Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 decembrie 2013

Cometa Ison și Dezvăluirea



 O discuție între Stephen Cook și channelerul Linda Dillon în cadrul emisiunii radio „Lift Your Spirit”, din 21 dec .2013
 (fragmente)
(Traducere Constantin Mihăilescu)


Stephen Cook : Ce gândești în legătura cu Cometa Ison, care se spune că se apropie de Pământ? Cât de relevantă poate fi presupunera unora că „dezvăluirea ” ar putea avea loc de Crăciun, de Ziua Cadourilor sau de Anul Nou?  

Linda
Linda Dillon: Dacă mi-ai fi pus această întrebare luni, ți-aș fi dat un răspuns, dacă m-ai fi întrebat cu câteva zile mai în urmă, ți-aș fi dat un alt răspuns. Ceea ce-și pot confirma este că la ora 4 în această dimineață am intrat în comunicare telepatică cu Fecioara Maria pentru care noțiunea timpului funcționează în alt mod, adică totul se produce în eternul moment de ACUM. Eu mă consider doar ceea ce sunt, adică un canal de comunicare și nu sunt capabilă să fac previziuni.
Ea mi-a dat să înțeleg că ceea ce a făcut cu 2013 ani în urmă, când l-a născut pe Yeshua, ceea ce a însemnat întruchiparea iubirii divine, va face din noi acum, în această perioadă, la o altă scară. 
Nașterea Mântuitorului a fost un fel de preludiu la ceea ce urmează să se întâmple în acești ani. Am înțeles cu claritate că s-a referit la renașterea iubirii pe planeta noastră. Eu fac o legătură cu apariția pe cer, deocamdată la mai mare depărtare, a Cometei Ison, care are anumite conexiuni și sincronicități cu Marea Cruce și cu eclipsele care urmează să se producă. Legătura la care mă refer eu este pur energetică. 
Aceasta ne va afecta? Absolut. Eu mai adaug și influența expoliziilor solare asupra noastră. Este evident pentru toți cei care vor să înțeleagă că este vorba de un marcaj, la fel cum a fost cu descoperirea și sosirea Stelei Albastre....este o schimbare, inclusiv la nivelul câmpului electromagnetic. Acest corp care vine spre noi cu o anumită regularitate înterferează sigur cu energetica planetei noastre, cu atât mai mult cu cât va fi mai aproape de Pământ.  
SC: Știi și tu, unii au spus că este o cometă, alții că e o navă, iar alții spun că este și cometă și navă.  
În ceea ce privește frații și surorile noastre din stele, aceștia fac o legătură directă cu „dezvăluirea”. De fapt, în ce punct ne aflăm? 
LD: Vrei o dată ?
SC : Nu ... ( Râsete )
LD : Glumeam, evident..
SC : Știi bine la ce mă refer..
LD : Desigur,  ... îmi permiți să fac o introducere?
SC : Te rog!.
LD : Mulțumesc! Voi folosi prilejul pentru a vorbi despre unele experiențe pe care le-am avut în acest an care trece. După câte cunoști, multă lume a așteptat și mai așteaptă anticipări despre „dezvăluire”. Probabil că o mulțime dintre ascultătorii și cititorii noștri nu știu decât o foarte mică parte din totalitatea mesajelor și contactelor care au loc între guvernanții noștri și reprezentanții lumilor extraterestre. Ăsta este un paradox, căci o bună parte din mass-media este la curent cu aceste contacte dar, în loc să le popularizeze, ei le țin ascunse, le trec sub tăcere, creând o mare confuzie în lume, deoarece este evident pentru din ce în ce mai multă lume că există ceva care se păstrează în mare și nejustificat secret. Faptele și întâmplările sunt de notorietate. Dacă trec acum strada, intru într-un bar și întreb pe cineva: „ Crezi că există extratereștri?” mulți îmi vor răspunde:„ Da, cum să nu cred. Toți o știm. Chiar eu am văzut de curând o navă care survola cerul”. Altul va spune că a văzut cu ochii lui o navă ET care aterizase, altul va declara că a și vizitat o asemenea navă. Crezi că lumea asta s-a hotărât dintr-o dată să= mintă sau să vadă „cai verzi pe pereți?”

Degeaba, guvernații, oficialitățile noastre o țin pe-a lor: „Nu există așa ceva!” E stupid și jignitor să ne creadă pe toți niște proști!

Revenid acum: după cum cunoști și tu, eu am petrecut o mare parte din timp pe o navă extraterestră a unei civilizații surori, dintre cele care vor fi angajate în „dezvăluire”.  Am afirmat în această discuție dar și cu alte ocazii că anul acesta a fost unul foarte înteresant din punctul de vedere al relațiilor cu civilizațiile extraterestre.
Acum, pentru că nu a fost niciodată o condiție ca ei să aterizeze pe peluza Casei Albe, sau că nu va fi chiar nimeni care să se sperie, Consiliul Intregalactic a fost de acord ca această debarcare să nu aibă loc masiv, cu prea multe flote aeriene, avându-se în vedere dificultatea unora de a accepta această realitate și scopul pașnic al acestei misiuni.

Ceea ce s-a întâmplat în acest an a fost o muncă de creștere a nivelului de încredere a milioanelor, sutelor de milioane de oameni că ceea ce urmează să se producă este o vizită de re-cunoaștere și re-întâlnire cu frații noștri din lumile acestei galaxii și acetui univers.
Vizitatorii noști din stele sunt oameni de știință, ingineri, medici, profesori, vindecători, mulți dintre ei cu multe incursiuni pe planetă dar în stări de materialitate diferite, suficient de eterate pentru ca omul planetei noastre să nu-i poată observa. Alții pot fi văzuți, relaționează cu noi, dar și-au luat fizionomii pământene, ceea ce face imposibilă o recunoaștere a ce și cine sunt ei de fapt. Mai există și categoria celor care au ales să se nască pe Pământ pentru a avea experiențe în această dimensiune și pentru a ajuta umanitatea să progreseze (Nota C.M.: vezi cazul Obama). 
În felul acesta, evenimentul pe care noi l-am numit „dezvăluirea”, va fi o noutate doar pentru noi, pământenii.

În ceea ce mă privește, anul acesta a fost pentru mine o perioadă plină de evenimente. După cum prietenii mei cunosc, o mare parte din timp am trăit și trăiesc pe planeta Neptun, planetă pe care revin regulat în fiecare noapte (n.m., cu corpul astral, evident), excepție făcând intervalele de timp când sunt angrenată în comunicări cu Arhanghelul Mihail. 
Ei bine, cam prin luna martie a acestui an, până aproximativ în luna mai, am primit directiva că voi rămâne pe planetă, pe Pământ, fără a mai avea posibilitatea să călătoresc. Și, trebuie să-ți spun dragă Ștefan, că perioada aceea a fost pentru mine un adevărat iad, foarte grea cu adevărat, pentru că acolo pe unde am umblat m-am săturat, mi-a ajuns până la gât. Am fost practic ”la pământ” și despre aceasta n-am vorbit cu nimeni, nici măcar cu familia mea. 
Apoi, cam pe la sfârșitul lunii mai și până la mijlocul lui iunie, activitatea intensă pentru transformarea în Noul Eu, deși extrem de solicitantă, îți poți imagina, m-a făcut să trăiesc momente foarte interesante. Pe la începutul lunii iunie, cred că era, a fost cu adevărat o încercare foarte grea pentru mine, când am avut o întâlnire cu familia mea la bordul unei nave spațiale.                            
La începutul lunii iunie, am avut de fapt o întâlnire cu familia mea la bordul navei, cu Grener (Nota C.M.: Președintele Consiliului Intergalactic) din Ashira, planeta Neptun care mi-a oferit posibilitatea de a mă întoarce acasă, în acest scop, punându-mi la dispoziție o navă, sau să aleg alternativa de a continua viața pe Pământ. În acel moment nu era vorba doar de a alege o perioadă de câteva săptămâni ci pentru tot restul existenței mele. După ce pe Pământ trecusem prin dificilele încercări, am declarat: „Ia-mă acasă unde îmi pot face munca la fel de bine.”
Mi s-a permis să mai revin, pentru ultima oară pe Pământ, pentru a-mi lua răma bun. Dar, când am ajuns jos, când am început să mă caut, adică să caut și regăsesc acel aspect al meu de Linda Dillon (n.m. trupul fizic), am pornit în jurul Gaiei, ocazie cu care am observat frumusețea care este aici, frumusețe pe care nu o mai poți găsi nicăieri pe alte planete care, deși destul frumoase, la rândul lor, cu calități minunate, nicăieri nu vei avea oportunitățile pe care ți le oferă Pământul pentru a crește în spirit, pentru a evolua. Atunci am înțeles ce posibilități, ce facilități incredibile are un suflet să evoluieze, dacă alege să trăiască pe această planetă. Ca urmare, am decis să rămân pe Pământ pentru a-mi continua misiunea. A fost o decizie foarte greu de luat, să știi.

Pe 17 iulie 2013, am avut o intervenție chirurgicală la încheietura unui braț. Am știut că înainte de a mi se face anestezia generală, va trebui să iau o decizie în legătură cu plecarea sau rămânerea mea pe Pământ. Am intuit perfect că momentul acela era cel mai favorabil pentru a reveni pe nava spațială, unde mă aștepta familia mea. A fost un moment decisiv dar și foarte interesant. Am decis să rămân aici.
Dar să revin la ceea ce s-a întâmplat din iunie până acum. Ei bine, am trăit o adevărată explozie în activitatea mea spirituală și fizică. În întreaga lume mulți oameni au experiențe în dimensiunea 5D, chiar dacă majoritatea nu conștientizează acest lucru. 
Se produc despărțiri în cupluri dar și apar parteneriate în care se manifestă adevărate scene de înaltă iubire. Se formează, de asemenea, tot un fel de parteneriate cu ființe celeste sau cu entități din planuri superioare. După ce Mama Maria a zis : " dorința și bucuria mea este să văd o iubire nebunească între ființele umane”, și bum ! lumea s-a dezlănțuit în manifestări de dragoste, au început să se creeze parteneriate sacre (cupluri) în dragoste. Desigur, nu trebuie uitată dragostea față de tine însuți (n.m.,: a nu se confunda cu narcisizmul). Creatorul a zis: ”să fie lumină!” Și s-a făcut Lumină. Mama Maria spune : „ să fie iubire!” Și va fi iubire.

Să revenim însă la „dezvăluire”, la întâlnirea cu frații noștrii din stele. 
Cel mai interesant lucru văzut de mine și de mulți alții, în această perioadă, au fost mulțimea de nave spațiale, despre care discut și comunic în toate modurile cu martorii dar și cu cei care sunt interesați de subiect. Este adevărat că până acum au fost discuții sau contacte private, fără popularizări.  Aparițiile aproape cotidiene și numeroase ne dau dreptul să transformăm aceste discuții private în adevărate dezbateri publice pentru a forma cât mai repede posibil o opinie general-favorabilă, care, credem noi, va determina guvernanții să se pună în situații jenante, din moment ce vor fi singurii care vor nega evidența.

În această săptămână, într-un channel cu o entitate, cineva a intervenit și a spus:" Am primit  lumina verde, avem undă verde pentru a merge mai departe" 
În plus, în comunicarea cu Mama Divină mi s-a spus că timpul de așteptare s-a epuizat. Asta o știu prea bine și frații noștri din univers. Toți afirmă: „ A sosit timpul!” 
În concluzie: EVENIMENTUL POATE AVEA LOC  ÎN ORICE MOMENT, DE ACUM ÎNCOLO.


SURSA http://counciloflove.com și www.goldenageofgaia.com

(C.M.)

3 comentarii:

  1. "Mi s-a permis să mai revin, pentru ultima oară pe Pământ, pentru a-mi lua răma bun. Dar, când am ajuns jos, când am început să mă caut, adică să caut și regăsesc acel aspect al meu de Linda Dillon (n.m. trupul fizic), am pornit în jurul Gaiei, ocazie cu care am observat frumusețea care este aici, frumusețe pe care nu o mai poți găsi nicăieri pe alte planete care, deși destul frumoase, la rândul lor, cu calități minunate, nicăieri nu vei avea oportunitățile pe care ți le oferă Pământul pentru a crește în spirit, pentru a evolua. Atunci am înțeles ce posibilități, ce facilități incredibile are un suflet să evoluieze, dacă alege să trăiască pe această planetă. Ca urmare, am decis să rămân pe Pământ pentru a-mi continua misiunea. A fost o decizie foarte greu de luat, să știi." .... extraordinar, cata iubire este pe acest pamant, mai ales in tari precum Siria, Coreea de nord, Afganistan si altele as vrea ca Linda Dillon sa traiasca acolo. Citez..."bum ! lumea s-a dezlănțuit în manifestări de dragoste" .... ce BUUUMM e in Siria, numai dragoste cu bombe si gloante. Imi imaginez ca Linda Dillon traieste in SUA, de asta viseaza numai dragoste. As vrea sa-i dau un sfat, cand se va hotara sa-si viziteze iar prietenii si familia sa faca o excursie prin Afganistan sau Siria, acolo va gasi un bilet numai dus si sigur nu se mai intoarce prea curand in oceanul asta de dragoste numit Gaia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca apare vreun curios care inca nu stie cum arata dragostea vazuta de Linda Dillon, va invit sa cititi acest scurt material:

      http://proiectromania.wordpress.com/2014/01/01/ultimele-cuvinte-ale-unui-copilas-de-3-ani-am-sa-ii-spun-totul-lui-dumnezeu/

      Ștergere
  2. DOAMNE AJUTA !!! Sa vina odata ca prea se lasa asteptat....
    LA MULTI ANI CU LUMINA SI IUBIRE IN SUFLET !!!

    RăspundețiȘtergere