Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 septembrie 2014

Mesaj de la Arhan. Ariel, pentru săptămâna 29 sept – 5 oct. 2014Channeler: Gulcin Onel (Mavinin Sesi)

Traducere Const. Mihăilescu
În săptămâna aceasta, cei care-și vor urma calea inimii nu au motive de îngrijorare. Cei care însă, în experiențele lor de viață, vor uita să-și urmeze inima, vor trăi unele momente care-i vor tulbura. Din acest motiv, așa cum mereu am spus-o, nu lăsați flacăra iubirii și dreptății să se stingă! Procedați cu calm și nu reacționați intempestiv; adânciți-vă în ființa voastră, de unde puteți afla cea mai potrivită reacție pe care trebuie să o aveți.

Mulți dintre voi vor încheia vechi proiecte și vor începe altele. Este o perioadă a schimbărilor (locuri de muncă, relații, amplasamente). Încercați să conștientizați cât mai bine fiecare acțiune și nu vă lansați în ea decât după ce totul vă este foarte clar. Nu vă lăsți pradă iluziilor și promisiunilor care nu au acoperire. Încercați mereu să vedeți nu numai cu ochii fizici ci și cu cei ai corpului vostru subtil.

Nu vă panicați: totdeauna este o cale de urmat, o soluție convenabilă pentru orice situație de viață. Încrederea voastră este cheia care deschide multe uși.

Dacă aveți probleme care vi se par insurmontabile, apelați la noi (Nota C.M.: prin invocații, meditații și consacrări). Totdeauna noi suntem aproape de voi, gata să vă ajutăm și să vă îndrumăm. Suntemcu ochii pe voi”, pentru a vă susține în realizarea dorințelor și alegerilor pe care le faceți. Menirea noastră este binele vostru.
Iubire si Lumina!
Arhanghelul Ariel

Sursa: http://lightworkers.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu