Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 mai 2016

UN EVENIMENT IMPORTANT VA AVEA LOC ÎN JURUL DATEI DE 4 IULIE 2016.

Primit pe 5 mai 2016 de NewSunUnity
(extrase din mesaje)
Traducerea Const.Mihăilescu



Sananda:
"..Așa cum știți din mesajele transmise vouă, al treilea val energetic este pe drum. Al treilea val, care se presupune că va lovi din plin planeta voastră, în această vară, cumva în lunile iunie-iulie, oricum, este legat de solstițiul de vară”






AA Michael:
"În această vară din 2016 rămășițele forțelor întunecate, care s-au interferat în viața și activitatea Lucrătorilor Luminii, vor avea o manifestare care îi va uimi pe toți, și atunci adevărul va ieși , în sfârșit, la lumină. Acești întunecați vor fi expulzați de pe Pământ și mutați pe o planetă din 3D, pregătită din timp pentru ei, unde-și vor putea continua existența....”


                         



AA Gabriel:
".. Punctul culminant al condițiilor, care a fost în curs de pregătire, urmează a se manifesta în curând, la cel mai înalt grad, astfel că „dezvăluirea” se va produce și ea va fi însoțită de evenimente senzaționale. Aceasta va provoca multă frământare, lumea se va alarma și mulți vor crede că a venit sfârșitul... Însă atenția vă va fi captată când veți afla despre enorma conspirație care a lucrat asupra voastră, și atunci se va produce o „trezire” în masă a umanității voastre. 
 În același timp, acest eveniment va fi ca o explozie care va da startul lumii într-o nouă etapă, foarte activă, a dezvoltării pe toate planurile. Va fi un grandios foc de artificii care va avea un puternic impact. "





St Germain:
"Face parte din acele evenimente care vor aduce schimbări majore. Nu este departe și va culmina undeva în jurul datei de 4 iulie, în vara acestui an, 2016. În principal, el va consta din sosirea celui de al treilea val, care va aduce evenimente semnificative, cel mai important fiind EVENIMENTUL de care se tot vorbește de la o vreme. Ne referim la unda de șoc venită din galaxie și care va lovi Pământul”.






                                                Iuda Iscarioteanul:
"Evenimente importante sunt în curs de desfășurare – surprizele aduse de ele stau să vă bată la ușă. Suntem cu toții mândri și fericiți pentru progresul vostru, dragi pământeni. Toată Lumina și bucuria sunt acum trimise către voi, din toate părțile și direcțiile Universului."


Kej Raj:
Citatele de mai sus, din sursele menționate în subsolul paginii, și multe altele, la care nu s-a  mai făcut referire, vorbesc deci, despre evenimente extrem de importante care se vor produce în vara lui 2016, an plin de frământare și multe surprize.
Noi nu putem da mai multe detalii dar credem că ceva mare este pregătit să se întâmple în perioada amintită.
Vă sfătuiesc să nu vă fixați asupra unei date exacte, căci, în univers lucrurile se petrec altfel iar cronologia se derulează diferit. Oricum, important este că se va întâmpla.
Înțelegem că va fi mai mult decât doar un "eveniment".
Poate că, mai întâi, vom asista la emiterea și punerea în circulație a unei monede globale și că solstițiul de vară va reseta vechiul sistem monetar.
Poate că această schimbare va fi urmată de anunțarea declarării Noii Republici, care ar putea să se producă, destul de plauzibil, de Ziua Independenței Americii.

Dragi cititori:
Cele de mai jos sunt, după părerea mea, consecințe ale postului de mai lungă durată pe care l-am ținut în urmă cu câteva luni. Sigur este că după acel post am început să primesc și să deslușesc mai bine unele mesaje legate de viitorul apropiat, despre evenimente care vor culmina în vara acestui an.

Așa dar:
 "Ultimul Gând"
Nimeni nu poate prezice viitorul. Dar ne putem împărtăși gândurile cu privire la probabilitățile legate de producerea evenimentelor viitoare.
Pe măsură ce continuăm să avansăm în anul 2016 și ne apropiem de 2017, multe evenimente se vor derula. Ele se pot extinde de la descoperirea și popularizarea stricăciunilor produse de corupția guvernanților și partidelor politice, până la punerea în circulație a unei monede cu valabilitate generală, și resetarea vechiului sistem. Deși nu se cunoaște ordinea în care vor apărea, aceste evenimente se vor produce, cu siguranță. Nu este importantă ordinea în care ele vor avea loc. Terenul pentru declanșarea lor este pregătit, timpul a venit și desfășurările stau să înceapă.
Pentru a ne găsi pacea și liniștea, noi trebuie să ne adâncim în noi și să credem că niciodată n-am fost lăsați singuri și niciodată nu am fost mai aproape de saltul evolutiv pe care ni l-am dorit mereu. Tot răul este și va fi scos la Lumină și lumea noastră va fi curățată de mâzga decăderii și promiscuității.

În seara trecută, m-am trezit că am dorința imperioasă de a mă culca încă de la ora 20, ceea ce nu este în obișnuința mea. De fapt, de la un timp, aștept ora de culcare cu o inexplicabilă bucurie, bucurie pe care o trăiesc cu întreaga mea ființă. Cu cât mă apropii de faza de somn, simt că parcă se realizează o legătură nevăzută cu Sinele meu Interior. Treptat, gândurile încep să mă părăsească și atunci știu că RV / GCR (?!) a venit, și asta îmi permite să merg repede. Am totuși conștiința faptului că totul se întâmplă ACUM. Apoi, apare un gând despre „DEZVĂLUIRE” și certitudinea deplină că ea este aproape.

Poziția pe care o adopt în acele momente este: relaxare totală, ochii închiși, atenție doar la respirație și gata la gândul care mă solicită, gând pe care-l primesc așa cum vine, fără a face raționamente sau observații. 
Am avut unele dificultăți în a înțelege exact dacă era vorba despre data de 4 iulie sau despre cel de al patrulea eveniment ciclic care se va produce în luna iulie a.c. 
Acum, este greu de spus în cuvinte ceea ce am simțit cu ADEVĂRAT, dar pot spune cu sinceritate că nu a fost doar GÂND; am simțit ceva mai mult, că cineva, „comunicatorul”,  a vrut să iau în foarte serios mesajul, ca și cum acesta ar fi fost scris în piatră pentru posteritate..
Asta e tot. Am vrut doar să împărtășesc cu voi aceste trăiri. Eu nu spun că ceva se va întâmpla cu siguranță, însă felul în care mi s-a făcut comunicarea mă îndeamnă să cred că nu va fi vorba de un eveniment obișnuit. Am toate motivele să cred că data de 4 iulie 2016 va fi una foarte importantă în istoria și evoluția umanității
.


Citatele au fost luate din mesajele :

AA Michael: The End of The Galactic Mob
Archangel Michael: The End Of The Galactic Mob

Judas Iscariot: Hold on to Your Hats
Judas Iscariot: Hold on to your Hats 5/3/2016

AA Gabriel: Disclosure Announcement
Archangel Gabriel: Disclosure Announcement

https://newsununity.com

5 comentarii:

  1. Am aflat,tot ''rascolind''zi-de-zi internetul,si va spun si voua ca data de 3 iunie 2016 este de fapt ultima zi din calendarul mayas(si nu cum s-a vehiculat ca ar fi 21 decembrie 2012).Daca este adevarat inseamna ca dupa 3 iunie 2016 trebuie sa urmeze schimbari fundamentale,substantiale si,sa speram, nu distrugatoare(dezastruoase).....

    RăspundețiȘtergere
  2. Marele Avatar ....aveti greseli gramaticale ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe atunci(2013/2014),vremea de succes a blogului "inspatelescenei2012@yahoo.com" daca retin,dl. Marius -Adrian Cretu se poza,cu un interior imobiliar de om nu tocmai sarac,cu alte teorii(bisericeasco/religioase),si indica si un nr. de cont sa depunem bani(cei ce ne....extaziem la teoriile lui),sa evoluam astfel spiritual,nu ? Afisa si un nr. de tel.Orange,cu 0745 parca,dar,nu l-am deranjat totusi,avand Vodafone ,nu imi permiteam financiar asta,si chiar eram intr-o perioada de evolutie spirituala reala,dar,nu cu...taxa. Cu atat mai mult cu cat eram intr-o relatie sustinuta cu acel blog ,pe care am scris mult. Asa ca,pana la Toth atlantul mai este,eu stiu ca e un profet fals. Nici pomeneala de...Marele Avatar,poate altceva,da. Sper sa ajunga in Lumina,dar nu in acest fel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marius Cretu este un mare instigator,sa nu aveti incredere in el

      Ștergere
  4. Uite cum că s-a făcut curățenie prin comentarii, nu-i ușor să mulțumești atâta lume, unii cu idei dea dreptul ciudate.

    RăspundețiȘtergere