Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 februarie 2017

Organizația 666Nu se cunoaşte aproape nimic despre această organizaţie. Se ştie doar că membrii ei sunt reprezentanţii aşa-zis spirituali, de fapt satanici, ai marii finanţe mondiale.
Celebrul ziarist canadian Serge Monaste a fost „sinucis” în anul 1995, pentru curajul său de a fi sustras şi dat publicităţii un document al acestei organizaţii. Documentul, intitulat Panem et circenses, a fost elaborat în iunie 1967 la Toronto (Canada).
Reproducem în continuare câteva pasaje semnificative din acest text, care nu mai au nevoie de niciun comentariu:
În cadrul structurii statului, să ne ataşăm de scoaterea în evidenţă a «respectului» obligatoriu faţă de diversitatea de «culturi», de «popoare», de «religii», de «etnii», cu prioritate faţă de noţiunea de «uniune naţională»; acest lucru ne va permite să divizăm eficace populaţiile statelor naţionale şi, astfel, să le slăbim autoritatea şi capacitatea de acţiune.
Împins la limite extreme, dar pe plan internaţional, acest concept în viitor va determina etniile diverselor naţiuni să se regrupeze pentru a-şi revendica fiecare, individual, propria participare la «Putere», ceea ce va sfârşi prin a ruina naţiunile şi le va face să se fragmenteze în războaie interne interminabile.
Când națiunile-state vor fi astfel slăbite prin toate aceste lupte intestine, toate întemeiate pe recunoaşterea «Drepturilor Minorităţilor» la independență, când naţionaliştii divizaţi în diferite fracţiuni culturale şi religioase se vor confrunta orbeşte în lupte fără niciun rezultat, vom putea să ne servim de Naţiunile Unite pentru a începe să ne impunem Noua Ordine Mondială.
De asemenea, în document se mai menţionează:
Vom veghea să avem o autoritate absolută asupra structurilor supranaţionale ale naţiunilor. Aceste organisme internaţionale trebuie să fie plasate sub jurisdicţia noastră absolută.”
yogaesoteric 
10 februarie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu