Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 februarie 2016

Conversație cu Federația Luminii

(7 feb.2016; channeler Blossom Goodchild)
Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Buna ziua, prietenii mei. Se pare că mulți oameni s-au bucurat de meditația de săptămâna trecută. Mulțumesc. Am fost întrebată dacă și în viitor s-ar mai face acest fel de meditație.
B.G.
F.L: Bine ați revenit în legătură cu noi. Suntem foarte conștienți de faptul că doriți să continuați în aceeași manieră, dar astăzi ar trebui să orientăm cursul discuției pe o altă problemă care, credem noi, este de interes pentru voi.
Blossom: Vă stăm la dispoziție.
F.L.: Astăzi suntem dornici să vorbim despre unele probleme cu care se confruntă mintea de multe ori. Anume, despre protocol.
Blossom: Protocol? Oh! Um ... cu privire la ce?
F.L.: Cu privire la faptul că ceea ce ar permite sinele-suflet să se obțină, ființa nu poate realiza, căci este foarte limitată.
Blossom: Cum ar fi?
F.L.: O mie de lucruri ar putea fi amintite. Toate cele care au de-a face cu gândul că ceva este imposibil de realizat deși ei ar dori să nu existe acea imposibilitate (la nivel de suflet...la orice nivel). Ați fost învățați ... îndoctrinați ...să credeți că există o limitare, o barieră care nu poate fi trecută. Această mentalitate a fost introdusă și servește celor care doresc să vă simțiți neputincioși, neajutorați și că dacă vreți ceva, nu veți putea obține decât dacă cineva „de sus” vă aprobă să faceți.
 Este ca și cum un zid ar fi fost construit în jurul "Spirit -Self"-ului vostru, zid care pare imposibil de dislocat.
Chiar și atunci când, pentru câteva zile, vă simțiți în formă maximă, când ochii voștri  scrutează depărtările, când puterea voastră pare a fi înzecită, în final, ajungeți la concluzia că, totuși, zidul acela este prea solid, este inexpugnabil.
Dorința noastră fermă este de a vă ajuta la dărâmarea acelui zid ..., astfel încât să puteți fi liberi, liberi cu adevărat!
Blossom: Deci, presupun că acei "elitiști", ale căror interese nu coincid cu cele care se regăsesc în inima noastră, sunt cei care au blocat credința noastră de mai mult și de mai bine, nu? Cu toate acestea, cum se explică/ cum s-a putut întâmpla asta? Cum putem noi ființele umane, care suntem atât de puternice, să fim reduse ... îndoctrinate ... atât de profund ... ca să credem că suntem destul de lipsite de valoare și incapabile să facem și să fim mai mult?
F.L.: Este vorba de un plan diabolic, destul de complicat, care a fost îmbunătățit cu trecerea anilor. Noile tehnologii nu s-au aplicat, în schimb au apărut noi modalități de reglare a intensității luminoase a simțurilor (astfel încât ființele controlate să nu beneficieze de Lumină, deci să nu evolueze)
Blossom: Și, atât de mulți oameni nu au nici o idee că acest lucru s-a petrecut și că ei au fost mereu manipulați și controlați!
F.L.: Acesta este, cu siguranță, un fapt real. Pentru că face parte din "complot", de asemenea. Prin atenuarea percepției și dorinței de mai mult și de mai bine, neglijând dorința sufletului, cei care au manipulat au reușit să conducă, imprimând ființelor controlate sentimentul de acceptare a ceea ce n-ar fi trebuit poate acceptat.            
Majoritatea dintre sufletele încarnate și existente acum pe Pământ se vor trezi și vor înțelege rolul lor în această privință.
Blossom: Care este? Sentimentul meu este că se încearcă a ni se spune că ceea ce a fost a avut un scop, o utilitate ...deși eu înțeleg că, de fapt, nu a fost corect și nu a fost în interesul nostru, al celor manipulați!
F.L.: De ce nu? Toate lucrurile, dragă Blossom, au venit , sau vi s-au dat, într-o anumită ordine pentru ca ființele să crească, totuși, spiritual cu o anumită rată de creștere, pentru ca mai apoi să evolueze și să devină capabile să experimenteze un alt set de provocări.
Blossom: Da, dar atrocitățile și programul pe care acești elitiști îl au în minte, sunt greu acceptat la nivel de societate, adică de cei care erau materialul cu care se manipula. Mi se pare că nu au fost, în niciun caz, experimente concepute pentru a spori cuiva bagajul de cunoaștere... Să fim sinceri!
F.L.: Cu toate acestea, ... acesta este punctul tău de vedere ... ACUM. Ce se va întâmpla dacă îți vei schimba atitudinea, modul tău de a privi lucrurile?
Blossom: Mă rog, continuați!
F.L.: Deci, să spunem că ați fost ... de-a lungul mai multor eoni.....amorțiți, ați avut ceva Lumină, ca să vă țină „calzi” și în viață, cineva având grijă să nu vă trezească complet prin prea multă Lumină.  Perioada actuală este cea în care se schimbă lucrurile.
Blossom: Un eveniment foarte rar, într-adevăr.
F.L.: Încă nici noi nu suntem infailibili, Blossom. Ni se permite să vă ajutăm să primiți lumina care vă era estompată,  în perioada în care anumite realități vă erau practic suprimate, pentru ca acum să intrați în faza redescoperirii....Poți înțelege? Este perioada în care redescoperiți importanța Luminii Divine, care, la rândul ei, vă va ajuta să redescoperiți o întreagă lume nouă.
Aceasta este ceea ce ați venit să faceți aici și acum. Pentru a trezi și a pune în lumină un cu totul nou sistem.... acel SISTEM BAZAT PE IUBIRE.... Ați venit pentru a vă cunoaște PUTEREA, care va fi folosită pentru extinderea mecanismelor IUBIRII, în toate domeniile. Voi aveți acum o avidă nevoie de aceasta căci veniți după o lungă perioadă de ceață, poate chiar întunecare.
Blossom: Da, dar, din nou trebuie să spun, ...era vina noastră că soarele nostru ne furniza o lumină filtrată și estompată? N-am dorit noi, din totdeauna, LUMINA? Nu vrem să mai bâjbâim prin ceață.....deși, din păcate, mulți, prea mulți dintre noi, încă o fac.
F.L.: pentru un anumit scop. Cu deferența care se cuvine.... ... vă cerem încă o dată ... să priviți și în afarapătratului” vostru destul de limitat. Pentru a vedea întregul puzzle de "sus" ..., mai degrabă decât "pătratul" în care existați voi, în acea existență liniară... Poate ... poate ... Ar putea fi posibil ... ca această "prăbușire” a omului ... acest „sistem corupt, care a creat acest model de om profund corupt "... acest model pământesc anormal, care perturbă de multă vreme universul (nota C.M.: ceea ce i-a atras trecerea în carantină), cu felul său de a trăi anapoda, ascuns în cotloane pentru a-și consuma prada, poate a constituit lecția amară a unui joc ales de suflet pentru a-și îmbogății experiența.
Pământul vostru a fost un laborator în care s-au făcut experimente dure. Pentru că, până la urmă, totul nu este decât un joc; un joc magistral conceput pentru ca întreaga creație să evolueze și să-și descopere noi și infinite valențe.
Blossom:... după cum ați subliniat de foarte multe ori.... Cu toate acestea, ar trebui spus că, într-adevăr, acest „joc” este foarte plăcut pentru cei aflați „dincolo” dar oribil pentru cei „de jos”.
F.L.: Înțelegem asta.. Cu toate acestea, cine a conceput jocul?
Blossom: Ar trebui să spun :"fiecare dintre noi", nu?
F.L.: Ar fi un răspuns corect.. Așa că, atunci când vă plângeți și arătați cu degetul....... Dar, de ce ați creat / inventat voi acest mic "act" în „piesa” pe care ați ales să o jucați
Blossom: Mă depășește! Aș prefera să iau o pauză pentru o ...înghețată.!!
F.L.: Poți să-ți ei dar gândește-te la aceasta, Blossom. De ce... pe PĂMÂNT ... rasa umană a ales să "interpreteze" un rol pe care mulți din cei care se trezesc, n-am greși dacă am spune că toți, îl găsesc "josnic"?
Blossom: Ei bine, eu aș răspunde : „pentru a experimenta”.
F.L.: Și de ce ar vrea experimenteze o astfel de... mizerie?
Blossom: Eh ... pentru că ... o, Doamne! ... nu credeam voi spune asta ... și nu doresc să jignesc pe nimeni... dar, răspunsul meu este ... „din plictiseală”. Pentru că suntem plictisiți ?! (Nu știu de unde mi-a venit acest gând!!)
F.L.: A venit din Adevăr?
Blossom: Care adevăr? Al meu? Sau de la CONȘTIINȚĂ, în / pe ansamblu?
F.L.: Ambele.
Blossom: Desigur. Și EU SUNT parte din acest TOTUL. Cu toate acestea, haide băieți să fim sinceri... cu adevărat! Toate acestea : ura, lăcomia, dorința de război, violul, crima, înfometarea ... Am putea merge pe ideea că ... se întâmplă pentru că noi, acest UNU ... că SINGURA ȘI GLOBALA CONȘTIINȚĂ ... s-a plictisit ????????????
F.L.: Să încercăm să atenuăm „lovitura” un pic! Sunteți ... nu puteți fi altceva decât...
Blossom: decât Iubire!
F.L.: În scopul de a extinde fiecare particulă de iubire, ... FIECARE ... FIECARE scenariu, ... FIECARE posibilitate ... trebuie să fie privită în detaliu și ... trebuie creată. Astfel încât ... IUBIREA să se poată experimenta în fiecare lucru! Cum altfel ar putea ea însăși ști cât de completă, cât de plină este? Acesta este motivul INFINIT justificat de a continua! Niciodată nu se termină! Pentru că niciodată nu va fi un "timp", când TOTUL să fie IUBIRE. Căci, atunci când TOTUL ar deveni IUBIRE, nimic n-ar mai fi de experimentat. Asta ar însemna NEMIȘCARE, OPRIRE, ÎNGHEȚARE...și asta nu se poate, căci CREAȚIA înseamnă exact inversul acestor stări.  
Blossom: Și așa ... acest special "patch pic dubios" ... pe această mică planetă numită Pământ ... este doar o altă "experiență de creație”
F.L.: Da. În altă parte ... ACUM ... există încă a altă  "parte a puzzle-ului" unde se „joacă”... o experiență opusă la ceea ce se întâmplă pe Pământ acum. Poate chiar pe un alt Pământ ... pentru că nu cred că al vostru este singurul.
Blossom: Whoa ... Țineți telefonul doar un minut! (Nota C.M.: expresie care înseamnă o invitație expresă de a continua, sau explica). Mai este un Pământ complementar (agățat de) cu acesta?
F.L.: Blossom ...
Blossom: Da, știu! La ce mă gândeam ... credințe limitate !!
F.L.: Există TOTUL „agățat”. Aceasta înseamnă „TOTUL ESTE" ... totul ... și, prin urmare, nu există nicio limită în a regăsi părți ale creației mai mult sau mai puțin similare. Prin urmare, ... pot fi un milion de Pământuri. Prin urmare, ... pot exista mai multe galaxii ... mii de Universuri ... deoarece ... CREAȚIA se continuă și nu s-a încheiat. Creația este fără de sfârșit. Toate sunt "IMAGINI" ale ideilor realizate....

Acum să revenim pe...pământ.. Tot ce are loc pe planeta voastră este o extindere a creației, un experiment conceput de voi de multă vreme și pus în practică acum. Acest experiment are ca referință, de data aceasta, IUBIREA ca energie dominatoare. Și totul are un scop.
Blossom: Ei bine, da. Bine, atunci. Să presupunem că acest scop ar fi materializarea IUBIRII în contrast cu ceea ce a fost până acum pe planeta noastră.
F.L.: Cu cât vă transformați în materializări ale IUBIRII, cu atât vă primiți toată puterea.
Blossom: Deci, presupunând atunci ... avem controlul ... și conștiința ... atunci putem da perdeaua în lături ... Trebuie să găsim o cale de ieșire ... o cale de a termina.
F.L.: Și cum ai sugera că se poată face asta?
Blossom: Probabil, tot prin IUBIRE? Toți ar trebui să ne raportăm la IUBIRE, nu?
F.L.: Și ... cortina va cădea peste acest act, iar noi simțim că am depășit momentul și ne pregătim pentru sesiunea viitoare.
Blossom: Woo Hoo! Timp de... o înghețată !! Mulțumesc. Vă iubesc!
F.L.: Înainte de a pleca... timpul petrecut de tine în tovărășia delfinilor din ocean și tot ce însoțește aceste întâlniri... ... este, de asemenea, un minunat mod de a-ți asigura bunăstarea sufletească.
Blossom: Ei bine, mulțumesc pentru asta! Eu știu că va fi atât o vindecare cât și o  înălțătoare.
F.L.: Într-adevăr. Într-adevăr. Într-adevăr. Până la întoarcerea ta ... când vom relua această discuție.... vă iubim!



8 comentarii:

  1. Namaste, cu infinita recunostinta si iubire vesnica, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule C.M., nu puteți face nimic să opriți individul care n-are de lucru și găsește potrivit să califice cu„ distractiv” articolele postate de dv.?
    Vreau să mă adresez acestui specimen lipsit de bun simț: măi, nea IMBECILULE, n-ai găsit nimic mai bun de făcut decât să-ți manifești incultura și prostia, prin bifa ta idioată, cu care crezi că te poți face remarcat? „Distracția” ta deplasată, produs al unei minți bolnave, crezi că este pe placul cuiva?
    Dacă poți, în clipele tale de luciditate (sperând că așa ceva există), amintește-ți că manifestarea ta tembelă te încarcă cu energii de care îți va fi greu să te debarasezi. Îți dau un sfat: când simți că energia debordează din ființa ta nătângă, ieși pe-afară și plimbă-te cu ...cercul sau, aruncă-te de pe un bloc cu o umbrelă, îmaginându-ți că este parașută. Hai că merge! Ilie Dordea, Galați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut

      Persoana( el e oglinda ). Priveste-te mai sus .In special al-3-lea(ultimu) aliniat,paragraf ( priveste-te ! priveste-te !).
      O seara Luminoasa

      Ștergere
  3. Acum urmeaza un articol cu papa,nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare trebuie considerat discret ca atare ,si nu neaparat emisa o incadrare/judecata. Daca acela/aceea are o astfel de perceptie pentru articolele de pe acest blog,este nesemnificativ pentru orice constiinta evoluata/pe calea propriei evolutii.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://blog.susanaromeroweb.com/?p=14007&lang=en

    RăspundețiȘtergere
  6. Ilie Dordea, Galați. Si uite asa apare comunismul, fascismul... Daca omul asta simte cine esti tu sa-l judeci. Cale lunga ai de strabatut doar pana la a ajunge sa fi OM, nu mai vorbim de alte evolutii.

    RăspundețiȘtergere
  7. S-ar putea sa fie simptomele trezirii,iertati-l,singur o sa vada ca a gresit atacand,destul de agresiv.Omul acela nu a omorat pe nimeni,a bifat unde a vrut,doar avem liber arbitru,mai ales pe internet,nu cred ca a deranjat pe cineva votul lui.Pace,Lumina si Iubire.

    RăspundețiȘtergere