Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 aprilie 2016

Mike Quinsey: Channeling cu Sinele meu Superior.


(1 april 2016 – traducere Const. Mihăilescu)

Timpul nu este singurul lucru care se accelerează în această perioadă; unele evenimente anticipate de ceva vreme, se precipită, anunțându-și intrarea în scenă, adică în câmpul de manifestare care este realitatea voastră. În context, mai multe ființe de lumină se apropie de Pământ, unele dintre ele propunându-și să participe efectiv la desfășurarea acestor evenimente. Vin să ajute civilizația umană să treacă dincolo de orice incertitudine, de orice ar mai putea însemna un obstacol în calea înaintării voastre spre Epoca Luminii.
Deci, înafara multelor grupuri de ființe de proveniență diferită, ca dimensiune și localizare în univers, multe altele vor juca un rol activ în acțiunea de înălțare a voastră ca umanitate și ca sistem planetar. 
Cu toate acestea, accentul în realizarea acestui deziderat se pune, în continuare, pe ceea ce faceți voi, ființele umane, angajate în ascensiune. Deși am spus-o de multe ori, repetăm: vouă vă revine datoria și sarcina de a ancora Lumina, prin asimilarea ei.
Efectul va fi o curățare profundă a tuturor aspectelor realităților de pe Pământ, ceea ce va duce la creșterea vibrației, și, implicit, la înlăturarea energiilor întunecate.

Angajarea voastră este determinantă, atât în calitate de beneficiari direcți cât și de factori de decizie, căci nimic nu se poate întâmpla fără acceptul și deschiderea voastră. Cum puteți realiza aceasta? O repetăm: prin faptele voastre bune, prin gândurile curate, prin compasiune și prin iubire dar și prin neacceptarea de a vă transforma în unelte ale manipulatorilor întunecați. Demascați și participați activ și afectiv la toate acțiunile care se opun corupției, nedreptăților și minciunii. 
Rolul vostru este de a ajuta la aducerea Luminii pe Pământ, operațiune care s-a desfășurat cu succes până acum, dar este nevoie să se pună un accent încă și mai mare pe îndeplinirea acestui obiectiv. 
Din cauza modificărilor necesar a fi operate, pentru a edifica New Age este nevoie de aportul constant și de creșterea vigilenței fiecărui Lucrător al Luminii, situație impusă de împrejurarea actuală în care înverșunarea disperată a întunecaților a atins nivele paroxistice, ei realizând că lupta lor de a crea un guvern mondial, devine, cu fiecare zi, o improbabilitate, chiar o imposibilitate. 
Această sumbră constatare pentru ei, îi determină să acționeze fără scrupule, pentru a încerca să împiedice pătrunderea și dominația Luminii. Acum ei riscă totul, indiferent de pericolul de natură existențială care-i amenință, și în care se aruncă fără nicio logică.  Noi, ființele din dimensiuni superioare și ființele divine, le cunoaștem intențiile și în permanență le monitorizăm acțiunile. 

Este ușor de înțeles că pentru a vă propulsa în Era Luminii sunt necesare schimbări masive în toate aspectele vieții și ale gândirii. În acest scop, Forțele Luminii de peste tot sunt pregătite pentru a se opera aceste modificări. Tot astfel, este de înțeles că aceste profunde operațiuni de curățare pot fi, uneori, dureroase pentru voi, cei din planul 3D.  Permanent se are în vedere acest lucru și facem ca lucrurile și procesele să se desfășoare cu producerea unor minime stări și situații de disconfort.

Cum voi trăiți într-o dimensiune în care aspectul material predomină, noi încercăm să vă asigurăm un nivel decent de trai astfel încât, prin această modalitate, să vă luăm din grijile cotidiene privind: hrana, adăpostul, facilitățile materiale, adică tot ceea ce vă poate garanta o stare de bine și de îndestulare. 
Am mai vorbit despre sensul acestor măsuri: când condițiile existențiale vă sunt asigurate, voi, ca ființă totală, vă puteți îndrepta atenția și spre evoluția spirituală, căci presiunea zilnică a nevoilor materiale dispare. 
Sunt popoare pe planeta voastră care se confruntă cu o cruntă și nedreaptă soartă. Din acest punct de vedere, populațiile din Orientul Îndepărtat, sunt cele mai afectate.                       
Condițiile mai bune de viață, fac ființa umană mai calmă, mai bună, mai dispusă să-și ajute aproapele; ea va deveni mai iubitoare și mai compasivă.
  
În viitor voi veți fi ghidați de familia voastră din stele, astfel încât să vă puteți realiza visul din totdeauna, acela de a evolua mai repede, pentru a reveni în rândul civilizațiilor avansate ale universului, atât ca tehnologie cât și ca spiritualitate. Cu cât accesați nivele superioare de vibrație, cu atât posibilitățile voastre de a evolua se vor multiplica. Fiecare suflet cunoaște, în profunzimea lui, că cea mai mare dorință a lui și a ființei totale căreia-i aparține, este să revină ACASĂ, adică la SURSA care l-a făcut să existe, la Creator. Sufletele încarnate acum pe Pământ, au avut vieți multiple în alte locuri din univers, Pământul fiind pentru ele doar un popas pe care-l fac, cu scopul de a avea experiențe pe care altundeva nu le-ar putea efectua. 
Însă experiența înălțării sufletelor împreună cu trupul fizic care le găzduiește, deci fără a trece prin procesul morții corpului fizic, este unică în acest univers, de unde și marele interes pe care-l suscită. Dar, pentru aceasta este necesar ca fiecare celulă a corpului vostru să fie înlocuită sau profund modificată, astfel încât să se adapteze noilor condiții oferite, dar și impuse, de dimensiunea superioară pentru care faceți ascensiunea.
Încă și mai interesantă devine această unică experiență dacă vă amintiți că Mama Pământ (împreună cu sufletul ei, Gaia) a ales să ascensioneze odată cu copiii ei. 
Este o dovadă de iubire și de devotament extraordinar pentru care fiecare dintre voi ar fi nimerit nu numai să-l poarte planetei dar și să acționeze cu toată responsabilitatea, pentru ca la rândul vostru, să vă protejați planeta, care v-a iertat multele și desele agresiuni la care ați supus-o, și din care cauză era cât pe ce să pieriți.

Deci, momentul final al ascensiunii voastre, acela când vă veți afla în 5D, va fi, justificat, unul înălțător și emoționant, moment care va fi consumat într-o deplină armonie cu toți frații voștri din stele care v-au ajutat, din iubire și fără condiții.
Ciclul marilor eforturi, al marilor greutăți, este aproape încheiat. Ați trăit experiențe uneori foarte grele, lecții de viață adesea dure, care însă v-au călit și v-au îmbogățit. Mereu ați fost asistați să alegeți (chiar dacă nu la modul conștient) soluțiile care vi se potriveau cel mai bine fazei evolutive în care vă aflați la acel moment. Tot ceea ce ați ales a fost în folosul vostru și pentru creșterea voastră spirituală. Poate că, uneori, ghizii voștri ar fi ales alte soluții, dar v-au respectat totdeauna decizia.

Viața v-a învățat că unele lecții sunt amare; nu totdeauna ați găsit motive de bucurie în experiența abia încheiată. Totdeauna însă acea experiență v-a folosit și v-a îmbogățit.  Acum puteți înțelege de ce viața de pe Pământ este o atât de mare și de importantă experiență.
Foarte puțini oameni sunt conștienți de faptul că, după o viață trăită pe Pământ ei singuri își analizează rezultatele și-și întocmesc un nou program, pentru viața viitoare, care poate fi nu neapărat pe Pământ. 
Nimeni nu este judecat sau pedepsit pentru faptele sale nepotrivite, și care nu folosesc evoluției sale. Însă toate faptele se supun cu necesitate Legi Karmei (a Cauzei și Efectului). Experiențele nereușite (adică cele care nu au servit interesului celui mai înalt al acelei entități) vor fi repetate până la perfecta lor însușire. Sufletul trebuie să capete măestria necesară în fiecare domeniu, în fiecare aspect al vieții.
Procesul perfecționării sufletului se desfășoară cu mai multă ușurință în dimensiunile înalte, deși numărul experiențelor crește și se diversifică; aceasta deoarece, în dimensiunile superioare, sunt mult mai multe grade de libertate, multe posibilități de a călători în diverse locuri ale universului, crește mult nivelul de înțelegere și astfel, alegerile sunt cele mai potrivite. Planeta pe care trăiește un suflet nu va mai fi singurul loc care poate fi vizitat și cunoscut.  

Pe măsură ce vă ridicați vibrațiile, veți descoperi bucuria de a trăi, de a fi liberi, de a fi liberi de orice fel de boală. Bătrânețea nu va mai fi o povară și nici o problemă, căci viața va fi mult mai lungă iar procesul de trecere de la o viață la alta, aproape în totalitate conștient și suficient de transparent. 
Trecerea de la o viață la alta nu va mai putea avea nimic tragic în ea. 
După perioadele foarte lungi de timp, când o ființă va alege să se primenească cu un alt corp, se vor iniția procese vibraționale care vor conferi sufletului forma corpului dorit. Chiar în dimensiunea 3D, pe care n-ați părăsit-o în totalitate, evoluția corpului uman a suferit o întârziere de cca 50 de ani din cauza nefastei activități a ființelor malefice, care s-au auto-intitulat „iluminați”. Această rămânere în urmă, în ceea ce privește corpul fizic uman, va fi repede ștearsă, după ce veți fi ajuns în dimensiunea 5D, către care vă îndreptați. 

Păstrați-vă viața și comportamentul pe drumul înălțării voastre, care este iminentă. Vă așteaptă, cu adevărat, o viață la care nici în visurile voastre n-ați sperat.Timpul de trăit în dimensiunea joasă este pe sfărșite. 
Treptat, vă veți muta pe frecvențe de vibrație mai înalte, proces care poate fi accelerat de fiecare dintre voi, prin gândire, năzuință și comportament.
ADN-ul vostru este în schimbare și, oricât vi s-ar părea de neverosimil, vă puteți modifica structura ADN chiar voi înșivă, printr-un comportament și o practică spirituală adecvată. 
GÂNDIȚI POZITIV, FOLOSIȚI-VĂ IMAGINAȚIA, RESPECTAȚI-VĂ CORPUL ȘI FIȚI IUBITORI, INCLUSIV CU MAMA PĂMÂNT!
 Folosiți fiecare șansă care vi se ivește pentru a evolua. Toate acestea, nu de mâine ci de ACUM.  

Acest mesaj l-am primit de la  Sinele meu Superior.
Vă las cu dragostea și binecuvântările mele. Lumina Divină să vă lumineze zilele și calea!
În Iubire și Lumină!
Mike Quinsey.
http://galacticchannelings.com/
Website: Tree of the Golden Light


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu