Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 iunie 2017

Fiți conștienți de faptul că toate răspunsurile pe care le căutați le găsiți chiar în interiorul vostru.


Mesaj de la Arhanghelul Gabriel.
(4 iunie 2017; channeler Shanta Gabriel)
Traducere Const. Mihăilescu

Dragii mei,
Când sunteți în armonie cu inteligența inimii voastre, căutarea răspunsurilor la întrebările vieții în afara voastră va fi rareori necesară. Acest lucru vi se pare imposibil și totuși acesta este un moment în care oamenii nu mai au nevoie de un intermediar pentru a fi în acord și în legătură cu Dumnezeu, Sursa întregii vieți.
A existat o accelerare importantă a frecvențelor vibraționale pe și în jurul planetei Pământ în această perioadă. Pentru că voi sunteți ființe influențate de câmpurile electrice și magnetice, sunteți foarte afectați de această creștere importantă de Lumină. Un nivel mai înalt de energie vă permite să vă acordați pe o vibrație mai fină, ceea ce vă permite să receptați în mod conștient rezonanța înțelepciunii și iubirii de la Mintea Divină. Înțelepciunea și dragostea vin prin câmpul vostru de energie (aura) ca energie luminoasă divers nuanțată și care aduce cu ea informații care vă permit să trăiți mai mult în armonie cu nevoile sufletului vostru.

Aceasta înseamnă că, în timp ce vă rugați și meditați, vă ridicați vibrația și atrageți, ca un magnet, o frecvență mai ridicată a energiei umane. Pe măsură ce energia aceasta pătrunde în ființa voastră, mintea voastră se deschide pentru a primi răspunsuri la orice întrebare pe care v-o puneți. Aveți capacitatea de a vi se deschide o cale de informare și, totodată, voi să deveniți surse de informare pentru alții, precum și de a vă alinia la extazul iubirii lui Dumnezeu.
Este posibil totuși să nu primiți răspunsuri la întrebări de complexitate mai ridicată, acest lucru fiind valabil numai atunci când frica și îndoiala vă îngroapă (anihilează) percepția. Rugați-vă să aveți percepții clare, fără echivoc și rugați-vă, de asemenea, să cunoașteți adevărul care privește binele vostru cel mai înalt. Puteți cere să știți ce este dincolo de umbră și de îndoială. Apoi, puteți urma "Legământul de diamant al lui Moise".
Declarați că sunteți dispuși să faceți tot ceea ce vi se revelează, tot ce vă este dezvăluit, convinși fiind că este spre binele vostru cel mai înalt. Această dorință sinceră de a vi se revela adevăruri despre voi și realitatea în care existați stabilește un flux de energie care vă traversează ființa și vă conectează mintea conștientă la Sinele vostru Superior.
Când sunteți într-o stare de relaxare și expansiune a ființei, aveți acces la toată înțelepciunea universului. Îngerii sunt disponibili pentru a vă inunda mintea cu dragoste și cu lumină, dacă le cereți ajutorul.
Când ființa voastră este plină de iubire și de lumină, înțelegeți în mod conștient ce măsuri trebuie luate în orice situație. Această cunoaștere interioară poate să nu fie imediat evidentă pentru mintea voastră conștientă. Cu toate acestea, pe măsură ce vă păstrați încrederea, veți începe să primiți răspunsuri pentru toate situațiile despre care ați dorit clarificări, într-un mod mai mult sau mai puțin direct. Primiți-le cu calm, fără surescitări inutile și decelați  esențialul din acele răspunsuri. Uneori, răspunsurile vă vor fi date la modul implicit, în sensul că în timp ce vă rezolvați problema adoptați soluții care „vă vin” parcă dintr-o cunoaștere anterioară. Adică ceva de genul, „făcând afli ce trebuie făcut în continuare”

Exercițiu practic: Când aveți o problemă la care nu cunoașteți soluția, puneți pe hârtie întrebarea  scrisă. Pentru aceasta este bine ca înaintea oricărui exercițiu de meditație să aveți pregătit creion și hârtie, care să vă fie la îndemână.
Deci: într-un loc liniștit, debarasați de problemele cotidiene, adoptați o poziție convenabilă (n.m.: cel mai indicat, în „poziția șezând” – numită în yoga „postura plăcută”, picioarele încrucișate, spatele drept, ochii închiși, ori stați așezați pe scaun). Creați momentul de liniște, expirați și inspirați profund de câteva ori. Cereți ca Sinele vostru Superior să se conecteze cu Mintea Divină.
Cereți (invocați) sprijinul entității, ghidului spiritual cu care sunteți familiarizați (nota C.M..: Mama Maria, Iisus, arhanghelul Mihail, părintele Arsenie Boca etc. Practicanții yoga pot apela la una dintre cele 10 puteri cosmice, utilizând mantra corespunzătoare). Lansați întrebarea.
Vizualizați cum se crează un stâlp (o coloană) de lumină aurie ce leagă Cerul și Pământul și în acest flux luminos integrați întrebarea voastră. După un timp suficient de neîntreruptă conexiune și așteptare (cca 30-40 minute), puteți simți impulsul de a scrie; faceți-o, fără a citi ceea ce, prin scriere mecanică, ați  pus pe hârtie.
În timp ce vă rugați și meditați, sunteți într-o conștiință extinsă. Din acest loc toate răspunsurile sunt evidente, totuși, prin natura și obișnuința sa, mintea va dori să cunoască imediat și să analizeze în mod critic eventala informație pe care ființa voastră o recepționează.
Nu citiți răspunsul imediat. Acest lucru va dezamorsa legătura cu criticul interior. După aproximativ o oră, reveniți și citiți ceea ce ați scris.
Cel mai probabil, ceea ce veți citi vă va surprinde, căci acolo veți afla soluția care, în general, va fi una extrem de simplă, și vă veți întreba cum de nu v-a venit în minte înainte.
Prin practică, acest proces poate deveni o rutină facilă la care se poate apela oricând. Important este că prin exercițiu, vă veți crea o cale de comunicare directă către Sinele vostru Superior, acea parte a voastră care vă pune în legătură cu dimensiunile angelice și de îndrumare divină.

Iubiților, aceasta este epoca în care îndrăzneala în orientarea directă și conexiunea cu  Mintea Divină este posibilă cu certitudine. Nu mai aveți nevoie de preoți, de guru sau de cei din afara voastră pentru a afla care este și ce trebuie să faceți pentru binele vostru cel mai înalt.
Acest lucru nu înseamnă că profesorii, înțelepții, îndrumătorii nu mai pot servi de model sau nu mai sunt importanți. Înseamnă doar că, în această perioadă specială, vi se oferă oportunități de a evolua printr-o relație directă cu Divinitatea. 
Nu trebuie să mai căutați în afara voastră, pentru a găsi răspunsuri căci toate răspunsurile le găsiți în profunzimea ființei voastre. Nimeni altcineva nu știe mai bine ce este mai important pentru voi, decât Spiritul vostru Interior. Când sunteți aliniați la Dumnezeu și petreceți timp suficient în liniștea rugăciunii și meditației, tot ceea ce doriți să știți va fi acolo pentru voi.
Gabriel.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu