Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 august 2015

DESCHIDEREA PĂMÂNTULUI și LIBERUL ARBITRU (I)

Un mesaj de la Venus și Sanat Kumara.                                    

(16 august 2015; channeler Soferia)                                                                                           Traducere Const. Mihăilescu                                                                                     
Vă vorbește Venus: Mulți oameni sunt confuzi asupra a ceea ce se întâmplă acum pe planeta voastră și ce înseamnă că Pământul se deschide. Toate sunt considerate ca aparținând contractului cu care omul a venit în viața de pe Pământ. Nu există contracte ale sufletului sau de alt fel. Există, totuși, o interacțiunea complexă dintre voință și inițieri gratuite, pe care le voi discuta astăzi.
Acum vizitez pentru o perioadă mai lungă planeta voastră, într-o relație interdimensională cu iubitul meu Sanat -Eros -Enki Kumara. În procesul de ascensiune a Pământului am un legământ special cu Dumnezeu în ceea ce privește activitatea mea cu următoarele categorii de ființe umane: 

 1) Cei care nu cred în Dumnezeu; 
 2) Cei care refuză să-și îmbogățească cunoașterea, cheltuindu-și energia pe orice altceva , numai pentru dobândirea înțelepciunii, nu. 
 3) Cei care nu au o atitudine de "permisivitate", refuzând să ia măsuri sau să aducă corecțiile necesare pentru a ajunge la un comportament prietenos cu alte persoane, principiul lor fiind „fiecare este pe cont propriu” ;
 4) Cei care sunt încă în totalitatea ființei lor în hiperrealitate (preocupări exclusiv materiale, consum exagerat și foarte activi în lumea divertismentului); 
 5) Cei care continua să acționeze cu lentoare și fără convingere. 
 6) Cei care intenționat sau neintenționat denaturează realitatea, induc în eroare și-i manipulează pe alții cu scopul de a obține beneficii materiale, putere, control; 
 7) Cei interesați numai de menținerea cu orice preț a locului lor de muncă, chiar dacă acceptă să facă compromisuri necinstite, care afectează interesul colegilor de muncă; 
 8) Cei care pretind cu documente sau fără că au pregătirea necesară și că sunt "experți" într-un domeniu, dar care, de fapt, falsifică realitatea; 
 9) Cei care cred tot ceea ce li se spune, fără cea mai mică dovadă.

După cum puteți vedea, lista este lungă și eu am făcut doar un rezumat al acesteia. Toată acestă clasificare dovedește că mulți oameni își irosesc viața cu preocupări și ambiții care, la nivel de suflet, nu fac decât să le întârzie evoluția. Este o pierdere inutilă de timp importantă, mai ales acum când procesul ascensionării voastre se precipită.

Eu am depus deja toate eforturile necesare, de-a lungul mai multori ani, împreună cu alți mari învățători. Ne ocupăm acum mai concentrat să-i ajutăm pe cei care au ajutorul nostru și care pășesc cu încredere și entuziasm pe Marea Cale a Înălțării. Ei se străduiesc, alături de noi, să devină mai înțelepți și mai pregătiți pentru a face lumea voastră un loc mai bun.

Mesajul meu de astăzi se adresează celor care nu se încadrează în una dintre categoriile enumerate mai sus, adică celor care participă (sau doresc sincer să o facă) la realizarea Programului pentru Pământ de a „aduce Cerul pe Pământ” la modul cel mai serios și mai real. Ei iau măsuri și contribuie în mod corespunzător la punerea în operă a acestui vast și minunat program divin.

După cum mulți știu, nu mai sunt acum doar șapte aspecte ale lui Kumara, ci mai degrabă sute, și aceasta, ca urmare a procesului de înălțare cu succes a multor suflete. Se produce această multiplicare dintr-o necesitate obiectivă căreia Conducerea Kumara i-a dat curs, în consens cu Isus / Sananda, cu atribuțiuni de Tată / Prim-Creator pentru Pământ, și cu aprobarea lui Dumnezeu, făcându-se inițierile unor suflete de pe Pământ. Multe dintre aceste aspecte Kumara au avut inițieri pe alte planete, dar în acest mesaj fac referire doar la Pământ.

Ce sunt inițierile? Sunt exerciții de învățare la un nivel de conștiință superioară. Cunoștințele și înțelepciunea lui Dumnezeu (Marea Minte) este infinită și totuși și El își continuă evoluția. Aceasta înseamnă că toți suntem datori să evoluăm, procesul de învățare și acumulare fiind practic infinit. Creșterea înțelepciunii noastre, trecerea la un stadiu din ce în ce mai ridicat de spiritualitate, ne conduce către Dumnezeu, cel mai mare înțelept din univers.                             


Evenimentele tragice prin care a trecut civilizația umană în istoria sa au deturnat-o de la calea ei evolutivă, pentru o bună perioadă de timp. Noi, cei aflați în dimensiuni superioare, aspectele multiple ale lui Kumara, Maeștrii înălțați, Avatarii, suntem mesagerii lui Dumnezeu și avem sarcina de a ajuta planeta și civilizația umană să se deplaseze accelerat pe calea către obținerea unei înalte conștiințe și, implicit, înalte frecvențe de vibrație, corespunzătoare dimensiunilor superioare..

Noi toți: nou-inițiații și ascensionatele aspecte Kumara, vă comunicăm că procesul de inițiere a suferit modificări; aceasta ca urmare a creșterii importante a numărului de profesori și ghizi spirituali care lucrează intens pentru implementarea capacităților de creativitate a celor din societatea umană a planetei voastre.

Vă puteți aștepta ca foarte repede să constatați o înmulțire a acestor învățători autentici. Acesta va fi un lucru foarte bun pentru că vom avea mult mai multe modalități de a sensibiliza numeroasele individualități care au interese, aptitudini, abilități extrem de diferite unele față de altele. Creativitatea este necesară în toate domeniile vieții: de la cel care produce limonadă, plăcintă cu lămâie etc până la cei care inventează cele mai sofisticate mașinării în diverse domenii (transport , comunicații, muzică, arte etc). 

Civilizația umană a avut mult de suferit din cauza regimurilor dictatoriale fasciste (și comuniste) care au dus o politică de eliminare a minților celor mai luminate ale omenirii (n.m. dacă refuzau colaborarea cu acele regimuri opresive). Aceasta s-a întâmplat de-a lungul veacurilor. Urmarea a fost că civilizația pământeană a rămas mult în urma altor civilizații ale universului, în ceea ce privește știința, tehnologiile, spiritualitatea. Majoritatea acestor suflete (oprimate pe Pământ de acele regimuri) doresc acum să revină pe planetă și să contribuie cu vasta lor cunoaștere la progresul omenirii. Ei revin acum pe Pământ în calitate de ghizi, îndrumători și învățători. Aceste reveniri vor ajuta procesului de inițiere a cât mai multor ființe umane. 

Se produce acum pe planeta voastră un proces de distrugere a vechii culturi, a vestigiilor istorice, acte barbare însoțite adesea de eliminarea multor vieți care ar fi putut fi de folos societății (n.m., se referă la statul Islamic).

Datorită diversității preocupărilor și specializărilor marilor învățători, niciun inițiat nu va primi același set de cunoștințe ca un altul. Asta va fi un fel de specializare individuală, dar vor exista și „materii” cu conținut similar tuturor celor care vor urma acest proces de instruire. 

De exemplu, cei formați de aspecte Sanat-Eros-Enki Kumara (SEEK) vor căpăta expertiză în domenii de consiliere și de mediere. O importantă preocupare a acestei categorii de inițiați va fi punerea bazelor unor relații de iubire, înțelegere și într-ajutorare între indivizi și între colectivități. Se impune aceasta ca urmare a faptului că actual, la baza majorității relațiilor dintre oameni stau interese meschine, materiale sau sentimentale primare. Acest tip de relații nu mai sunt adecvate înaltelor frecvențe pe care le veți întâlni în dimensiunile superioare. 
Modele actuale ale sistemelor de comunicare tehnologice nu sunt favorabile pentru un schimb profund de informații și cunoștințe. Una din temele de bază care va fi în programele cu care maeștrii vin pe Pământ se referă la comunicarea telepatică. Tehnica aceasta poate fi efectiv învățată de către marea majoritate a oamenilor, dacă vor urma un program strict de instruire și experimentare.

O schimbare extrem de importantă în procesul de inițiere va fi aceea că fiecare trebuie să accepte ideea că în viitor noțiunea de contract va fi definitiv eliminată. Ideea de contract face trimitere la obligativitate, la impunere, la dependența unuia față de un altul, sau față de o instituție. (n.m., aceasta afectează libertatea și liberul arbitru). Toți trebuie să acceptați că nu există contracte. Acest subiect va fi o dominantă a programului de inițiere a „cursanților”. Se pot solicita, de asemenea inițieri specifice. 

O caracteristică de generalitate a acestui proces de învățare va fi că fiecare participant va avea dreptul să îmbogățească și să diversifice acest proces cu inițiative personale. De fapt, rolul Marilor Învățați, profesori, în această vastă acțiune, va fi de introducere în gândirea și obișnuința voastră a unor principii și informații venite direct de la Dumnezeu.

Chiar dacă nu există contracte și nu va fi un proces de învățare rigid, totuși, Legile Naturale, Legile Cosmice și cele cerești vor fi asimilate la nivelul cel mai înalt. Prin exemplificări atractive, profesorii îi vor ajuta pe cursanți să le înțeleagă și să le adopte. Așa cum mulți dintre voi cunoașteți, a intrat în gândirea multor oameni noțiunea de "reacție karmică instantanee”(Reflection Karmic Instant.) adică dacă faci o alegere (o faptă) greșită vei suporta imediat consecințele, ca un bumerang. Acest principiu se regăsește într-o Lege Naturală. Cel Mai Mare dintre cei mai buni a considerat că această lege este necesar a fi activată acum pe Pământ ca urmare a faptului că, până acum, între „faptă și răsplată” trecea foarte mult timp, suficient ca făptuitorul să nu mai vadă nicio legătură între cele două acțiuni. Această lentoare între momentul producerii acțiunii și consecințele manifestate foarte târziu (n.m.; uneori, în altă viață) i-a determinat pe oameni să creadă că atunci când făptuiesc ceva „nu-i vede nimeni” (ei crezând că „ochiul Divinității” era închis la acel moment) Este interesant de observat că teoreticienii STRINGURILOR au descoperit aceste ecuații adăugate, dar nu înțeleg încă semnificația lor. 
Din cauza nivelului mai ridicat de predare, uneori fără a se putea intra în detalii, vor putea exista situații în care „studentul” să aibă nevoie de lămuriri suplimentare. Pentru aceasta va fi necesar să existe o cale de relaționare telepatică între profesor și student, ceea ce se va preda cu prioritate la aceste cursuri.

Sursa: http://lightworkers.org

Un comentariu:

  1. Salutări lui Venus și Sanat Kumara! Frumoasă treabă! Poate apucăm și noi în viața asta asemenea cursuri.

    RăspundețiȘtergere