Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 august 2017

Mesaj de la Sananda.

(16 aug.2017; channeler Elaine DeGiorgio)
Traducerea Const. Mihăilescu.

Așezându-mă cu Sinele meu Superior în Sacra PREZENȚĂ EU SUNT, alături de iubitul meu Heru și Echipa mea de Ghizi Spirituali, mă conectez cu Sananda și primesc următorul mesaj pentru voi toți: 
„Eu sunt Adevărul și Viața, Eu sunt ușa care dă spre Conștiința lui Hristos în inimile tuturor.
Acum este momentul să vă conectați cu esența ființei voastre, să vă conectați cu dragostea, să vă conectați cu armonia, să vă conectați cu SURSA.
Acum este timpul să umblați pe căile sacrificiului ...așa cum mulți Lucrători în Lumină au ales s-o facă viață după viață..
Am profitat de ocazia de a fi primit în inimile celor care Mă invocă, de a intra în intimitatea ființei lor pentru a uni Flacăra Mea cu flacăra lor și de a uni flăcările tuturor celor care recunosc în interiorul lor Conștiința lui Hristos.
Și așa voi ieși din lumina inimii voastre. În adevăr, Eu vin spre voi și în voi. Și, pe măsură ce voi ieși, se va produce expansiunea inimii voastre, urmându-Mă spre unificarea cu Inima lui Dumnezeu. Să fim o trinitate în această zi! Să stăm în temple și în biserici, pe autostrăzi și în case, în școli și oriunde sunt copii!
Să consacrăm viața inimii ca nucleu al vieții în materie! Să consacrăm inima ca locul în care Duhul curge ca izvor al vieții. Să fim instrumentele cu care vom înzestra cu flacără vie potirul (n.m.: corpul fizic) ființei și al vieții pe Pământ. Căci fără flacără, nu există rost pentru potir. 
La ce foloseste un potir gol? De ce unii dintre voi folosiți un potir gol, lipsit de viață?
Este ca și vidul, căci acolo unde nu există flacăra vieții, materia nu se poate susține.
Toată viața care vi se dă trebuie s-o folosiți pentru a vă remonta în fiecare zi. În fiecare zi voi vă reeditați, dar de fiecare dată vă reactualizați, vă aduceți la zi pentru ca ființa care sunteți astăzi să reflecte și acumulările de ieri.
La fiecare 24 de ore, flacăra care susține viața în corp se ridică și caută Sursa de unde se adapă și se revigorează. Particulele atomice din care este contituit corpul material caută mereu curgerea, ca stare naturală care le asigură perpetuarea. Ele se unesc și se integrează în fluxul general care se întinde până la Soarele Central și dincolo de el. 
De aceea, dragilor, potirul ar trebui să fie paharul care-și revarsă conținutul, adică iubirea, cunoașterea, abundența și sacrificiul. Câți dintre voi, dragilor, sunteți pe calea sacrificiului? Pentru că există zicala: „ I-ați crucea ta și urmează-mă!” Voi, cum vă purtați „crucea”?

E.D.G.
Aceasta este calea pentru fiecare dintre voi ... căci, în viață, fiecare dintre noi are de purtat o cruce.... V-am dovedit-o când eram fiul omului.
Iubiților, a venit timpul când va trebui să vă întâlniți cu Spiritul vostru Superior.

Acum, cheia succesului ascensiunii voastre o reprezintă Iubirea și Acceptarea. Fără iubire nu va mai putea exista nimic, niciodată.
Trebuie să priviți dincolo de aspectul material al existenței..
Vă las în dragoste, pace și binecuvântare.

Eu sunt Sananda și am comunicat astăzi prin canalul uman Elaine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu