Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 septembrie 2017

Mesaj de la Mama/Tatăl Dumnezeu.

(1 sept. 2017; channeler Ann Dahlberg)
Traducere Const. Mihăilescu.


Eu sunt Tatăl / Mama Dumnezeu și sunt recunoscător să fiu în comunicare cu voi astăzi. Am lăsat binecuvântările Mele să coboare pe Pământ și inima Mea se bucură să vadă cât de mulți dintre voi sunteți în drum spre CASĂ acum. A fost o călătorie lungă, dar acum Pământul a început să urce la vechea sa splendoare și nu există cuvinte care să exprime marea Mea bucurie. Este o onoare să vă urez bun venit din nou în tărâmurile Luminii. Dorința Mea de a vă întâmpina când veți reveni ACASĂ a fost mereu manifestă și prezentă în sufletul Meu și al vostru, căci ce părinte nu așteaptă revenirea copilului iubit?
Mulți dintre voi ați ales să nu simțiți această dorință și să mergeți pe propriul vostru drum. Acum reveniți de departe, unii mai obosiți decât alții, dar toți cu bucuria revenirii acasă în suflet. 
Alături de Mine se află multe Ființe de Lumină, mentorii care v-au supravegheat de-a lungul timpurilor, ființele dragi Mie și vouă.
Toți vă așteptăm cu brațele deschise să vă omagiem eforturile și determinarea. Lupta voastră se încheie și nu oricum ci cu o mare victorie.
Lumina este puternică acum pe Pământ și ea accelerează procesul de transformare a frecvențelor mai mici în unele mai înalte.
S-ar putea ca unii dintre voi să aveți stări psihice și fizice oscilante. Sunt stări trecătoare și inerente acestui proces de transformare prin care trece ființa voastră.
Tratați-le cu încredere și conștientizați-le. Efectul acestor ridicări și coborâri de vibrație îl puteți simțiți deși cauza vă scapă. Nu fiți îngrijorați, este o manifestare normală, până când ființa voastră se va obișnui și se va stabiliza în noile vibrații. Fiți liniștiți, aveți răbdare, totul este pasager iar voi veți crește în conștiință și în iubire.

Am trimis și a ajuns astăzi pe Pământ un tsunami de energie a iubirii, care va afecta totul și pe toți cei care vin în calea lui. Primiți aceste energii ale iubirii, în sufletul și inima voastră, nu-i opuneți rezistență, nu fugiți din calea lui.
Primind aceste energii, veți constata doar după câteva zile că starea voastră generală se va îmbunătăți iar viața vă va fi mai ușoară și mult mai acceptabilă decât până acum. Lăsați această energie înăuntrul vostru.

Multe ființe din Lumină v-au ajutat și o fac și acum, când parcurgeți ultimii metri din acest lung drum. Aceste ființe vor aștepta în continuare să vă ajute ori de câte ori le veți chema. Eu, Tatăl / Mama Dumnezeu, sunt cu fiecare dintre voi și răspund rugăciunilor voastre, pentru ca voi să călcați mai drept, mai sigur și mai voios pe calea revenirii ACASĂ, locul plin de Lumină și de Iubire.
Vă iubesc atât de mult și brațele Mele sunt deschise pentru firecare dintre voi; aștept doar să alegeți Dragostea și Viața.

Pentru noi, va fi suficientă doar o mică șoaptă ori un gând să ne adresați și nu vom întârzia să vă fim alături pentru a vă ajuta în cel mai favorabil mod.
Iubiții Mei, alegerea este a voastră, a fiecăruia dintre voi. 
Veți fi mereu prioritatea noastră. 
Este dorința Mea cea mai înaltă de a vă vedea pe toți întorși ACASĂ. Cănd aveți nevoie de noi, nu vă sfiiți să ne invocați prezența. Când inima și sufletul vostru ne cheamă, ne vom manifesta prezența și asistența în cel mai indicat mod. Totul este SĂ NU UITAȚI DE NOI.

Iubiților, nimic nu este întâmplător. Totul este foarte bine planificat.
V-ați planificat călătoria împreună cu ghizii și liderii voștri spirituali. În cazul unora dintre voi, s-ar putea ca nu totul să se fi petrecut așa cum v-ați dorit, așa cum v-ați planificat. Există explicații pertinente de ce s-a întâmplat așa, dar, fiți siguri că totul a fost comandat de voi iar noi ne-am conformat.
Ghizii voștri vor continua să vă inducă soluțiile cele mai viabile, cele mai potrivite pentru ca voi să luați hotărârea ce mai indicată. Programul pe care vi l-ați elaborat a fost și este o lege pentru noi (inclusiv modificările ulterioare).
Mereu Legea Liberului Arbitru va fi respectată în univers.
Din acest punct de vedere, voi sunteți șefii, nu noi, chiar dacă, în unele situații, alegerile voastre nu reprezintă interesul vostru cel mai înalt. Noi vi le respectăm.

Densitatea grea și uitarea a cine sunteți voi cu adevărat îngreunează navigarea voastră pe Pământ. În ciuda acestor dificultăți, dragi copii de pe Pământ, ați reușit să transformați întunericul în Lumină, ceea ce este o realizare enormă, care vă onorează.
Milioane de suflete sunt angajate în acest moment să vă trimită dragostea lor, pentru a vă da putere să vă încheiați această grea dar minunată sarcină, astfel încât Pământul cu toate ființele sale să poată reveni ACASĂ, în sfera Supremei Iubiri..
Majoritatea dintre voi veți constata și înțelege, peste câteva zile, cât de importantă este puternica energie pe care v-am trimis-o acum. Și cum ar putea fi altfel dacă ea este energia Iubirii, cea mai puternică forță din univers și din Cosmos? 
Nu mai aveți mult până la sosire; mulți dintre voi vedeți deja intrarea, astfel că reunirea noastră se află la o aruncătură de băț. Nu mai pierdeți timpul cu fleacuri, dați-vă mâna și veniți, căci sunteți așteptați !
Noi am organizat în cinstea voastră MAREA SĂRBĂTOARE. Divinele melodii nu ajung până la voi? O, câtă fericire ne prilejuiți, voi, ființele Pământului !!
Iubirea Mea este gravată în inimile voastre.
Tatăl / Mama Dumnezeu.

Source: www.sananda.website


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu