Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 ianuarie 2016

Sfârșitul Cabalei întunecate este iminent.

Mesaj de la Federația Galactică a Luminii și Ierarhia Spirituală.
Sheldan Nidle – 5 ian.2016
Traducere Const.Mihăilescu.

6 Oc, 3 Chen, 12 Manik
Selamat Balik (Bine ați revenit)! Începem prin a ura un An Nou (Gregorian) fericit tuturor oamenilor de pe Pământ.
Operațiunile masive întreprinse pentru a vă oferi diverse beneficii, au cunoscut o ușoară stagnare ca urmare a sezonului de vacanță. Această întârziere prevăzută din timp, a fost deja depășită. Este de așteptat ca livrările să fie reluate săptămâna care vine. Pauza care s-a produs a fost sugerată și acceptată atât de diferitele familii regale cât și de un număr de familii vechi, implicate în acest program. S-au finalizat și unele controale pe linia securizării operațiunilor de distribuire și s-a elaborat un nou program de livrare, aprobat de către toate părțile. 
După cum s-a menționat în ultimul nostru mesaj, „ciudățeniile” apărute în derularea programului au fost depistate și înlăturate. S-a dovedit și de această dată că era vorba de încercări de deturnare inițiate de slujitorii întunecaților. Cei implicați au fost arestați sau înlocuiți din funcțiile în care se aflau, și de unde reușeau să zădărnicească parțial operațiunile. 
În acest moment putem afirma că fondurile nu mai sunt expuse riscului de fraudare sau de tergiversare. Ele au impus schimbări în unele structuri (cadre) din unele ministere ale unor guverne. 
Sperăm că nu vor mai apărea surprize neplăcute în calea derulării normale a fluxului de distribuție. Prin conexiunile care s-au realizat, s-au obținut chiar unele scurtări de trasee în circuitul banilor și bunurilor care urmează să ajungă la destinatari. Se supraveghează cu mare atenție orice mișcare a Cabalei întunecate și se iau măsuri preventive care să-i zădărnicească intențiile.

Pe măsură ce vă mutați în nouă eră de pace și libertate, realizați că intențiile și programul nu sunt o utopie și că ceea ce s-a prevăzut, chiar dacă  a demarat cu unele dificultăți, va putea fi realizat chiar într-un timp mai scurt. Menționăm, totuși, că este nevoie să se mențină sau să crească viteza de derulare a întregului program. Amintiți-vă: aceste daruri sunt menite să se ajungă la un mai înalt grad de responsabilizare a fiecăruia.
Dragilor, există în diverse locuri inițiative de formare a unor grupuri de supraveghere, adevărați „câini de pază” care au rolul atât de obsevare a modului cum sunt derulate acțiunile cât și de informare corectă și promtă a populației.
 Libertatea este un dar divin care necesită o atentă și chibzuită utilizare a resurselor umane și naturale. Fostul președinte american Jefferson declara la vremea sa că pentru ca evoluția societății să cunoască un permanent avânt este necesar un fel de revoluție permanentă.  
Astăzi când omenirea voastră  dispune de mijloace de informare mult avansate față de trecut, când există internetul și multele forme mass-media, sarcina de informare și socializare este mult mai lesnicioasă. Aceste rețele de socializare pot estompa orice nevoie de violență. Prin urmare, cei care v-ați asumat asemenea îndatoriri, trebuie să detectați din timp orice manifestare care ar dăuna colectivităților, popoarelor, dând semnalul de alarmă și mobilizând lumea la acțiuni care să stopeze orice intenție a răului. Rolul vostru este de a conștientiza asupra pericolelor care se plănuiesc, fără însă a induce teama sau a provoca panică. O acțiune este încheiată atunci când relele intenții au fost dejucate prin acțiuni ferme dar pașnice.
Primul lucru care trebuie făcut acum pe planeta voastră este inițierea în forță a unor acțiuni de depoluare, de asanare a tuturor surselor de poluare, cauză extrem de importantă pentru revitalizarea mediului și revenirea vieții în parametrii ei normali. Aceste acțiuni sunt perfect posibile având în vedere tehnologiile de depoluare care s-au predat civilizației umane a planetei. Trebuie ca aceste tehnologii să nu mai fie sechestrate de cei interesați în utilizarea vechilor tehnologii și explaotarea combustibililor tradiționali (cărbune, petrol, gaze naturale). Aceste tehnologii v-au fost puse la dispoziție de către civilizațiile avansate, numai că au încăput pe mâna cui nu trebuie. 
Pământul trebuie, în continuare, curățat de toate materialele toxice chimice, radioactive și de altă natură aruncate, în apele, în subsolul sau pe solul planetei. Trebuie oprită cu desăvârșire defrișarea pădurilor și uciderea viețuitoarelor din rațiuni pur „sportive”. 
Pe măsură ce planeta va fi depoluată, veți putea obține recolte libere de orice fel de otravă. Prin aceste acțiuni se va eradica sărăcia și foametea, lipsa apei potabile sau a locuinței. Noi vă putem ajuta cu tot ceea ce este necesar pentru a face din planeta Pământ grădina Domnului, așa cum spuneți voi. 
Strămoșii voștri au venit aici în urmă cu aproape 900 de mii ani și au reușit să creeze o civilizație care avea toate șansele să se dezvolte rapid. Numai că... știți și voi, trista voastră epopee.

Sarcina noastră, a civilizațiilor prietene, este acum pregătirea revenirii planetei Pământ la puritatea de altă dată și la o civilizație cu aspirații angelice. Va veni timpul când îngerii se vor plimba printre voi. Fiecare dintre voi va trăi în această realitate minunată. 
Mentorii trimiși de noi vă vor oferi toată cunoașterea de care civilizația umană are nevoie pentru a șterge greaua pecete pe care și-a pus-o civilizația Anunnaki asupra umanității, de-a lungul vremurilor. De fapt, veți afla și voi că acea civilizație a urmărit, prin tot ceea ce a făcut, să creeze o rasă umană obedientă, foarte limitat dezvoltată intelectual, ușor de manipulat și de mințit, o rasă de sclavi. 
Cerul a decis însă ca acest calvar să se încheie, pentru umanitate prevăzându-se un plan Divin de salvare și transformare a ființei umane într-o ființă demnă și prosperă, superior dezvoltată ca intelect, ca aspirații și abilități. Voi nu veți mai fi doar ființe ale Pământului ci ale Galaxiei și chiar ale Universului. Noi știm că acest lucru se va înfăptui, pentru că suntem unii dintre cei trimiși să ajute la evoluția Pământului. 

În Pământul interior, civilizația a mers pe alte căi, ceea ce i-a permis să evolueze mai repede și, deși se află în subteranele planetei, să țină o legătură strânsă cu lumile galaxiei. 
Maeștri Înălțați care contribuie efectiv la evoluția voastră, au un set de învățături de care aveți nevoie pentru a vă crește conștiința și cunoașterea, dincolo de ceea ce ați putea voi crede că este posibil. Un rol important în transformarea prezentului vostru într-un viitor strălucit îl au cei din Agartha (civilizația subterană).     
Acești Maeștri Ascensionați de multă vreme ajung, atunci când este nevoie, în Agartha, unde-și prezintă învățătura.
În Pământul interior, există anumite dispozitive care vor fi folosite pentru transformarea voastră, a celor de la suprafață.
Așa cum am mai spus anterior, (într-un alt mesaj), în Agatha există un post (laborator, incubator; n.m.) special, numit Camera Luminii de Cristal care va ajuta la formarea și fondarea noului popor stelar (?) Rolul său cel mai important este de a împlini destinul vostru magnific.

Namaste! Suntem Maeștrii voștri Ascensionați!
După cum puteți vedea, ni s-au acordat unele responsabilități importante în ceea ce privește evoluția voastră. Cea mai mare dintre acestea a fost de a vă oferi inițial harul și mila cerului. Ați supraviețuit întunericului și ați dovedit că sunteți capabili de un mare angajament față de Lumină. 
Noi am avut sarcina de a fi mesagerii Cerului. Am făcut acest lucru cu bucurie și așteptăm cu nerăbdare ultima perioada de tranziție a omenirii voastre care părăsește tărâmul 3D. Sarcina noastră imediată este de a-i ghida pe cei care s-au separat și se separă cu succes de la rolul de slujitori ai întunericului.
Această sarcină va conduce la o nouă guvernanță, care ne va permite să vă oferim învățăturile noastre, atât de necesare înainte ca voi să intrați în rândul fraților noștri cerești. In acest nou tărâm, voi vă veți afla originile și vi se vor acorda toate mijloacele de care aveți nevoie pentru a înființa un nou tărâm, cu adevărat minunat! Una dintre sarcinile cele mai importante, și printre primele de realizat, va fi reunirea celor două civilizații ale Pământului: cea de la suprafață și cea din interiorul planetei (Agartha). Aceasta vă va permite să formați noul popor stelar.

Noi, Maeștri Ascensionați înțelegem cât de greu va fi, pentru mulți dintre voi, acest act. Va fi, probabil, cât se poate de provocator, de incitant, momentul întâlnirii voastre. Celor din interior le va fi mult mai ușor căci ei vă știu din totdeauna, v-au văzut și, unii dintre ei trăiesc printre voi, fără ca voi să fiți conștienți de aceasta. (Nota C.M.: cei din Agartha trăiesc în dimensiunea 4D și au posibilitatea să se face nevăzuți privirilor noastre). Pentru voi va fi dificil dat fiind faptul că doar puțini dintre voi acceptă și sunt conștienți de existența lumii subterane. Credem însă că veți trece cu bine acest șoc, dacă ne gândim că ați putut voi depăși oribila idee și realitate a îmbătrânirii și morții corpului fizic. 
Trezirea voastră la realitatea că nu este obligatorie îmbătrânirea sau moartea, că starea voastră actuală nu a fost decât rezultatul manipulărilor și minciunilor întunecaților, ne face să credem că veți găsi în voi voința și tăria de a vă acomoda repede noilor realități, pe care le veți accepta cu bucurie. Cu adevărat, veți deveni alte ființe.
Sarcina noastră sacră este să vă arătăm și să vă ajutăm să înțelegeți repede acest adevăr, această realitate diferită.

Minunea revenirii umanității în rândul civilizațiilor galactice se va finaliza cu multă bucurie, căci este un proces divin. Îndrumările pline de iubire ale mentorilor voștri, coroborate cu învățăturile noastre, vor face momentul „bine ați revenit acasă!” să vină mai repede, ca o încununare a misiunii pe care civilizațiile iubitoare sunt foarte aproape de a o încheia.
Prin urmare, timpul care vine este unul de finalizare a tranziției lumii voastre la o nouă și mult mai completă conștiință.
Această nouă conștiință va însemna și o nouă cunoaștere, noi și multiple aptitudini și abilități de exprimare și experimentare pentru fiecare dintre voi.

Primul pas mare va fi setul de lecții care să vă aducă Adevărul de Sine și o istorie completă a originilor voastre pe alte lumi.
După aceea, va fi vorba despre ceea ce s-a întâmplat în timpul Atlantidei.
Mulți dintre noi provin din acel timp al Atlantidei scufundate. Căci Atlantida a pierit sub ape datorită răului care s-a născut și a proliferat în ea. Acel coșmar prelungit, se va încheia și va fi urmat de o epocă a bucuriei glorioase și a Lumini.

Unii dintre noi am trăit în Agartha și știm ce vorbim, când spunem că va fi o victorie a marii bucurii și Luminii. Va fi un început de vremuri memorabile care vor fi dominate de minunile Luminii.
Ne aflăm în perioada finală a tranziției, după care vor urma infinite posibilități benefice și, bineînțeles, o desăvârșită libertate.
Selamat Gajun! Selamat Ja!

SURSA: http://ufos-disclosure.blogspot.ro

22 de comentarii:

 1. SEFU!!! cum nici un comentariu? eu am facut un comentariu si nu mi-l publicati? credeti ca am chiar asa creierul de spalat ca sa cred tot ce indruga maimutoiul acesta?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. În principiu, doresc să nu cenzurez niciun comentariu; cu o condiție: să nu se abuzeze de această posibilitate. Acest blog nu va putea fi transformat în tribună de lansare a unor invective la adresa cuiva. Vreau deci să ne păstrăm în limita decenței și a bunului simț. Regret, dar frecventele dv. comentarii exced acest cadru. Ca să vi se respecte opiniile, cu siguranță trebuie s-o faceți și dv., în relație cu ceilalți.
   V-am publicat comentariul acesta doar pentru a vă putea răspunde, deși exprimarea și aprecierile dv. sunt total neadecvate, mai ales că nu puteți veni cu niciun argument.
   ”Maimuțoiul” la care vă referiți este un respectat și reputat channeler, care, în multele mesaje canalizate și-a dovedit onestitatea. Că ceea ce i se transmite este sau nu în consens cu opiniile cititorilor (poate chiar și ale lui), asta este o altă poveste. Tocmai pentru această corectitudine el trebuie respectat.
   Sincer, și mie îmi dă de gândit ce înseamnă cu adevărat acest program de ajutorare, dar nu am argumente să-l combat, mai ales că în el este implicat și St. Germain. Apoi, de ce n-ar putea fi adevărat? Să avem credință și să așteptăm, căci nimic nu este imposibil în univers. În sfârșit, vă sfătuiesc să nu vă refulați frustrările în ofense aduse altora.

   Ștergere
 2. De acord, dar dece nu mi-ati publicat primul comentariu unde scriu ca acest domn care transmite spune de fiecare data aceleasi fraze, si asta cam de ani buni.... ???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă așteptam la alt fel de răspuns. Asta e: nu totdeauna semințele cad pe un sol roditor.

   Ștergere
 3. Mai vrem si noi mesaje traduse ale http://d1br7wc30ambms.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/06/SaLuSa.jpg,multumim.

  RăspundețiȘtergere
 4. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
  https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/
  IO ZAMOLXIS, PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI
  „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREA INALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! IO ZAMOLXIS vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
  http://www.dzr.org.ro/istoria-secreta-a-lui-zamolxe-zeul-s…/
  http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/
  http://romaniaesoterica.blogspot.ro/…/romaniaramania-centru…

  RăspundețiȘtergere
 5. "LA DOAMNA DRAGOSTE sau DOAMNA IUBIRE se ajunge dupa ce treci intai pe la DOMNUL ADEVAR." MARELE AVATAR

  RăspundețiȘtergere
 6. "Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a lui IISUS CHRISTOS când s-a reîntors în Opal. Nimeni şi nimic nu-l putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul Opal a amuţit. PARINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit al TATALUI. După un îndelung timp, PARINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi PARINTELE Luminilor, prezentând hotărârea LUI de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot Opalul a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. Opalul întreg a blestemat pe Lucifer şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact : - Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi : - ...Opalul avea nevoie de timp să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, Opalul este pregătit de intervenţie şi curând... foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS CHRISTOS. Trebuie să ştiţi că IISUS este deja pe Pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu Opalul. Nimeni însă nu-L va cunoaşte... înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este EL! Teofilact : - Dar tu Il ştii? Densi :- Da! Teofilact :- Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi :- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe Pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu DISCUL SAU Integral şi în curând se va dezlănţui... dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”...!"
  http://www.slideshare.net/pepece…/15425776-teofilact-ligurda

  RăspundețiȘtergere
 7. http://vremuritulburi.com/2014/07/13/patriarhul-daniel-a-fost-impus-in-romania-de-catre-masonerie-pentru-a-putea-fi-implementat-ecumenismul/

  RăspundețiȘtergere
 8. Constantin Mihailescu intre Sheldan Nidle si N channeleri IL prefer pe ... MIHAI EMINESCU!?!
  https://www.youtube.com/watch?v=9AtQE_UdeXk

  RăspundețiȘtergere
 9. Constantin Mihailescu intre Sheldan Nidle si N channeleri IL prefer pe ... ARSENIE BOCA!?!

  http://www.realitatea.net/profetia-pictata-a-parintelui-arsenie-boca-a-prezis-marile-cutremure-ale-secolului-xx_1255885.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și între Eminescu și Boca ?!! Aruncați cu vorbe, care sunt pietre nu nestemate.

   Ștergere
 10. HA Ha ha! ha Ha HA!

  Maya de ani de zile II urmaresc atat pe cei care se lauda ca sunt Initiati atat din Romania cat si de pe Terra si singurul lucru sau lucruri care M.A. intereseaza exact la acela sau acelea dau gres majoritatea: PACEA, IUBIREA, ADEVAR!?! Constantin Mihailescu ITI ofer o sansa si tie ca la vorbe, Vorbe, VORBE goale sau lipsite de EU SUNT CUVANTUL majoritatea dati gres!?! Auzi la ei sau ele Maya: "Noi suntem ascensionati(inaltati) sau ascensionate(inaltate)!?" HA Ha ha! FAPTE vreau sa vad si sa aud Constantin Mihailescu ca de VORBELE voastre EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH) satul!?! A.M. zis!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Înafară de faptul că-i urmăriți pe alții, dv. ce mai faceți ?! Ca să fac o metaforă: e ca și când ți-ar place enorm tenisul și permanent ai urmări toate meciurile celor mai buni jucători.La 60 de ani vei ajunge un mare ...cunoscător al tenisului. fără să fi pus vreodată mâna pe rachetă. Să nu-mi spuneți că sunteți ...jucător căci ați contrazice evidența.

   Ștergere
 11. http://romaniaesoterica.blogspot.ro/2010/01/romaniaramania-centrul-federatiei_8807.html

  RăspundețiȘtergere
 12. http://romaniaesoterica.blogspot.ro/2010/01/romaniaramania-centrul-federatiei_8807.html

  RăspundețiȘtergere
 13. sintu si maya sunteti foarte ,,inaltati,,bravisimo,,,,,,,,,,,,,,,,,treceti la somn vise placute Amin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sincer, nu prea înțeleg..înalta dv. cugetare!? Mi-ar fi fost, poate, mai ușor dacă în fraza de 14 cuvinte, n-ați fi făcut 7(+ 8) greșeli de scriere și de exprimare.

   Ștergere
 14. Ni se pare ca se repeta aceste mesaje la nesfarsit,ca se bate apa in piua,dar defapt ei tot asteapta sa ne trezim cat mai multi si sa stim sa acceptam,accesam ajutorul si iubirea lor,ei ne iubesc pe toti nu numai pe cei treziti(multi sunt f nerebdatori).Iubirea lor noi nu o intelegem inca,suntem destul de slabi in vibratii si intelegere,chiar daca ne consideram pregatiti(si numai avem chef sa ne asteptam colegii planetari),+ ca intunecatii ne au inca ca si ostatici si sunt pititi prin tot felul de buncare(doar ei au inventat terorismul).Am stat noi mii de ani si numai rezistam cateva luni sau ani?Nu ne-am incheiat misiunile pe planeta,si chiar daca ne-m facut treaba bine,ni se cere sa ajutam cat mai multe suflete netrezite,sa raspandim cat mai multa lumina cu multa iubire neconditionata.(e parerea mea si eu va respect si parerea voastra)

  RăspundețiȘtergere
 15. http://www.dcnews.ro/teorie-incredibila-a-conspiratiei-cum-descrie-un-preot-grec-al-treilea-razboi-mondial-batalia-dintre-iisus-si-lucifer-este-aproape_385086.html

  RăspundețiȘtergere