Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 noiembrie 2016

Mărturisirile unui copil care susţine că a fost în Rai şi L-a întâlnit pe Iisus

 
Cu două luni înainte de cea de a patra lui aniversare, Colton Burpo a suferit o operaţie de îndepărtare a apendicelui, în urma căreia era să îşi piardă viaţa.
În timp ce se afla pe masa de operație, apendicele băiatului a explodat, punându-i viaţa în pericol. Din fericire, cel mic a supraviețuit.
La patru luni de la această întâmplare, părinţii au început să observe că se petrecea ceva ciudat cu cel mic. Existau câteva semne că băiatul nu mai este la fel ca înainte, însă a durat ceva timp până ce părinţii au reușit să înţeleagă adevărul. Primul lucru ieşit din comun s-a petrecut la ieşirea din spital. Cei doi au găsit acasă un teanc de bani cu care au plătit spitalizarea băieţelului în vârstă de numai 4 ani.
Într-o zi, în timp ce părinţii îl certau pe Colton pentru că îşi dădea jucăriile altor copii, cel mic s-a scuzat spunând că Iisus i-a cerut să se poarte bine. Câteva săptămâni mai târziu, în timp ce participa la o înmormântare, înainte ca sicriul să fie băgat în groapă, copilul a strigat: „Nu poate merge în Rai dacă nu îl are pe Iisus în inimă!”. Toţi au rămas şocaţi şi l-au întrebat ce se petrece. Colton le-a povestit atunci că, în timp ce se afla pe masa de operaţie, a mers în Rai şi L-a întâlnit pe Iisus, în braţele Căruia a stat şi a ascultat serenadele îngerilor.
 
Din descrierea băiatului, Fiul Lui Dumnezeu purta barbă şi coroană, avea ochi frumoşi, de culoarea mării, care străluceau. Iisus stătea la Dreapta Tatălui, care este prea greu de descris, conform spuselor lui Colton, şi lângă Duhul Sfânt ce avea o culoare albastră.
Colton i-a văzut în Cer şi pe Sfântul Ioan Botezătorul, dar şi pe Fecioara Maria. Toţi aveau aripi, în afară de Iisus. Băiatul mai spune că în Rai erau copaci, animale şi o mulţime de oameni. Părinţii au fost de părere că cel mic a auzit de undeva despre toate aceste lucruri, pentru că ei nu îi povestiseră niciodată.
Copilul a mai spus că Iisus avea semne roşii pe mâini şi pe picioare, rămase din momentul crucificării. Toţi au crezut că băiatul are halucinaţii sau o imaginaţie extrem de bogată.
Destăinuirile lui au continuat prin afirmaţia că acolo şi-a întâlnit sora. Într-adevăr, copilul avea un frate şi o soră, dar Colton nu se referea la aceea, ci la fetiţa care murise în pântecele mamei sale. Apoi a identificat într-o fotografie un stră-străbunic ce murise la vârsta de 29 de ani. Colton a adăugat că „în Rai nu există oameni bătrâni. Toţi sunt tineri”.
După această experienţă de viaţă s-a realizat un film care îl are pe Colton în rolul principal. Acum, băiatul are 14 ani, dar încă îşi aminteşte perfect călătoria în Rai.

yogaesoteric
31 octombrie 2016
 

Un comentariu:

 1. VORTEXUL DIN DÁCIA & BALCANI care este: ANAHATA TER-REI: 07 - 08 - 2009.
  CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Vad cum se formeaza un imens VORTEX in care D'ACIA arata ca o Inima si TER-RA ca o Sfera Ambele incluse in ... VORTEX! MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU:
  https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM
  "La DOAMNA IUBIRE sau la DOAMNA DRAGOSTE se ajunge dupa ce treci intai pe la DOMNUL ADEVAR." IO FIUL OMULUI
  http://zalmoxa.fr.yuku.com/topic/…/Ghid-MATRICEA-NOII-ROMANII

  https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/

  RăspundețiȘtergere