici nu v-ar servi.
Ați deveni o colonie a unei anumite puteri și ar trebui să fiți guvernați de ei, fie și de la distanță. Acest lucru nu ar fi benefic pentru voi în niciun fel. Din acest motiv, o intervenție directă a prietenilor nu se va produce. Treaba asta trebuie să v-o rezolvați șinguri, ajutați desigur în diverse moduri de cei care vă sunt prieteni.

Vizitatorii se vor prezenta ca fiind izbăvitori și salvatori ai omenirii. Ei vor utiliza naivitatea voastră. Vor valorifica așteptările voastre, și vor căuta să beneficieze în întregime de încrederea voastră.
Așadar, este dorința noastră sinceră ca aceste cuvinte ale noastre să servească precum un antidot la prezența lor și la manipularea și abuzul lor. Căci drepturile voastre v-ar fi încălcate. Teritoriul vostru este infiltrat. Actual, guvernele voastre sunt în proces de a fi convinse iar ideologiile și impulsurile voastre religioase sunt redirecționate.
Trebuie să fie o voce a adevărului, în privința acestui lucru. Nu putem decât să avem încredere că veți asculta această voce a adevărului. Sperăm că persuasiunea acestor intruși nu a depășit încă limita.

Care sunt obiectivele realiste de stabilit și care este concluzia care se impune pentru salvarea umanității de la a-și pierde auto-determinarea?”

Răspuns: Primul pas este conștiența. Majoritatea oameni trebuie să devină conștienți că Pământul este vizitat și că puteri străine se află aici funcționând într-o manieră clandestină, căutând să-și ascundă planul și eforturile de înțelegerea umană. Trebuie să fie foarte clar faptul că prezența lor aici este o mare provocare în privința libertății și auto-determinării umane.
Planul pe care îl avansează și Programul de Pacificare pe care îl sponsorizează trebuie să fie contracarate cu sobrietate și înțelepciune în privința prezenței lor. Această contracarare trebuie să aibă loc. Există mulți oameni în lume astăzi capabili să înțeleagă acest lucru. Așadar, primul pas este conștiența.
Următorul pas este educația. Este necesar ca mulți oameni, din diferite culturi și din diferite națiuni, să învețe despre viață în Mai Marea Comunitate și să înceapă să înțeleagă cu ce vă veți confrunta și cu ce vă confruntați chiar în acest moment.
Așadar, obiectivele realiste sunt conștiența și educarea. Acest lucru în sine ar obstrucționa planul vizitatorilor în lume. Ei funcționează acum cu foarte puțină rezistență din partea umanilor. Ei întâlnesc puține obstacole. Toți aceia care caută să-i vadă ca fiind ”aliații umanității” trebuie să învețe că nu acesta este adevărul.
Poate cuvintele noastre nu vor fi îndeajuns, dar măcar reprezintă un început.

 „Unde putem găsi această educație?”

Educația poate fi găsită în Calea Cunoașterii din Mai Marea Comunitate, care este prezentată în lume în acest moment. Deși prezintă o nouă înțelegere despre viață și spiritualitate în univers, este conectată la toate căile autentic spirituale care deja există în lumea voastră – căi spirituale care prețuiesc libertatea umană și semnificația spiritualității adevărate și care prețuiesc cooperarea, pacea și armonia în cadrul familiei umane. Așadar, învățătura din Calea Cunoașterii evocă toate marile adevăruri care deja există în lumea voastră și le oferă un context și modalități de expresie mai mari.
În acest fel, Calea Cunoașterii din Mai Marea Comunitate nu înlocuiește religiile lumii voastre, ci furnizează un cadru mai larg ca semnificație și relevanță pentru timpurile voastre.

 „Cum transmitem mesajul vostru către alții?”

Adevărul se află înăuntrul fiecărei persoane în acest moment. Dacă puteți comunica adevărului dintr-o persoană, aceasta va deveni mai puternică și va începe să rezoneze. Marea noastră speranță, speranța Celor Nevăzuți, a forțelor spirituale care supraveghează lumea voastră, și speranța acelora care prețuiesc libertatea umană și își doresc să vadă emergența voastră în Mai Marea Comunitate împlinită cu succes, se bazează pe acest adevăr care trăiește înăuntrul fiecărei persoane.
Nu putem forța ori impune conștiența aceasta asupra voastră. Putem doar să v-o dezvăluim și să avem încredere în măreția Cunoașterii pe care Creatorul v-a oferit-o, care vă poate permite vouă și altora să răspundeți.

Unde se situează puterile umanității de a se putea împotrivi Intervenției?”

În primul rând, înțelegem din observarea lumii voastre, și de la ce ne-au spus Cei Nevăzuți, în privința lucrurilor pe care nu le putem vedea, că, deși există mari probleme în lume, există libertate umană suficientă pentru a vă oferi un temei ca să vă opuneți Intervenției.
Acest lucru e în contrast cu multe alte lumi, în care libertatea individuală nici măcar nu a fost stabilită vreodată. Acolo, dependența de colectivitate este totală. Pe măsură ce aceste lumi întâlnesc forțe extraterestre în realitatea vieții din Mai Marea Comunitate, posibilitatea ca ele să întroducă noțiunea de libertate și independență este foarte limitată. Așadar, voi aveți o mare putere prin faptul că libertatea umană este cunoscută și recunoscută ca un drept general (deși nu totdeauna este respectat) al omului.
Toți ar trebui s-o practicați și să nu aceptați să vă fie încălcată de nimeni.
Deci, în relația cu alții, amintiți-vă că dacă vă lăsați manipulați puteți să ajungeți să nu vă mai practicați acest drept.
Deci, aveți ceva de pierdut. Prețuiți ceea ce aveți deja, în orice măsură ar fi fost stabilit acest drept.
Nu acceptați să fiți conduși de puteri străine (fie că sunt puteri pământene, fie extraterestre). Nu acceptați autorităților care vă conduc să o facă cu brutalitate. Toți trebuie să fiți respectați. Acest lucru este un început.

(va continua)
http://alliesofhumanity.org

2 comentarii: