Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 decembrie 2017

ACCESAREA MEMORIEI SEMINȚELOR CRISTALINE A PĂMÂNTULUI (I)


Mesaj de la Arhan. Mihail
(2 dec. 2017; channeler Ronna Herman; articol de Paul Backes)
Dragi maeștri, 
cu ochii minții imaginați-vă că vedeți Pământul ca pe o mare navă călătorind în univers. Imaginați-vă cum o multitudine de ființe angelice, pline de Înțelepciunea Creatorului, încep să trimită spre această „navă” fluxuri continuie conținând matrici vibraționale, în vederea creării modelelor care se vor naște pe această viitoare planetă propice vieții. 
După o schemă bine chibzuită și echilibrată, planeta în formare primea la vremea aceea toate formele vibraționale energetice necesare relizării lanțurilor trofice care să susțină viața în diferite aspecte, mai întâi în mediul acvatic și, mai apoi, pe uscat și în atmosfera care se crea.
Legătura cu Universul Creatorului, în timpul etapelor complicate de pregătire a planetei pentru a o face aptă de locuit, s-a realizat prin formarea unor rețele de comunicare folosindu-se mari cristale înteligente de conștiință care au fost implantate adânc în Pământ, în locuri strategice, de jur împrejurul planetei. O porțiune a fiecărui cristal uriaș a fost ridicată la suprafața Pământului, ca un far (dar și cu rol de santinelă) care a început să radieze energie și informații către univers, atestând faptul că acest astru fusese alocat vieții de un anumit tip, dar și ca receptor al Luminii Divine, prin care se primeau nu numai Lumina (mai ales spirituală) dar și informații codificate despre Înțelepciunea și Puterea Mamei/Tatălui Dumnezeu, făuritorul și modelatorul acestui univers. Momentul reprezenta, dacă vreți, pichetarea (marcarea) locului din această zonă a Creației unde semințele vieții fuseseră plantate.  
De-a lungul multor eoni, au avut loc schimbări și așezări ale scoarței și interiorului Pământului, prin care s-au ridicat lanțuri muntoase, și s-au format mări și oceane. 
În timp, unele masive muntoase s-au scufundat sub ape, formându-se continentele care s-au definitivat de-a lungul vremii spre o formă cât mai stabiliză de relief. 
Din cauza acestor frământări, majoritatea cristalelor și-au schimbat amplasamentul, multe dintre ele suferind fracturări. Astfel, majoritatea acestor mari cristale au fost zdrobite și îngropate adânc în Pământ și sub ape.
Cu toate acestea, multe dintre cristale s-au păstrat intacte și se află acum sub apele oceanului planetar, ori în caverne de dimensiuni impresionante, din adâcurile planetei. Parte dintre ele au rămas la suprafață ori sunt acoperite de straturi superficiale de sol, deasupra lor existând păduri, ape de suprafață, teren plan sau accidentat. 
Aceste cristale aflate la suprafață așteaptă să fie descoperite de voi, pentru a vă ajuta să vă înțelegeți istoria și menirea. În aproape toate aceste cristale există depozitate informații extrem de importante, care așteaptă să fie recuperate și folosite de om. 
În ele veți afla înțelepciunea și puterea de care aveți nevoie în evoluția speciei umane. În viitor veți descoperi aceste enorme depozite de informație, care vă vor ajuta să vă creșteți nu numai cunoașterea dar și conștiința.   

Fiecare dintre voi poartă în esența sufletului său, ADN-ul personal dar și aspectul divin creativ, atestând proveniența individuală păstrată într-o bancă de memorie ce cuprinde toate informațiile asupra istoriei universale. La nivelul la care vă aflați în acest moment, nu vă puteți da seama de existența și conținutul acestor amintiri antice.
Însă voi nu trebuie să experimentați personal tot ceea ce s-a întâmplat în timpul acestei lungi călătorii în tot universul ori pe Pământ (în cazul sufletelor care au avut mai multe încarnări pe această planetă). Aceasta deoarece aveți creată o linie de salvare, o conexiune cu sufletul vostru, prin care puteți recupera esența experiențelor trecute și nereținute.

Mulți dintre voi sunteți acum într-o fază de tranziție când vă simțiți singuri și deconectați de la Sursă, și aceasta vă determină să vă străduiți suplimentar pentru a vă adapta la următorul nivel vibrațional, cu scopul de a accede la vibrații cosmice superioare. 
Iubiților, umanitatea părăsește treptat iluzia planurilor astrale inferioare pentru a atinge frecvențele celei de a patra dimensiuni (zona ei superioară) care penetrează Pământul și pe toți locuitorii acestuia, aflați în diferite stadii de evoluție.

Mulți dintre voi intuiți că fluxul de Lumină Divină care sosește de ceva timp pe planetă, se extinde și devine mai puternic, astfel că toate ființele își vor satura cu el corpul și, ulterior, din prea-plin, vor radia propria strălucire către Sufletul Pământului (Gaia).

Tipurile de vibrații cu frecvență superioară sunt deosebit de importante în procesul de purificare și de returnare a câmpului auric care înconjoară planeta voastră, revenindu-se  la planul original de perfecțiune.
Pe măsură ce vă purificați cele patru sisteme ale corpului inferior, veți putea crește în mod constant cantitatea de particule Adamantine de Lumină, pe care o puteți magnetiza și radia apoi în mediul înconjurător, ajutând planeta să evolueze, în continuare, ca entitate individuală.

Pe măsură ce Creatorul Suprem mărește fluxul Elixirului Vieții în Omnivers, întreaga Creație beneficiază de această manifestare, care poate fi considerată drept o Grație Divină. 

Toți vor beneficia de ea, căci fiecăruia i se va oferi, nivelul de asimilare depinzând de gradul de deschidere al ființelor. Linia voastră de salvare, care vă va putea conecta la Sursa, va deveni din ce în ce mai puternică în viitor.
Actual, factorul de magnetizare este în creștere, ceea ce înseamnă că abilitățile voastre creative vor crește ca număr și ca putere, și asta vă va ajuta să aduceți în realitatea voastră materializări din ce în ce mai complexe, cu scurtarea corespunzătoare a timpului între dorință și materializare.

Dacă ați acceptat adevărul că aveți dreptul la o viață plină de frumusețe, bucurie și prosperitate, transpunerea în realitatea voastră a acestor stări și condiții se va desfășura înaintea voastră (dacă veți urma și veți face pașii adecvați, după cum am subliniat în mesajele noastre anterioare).
Întoarcerea la armonie și la echilibru este un proces care începe acum în fiecare dintre voi.
Conștiința unității poate începe cu tine, cititorule, aici și acum, în acest moment. 

Este determinant să recuperați și să aduceți în conștiința voastră toate fragmentele dezechilibrate pe care le-ați creat în timpul multelor experiențe, pe parcursul vieților anterioare și al celei prezente - acele lucruri care vă controlează și care au creat pentru voi o închisoare emoțională și mentală în jurul vostru și în câmpul vostru auric.
Acesta ar fi primul pas, prima condiție. 

Apoi, trebuie să deveniți conștienți de felul în care aceste fragmente vă afectează realitatea și vă influențează intenția, dorindu-vă să remodelați aceste fragmente cu energia Iubirii / Luminii transformatoare.

R.H.
Iubiților, noi suntem mereu dispuși și gata să vă ajutăm în eforturile voastre bineintenționate, dar nu uitați că puteți primi ajutorul și asistența noastră NUMAI dacă ne-o veți cere (prin meditație și invocare), aceasta însemnând că ne acordați permisiunea de a vă întări în hotărârea voastră de a primi și asimila cunoșterea necesară, noi utlizând, în acest scop, modalitățile cele mai rapide și mai aplicabile fiecăruia dintre voi, pentru a vă transfera harul divin al materializării.

În trecut, ați încercat de mai multe ori să vă înăbușiți sau să vă impuneți asupra dependențelor, obiceiurilor negative și a modelelor de gândire nepotrivite, pe care, până la urmă, le-ați urât, v-ați temut de ele, v-au obsedat și v-au supus voința, influențându-vă nefavorabil gândirea (care a devenit obsesivă) și evoluția. S-a întâmplat exact ceea ce voi nu doreați: aceste metehne, aceste proaste practici și deprinderi, în loc să vi se supună, au reușit să vă domine, să vă pună sub control.

S-a întâmplat așa deoarece este o un adevăr universal, cu aplicabilitate oriunde și oricând, că, cu cât te concentrezi (uneori, obsesiv) asupra unui obiectiv, unui lucru, unui fapt, cu atât îi transferi putere din propriile tale rezerve, în final, obsesia căpătând puteri depline asupra ta, cel care tocmai asta nu doreai. Desigur, este determinant asupra a ce te concentrezi. Când obiectivul este unul benefic, rezultatul te va ajuta în evoluție.

Revenind la subiect: trebuie să vă recuperați toate aceste fragmente (care sunt niște energii), răspândite în diversele locații și planuri ale universului, să vi le recunoașteți, să le mulțumiți că v-au fost de ajutor cândva și să le eliberați pentru ca ele să-și poată continua existența ca entități independente, fără a mai încerca să revină la voi.
[nota C.M.: dar, la ce servește, în definitiv, această acțiune de recuperare a fragmentelor energetice create de noi în diferitele etape ale diferitelor noastre vieți?
Fiecare fragment, care este, cum s-a spus, o energie sub formă de gând, de faptă, de emoție, de experiență, este vrem-nu vrem, o parte din noi, din experiența și cunoașterea noastră, chiar dacă acum se află înafara ființei noastre, dar de care suntem legați printr-un (să-i zicem) cordon energetic extrem de fin dar indestructibil. 
Absolut toate experiențele și gândurile noastre avute de-a lungul existențelor prin care am trecut, inclusiv prin cea prezentă, rămân ancorate de sursa care le-a creat, adică la esența sufletului nostru global. Dar, fiind părți din ființa noastră totală, înseamnă că, implicit și necondiționat, dețin o parte din puterea noastră globală. Asta înseamnă că fără aceste părți, noi nu putem fi întregi, compleți, așa cum nici Creatorul nu poate fi întreg fără creația Sa, inclusiv fără fiecare dintre noi. (El se manifestă însă ca un intreg indestructubil și are orcând posibilitatea de a resorbi în Ființa Sa tot ceea ce a creat. Din acest motiv ni se spune că Dumnezeu este în noi iar noi suntem părți ale lui Dumnezeu - niște dumnezei-miniatură, în devenire).

Pentru a face saltul de la o dimensiune inferioară la una superioară, situație în care se află acum sistemul nostru planetar, deci și noi, umanitatea, avem nevoie de toată puterea cu care am fost învestiți atunci când am fost creați, putere pe care am îmbogățit-o prin experiențele pe care le-am ales, dar din care am dat și fiecărui fragment creat de noi, pentru ca acesta să se poată manifesta independent de sursa care l-a creat. Fără această putere nu putem accede la o dimensiune superioară.
Este adevărat că orice salt dintr-o dimensiune în alta necesită un consum de energie, dar situația noastră este specială deoarece noi trebuie să trecem de la o dimensiune inferioară la una superioară, nu de la una superioară, la alta tot superioară (dar de vibrație mai înaltă), cum ar fi, de ex, de la 5D la 6D, și asta necestă mult mai multă putere.
Concluzia: dacă vrem să facem saltul în dimensiunea 5D, pentru a nu ne întrerupe trendul evolutiv, trebuie să ne recuperăm „fragmentele” răspândite în univers, pentru a ne reface integral puterea.
Prin această acțiune de „colectare”, noi ne recuperăm toate abilitățile, toate caracteristicile, toate însușirile pe care le-am obținut prin experiență în fiecare dintre viețile anterioare.
Imaginați-vă că în multele noastre existențe, unele dintre ele în alte lumi, am fost, ființe diferite ca înfățișare, ca intelect, masculine sau feminine, am fost mai ignoranți ori savanți, poate preoți ori criminali, cinstiți ori tâlhari, iubiți ori urâți, oameni ai străzii, ai cavernelor, bogați ori săraci sau am făcut parte din elite etc. etc. Nenumărate au fost ipostazele prin care am trecut și ne-am manifestat, ca urmare a alegerilor sufletului nostru, creat cu o avidă dorință de cunoașterte. Imaginați-vă ce vom deveni atunci când vom reuși să ne recuperăm toate fragmentele! Vom fi supraoameni, adică ființe multidimensionale și ne vom putea manifesta ca dumnezei. Cândva, în viitorul nedefinit, ne vom întoarce ACASĂ, la SURSA-DUMNEZEU care ne-a creat, pentru a depune la picioarele CREATORULUI toată experiența acumulată în lungul nostru drum pe care l-am făcut de când am fost zămisliți ca suflete libere să ne facem alegerile și să ne decidem destinele, în infinitatea Creației. 
Reveniți ACASĂ, după eoni, ne vom hotărî să plecăm din nou și să cercetăm nemărginita Creație, aflată și ea într-o permanentă schimbare și extindere, dar, desigur, de la un alt nivel de conștiință.
Incitant, dar, mai ales fascinat este acest „joc” existențial al Creatorului !]

(va continua)

sananda.website/archangel-michael-via-ronna-herman


Un comentariu:


  1. luni, 18 decembrie 2017
    Informatia zilei


    Vibratia planetei 1,9Hz normal trebuie sa fie 15,9Hz
    Negativitate planetara 100 % .
    Constiinta planetara 3,5 D
    Vibratia Romaniei 1,9Hz
    Constiinta la nivelul Romaniei 1,9 D
    Negativitatea in Romania 100 %
    Perceptie de sine a umanitatii 1%,adica doar 1% are perceptie de sine
    Suntem in dimensiunea 5D,subdimensional 3D.
    Evolutie a umanitatii pe o scara de la 1 la 10 ....3,deci suntem la nr 3 ca si evolutie,pana la 10 cale lunga.

    Perceptie timp astazi 23 de ore
    Publicat de Ana M la 14:38

    RăspundețiȘtergere