Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 februarie 2016

Arhanghelul Gabriel: Am venit să vă anunț un eveniment crucial.

18 feb.2016; channeler Christine Preston)
Traducere Const. Mihăilescu

Christine: După o lungă conversație cu Archeia Faith în această dimineață, a urmat o mai lungă rugăciune tăcută 
către Tatăl Ceresc pentru a-mi aproba și înlesni coborârea conștiinței Elohimilor, Arhanghelilor, Maeștrilor Înălțați, Helios și Vesta, inclusiv Saint-Germain și Domnul Iisus Hristos, precum și conștiința Inelului Solar. Urmare rugăminții mele fierbinți și invocării pe care am făcut-o, prin canalul de lumină creat, mi-a vorbit Arhanghelul Gabriel.
El a spus că ne aduce un ANUNȚ important înainte de a purcede la îndeplinirea lui, conform sarcinii pe care a primit-o. 
La început am crezut că aveam comunicare cu Arhanghelul Mihail, căci adesea, el face mențiunea că este implicat în activități legate de Soare. Mă întrebam de ce nu m-a atenționat asupra prezenței lui, când, ca un răspuns la gândul meu, a intervenit Arhanghelul Gabriel care și-a confirmat prezența.

El îmi vorbea rar, cu pauze la intervale regulate, și mi-a mulțumit pentru că am făcut acea mențiune despre Arhanghelul Mihail, cel adesea reprezentat ca purtând o flacără albastră sub formă de sabie. Arhanghelii au o natură androgină, organismul lor fiind ales atunci când Pământul se mai afla în formare iar polaritățile nu erau alese (formate). Aceasta istorie a formării planetei și câmpurilor magnetice ar trebui să înceapă a fi cunoscută în viitorul apropiat. 

Arhanghelul Gabriel: Eu vin și acum în calitatea Arhanghelului care face anunțuri și oferă știri.
Am venit să anunț că vă apropiați de un moment de cotitură în care se vor produce evenimente drastice (acute), ca urmare a unui adevăr care va fi expus în mass-media, și acel anunț va zgudui lumea voastră din temelii. Nu este vorba de anunțul care va face cunoscută DEZVĂLUIREA (debarcarea) deși și pentru acela Lucrătorii în Lumina vor găsi momentul potrivit. De data aceasta va fi vorba de un anunț care poate fi considerat a fi de natură critică.
Amploarea și consecințele acestor dezvăluiri vor fi atât de enorme și de impresionante, încât vor face ca mulți oameni să se simtă foarte rău, ca și cum i-ar fi lovit o ghiulea în stomac.

Iată, deja fac cunoscută perioada când se va produce acest anunț: intervalul martie – aprilie 2016. 
Cu toate acestea, acest maxim nu va putea fi comparat cu o creastă, ca în cazul anunțului (care, de asemenea, urmează a se face în viitor) cu privire la dezvăluire (debarcare); aceasta din urmă nu a putut să-și urmeze cursul inițial programat din cauza neîndeplinirii unor condiții energetice benefice. Considerentele și modul în care vor avea loc aceste evenimente (pe care le anunțăm acum) și care au avut un alt curs de pregătire, vor lovi punctul cel mai înalt al conștiinței umane, astfel încât această descriere trebuie neapărat însoțită de ceva senzațional.(?)
Expunerea realității va provoca alarmă (panică?) și furieVa fi înțeleasă, în sfârșit, enorma conspirație care s-a petrecut, și asta va determina ca lumea să se trezească cu adevărat și să se revolte pentru că a fost crunt mințită și manipulată.
În același timp, evenimentul va fi ca o explozie care va provoca în lume un enorm val al deconspirării. Va fi ca un impresionant foc de artificii care se nasc unele din altele, foc care se înalță și se extinde până la ceruri.

În spatele scenei pe care se manifestă fluxul principal al mass-media, pe internet, există și se va amplifica o mișcare și o atmosferă de agitație cu privire la prăbușirea dolarului, economiei mondiale și sistemului financiar global.
Există un război în mass-media cu focuri încrucișate de informații multiple și o dezinformare cât cuprinde.
Analiști și academicieni, precum și reprezentanți ai guvernelor și marilor organizații, vor fi chemați să dea un verdict, să pună un diagnostic, cu privire la percepția realității asupra acestor agenții (surse) care deformează informația și se pun în slujba forțele întunericului, deoarece, prin manipularea informațiilor ele provoacă diviziuni, confuzie, și alimentează acest joc sinistru.
O anumită sursă, care încă mai are putere, încearcă să păcălească națiunile lumii anunțând apocaliptic al treilea război mondial, care, de fapt, nu va avea loc. 

Atunci când vocea unui politician corect și realist reușește a se face auzită, este o adevărată ușurare pentru cei care-l ascultă. Ce păcat că în restul lumii domnește și se propagă aceeași veche înșelătorie, povești depășite cu care se mai menține controlul în scopul unor mușamalizări!

Eu am încercat doar să vă prezent o imagine a situației de bază. Este un fel de apropiere de „punctul de fierbere a berii” care va fi urmată de momentul izbucnirii.
N-am menționat un nume pentru a-l arăta cu degetul dar el se află din partea de sus a piramidei marii înșelătorii care, peste puțin, își va pierde orice credibilitate.
Am trimis o imagine mentală asupra identității acestuia.

Sunt pe cale de a se produce mari tulburări în lumea politică care vor fi urmate de o mare reînnoire în legătură cu întregul mecanism al alegerii acelor oameni care vor conduce destinele statelor, și mă refer, în special, la o mare națiune a lumii voastre. Acolo vor avea loc mari schimbări, nu neapărat pașnice.
Turnura pe care o vor lua evenimentele va fi una de recuperare a demnității și dreptății și-i va scoate în prim plan pe cei care au trădat încrederea unei națiuni care a îndeplinit rolul de model de democrație, și a cărei constituție a fost inspirată de St. Germain
A sosit timpul când nicio mașinațiune nu mai poate fi ținută secretă, nicio conspirație de război nu mai poate asigura câștig economic și bogăție, care să se scurgă în largile buzunare ale câtorva potentați.
Ei sunt aceia care vor fi eliminați.


Decretul Divin promulgat va fi pus în aplicare pentru a nu pune în pericol ascensiunea Pământului. Totul se întoarce acum împotriva acelora care au condus necinstit și în interes personal sau de grup. Ei vor trebui să plătească pentru toată suferința celor pe care i-au făcut sclavi, celor pe care i-au sărăcit, furându-le munca, i-au lipsit de locuințe, i-au îmbolnăvit și i-au înfometat. Vor plăti și aceia care, în interesul îmbogățirii personale sau de grup, au fabricat produse bazându-se pe o chimie alimentară și „de sănătate”, profund nocivă. Unii dintre acești magnați, campioni ai furtului și nedreptăților au acumulat asemenea averi încât și-au pregătit chiar o evadare secretă spre anumite planete ale galaxiei, dar la care vor trebui să renunțe când vor afla că această cale de evadare le este blocată de sistemele înființate în jurul Pământului și în Sistemul Solar, de unde sunt permanent monitorizați.

V-am prezentat o mare dar încă incompletă parte a scenariului realității, care este un preludiu la marea și teribila lovitură pe cale de a se produce.
Sabia lui Damocles atârnă deasupra capetelor acestora ființe decăzute, mai ales că în anul care a trecut, 2015, li s-a oferit, prin iluminare, ocazia de a se pocăi și de a renunța la netrebnicii. N-au luat în seamă îndemnul inimii și sufletului lor; acum, Lumina dreptății le va aminti că n-au făcut bine când au ignorat avertismentul din anul trecut. Cerul a hotărât: ”DESTUL, TOTUL ARE O LIMITĂ!

Acum este începutul acestei faze a iluminismului care va debuta cu o amplă agitație în lume.
Iată că „am suflat în trompetă” anunțând lumii voastre că este timpul să intensifice efortul învierii civilizației, este timpul vindecării rănilor trecutului atroce, e timpul eliberării de crunta și nedreapta înșelăciune din care cauză și îngerii au căzut.
Ei ar fi putut ieși din această captivitate folosind instrumentele spirituale la care aveau accescum ar fi cele oferite de cercuri și săbii precum Flacăra Albastră a Arhanghelului Mihail.(?)

Omenirea trebuie să se elibereze de concepțiile sale greșite, de starea se spirit depășită, și să pășească pe calea iluminării, pentru a crea o civilizație demnă, care să fie reprezentată în Federația Galactică a Luminii.


O Nouă Eră, anume, o Eră de Aur, va fi recreată pe Gaia. Pentru aceasta lucrăm și noi alături de sufletele evoluate ale planetei. Între noi s-a stabilit o relație sacră care va fi puternic cimentată în viitor. Avem, împreună, același obiectiv: Noua Eră pe Pământ.

Fiți vigilenți căci forțele întunericului din planul astraldeși, în dezordine, reprezintă acum un pericol mai mare din cauza disperării lor, care le face să atace precum un animal rănit. Ele încă încearcă să învingă lumina din ființa Lucrătorilor Luminii. Din acest motiv, vă sfătuim ca atunci când credeți că este cazul, să invocați protecția Ființelor de Lumină.  
Evitați situațiile care vă aduc într-o stare de epuizare, de profundă oboseală, și odihniți-vă suficient pentru a fi în cele mai bune condiții. Deci, nu vă suprasolicitați mental sau fizic. Nu stați prea mult timp în fața calculatoarelor deoarece acestea vă induc o stare de oboseală profundă, care impune un timp lung de recuperare.

Folosiți cât mai frecvent meditațiile, stările de contemplare, rugăciunea, diversele practici spirituale care vă induc pacea și bucuria. Încercați cât de frecvent puteți să intrați în comunicare cu Maeștri Ascensionați, cu Arhanghelii sau cu alte ființe Divine. Veți observa diferența și veți reuși, până la urmă, să identificați aceste entități imediat ce intrați în legătură cu ele.

Nu fiți preocupați de modul în care se obțin aceste comunicări și se realizează aceste legături cu ființele nevăzute. Căutați mereu Lumina! 
Nu aveți nicio teamă atunci când invocați prezența sau ajutorul ființelor din Lumină!

Acum, mă voi despărți de voi, iubiților, căci multele mele îndatoriri îmi solicită prezența. 
Transmiteți celor interesați anunțul pe care l-am făcut în acest mesaj.
Iubire de la Arhanghelul Gabriel.


Sananda.website 

26 de comentarii:

  1. Desi nu cred in aceste transmisiuni, aceasta mi se pare fantastica ! iar daca intradevar in perioada martie-aprilie se va "intampla" ceva atunci voi crede ca acest mesaj vine chiar de la Arh. Gabriel. Doamne ajuta !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu se va întâmpla, sper să scap...nescalpat!!
      C.M.

      Ștergere
    2. Stai linistit,nu se va intampla nimic mai mult decat ce a hotarat Grupul Bilderberg.....

      Ștergere
    3. Bineînțeles că dacă un eveniment și/sau o dezvăluire *majore* vor avea loc în perioada imediat următoare, vor reprezenta parte a Planului Elitei...asta anunță (mai nou) și *Arhanghelul Gabriel*! Un anunț înfășurat într-o foaie de staniol foarte strălucitoare, dealtfel!
      În altă ordine de idei, dar cu referire la subiectul acestui articol, un mare Rabin evreu anunța deja, în noiembrie 2015, că *în urma ultimatului pe care el, Rabinul-Șef al Ierusalimului l-a transmis lui *Dumnezeu*, Mesia va fi prezentat publicului în cursul acestui an...anul 5776, după calendarul iudeu. Puteți citi mai multe despre acest subiect aici: https://monahulteodot.wordpress.com/2016/02/19/implinirea-ultimelor-prorocii-il-avem-pe-mesia/

      Iată așadar, că în urma *rugăciunii tăcute către Tatăl Ceresc...*, și *Urmare rugăminții mele fierbinți și invocării pe care am făcut-o, prin canalul de lumină creat, mi-a vorbit Arhanghelul Gabriel. El a spus că ne aduce un ANUNȚ important înainte de a purcede la îndeplinirea lui, conform sarcinii pe care a primit-o.* (citat din Preston) vine *Arhanghelul Gabriel* și-i transmite acestei doamne deosebit de credincioasă, un mesaj de o importanță majoră!
      Pun pariu că respectiva doamnă habar nu are de *cererea ultimativă* a Rabinului-Șef al Ierusalimului! :)

      Ștergere
  2. Cum ramane cu... "CREDE SI NU CERCETA"? Gandurile creaza realitatea, nu Grupul Rabinul,...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apostolul Pavel spune auditoriului : "cercetati lucrurile si luati ce este bun. Multe lucruri par bune omului dar pana la urma duc la moarte ( spirituala)."

      Ștergere
  3. Cred ca e momentu sa intervina fratii nostrii stelari,nu vor mai avea putere fortele raului,vor fii nevoite sa abdice...!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.gnosisonline.info/mesagerii-deceptiei.html

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am inteles nimic! Si care era pana la urma vestea aceea,mare si teribila? Ingerul Gabriel este-daca nu gresesc- Ingerul Mortii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule,Anonim, vă rog, nu aruncați cu pietre până și în arhangheli,dacă nivelul dv.de înțelegere este precar! Anunțul a fost clar: în perioada martie-aprilie 2016 va avea loc un eveniment extrem de important în sensul că, prin mijloacele noastre de comunicare, ni se va face cunoscut un mare adevăr despre civilizația umană. ”Cuprindeți?”. Am fost doar puși în gardă, pregătiți adică, pentru a primi un comunicat excepțional pentru omenire.

      Ștergere
    2. Ingerul Gabriel este cel care i-a dus Mariei vestea ca va ramane insarcinata. Deci este un Inger al Vietii, un Inger mesager.

      Ștergere
  6. Totul este posibil....este a patra sursa din care reiese ca ceva pe plan politic si nu numai, la nivel mondial, se va intampla anul acesta.....se pare ca energiile lunii martie sunt propice schimbarilor ....sa fim pregatiti sa suportam aceste schimbari....Doamne ajuta ...pe noi toti

    RăspundețiȘtergere
  7. Si daca este ADEVARAT voi sunteti ... PREGATITI?!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Scriptura spune ca totusi va fi un razboi final distrugator ,nuclear ,ingerul Gabriel (Gavril )nu stie Scriptura ? Se pare ca e un inger demonic care spune doar o parte din revelatia divina . Iar Mesajul corect este ;Pocaiti-va si treceti de partea Domnului Isus !

    RăspundețiȘtergere
  9. Si DA E ADEVARAT .... NOI SUNTEM PREGATITI, VA IUBESC PE TOTI ASA CUM SUNTETI...NAMASTE M>C

    RăspundețiȘtergere
  10. In afara de Maya,Otilia si "culmea"-CM(pretenul lui papa),toti aveti comentarii negativiste sau pesimiste,ar fi trebuit aceste ganduri negre,batjocoritoare sa le fi tinut pentru voi insiva,nu sa le aratati in comentariile voastre rautacioase,3deiste,e foarte grav ca si ACUM,voi ganditi tot cu mintea.A ajuns un Arhanghel sa fie luat peste picior,numai ca ne anunta ce va urma?E cum ar fi ca va pecetluiti soarta, cred ca va place 3dul la nebunie! Fiecare cu CALEA lui. NAMASTE celor care vor sa ascensioneze cu mamiGAIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Anonim, tu nu înțelegi un aspect elementar al realității în care am ales să experimentăm Creația: am venit aici, pe această minunată Planetă, să creăm condițiile necesare/suficiente/obligatorii pentru a *decola*, ca și Conștiință Cristică de Grup/Specie! E atât de simplu...evident, este (oarecum) simplu pentru o Conștiință Individuală ce a reușit să-și (re)deschidă canalul cu Sinele Său și, prin el (prin Sine), să (re)stabilească conexiunea cu Sursa, cu Conștiința Primordială!
      Ca să putem realiza acest lucru trebuie să ne folosim (și) mintea rațională: d-aia avem un creier ce procesează informațiile Câmpului Conștiinței Universale, alături de cele ce ne sunt *servite* de creatorii Falsei Matrici, nu-i așa?! :)
      Această re-facere a legăturii cu Sursa se realizează NU prin intermediari, sau cu *ajutor extern*, ci PRIN SINELE INDIVIDUAL...
      Așadar, *îndemnul Arhanghelului Gabriel* (ca și a celorlalți din gașca lui), acela de a medita/ne ruga, etc, unei/unor anume Entități, ALTA/ALTELE DECÂT PROPRIUL NOSTRU SINE, REPREZINTĂ O PĂCĂLEALĂ!
      De ce *păcăleală*?! Asta rămâne ca tu și alții care gândesc asemenea ție să reușiți să descifrați! Spor la treabă!
      Cu drag, tuturor!

      Ștergere
    2. Ați început bine pledoaria numai că ați încheiat-o prost. Dacă Arhanghelul Gabriel face parte din, sau are o „gașcă” (denumire peiorativă și absolut inadmisibilă la adresa unui arhanghel), atunci, dv. în cine mai credeți? În Satana, în Lucifer (care probabil, ar fi singurul arhanghel pe care l-ați prefera)?
      Vreți să spuneți că Arhanghelul Gabriel nu face parte din, și nu are acces la Câmpul Conștiinței Universale?
      Nu, creierul nu vă ajută să accesați acest câmp. Creierul este un calculator la dispoziția eu-lui uman și nu are cum să stabilească conexiuni cu „Sursa, Conștiința Primordială”. Spuneți dv. că este f. simplu dar mă tem că e tare încurcată chestiunea în mintea dv. Faceți un act reparatoriu de responsabilitate pentru sufletul dv.: cereți-i iertare Arhanghelului Gabriel și sperați că o va face! C.M.

      Ștergere
    3. Si SINELE INDIVIDUAL care face legatura cu SURSA cam cine ar fi in cazul tau(vostru)?atata timp cat negi(negati)INGERII DOMNULUI(CREATORULUI,SURSEI),sau INGERII nu exista?(pardon,gasca asta).TATAAA!pe cat de destepti sunteti(va credeti),atat de mult aveti de tras!Eu am impresia ca voi,negativistii,nu aveti nici un motiv sa evoluati,ci doar sa pertubati alte suflete ratacitoare,nedecise,uituce.Cat de mult va place babilonul!...Cine are ochi, sa vada;urechi, sa auda;dar de judecat sa judece cu INIMA,nu cu mintea 3deista!dar de fapt liber arbitru,oricum zarurile au fost aruncate la nivel de suflet dupa cum se observa...S-ar putea sa ai dreptate,si ambele drumuri sa duca la SURSA,numai ca un drum s-ar putea sa fie mai lung,mult mai lung...si altul mai scurt cu ajutorul "gastii" INGERILOR,mda se vede clar ca alegerile au fost facute la nivel de Suflet.Cu "pacaleala"sa nu va frigeti!ca s-ar putea sa nu existe "inger -pompier"!...(acelasi "anonim drag" care iubeste gasca INGERILOR)Chiar nu crezi in vestitorul Domnului?nici crinii nu-ti plac,banuiesc.Aleluia

      Ștergere
    4. Dragă C.M., culmea este că creierul *ne ajută*! Știi cum?! Decodează informațiile primite din mediul înconjurător și/sau din mediul *ascuns* capacităților noastre cognitive. Cum se produce decodarea?! Prin transpunerea în imagini...mai bine spus, tiparele informaționale sunt transformate în imagini *știute deja* de minte (mă limitez doar la simțul văzului, cel mai important dintre toate).
      Cu alte cuvinte, dacă un canalizator primește un fișier informațional, acele informații trec și/sau sunt filtrate prin memoria sa cognitivă și sunt transformate în seturi de imagini pe care mintea deja le știe...altfel, acel canalizator nu va putea *neam* să compună și să transcrie un mesaj coerent. Dacă acel canalizator este setat pe o anumită dogmatică religioasă, mesajul primit va fi decodificat de creier ca venind de la un *reprezentant religios* cunoscut (mântuitor, fecioară, arhanghel/înger, sfânt, etc). Imaginea își are deja locul său în memoria cognitivă...ochii au văzut (sic!), iar creierul a înregistrat imaginile pictate (iconografia), din biserici, mănăstiri, lăcașuri sfinte, etc, nu-i așa?! Apropos de icoane/idoli, și închinarea și/sau mătăniile făcute în fața acestora: ce mare Învățător ne-a transmis să nu ne închinăm idolilor făcuți de mâna omului? De ce oare?!
      Dacă ne vom gândi (de aceea AVEM CREIER) că o entitate dintr-un Plan imediat superior nouă își poate confecționa cu ușurință o hologramă sau un tipar informațional false, proiectând mental canalizatorului *un înger*, *un arhanghel*, *o fecioară*, *un mântuitor*, etc, etc, putem să admitem că acel canalizator primește un mesaj de la o entitate ce s-a proiectat ca fiind unul dintre *reprezentanții de seamă* ai dogmei religioase?! Putem admite că acel mesaj este unul fals, manipulator?! Putem lua în considerare (și) acest aspect?!
      NICIODATĂ o Entitate (de obicei este o Conștiință de Grup) cu ADEVĂRAT DIN NIVELELE ÎNALTEI CONȘTIINȚE DIVINE, ce oferă informații canalizate, NU VA PROIECTA O IMAGINE și/sau NU (se) VA PREZENTA (cu) UN NUME de *arhanghel, înger, fecioară*, etc, canalizatorului pe care-l contactează...ca să nu mai vorbesc despre faptul că NU va face (și) o analiză amănunțită a situației socio-politico-economico-financiare a umanității. Nu! Va transmite informații legate de PUTEREA NOASTRĂ de a co-Crea, de A FI CO-CREATORI, de CAPACITATEA NOASTRĂ DE A COMUNICA CU SINELE INDIVIDUAL și, prin El, cu Sursa, etc.
      Tocmai de aceea, NU DORESC și NICI NU-MI TRECE PRIN GÂND să-mi *cer iertare* pentru că aș fi, chipurile, *un păcătos* nu știu cărui *arhanghel/înger* sau oricărei alte entități manipulatoare! :)
      PS: răspuns valabil și ptr Anonim (deh, ființă ce nu-și declină Individualitatea), referitor la *Îngerii Domnului*. Dragă Anonim, diferența dintre ACEL *Domn*, *Ceata sa de Îngeri* și SURSĂ sau TOT CEEA CE ESTE este ca de la cer la pământ!
      Cu drag!

      Ștergere
  11. e bine că ”pesimiștii și negativiștii” au interes și curaj să citescă aceste comunicări, chiar dacă își manifestă suspiciunile, și, clar, ar fi fain să aibă mintea deschisă și să observe cum crește ONESTITATEA și CURAJUL MULTOR OAMENI din jurul lor :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Este larg drumul pe care merg cei multi,,,! Dar foarte ingust pe care merg cei credinciosi,,,! Cine spune ca nu exista Dumnezeu ,a pierdut totul ,inclusiv speranta si perfectiunea,,,!

    RăspundețiȘtergere
  13. C.M din 28 febr. ,de curajos ce eşti .atunci cînd te iei de UN OM CARE CHIAR ŞTIE CE VORBEŞTE , te ascunzi în spatele iniţialelor care şi aşa ,tot mincinoase sînt.Şi ca să nu te superi pe mine ,te rog citeşte mesajul lui Cobra de azi dimineaţă. apoi preluat şi comentat şi de Cesan dar şi alte bloguri care de-a lungul timpului au demonstrat SERIOZITATE ŞI ÎNCREDERE ÎN PUTEREA DUMNEZEIASCĂ.

    RăspundețiȘtergere
  14. PLANUL DIVIN SE SCHIMBA PENTRU CA DUMNEZEU NE-A CREAT CU CONSTIINTA SA RATIONAM SI SA ALEGEM NU SINTEM ROBOTI AVEM "LIBER ARBITRU" CARE CONTEAZA ENORM LA NIVEL PLANETAR SI FUNCTIE DE ACESTA SE INFAPTUIESTE CE NE ESTE TRANSMIS DE DIVINITATE-CARE-NE-VREA-BINELE-CEL-MAI-INALT,SFINTI INGERI,AEHANGHELI, MAESTRI-FORTELE-LUMINI SINT CU NOI-OAMENII.SA AVEM CREDINTA SI SA GINDIM POZITIV SA NE RUGAM SA RIDICAM VIBRATIA SI TOT CE NE-A FOST TRANSMIS SE VA INFAPTUI SI SAAPLICAM INDEMNUL" CRISTIC"IUBIRE-PACE-LUMINA SI ASA ESTE-DOAMNE-AJUTANE!

    RăspundețiȘtergere