Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 aprilie 2018

Aliații Umanității (VI)



de Marshall Vian Summers
Traducere Const.Mihăilescu
.

Al doilea briefing (informare).

(continuare)


Astăzi există destui oameni care sunt luați în mod repetat împotriva voinței lor, transportați și supuși unor cercetări de către ființe non-pământene (nota C.M.: referire la faptul că există ființe umane care, mai ales în timpul nopții, în timp ce dorm, sunt transportate, în locații necunoscute - în general cu corpul energetic, dar și fizic. Din vagi amintiri, după trezire sau intrare în stare totală de conștiență, își amintesc că au fost duși pe nave spațiale unde corpul lor a fost supus unor investigații sau chiar operații. De obicei, aceste amintiri se estompează repede, mai ales ca urmare a faptului că, de teama de a nu deveni ridicoli, subiecții se feresc să comunice apropiaților aceste vagi „vise”).

Deoarece umanitatea este foarte superstițioasă și încearcă să nege lucruri pe care nu le poate înțelege, această activitate nefericită este continuată cu un succes considerabil. Chiar și acum, există persoane hibride, parțial umane, parțial extraterestre, care vin în lumea voastră și circulă printre voi. Nu sunt mulți, dar numărul lor va crește în viitor. Cititorule, poate că te vei întâlni și tu într-o zi cu o asemenea ființă ! Va arăta la fel ca tine, ca fizionomie, dar va fi diferită.

Veți crede că sunt ființe umane, dar, privite cu atenție, prin simțurile voastre, ceva vă va spune că sunt deosebiți de lumea voastră. Unii dintre voi, este posibil să fie capabili de o precisă identificare a unor asemenea indivizi, însă, pentru a face acest lucru, ar trebui să fiți clarificați la nivel mental asupra a ceea ce înseamnă cunoașterea și înțelepciunea în Marea Comunitatea.
Suntem de părere că învățarea este extrem de importantă, pentru că noi vedem tot ce se întâmplă în lumea voastră din acest punct de vedere iar Cei Nevăzuți ne sfătuiesc cu privire la comportamentul față de lucrurile pe care nu le putem vedea sau la care nu avem acces.

Înțelegem aceste evenimente, pentru că s-au întâmplat de nenumărate ori în Marea Comunitate, deoarece influența este mai mare asupra raselor care sunt fie prea slabe, fie prea vulnerabile pentru a răspunde în mod eficient provocărilor exterioare.
Sperăm și avem încredere că niciunul dintre voi, cei care citesc acest mesaj, nu va crede că aceste intruziuni în viața umană sunt benefice. Cei interferați vor fi influențați să creadă că aceste întâlniri le sunt benefice, atât lor cât și lumii voastre.

Aspirațiile spirituale ale oamenilor, dorința lor de pace și armonie, de familie și de comunitate sunt luate în considerare de acești vizitatori. Aceste lucruri care reprezintă ceva atât de special pentru familia umană sunt, fără înțelepciune și pregătire, un semn al marii voastre vulnerabilități.

Doar acei indivizi care sunt puternici în Cunoaștere și Înțelepciune vor putea înțelege înșelătoria din spatele acestor convingeri. Doar ei sunt în poziția de a vedea manipularea și inducerea în eroare care se fac asupra familiei umane. Numai ei își pot proteja mintea împotriva influenței care este aruncată în mediul mental în atâtea locuri din lumea de astăzi. Numai ei vor vedea și vor ști.
Cuvintele noastre nu vor fi de ajuns. Bărbații și femeile trebuie să învețe să vadă și să știe. Nu putem decât să încurajăm acest lucru.

Venirea noastră aici, în lumea voastră, are loc în acord cu Spiritul Marii Comunității, pentru că este momentul ca umanitatea să se trezească și să înțeleagă adevărurile, dincolo de granița planetară.

Dacă nu ar fi fost momentul propice, am fi știut că avertismentele și încurajarea noastră nu ar fi fost adecvate și nu ar avea succes. Creatorul și Cei Nevăzuți vor să pregătească omenirea pentru intrarea în Marea Comunitate. De fapt, aceasta este cea mai importantă acțiune a umanității în acest moment.
Prin urmare, vă încurajăm să nu credeți că luarea ființelor umane mature sau a copiilor, în vederea unor experimente, ar avea vreun beneficiu pentru omenire. Trebuie să subliniem acest lucru. Libertatea voastră este prețioasă. Libertatea voastră individuală și libertatea voastră ca rasă sunt prețioase.

Și nouă ne-a luat foarte mult timp pentru a ne recâștiga libertatea. Nu vrem să vă vedem că asta se repetă și în cazul vostru.
Programul de interferare care are loc în lume, va continua. Singura cale prin care poate fi oprit este ca oamenii să-și ridice nivelul de conștiință și înțelegere a realităților universale, cunoașterea aceasta aflându-se chiar în interiorul ființei voastre.

Doar acest lucru va duce la sfârșitul acestor intruziuni. Doar așa veți putea descoperi înșelăciunea din spatele promisiunilor lor „salvatoare”.

Este greu pentru noi să ne imaginăm cât de îngrozitor trebuie să fie acest lucru pentru popoarele voastre, pentru acei bărbați și femei, pentru copiii, supuși unui asemenea tratament, de reeducare, de pacificare. Pentru valorile noastre, acest lucru pare a fi dezgustător și totuși știm că aceste lucruri există în Marea Comunitate și au loc din timpuri imemoriale.

Poate că ceea ce vă spunem noi acum va naște tot mai multe întrebări. Acest lucru este sănătos și natural, dar nu vom putea răspunde la toate întrebările. Trebuie să găsiți mijloacele pentru a obține răspunsurile pentru voi înșivă din afara voastră, dar mai cu seamă din interiorul vostru. Dar nu puteți face acest lucru fără pregătire și nu puteți face acest lucru fără o orientare.

În acest moment, umanitatea, în ansamblu ei, nu poate face diferența între o demonstrație comunitară mai mare și o manifestare spirituală. Aceasta este cu adevărat o situație dificilă deoarece vizitatorii voștri au capacitatea de a vă proiecta imagini holografice, pot comunica cu mintea umană iar vocea lor poate pătrunde și rezona cu interiorul umanilor, care vor crede că este vorba de „vocea lor interioară”. Ei pot exercita o asemenea influență deoarece omenirea nu are încă acest tip de pricepție sau discernământ.
Și, mai este o mare hibă: omenirea nu este unită. Există în lumea voastră un mare grad de individualizare, de separate, de necooperare. O entitate nu poate face mare lucru dacă este izolată, până la urmă ea intrând în controversă cu ea însăși. Acest lucru vă face extrem de vulnerabili la interferențe și manipulări din exterior.

Vizitatorii voștri înțeleg perfect lacunele umanității și dorințele umanilor și nu le este greu să le manipuleze. Ei se folosesc în primul rând de înclinațiile voastre spirituale care vă fac deosebit de vulnerabili.

Noi înțelegem bine cât de dificil este să devii obiectiv, să nu te lași manevrat în privința acestor lucruri.
Chiar și pentru noi aceasta a fost o mare provocare. Dar, cei care doresc să rămână liberi și să-și exercite auto-determinarea în Marea Comunitate, trebuie să-și dezvolte aceste abilități și să-și păstreze propriile resurse pentru a evita să fie nevoiți să le solicite de la alții, di afara planetei. 

Dacă lumea voastră își va pierde din capacitățile sale creative și de manifestare ori din resursele sale naturale, își va pierde o mare parte din libertatea sa. Dacă va trebui să mergeți dincolo de lumea voastră pentru a căuta resursele de care aveți nevoie pentru a trăi, atunci veți ceda o mare parte din puterea voastră altora. Cum resursele lumii voastre se diminuează rapid, aceasta trebuie să devină o preocupare serioasă pentru omenire; dar va fi și o invitație la precipitare pentru cei din afară, care văd cum aceste resurse nu vor mai exista, pentru ca ei să le exploateze. Este sigur că îngrijorarea lor nu pornește din grija față de voi ci din faptul că distrugerea mediului planetar va însemna și epuizarea posibilităților lor de exploatare.

Programul de intercultură are un singur scop, și anume acela de a permite vizitatorilor să-și stabilească o prezență și o influență dominantă în lumea voastră. Să nu credeți că vizitatorii au nevoie de ceva de la voi pentru ei, fără a prospecta și alte planete. Pentru prosperitatea lor, ori măcar pentru supraviețuirea raselor lor, ei doresc ca umanitatea voastră să le asigure o poziția dominantă și de decizie în lume. Nu fiți naivi, nu vă răsfățați cu ideea că vă va întreba cineva ce să facă cu puținele resurse care vor mai exista pe planeta voastră. Veți lipsi, cu siguranță, de pe lista repartițiilor echitabile. Totul este luat de învingător. Existența și continuarea ei pe planeta voastră trebuie să v-o asigurați singuri, nu bazându-vă pe „prietenii din afară”. Evitați să aveți trista soartă a multor alte rase din univers ! Acum încă o mai puteți face. Desigur, aveți nevoie de aliați, dar nu de cei care vin să vă prade ori să vă extermine. Nu uitați că în univers nu prea există scrupule, în acest sens.

Recunoaștem că, de la nivelul vostru, nu este ușor să deosebești prietenii de dușmani. Singura modalitate este să vă creșteți repede conștiința și nivelul vibrațiilor, căci numai atunci veți fi capabili să-i deosebiți. Știm că abia atunci veți putea înțelege că noi suntem aici din interes sincer de a ajuta umanitatea să se îndrepte către Marea Comunitate, pentru a-și putea îmbogăți cunoașterea și accelera evoluția. Căci, da, aveți nevoie de experiența celor avansați; dar acolo trebuie să aveți suficient de dezoltat simțul selecției. Trebuie să vă dovediți o rasă care are discernământ, care se manifestă și nu renunță la libertatea sa și care caută să-și îmbogățească cunoașterea și înțelepciunea, fără a leza interesele celorlalți. În Marea Comunitate există multe civilizații care îndeplinesc aceste deziderate.

Deocamdată, voi nu aveți acces la înțelegerea implicațiilor politice și comerciale ale forțelor extraterestre care operează astăzi în lume, pentru a înțelege complexitatea lor, etica sau valorile lor.

Mai este cea (am mai spus-o): să nu credeți niciodată că orice rasă care călătorește în univers pentru schimburi comerciale ori tehnologice este cu necesitate și avansată spiritual. Cei care fac schimburi comerciale, totdeauna vor căuta să obțină un avantaj, o înlesnire. Că asta va fi în interes reciproc, ...mai vedem noi. Exploratorii universului caută: resurse, tărâmuri unde să se extindă, tehnologie avansată, condiții de viață mai bune, civilizații care să-i servească. Să nu-i considerați a fi foarte avansați spiritual, căci nivelul tehnologic nu trebuie confundat cu cel spiritual.

Puterea voastră se regăsește în spiritul nu în tehnologia voastră. Așa sunteți croiți, și asta nu-i rău de loc; numai, aduceți-vă aminte mai repede de ce și cine sunteți, de calitățile și puterile voastre.
Noi venim să vă încurajem să vă mențineți libertatea, să vă fortificați voința și discernământul, și să nu vă lăsați convinși de promisiuni liniștitoare care să vă adoarmă vigilența și să vă diminuieze exigențele.
Când vi se fac oferte, mai întâi cercetați-le și vedeți-le implicațiile.

Fiți înțelepți și nu uitați niciodată că în orice ofertă se ascunde un interes. Vedeți din partea cui vine acea ofertă și, dacă vine de la ființe care vibrează pe joasă frecvență, refuzați-o. Aveți încredere doar în ființele din Lumină, nu cu lumină. Când luați decizii, nu vă grăbiți. Când oferta cuiva pare un chilipir, care vă scutește de orice efort, să fiți siguri că ascunde și părți întunecate, care vă vor dezavantaja și pentru care va trebui să plătiți.
Noi nu pledăm pentru izolare ci pentru prietenii adevărate, care să vă ajute în evoluție.

În cele e urmează vom face referire la aceste chesatiuni și vom ilustra importanța obținerii discernământului și a discreției. Vom vorbi, de asemenea, mai mult despre implicarea vizitatorilor voștri în lume în domenii care sunt foarte importante, pentru o cât mai completă înțelegere. Sperăm că puteți accepta propunerea noastră.

(va urma)

http://alliesofhumanity.org/human-freedom/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu