Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 octombrie 2017

VOI SUNTEȚI FIINȚE MULTIDIMENSIONALE (II)

Mesaj de la Arcturieni.
(17 oct.2017; prin Suzanne Lie) 
Traducere Const. Mihăilescu.
(partea a doua)

Mintea voastră, este pusă în legătură cu universul prin intermediul centrilor de forță, numiți de voi chakre. Toți oamenii au aceste vortexuri energetice dar diferit de deschise, de activate. Oamenii cei mai treziți, cunoscători ai realităților, au chakrele deschise.
În această perioadă, chakrele vor fi puternic activate pentru a vă reconecta cu universul. Un rol foarte important va reveni chakrelor inimii (n.m.: anahata), a frunții (cel de al treilea ochi – ajna; n.m.), a gâtului (n.m., vishuda) și bineînțeles cea plasată în creștetul capului (sahasrara; n.m.)
Desigur, nu poate fi neglijat nici  rolul celor trei chakre inferioare, care asigură conexiunea și adaptarea ființei la planul planetei și perpetuatrea speciei umane. 
Fiecare om are aceste aspecte interdimensionale înnăscute în corpul său fizic.
Din păcate, mulți oameni nu știu sau nu cred că așa ceva există, deși conexiunile cu universul și tărâmurile invizibile, sunt condiții existențiale ale ființei umane. Totul este legat cu totul, și din această strânsă conexiune a rezultat și se menține în veșnicie UNITATEA.
Omul obișnuit, trăitor în dimensiunea a 3-a,  nu este conștient de percepțiile lui multidimensionale înnăscute.

Acest lucru poate părea destul de simplu, dar am văzut cât de greu poate fi pentru voluntarii noștri ajunși prin încarnare pe Pământ, când este vorba să se concentreze asupra propriei lor inimi și propriului lor suflet. Deși, atunci când erau aici acest act îl puteau îndeplini cu ușurință, pe Pământ a devenit foarte dificil.

Puterea de a vă reaminti, prin focalizarea pe chakra inimii și pe sufletul vostru, vă oferă posibilitatea de a comunica direct cu expresiile voastre din alte dimensiuni. Voi sunteti totalități multidimensionale, și fiecare dintre voi poate avea o comunicare totală si constantă cu partea sa de suflet aflat în dimensiuni superioare cât și cu sufletul planetei(Gaia), cu care poate rezona, dacă se plaseasă în domeniul de frecvențe corespunzător.

Da, toți locuitorii de pe Gaia sunt la origini multidimensionali și pot rezona cu a treia, a patra, a cincea, a șasea, a șaptea etc. dimensiune, deși cel mai ușor o fac cu dimensiunea în care există în acea viață. Însă atunci când vă aflați în dimensiunea a treia se întâmplă că provocările vieții cotidiene, educația, cutumele, condiționările ori chiar constrângerile vă fac să uitați această realitate.

Treptat, iubirea necondiționată cu care vine nou-născutul pe Pământ este înlocuită cu anxietatea ori cu frica, astfel că, încet, încet, ființa uită că este multidimensională și din Lumină.
Noi, familia voastră galactică, vă trimitem un mesaj iubitor, cu dorința ca tot mai mulți oameni să-l recepționeze și să se preocupe de aflarea originii lor dumnezeiești. Frica și neîncrederea trebuie înlocuite cât mai curând cu credința și iubirea necondiționată.
Și din acest motiv, am decis de multă vreme că trebuie să realizăm contactul fizic, fată-în față, cu voi, adică să facem ca acel „eveniment” multașteptat să se producă cât mai curând.
Noi suntem pregătiți. Voi cum stați cu dorința sinceră de a ne întâlni și a ne vedea, fără teamă....ca între rude apropiate și iubitoare?


Noi credem că această întâlnire este nu numai posibilă dar firească și necesară. Avem multe să ne spunem, multe daruri să ne oferim, multe emoții de manifestat și multă iubire de împărtășit. Atunci, de ce încă nu se întâmplă? Ce se mai așteaptă?
Se așteaptă crearea acelui câmp energetic favorabil care să ne permită nouă supraviețuirea și vouă siguranța că acel prim contact (la vedere) nu va comporta niciun risc, nicio teamă, nicio panică.
Pentru siguranță, deocamdată trebuie să ne păstrăm navele în cea de-a patra și a cincea dimensiune, astfel încât cei întunecați să nu aibă posibilitatea de a împiedica programul, prin acțiuni în care ați putea fi și voi implicați, fără vrerea voastră.
Există destulă beligeranță și destule „focuri aprinse” pe planeta voastră, iar noi nu vrem să înrăutățim situația.
Oricum, momentul așteptat de toată suflarea din Lumină depinde acum aproape în exclusivitate de ce ceea ce veți face voi.
Mai concret: trebuie ca suficient de multe ființe umane să degaje energii pozitive, de iubire necondiționată, de respect și fraternitate, de cinste și curățenie morală.
Aceste energii pozitive, benefice vor ridica suficient de mult vibrația sistemului vostru planetar, cosecințele fiind, printre altele, că:
 -)  forțele întunecate vor fi puse în imposibilitatea de a mai face rău, în primul rând pentru că ele nu pot supraviețui într-un mediu cu frecvență ridicată,
 -) dimpotrivă, noi, oaspeții voștri din Lumină, vom putea renunța la aparatura de adaptare la mediul planetei, putând chiar să ne simțim „ca acasă”, din punctul de vedere al condițiilor minime de supraviețuire, asigurate de mediul înconjurător. 

La acest moment încă mai există suficient de multă lume care, din necunoaștere, servește întereselor celor bogați, exponenți ai răului pe Pământ. Ne referim la cei care lucrează (de altfel, conștiincios) în companiile petroliere, în fapt fiind exploatați de acești magnați care se îmbogățesc încă și mai mult, pe seama epuizării forței vitale a planetei.
Apoi, este vorba de cei care se înrolează în armatele care duc războaie locale în diferite zone ale planetei, ei fiind îndoctrinați că se sacrifică pentru țară, pentru poporul de care aparțin, când, de fapt, sunt „carne de tun” pentru forțele întunericului și slugile acestora.

Acum dorim să vorbim despre eroica voastră planetă, Pământul (Gaia). 
Ca entitate, și ea se află acum pe drumul de revenire ACASĂ. Da, iubiților, și planetele sunt entități vii ca și voi. Multe dintre ele, precum planeta voastră, au un corp fizic – Terra, care are un  suflet – Gaia.  Majoritatea dintre aceste corpuri cerești au sentimente și trăiri, ca și voi. Corpul lor fizic are o durată limitată de viață, ca și corpul vostru, dar sufletul lor, ca și sufletul vostru, este nemuritor și evolutiv.

Unul dintre cele mai sinistre comploturi puse la cale de forțele întunecate a fost, încă de la preluarea controlului asupra Pământului, să vă „spele creierele”, re-educându-vă astfel încât să credeți că planeta voastră este doar „un lucru” , ceva fără viață, fără personalitate, fără simțuri. Voi aveți în educația voastră și în limbajul vostru expresii nefericite precum „Lupta omului cu natura”, „Cucerirea naturii de către om”, „Îmblânzirea și supunerea naturii” etc
De la această atitudine au pornit toate acțiunile care au făcut și fac atât de mult rău Mamei voastre iubitoare, Pământul (Gaia), precum: defrișările, schimbarea cursului natural al apelor, poluarea, exploatarea nemiloasă a bogățiilor subsolului (în primul rând petrolul și metalele prețioase), otrăvirea solului, apelor și aerului cu substanțe care anulează viața, distrugerea ecosistemelor etc.
De fapt, cei întunecați au creat multe acțiuni sinistre împotriva corpului Gaiei, în încercarea lor de a menține omenirea în permanentă frică și victimizare.
Situația se va schimba radical atunci când omenirea va deveni capabilă să-și extindă conștiința în octavele celei de-a patra și a cincea dimensiune a realității, până atunci ea continuând să resimtă efectele „spălării creierelor”, voi trăind iluzia inoculată de cei întunecați. 

Vă confirmăm și noi, Arcturienii, că în prezent tot mai multe ființe umane se trezesc și își extind conștiința și  "starea de spirit" în domeniile frecvențelor superioare ale realității universale. Această extindere de conștiință le aduce umanilor un câștig important de putere și de abilități, ei devenind capabili să nu se mai lase manipulați și exploatați de forțele malefice.

La fel cum primii pionieri au mers în pustie și în ținuturi necunoscute, revenind acasă cu noi date despre „pământurile noi”, tot astfel  "pionieri interdimensionali" revin la ai lor pentru a le aduce date și dovezi ale realităților de pe alte tărâmuri, multe aflate și în alte dimensiuni. Experiența lor temerară va servi unor cunoașteri mai extinse, și va îndeplini dorința Creatorului de a ajuta și alte lumi să evolueze mai repede și mai aplicat, evitând capcanele aflate pe calea dezvoltării creației și influența nedorită a forțelor întunecate care bântuie universul.

Deși channelerul care ne asigură comunicarea (n.m., Suznne Lie) primește multă informație de la diferiți oameni, îi invităm pe aceia dintre voi care ați avut experiențe „paranormale” să le comunicați acestui canal uman care și-a asumat sarcina meritorie de a ajuta la o mai bună cunoaștere a realităților universale. 
Ne referim în primul rând la cei care în anumite situații au fost martori ai unor evenimente neobișnuite pentru pământeanul de rând: apariția în câmpul lor vizual a unor nave ET ori contacte de diferite grade cu ființe din alte lumi etc. Este nevoie ca lumea voastră să se obișnuiască cu asemenea prezențe și să se convingă atât de existența lor cât și de bunele lor intenții. 
Noi suntem aici, în proximitatea voastră, nu cu intenții ascunse, ori cu dorințe de cucerire ci pentru a vă ajuta să ascensionați mai repede, pentru ca planeta și civilizația voastră să reintre în „clubul avansaților”, în marea Familie Galctică.
Din aceasta, toate lumile galaxiei și chiar ale acestui univers local vor avea de câștigat. Vă aflați și ne aflăm în plină desfășurare a Planului Divin care ne cere să colaborăm în așa măsură încât marea colectivitate a civilizațiilor să evolueze cât mai compact și mai benefic pentru fiecare civilizație componentă.

Întrarea voastră în cea de a cincea dimensiune va fi un câștig important pentru toți și o întărire a puterii și crestere a posibilităților de exprimare a întregii galaxii, căci totul este legat de totul și de fiecare.   
Voi sunteți ACUM pe punctul de a deveni "avatari pentru Gaia".
Vă rugăm să vă aduceți aminte că Conștiința Unității înseamnă "toată viața" și include ceea ce este deasupra, pe suprafața și în corpul Pământului.
Este în joc viitorul umanității voastre, care, credem noi, vă obligă să luați atitudine. 

Vă rugăm citiți cu atenție acest mesaj și decideți singuri care vă sunt prietenii și care dușmanii.
Noi suntem arcturieni.

http://sananda.website/



3 comentarii:

  1. "DUMNEZEU iartă neștiința dar viclenia, BA(NU)."

    Preotul Arsenie Boca

    RăspundețiȘtergere
  2. Masuratori astazi 27 octombrie 2017




    Vibratia planetei astazi este de 13,4Hz

    Constiinta planetara este de 1,4D,asta insemnand suma constiintelor ce exista pe planeta

    Constiinta Agarthanilor 5D

    Negativitate planetara 59%

    Mentalul afectat la nivel planetar 27 %

    Spiritual evoluati sunt 3 % din intreaga populatie planetara

    Interferente ale intunecatilor asupra omenirii ca intreg 13 %

    Venirea stelarilor se preconizeaza a fi in anul 2030,si sunt de acord acum cam 15 %

    Treziti sunt 8 %

    Schimbati in rau 13 %,acestia au pierdut lupta cu binele,a castigat raul din ei

    Pe o scara a existentei de la 1 la 10,suntem in punctul 7.Punctul zero din viitor va fi punctul cand civilizatia aceasta va primi un restart,probabil in ziua cand vor veni stelarii pe planeta.

    Ca si evolutie suntem in punctul 2 pe o scara de la 1 la 10,deci prea evoluati nu suntem.Nici macar la jumatatea distantei a ceea ce ar trebui sa existe ca si constiinta pe planeta.Suntem marea majoritate constiinte foarte mici,multi sub 3D.

    Constiinte 3D pe planeta 9%

    Peste 3D 6%



    Aceste masuratori sunt facute cu ajutorul pendulului





    Maria
    Publicat de Maria Sv

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GRESIT !SUNTEM 5D, CONFIGURAM 5D SI URMEAZA SA FINALIZAM. CONSTIINTA GENERALA 5,2D .IAR CEI CARE SUNT IN URMA ,ADICA 3-4,1D ,UNI SE VOR TREZI, IAR ALTI VOR FI PE RADIERA (STERGERE ).MULTUMESC ! ASTA-I REALITATEA !

      Ștergere