Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 decembrie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian


(21 dec. 2014: channeler: Marilyn Raffaele
 Traducere Const.Mihăilescu

Dragii noștri, ați ajuns la ziua Solstițiului de Iarnă iar noi ne folosim de prilej pentru a vă ura sănătate și fericire. Energia acestei solstițiu este una mai specială, căci ea aduce noi schimbări în viața și conștiința omenirii voastre. Datorită ei, voi experimentați o mai profundă sensibilitate în relația cu toate lucrurile și ființele care vă înconjoară. 

Oferta noastră de Crăciun este un mesaj de pace și bucurie, în speranța că, la rândul vostru, veți completa această curgere de energii benefice către prieteni și familie, către toți cei cu care vă intersectați.

Pacea și bucuria sunt manifestări des întâlnite în perioada Crăciunului, importanța acestor sentimente și manifestări nefiind totdeauna apreciate și înțelese la adevărata lor valoare. Conștientizând sau nu aceste manifestări, asigurați-vă că măcar în această perioadă vă caracterizează pe fiecare dintre voi.       

Adevărata și trainica pace între țări, între grupuri sau chiar între persoane fizice, nu se va realiza pe deplin prin tratate sau angajamente scrise ori verbale, dacă substanța păcii nu pătrunde sufletele și inimile celor care inițiază sau clamează aceste acțiuni. Societatea umană, ca de altfel oricare societate din univers, trebuie să promoveze pacea și înțelegerea ca pe o stare de conștiință, de recunoaștere a valorilor și unicității fiecăruia, indiferent cât de multe caracteristici le-ar diferenția. Diversitatea nu este cu adevărat recunoscută dacă unicitatea nu este respectată și onorată. Frumusețea și trăinicia universului constă tocmai în diversitatea lui. Pacea este consecința firească a conștiinței Unimii, adică a Unicității Creației, făurită de Unicul, nu pentru a se menține identică ci pentru a se diversifica și manifesta în cele mai originale ipostaze. Acest concept Divin, asigură progresul Creației și infinita sa existență. 

Pacea socială și pacea interstatală nu pot fi obținute atunci când se promovează lupta pentru putere, pentru dominația cuiva în detrimentul altcuiva. Lupta pentru putere duce totdeauna la război, la beligeranță, la stări de violență. Este utopic să se creadă că un război poate aduce și stabiliza starea de pace și de fraternitate. Mai devreme sau mai târziu, disensiunile se acumulează, nemulțumirile se coagulează și din ele încolțește și crește ura și dorința de eliberare. Violența naște violență!
În perioada Crăciunului, mințile se calmează, inimile sunt mai puțin perturbate de cauze externe sau amintiri revendicative. O stare de consens general cuprinde lumea și energiile împăcării și iubirii cuprind societatea. Din păcate, această stare de pace, de acceptare, nu durează, în majoritatea cazurilor, prea mult.
După sărbători, lumea revine la preocupările ei febrile de căutare a oportunităților și de recuperare a „timpului pierdut cu dulcegăriile”. Starea consensuală este împinsă în lături, mâna întinsă devine pumnul strâns, unealta păcii și fraternității se verticalizează, transformându-se în armă pentru amenințare și ripostă.
Din fericire voi începeți să depășiți aceste vechi și păguboase atitudini și mentalități, ca urmare a accelerării creșterii nivelului de conștiință a ființei umane, puternic marcată de influxurile energetice divine din ce în ce mai prezente pe Pământ. Ați făcut și faceți pași importanți spre atingerea unei conștiințe universale impregnată de energiile iubirii și recunoașterii unicității voastre. Vechile energii, care se regăsesc în perimatele concepte de viață, altfel spus, vechea paradigmă, cedează pas cu pas în fața energiilor înaltelor vibrații la care ființa umană se racordează din ce în ce mai puternic. Schimbările spre care tindeți sunt în plin proces căci punctul de reversibilitate a fost depășit. Scânteile divine din fiecare dintre voi încep să cunoască o reanimare puternică sub impactul înaltelor vibrații. Acest lucru va duce la schimbări importante în conștiința fiecărei ființe.
Dragilor, în această perioadă este bine dacă, prin metode cunoscute (n.m., meditație, binecuvântări și consacrări), veți trimite gândurile voastre de pace și de iubire cât mai multor oameni, prieteni sau mai puțin prieteni. Trimiteți aceste gânduri și către Gaia, sufletul Pământului, către regnul animal și exprimați-vă dorința ca animalele să nu mai fie sacrificate pentru plăcere sau pentru a fi consumate, mai ales acolo unde există alternative. Rugați-vă ca lumea voastră să nu mai abuzeze de nevinovăția și neputința animalelor. Animalele sunt pe Pământ pentru a menține ecosistemele, pentru a face posibilă continuitatea existenței pe planetă. Orice abuz, strică echilibrul planetar și are repercursiuni drastice, uneori chiar fatale, asupra viului. Chiar animalele numite "sălbatice" sunt demne de respectul și protecția voastră, căci ele ajută la salubrizarea planetei, la evoluția și proliferarea  celor mai performante exemplare din categoria „vânat”.  Nu vă îndoiți: va veni o vreme când leul și mielul vor fi prieteni și vor consuma exclusiv vegetale. (n.m., așa cum se întâmplă, de ex., în Agartha).

Pace este atunci când sâmburele iubirii poate să încolțească și se poate dezvolta. Pace este atunci când te poți plimba nestingherit prin pădure și când toate viețuitoarele te privesc fără teamă și cu definitivă prietenie și încredere. Pace înseamnă atunci când te apleci și miroși parfumul florilor, fără a le rupe pentru a le pune în glastră. Pace este atunci când vezi divinitatea în ochii interlocutorului. Pace este atunci când ți se respectă alegerea, liberul tău arbitru.

Unii vor putea spune: „eu nu-mi pot găsi pacea din cauza situației în care mă zbat (materială, în special). Trebuie să cunoașteți că pacea nu este dependentă de nimic, ea nu pune condiții și nu exclude pe nimeni. Pacea este o stare de spirit care poate fi instalată în oricare ființă, indiferent de condiția ei materială. Pacea nu depinde de circumstanțe exterioare ci numai de individ. Este o calitate a Divinului. Pacea personală decurge din realizarea ideii că: „ eu nu pot fi separat de ceea ce sunt eu cu adevărat și nu depind de circumstanțe exterioare”. Viața pe Pământ poate fi într-adevăr o luptă de zi cu zi și durează până când ființa ajunge la un punct evolutiv care, odată depășit, trece la un alt set de experiențe, cu conținut superior, mai elevat. Atunci, elevul este pregătit să părăsească vechea paradigmă, vechile concepte și să abordeze de la un nivel superior  oportunitățile vieții. 

Sentimentul bucuriei este o fațetă a stării de pace, sentiment interior de lejeritate, în ciuda condițiilor exterioare. Când există convingerea fermă și profundă că, de fapt, nu există moarte, când teama de disoluție și neantizare dispare, atunci ființa înțelege la nivel profund că nu există decât bucurie și iubire. Bucuria permite fiecărui individ să întâmpine cu încredere orice eveniment, chiar dacă acel eveniment ar însemna moartea corpului fizic. În fond, un asemenea eveniment nu ar reprezenta decât trecerea printr-o poartă de la o lume cunoscută la una care așteaptă să fie descoperită, o lume care oferă mult mai multe oportunități, mai multă diversitate.

Gândul conștient al bucuriei reprezintă un câmp de energie de frecvențe superioare care pot acționa ca un balsam de vindecare. Când câmpul energetic al ființei umane este plin de lumină, în jurul său se propagă bucuria, dorința celor din jur de a relaționa cu el.

Dragilor, vă rugăm să experimentați bucuria și minunatul gest de a zâmbi. Vă garantăm că nu vă aduce decât beneficii și nu vă costă nimic.

Multe neadevăruri există în majoritatea religiilor care susțin că pentru a te înălța, pentru a te apropia de Dumnezeu, trebuie cu necesitate să suferi, să te supui penitențelor. Mulți cred că auto-tortura este spre binele spiritului și al sufletului. Mare neadevăr!! Căile sfințeniei nu trebuie să treacă prin tunelul suferinței, al torturii sau al lipsurilor. Aceste vechi învățături sunt false și nedumnezeiești. Dumnezeu nu ne-a creat pentru a ne chinui ci pentru a ne bucura de tot ceea ce ne-a pus la dispoziție prin infinita sa bunătate. 
Divinul este pace, este bucurie, este plenitudine și integritate. În tărâmurile înalte nu există pustietate, nu există penitență sau suferință. Falsa credință că necazurile sunt necesare pentru a te apropia de Divin este o invenție a bisericii, oricare ar fi ea. Ea prinde la cei ignoranți și habotnici.

Dragilor, revendicați-vă dreptul la iubire, la fericire! Bucurați-vă pentru ceea ce aveți și nu uitați că ați venit cu misiunea de a vă îmbogăți spiritul și de a vă expansiona sufletul.
Pacea și iubirea sunt valori universale pe care fiecare dintre noi este dator să le experimenteze. 

Crăciun fericit!!
Pace și Bucurie! 

Noi suntem Grupul Arcturian.
Sursa: http://www.onenessofall.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu