Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 martie 2018

NSA și decriptarea mesajelor extraterestre

În anul 1972, mai mulți alpiniști care escaladau un canion din New Mexico au descoperit mai multe pictograme și un obiect care semăna cu o busolă. Obiectul a fost predat autorităților și a intrat în proprietatea guvernului, scrie efemeride.ro.
La fața locului s-au deplasat cercetători care au descoperit alte pictograme. Timp de 22 de ani, aceste descoperiri au trecut neobservate, nefiind mediatizate. În anul 1994, din cauza ploilor abundente, în canion a avut loc o prăbușire masivă de pietre, care a făcut să fie descoperită intrarea într-o cavernă.
La fața locului s-au deplasat agenți NSA care au interzis intrarea în zona canionului. Caverna ducea la un culoar imens, de-a lungul căruia erau 23 de camere. Pe pereții interiori au fost descoperite pictograme și hieroglife.
Dată fiind amploarea descoperirii, a fost lansat proiectul Ancient Arrow în care au fost cooptați cercetători de la serviciul secret NSA, care au avut rolul de a studia obiectele de origine nonterestră descoperite în cele 23 de încăperi.
Pictogramele au fost realizate în secolul al VIII-lea e.n., însă obiectele descoperite presupuneau o tehnologie care o depășește pe cea a secolului XXI. Multe întrebări, puține răspunsuri. Cine au fost creatorii acestor obiecte? De ce au fost ascunse în interiorul canionului? Ce mesaj secret ascund cele 23 de încăperi?
Cercetătorii NSA s-au aflat în impas. Discurile descoperite în acele încăperi nu au putut fi descifrate. Discurile descoperite erau optice, iar tehnologia de care dispunea NSA nu a dat niciun rezultat în decriptarea acestora. Conducerea NSA a decis suspendarea proiectului, pentru că, după un an de zile, cercetătorii nu reușiseră să tragă o concluzie.
După doi ani, doi cercetători au avut ideea de a compara pictogramele cu cele sumeriene. 
Fiecare disc optic era format din 23 de unități, câte încăperi au fost descoperite. Pictogramele reprezentau creaturi zburătoare, sosirea lor pe planeta noastră și contactul cu omenirea. 
În anul 2016, a fost declasificat un document în care se spune că NSA a reușit să decripteze câteva mesaje extraterestre, unele fiind sub formă de formule matematice.
 yogaesoteric 
24 martie 2018 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu