Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 octombrie 2017

MATEI, 25 sept. 2017

Channeling asigurat de Suzy Ward
Traducere Const Mihăilescu


Cu salutări prietenești de la toate sufletele de pe această stație. Sunt Matei. Accentuarea preocupărilor legate de comportamentul Coreii de Nord  au adus în actualitate întrebările unora dintre voi dacă  prezența navelor spațiale ET ar putea împiedica declanșarea unui război nuclear. Dragilor, escaladarea discuțiilor pe tema războiului nu va provoca și războiul de care mulți se tem. Repetăm ceea ce am mai spus de multe ori: nu va fi niciun război nuclear pe planeta voastră; în cazul în care se va intenționa lansarea unor rachete cu focoase nucleare indiferent spre ce țintă, echipajele navelor spațiale vor împiedica detonarea lor. 
În ceea ce privește „dezvăluirea și aterizările” navelor spațiale ale reprezentanților unor civilizații extraterestre, rămâne valabil ceea ce v-am mai comunicat și cu alte ocazii: ceva: Dumnezeu este singurul decident în această chestiuine, momentul fiind legat de realizarea sincronizării energetice în sistem. Detaliile finale ale recunoașterii oficiale a prezenței extraterestre pe planetă vor fi adaptate acelui moment, dar, eu nu am aflat de nicio modificare a planului de bază.
În ceea ce privește modalitatea concretă în care se va face comunicarea despre „dezvăluire” către populația globuilui, este foarte probabil ca în mod coordonat, toate rețelele de comunicare naționale și internaționale, să fie racordate la un sistem de transmisie iar persoane cu autoritate, respectate pe plan internațional să înștiințeze populația asupra iminenței apariției navelor extraterestre pe cerul planetar indicând și locurile de aterizare. Lumea va trebui să privească cu încredere acest eveniment căci este vorma de vizita solilor unor civilizații prietene, binevoitoare și din Lumină. 

Va urma o prezentare a unor reprezentanți ET introduși într-o emisiune de televiziune în format de conferință.
În timp ce societatea se va familiariza cu prezența vizitatorii altor lumi, anumite vizite la unele obiective vor fi programate. Va urma elaborarea unor programe concrete de colaborare între oameni de știință pământeni, specialiști în diverse domnenii cu specialiștii ET. 
Cititorilor care au întrebat dacă este adevărat că „evenimentul dezvăluirii” se va produce pe data de 21 dec.2017, așa cum se vehiculează în unele cercuri, le spunem că nimic nu ar trebui considerat imposibil dar nu trebuie nici să se considere această dată, sau oricare alta, ca fiind stabilită fără echivoc. Sunt multe motive pentru care nu se pot face asemenea precizări. „Iiluminații”, de exemplu, ar vrea ca aceasta să nu se întâmple niciodată, iar atunci când ei cred că „evenimentul” ar avea toate șansele să se producă, provoacă evenimente care să abată ateniția lumii, așa cum s-a întâmplat pe 12 sept 2001, când au produs trădarea din "9/11", pentru a preveni dezvăluirea și anunțarea programului NESARA. Ei au reușit ca Adevărul despre acele evenimente tragice să nu fie cunoscut decât de foarte puține persoane.
Dragilor, în mod cert prezența altor civilizații pe Pământ, chiar printre voi, va fi dezvăluită oficial nu peste foarte multă vreme, dar vă rugăm să nu vă așteptați la o dată specificată într-un mesaj care circulă pe Internet.
Sursele întunecate atribuie intenționat date fictive producerii evenimentelor benefice despre care știu că nu se vor întâmpla, pentru a face lumea să nu mai creadă în nimic, nici măcar atunci când este vorba de ceva real. Evident că, atunci când vine data comunicată ca certă, și nu se întâmplă nimic, oamenii trec prin stări de deziluzie, de dezamăgire, de furie, de frustrare adică tot felul reacții care scad frecvența de vibrație și, în acest mod, satisfac dorința întunecaților de a crește negativitatea pe planeta voastră.

Acum vrem să răspundem aici la întrebările legate de „inexplicabilele” cauze ale apariției destul de frecvent a cercurilor din culturile agricole, din anumite zone ale Pământului.
În primul rând, vom menționa că ele sunt create de „artiști ET specializați”, aflați la bordul unor nave spațiale care zboară în jurul planetei, ei formând "șabloane" electromagnetice pe care le transferă energetic, prin concentrare și voință, în culturile agricole selectate, efectul fiind că se produce o anume orientare asupra tulpinilor plantelor, pentru a forma imaginea dorită. (nota C.M.: asemenea desene se numesc yantre).
Unele dintre aceste desene în lanuri transmit mesaje, care rareori sunt corect interpretate de privitori. Ca semnificație generală, ar trebui să le considerați ca desene aristice menite să transmită frumusețe și venerație. Dat fiind nivelul general de interpretare de pe Pământ, sugerăm că mai bine să nu se facă speculații și interpretări, căci pot fi fie eronate, fie rău intenționate.
Considerați-le ceea ce oricum sunt: dovezi tangibile că alte civilizații se află în apropierea voastră și, din moment ce pot călători pe Pământ, cu siguranță ar avea capacitatea de a-l invada, dar nu o fac și nu o vor face deoarece acele ființe vă sunt prietene, vor să vă ajute și nu au gânduri de cucerire a planetei voastre.
Timp de patruzeci de ani, aceste modele uimitoare care apar peste noapte în Marea Britanie, dar și în multe alte țări, numărul lor fiind de peste o mie, au încurcat oamenii de știință și liderii voștri.
Din cauza imposibilității de a le da explicații plauzibile (dar pământene) mass-media preferă să cenzureze asemenea știri, mai ales că ele (desenele) apar te miri unde și brusc, „peste noapte”.
Iluminații știu toate astea. De aceea, prin influența lor în industria cinematografică și jocurile electronice, îi descriu pe extratereștrii ca pe niște creaturi grotești care vor să cucerească Pământul și să-i distrugă sau să-i înrobească locuitorii.
Dacă popoarele lumii voastre ar cunoaște despre nenumăratele moduri în care acești vizitatori din cer au ajutat planeta și că atunci când vor ateriza, asistența lor extraordinară va aduce foarte mute vindecări și îmbunătățiri în restabilirea mediului, ar primi cu brațele deschise acele ființe din Lumină, venite ca frați și prieteni iubitori.

Întunecații trăiesc acum cu frica dispariției lor de pe planetă și încearcă orice pentru a supraviețui. Acesta este motivul pentru care ei s-au opus tot timpul ca umanitatea să se trezească, s-au opus să-i pună la dispoziție tehnologiile care vi s-au trimis, căci ignoranța voastră, ura, și obediența voastră le asigură lor supraviețuirea. Mereu aceste ființe ale întunericului au „tulburat apele, pentru a pescui mai ușor în ele”.  Haosul și teama, ura și dezbinarea din societatea voastră umană au fost modalitățile prin care ei și-au perpetuat de-a lungul timpurilor dominația pe Pământ. 

Un exemplu recent: folosind tehnologiile de care dispun (superioare față de ale voastre dar mult sub nivelul celor ale civilizațiilor dezvoltate din Lumină), întunecații  au provocat seria neobișnuită de furtuni catastrofale pe care lingăii lor din Statele Unite au intenționat să le pună pe seama Rusiei, încă o încercare de răzbunare împotriva lui Putin pentru că  acesta nu a acceptat colaborarea cu ei. 
Echipajele navelor spațiale ale civilizațiilor din Lumină au diminuat foarte mult impactul dezastruos pe care l-ar fi avut uraganele asupra zonelor unde, totuși, au provocat pagube însemnate și pierderi umane, tragedii personale pentru milioane de oameni.
Cu toate acestea, există și efecte pozitive ale acestor furtuni puternice - valabil și pentru incendiile și cutremurele care s-au produs - fie în legătură cu nevoile mamei naturi de a se curăța de negativitate, de a se vindeca, fie pentru nevoile omenirii. Pe termen mediu și lung aceste beneficii depășesc cu mult efectele negative resimțite. Aceste evenimente dure au dislocat negativitatea din zonele în care au avut loc și nu le-au permis să se mai acumuleze ( această acumulare ar fi fost un depozit uriaș de hrană pentru întunecați).  

Iubiților, evenimentele perioadei actuale sunt (totuși) oportunități pentru milioane de suflete să trăiască lecții karmice deosebite care să le ajute să evolueze rapid.
Vreau să fac o remarcă specială asupra efectului remarcabil pe care l-au avut meditațiile și rugăciunile voluntarilor din întreaga lume care în acele zile și-au trimis energiile pozitive asupra zonelor calamitate. Mulți au trimis și ajutoare materiale și financiare celor loviți de urgie. Efectul acestor ajutoare s-a simțit puternic. Se dovedește că, împotriva dorinței întunecaților, aceste tragice evenimente în plan fizic au fost momente ale unor mari creșteri în conștiința umană. 

Întrebare de la cititori: "De ce Matthew nu vorbește despre reptilienii care există acum pe această planetă? Cei din guvern, cei din mass-media obedientă, cei care refuză să se trezească? De ce nu ne vorbește despre lupta care se duce între „bine” și „rău” ( mă refer la satanism, diavol)?”
Răspuns: Să spunem mai întâi că nu toți reptilienii de pe Pământ sunt întunecați și nu toți indivizii cu înclinații întunecate sunt reptilieni. Desigur, unii sunt: casele regale, care și-au păstrat linia de sânge pură, membrii "familiilor domnitoare" care se căsătoresc între ei pentru a-și păstra sau uni averile și puterea, ori unele persoane care au o influență puternică în guverne, sau în finanțe.
Cei mai mulți sunt însă nereptilienii care, din interese meschine sau din ignoranță, adoptă atitudini și manifestări întunecate, acceptând să devină marionete ale forțelor reptiliene întunecate din afara planetei, căci, așa cum există civilizații umane din Lumină, există și civilizații reptiliene din Lumină.
Aceștia din urmă sunt dornici să înlăture părerea eronată că specia lor este sinonimă cu întunericul. Ei lucrează alături de alte specii benefice pentru a contracara eforturile și pornirile rudelor lor întunecate, oriunde s-ar afla ele..
ADN-ul fiecărei specii este unic, dar nu deosebirile fiziologice între rase fac diferența ci căile evlavioase sau răuvoitoare pe care aleg să meargă. 
Aceasta este o chestiune de alegere, a liberei voințe făcută de orice persoană din orice specie - un suflet poate fi în mod semnificativ evoluat în unele aspecte dar lipsit de lumină, cu excepția scântii care este forța sa de viață.
Cu toate acestea, ADN-ul reptilienilor aflați pe planetă le permite acestora să depășească civilizația Pământului în inteligență și în manifestare - căci ei își pot masca fizionomia, aspectul. Apoi există și ființele rezultate din căsătoria dintre un uman și un reptilian, ele având un ADN cu influențe din ambele rase. Ceea ce vreau să spun este că diferențele dintre fizionomii nu au prea mare legătură cu caracterul persoanei, care se formează în funcție de alegerile fiecărui individ. 

Dragi frați și surori, pur și simplu, vă îndemn să radiați Lumină (imaginându-vă cum o faceți) spre toți cei care au căzut în tenebrele întunericului, căci aceștea sunt cei care au cea mai mare nevoie de ea.
Absența din ființă a acestei forțe, cea mai puternică din univers, provoacă frica, din care decurg toate relele.
În mod nejustificat, aceste biete ființe se percep pe ele însele drept conducătorii de drept ai lumii și se tem să-și piardă presupusul lor control, dacă vibrațiile superioare de lumină ajung la ei. Lumina îi trezește la realitate și-i ajută să-și afle locul pe care îl ocupă cu adevărat între semenii lor; dar această salvare este percepută de ei ca o deposedare, o răsturnare a „închipuitelor” lor drepturi față de ceilalți
Tsunami-ul luminii, aceeași energie care se regăsește în iubire, pe care voi o trimiteți înspre ei, îi va ajuta să iasă din întunericul care i-a ținut captivi.

Acum vă voi povesti despre întâlnirea mea cu două ființe reptiliene din Lumină, doi comandanți reptilieni care veniseră în Nirvana, cu cca 20 de ani în urmă, pentru a explica Consiliului cum forțele lor vor opri pătrunderea invadatorilor veniți dintr-o altă galaxie în galaxia noastră.
Inteligența și simplitatea lor, modalitatea expunerii în descrierea capacităților lor au fost într-adevăr impresionante iar scopul pentru care veniseră era deosebit de onorabil, astyfel că ei au făcut o bună impresie.

Reptilienii sunt cunoscuți universal drept civilizații care excelează prin puterea războinicilor și a armelor pe care le dețin. Totuși, acești doi comandanți veniseră pentru a transmite Consiliului Nirvanei că ei vor proteja tărâmul spiritual al Pământului și toate celelalte lumi din această galaxie, unde lumina iubirii este supremă. 

S-ar putea să fiți interesați să aflați și cum arătau acești vizitatori ai Nirvanei. Erau mai scunzi și mai zvelți (mai subțiri) decât statura unui om de dimensiuni normale. Nu aveau păr pe nicio parte a corpului, pielea era de culoare gri iar ochii erau neagri, cu o privire pătrunzătoare.
S-ar putea ca fizionomia lor să nu pară atrăgătoare, dar acei bărbați degajau liniște și siguranță, poate chiar suficiență, în uniformele lor simple, și arătau destul de distinsi. Reptilienii din alte civilizații pot fi, desigur, considerabil diferiți la nivel de specie, și pot lua orice formă doresc, pe care să și-o schimbe cât ai clipi din ochi.

După conferință, unul dintre comandanți a primit permisiunea Consiliului să transmită mamei mele pământene un mesaj care să fie cuprins în cartea pe care ea o pregătea.  [Prezentarea lui Horiss și descrierea poporului său și a patriei sale o găsiți într-un capitol al cărții Vocile Universului și parțial în mesajul din 24 iunie 2009.] Mulțumesc, mamă pentru ajutor.

 
Din perspectivă superioară, "lupta dintre bine și rău" înseamnă opoziția Luminii la lipsa luminii (întunericul).
Diavolul și Satana sunt nume care personifică forțele întunecate, vastul câmp de forță universală cuprinzând energia emisă de toate gândurile, sentimentele și acțiunile cu atașamente negative.

Conceptele religioase, au fost create cu scopul de a forma o doctrină cu care masele să poată fi ținute sub control. 
Conform acestor teze religioase, "binele", înseamnă supunerea față de biserică, altfel „iadul” (împărăția Deavolului sau al Satanei) va fi destinația sufletului, după moartea corpului fizic.
Aceste credințe, care au provocat de-a lungul veacurilor vărsare de sânge, au fost propagate în numele lui Dumnezeu sau al lui Alah. 
Dar aceste dogme nu au nicio legătură cu adevărata credință în Dumnezeu. În cunoașterea nodală, în realitatea universală, atât "binele" cât și "răul" sunt fluxuri energetice cu atașamente pozitive și, respectiv,  negative.
Folosesc prilejul pentru a transmite mulțumiri Lucrătorilor întru Lumină pentru importantul lor efort de a răspândi pe Pământ adevărata credință, care contribuie la înlăturarea falselor credințe.
Iubită familie, știm că vrei ca toate celelalte progrese în conștiința, în spiritualitate, să vină cât mai repede.
Știm, de asemenea, că încă nu vă amintiți că civilizațiilor umane le-au trebuit cca  50.000 de ani (timpul vostru) pentru a ajunge aici unde sunt astăzi, dar mai cu seamă în ultimii 80 de ani. 
Amintiți-vă mereu că în misiunea voastră, de a vă fi din ce în ce mai bine și de a-i ajuta pe cei încă adormiți, niciodată nu veți fi lăsați singuri.
Noi și toate celelalte ființe luminoase vă susținem cu puterea neegalată a iubirii necondiționate.
Pece și iubire!

 Matei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu