Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 mai 2017

Cory din Pleiade.


(18 mai 2017; prin Paula Foress)  
Traducerea Const. Mihăilescu.


Din ce în ce mai mulți oameni descoperă acum și răspund la posibilitatea de a crea ceea ce intuitiv simt că este bine pentru ei.
Progresiv, voi descoperiți că puteți să vă conectați cu alții, să vă apropiați și să faceți analize comparative, cu ajutorul unor bune intenții. Curajul, libertatea, dragostea și bucuria se trezesc într-un număr din ce în ce mai mare de ființe umane. Ele descoperă că sunt capabile să vadă mai clar, poate spre uimirea lor, iar puterea de a schimba devine mai pregnant operativă.
În plus, ați început să înțelegeți că cei de la putere nu au nici măcar intenția de a se schimba; politica lor este să vă inducă în eroare, în continuare, să vă promită ceea ce nu vor realiza niciodată pentru voi. Iar voi, în lungul exercițiu al naivității, continuați să-i credeți, după care deveniți frustrați că v-ați lăsat iarăși păcăliți, și vă luați angajamentul față de voi înșivă că data viitoare veți fi mai realiști. Când însă se apropie momentul în care vă puteți manifesta puterea, ei, cei „unși cu toate alifiile”, vă promit din nou și se prefac că dau atenție la ceea ce le cereți. Și totul se repetă...
La nivel mai general, discuțiile despre pace, justiție și condiții de viață îmbunătățite sunt doar cuvinte goale, aruncate pentru a vă prosti.  Ei se prefac că vor să vă conducă pentru ca vouă să vă fie mai bine. Da, doar se prefac, pentru ca, din nou, să le dați puterea de a vă conduce, de fapt pentru a vă lua și ceea ce v-a mai rămas. Cu cât sunteți mai mulți, voi cei care-i alegeți, cu atât puterea lor crește iar a voastră dispare.
Nimic nu va conta mai mult decât solidaritatea, unirea voastră. Binele pe care-l doiriți și pe care-l căutați, nu-l veți găsi dacă-i împuterniciți pe alții să vă gestioneze viața și interesele. Într-adevăr, colectivități de oameni, înzestrate cu mijloace de stăpânii lor, se angajează în lupte cu colictivități (țări, popoare, straturi sociale) știind că luptă pentru o cauză dreaptă. De fapt, ei sunt cei sacrificați de la început pentru a-și apăra stăpânii și călăii. Agresiunea dintre cei mari este de fațadă; agresiunea dintre voi este însă cât se poate de reală. Voi vă anihilați reciproic și vă auto-sacrificați, manevrați de cei care trag sforile.

A venit vremea când trebuie să vă deșteptați, să deschideți ochii și să vedeți că nu cei din fața voastră vă sunt dușmanii ci cei care vă împing de la spate. Față de cei din față nu vă îndreptați armele ci întindeți-le mâna, pentru ca, împreună, să vă preluați destinele și viitorul.
Lumea pe care v-o doriți (mai bună și mai dreaptă) o puteți edifica doar voi, prin unirea eforturilor și prin refuzul de a mai fi manipulați.
Dacă veți aștepta ca treaba asta s-o facă alții pentru voi, puteți aștepta mult și bine...  
Vi s-a spus mereu și ați fost educați să credeți că sunteți lipsiți de putere, că sunteți prada destinului. Este o minciună care v-a adormit simțurile și v-a inoculat convingerea că asta este ordinea firească a lucrurilor. Ați acceptat iluzia neputinței voastre.
Este o condiție esențială pentru voi de a continua să vă revendicați puterea, căci toți ați fost dotați cu ea de la început.
Acesta este momentul în care puteți arunca lesa în care ați fost ținuți, și vă puteți ridica să vedeți că teritoriul vostru de manifestare este nelimitat.
 Când „gheața” începe să se topească, apar fisuri și apare posibilitatea de scufundare. Vechile modele sunt supuse tensiunilor interne și eșafodajul devine nesigur. Starea de „îngheț” dispare și apare mișcarea, și transformarea „gheții” în fluid. Totul pare a deveni nesigur, himerele se amplifică, teama de necunoscut crește, de asemenea. Nu vă cramponați pentru a rămâne pe „banchiză”, plonjați în apă, căci voi știți să înotați. Este doar o iluzie că v-ați putea îneca. Înotând, veți începe să zăriți țărmul mult dorit. Renunțați la imobilism, „mișcați brațele și picioarele” și îndreptați-vă spre mal.  Nu vă temeți, amintiți-vă că atunci când ați plecat de ACASĂ, știați foarte bine să înotați.
Cel care crează viitura, valurile, știe încotro să le îndrepte și cât de mari trebuie să fie, pentru ca voi să ajungeți cu bine la mal. 
Aveți încredere în această topire a gheții și accepțați valurilor să vă trezească!
Păstrându-ne în metaforă, voi trebuie să înțelegeți că toate modificările prin care treceți sunt inerente și iminente, pentru a vă putea depăși vechea stare existențială. Pănă a ajunge la loc uscat, liniștit și sigur, trebuie să mai înotați și să vă luptați cu valurile pe care, cu siguranță, le veți putea depăși. Sunt valuri care vă țin la suprafață și vă împing la mal, nu sunt valuri care să vă ducă la fund și să vă înece. Asta însă cu o condiție: fiți atenți, când părăsiți „banchiza” nu vă luați „bagajele” căci v-ar îngreuna mișcarea și v-ar putea pune în pericol. 
Da, dragilor, lumea voastră se schimbă și se agită, dar fără asta nu se poate produce schimbarea. Voi trebuie ca, în tot acest timp, să fiți „pe val”. Nu vă agățați de vechea „plarformă” aflată, de altfel în dezagregare.
Mama Pământ dorește ca omul să spargă „gheața”, și, pentru ca eliberarea să se producă mai repede, cât mai mulți să se angreneze în această vastă și salvatoare acțiune. Părăsiți labirinturile înguste și întunecate ale vechii voastre societăți, societate construită mai ales pe nedreptate, pe exploatare, pe suferința majorității și îmbuibarea unei minorități. 
Lumea pe care doriți s-o construiți nu va mai avea nimic comun cu întunericul, furia și frustrarea. Va fi o lume a iubirii, frumuseții și îndestulării.
Cu această vastă acțiune, extinsă pe întreaga planetă, de trezirea profundă a oamenilor, întunericul nu mai poate rămâne la putere și nu va mai domina lumea voastră.
Întrucât aderența întunericului la lumea voastră, scade cu fiecare zi, zonele luminate vor fi din ce în ce mai numeroase iar bucuria și dragostea dintre oameni vor devini din ce în ce mai profunde. 
Recunoașterea propriei libertăți interioare și înțelegerea responsabilității enorme pe care fiecare individ o are pentru menținerea și amplificarea energiilor pozitive și armoniei în societatea umană, vor fi impregnate în mintea fiecărui om și vor funcțioana ca o lege de bază pe planetă. 
Din ce în ce mai mulți decid să se implice în acțiuni de cooperare și protecție cu mediul înconjurător.
Aveți încredere în efectul binefăcător al dragostei, bucuriei și Luminii!
Suntem cu voi la fiecare pas, pe drumul pe care-l parcurgeți și lucram, în felul nostru,  pentru a vă fi de mare ajutor.
Cory


http://sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu