Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 noiembrie 2013

DOUĂ LUMI SUPRAPUSE.


Mesaj de la Ghizii Angelici



(9 oct 2013 by Taryn Crimi)

Astăzi am dori să ne concentrăm atenția asupra temei evoluției sufletului vostru. Acest mesaj se adresează, în primul rând, ființelor umane angajate în ascensiunea către dimensiunile superioare și care fac acest lucru în mod
conștient. Acest mesaj este destinat celor care se simt atrași de acestă comunicare. Ei sunt sufletele care asistă și se confruntă cu distrugerea vechii lumi și crearea celei noi.
Voi, dragilor, sunteți atât " echipa de demolare ", cât și arhitecții și constructorii Noilor Realități care se creează în fiecare moment.
Mulți dintre voi aveți dificultăți în a gestiona noianul de emoții cu care vă confruntați. 

Deși aveți crize emoționale, de anticipare, de incredere sau lipsă de încredere, veți realiza, în final, că aceste sentimente, care vă provoacă uneori nu numai disconfort dar și furie, frică și anxietate, erau inevitabile în procesul transformărilor prin care trece ființa și lumea voastră.
Noi știm cât de dificil este să te orientezi prin noianul de evenimente neprevăzute, mai cu seamă când mijloacele de detectare a noii lumi, noilor energii, sunt încă puține și neperfecționate. Pentru mulți dintre voi, această necunoaștere, această ”miopie” în orientare, provoacă mult stres, neîncredere și chiar disperare.                                     Este adevărat că, în cazul unora dintre voi, mai apar uneori sclipiri, fleșiri, care vă luminează calea pentru o fracțiune de secundă, după care, parcă este și mai greu ca înainte. În acele scurte momente, trăiți stări de extaz, de fericire maximă, și vă doriți ca ele să se permanentizeze în viața voastră. Acelea sunt momente de pace deplină, fericire și credință. În acele secvențe, unora dintre voi le curg lacrimi de copleșitore bucurie, pe care nu și le pot opri, explica sau motiva.
Nu știi cum să faci pentru a prelungi această stare care trece prin ființa ta ca o străfulgerare. Degeaba încerci să-ți amintești, degeaba vrei să refaci condițiile care ți-au adus acea minunată stare, nimic nu ajută, și înțelegi că, de fapt, nu depinde de tine. 
Erau niște grații prin care Divinitatea ți-a recunoscut efortul de a merge pe calea care duce la Lumină. Este o confirmare a faptului că tu ești în ascensiune, dar și un semn de încurajare prin care să înțelegi că efortul tău nu este zadarnic. În acele secvențe, elimini complet îndoiala și teama că ai merge la întâmplare, că ești abandonat și lăsat să bântui prin infinitatea universală, fără să existe cineva căruia să-i pese de ceea ce ți se întâmplă. Te simți ocrotit și  iubit. Momentele acelea nu se vor uita niciodată, indiferent ce vei alege să faci în viitor.
În multe feluri, această perioadă de tranziție seamănă cu un pod pe care-l construiești dar care, în urma ta arde și se mistuie. Nu mai ai cum să faci cale întoarsă căci în spatele tău este prăpădul, este gura deschisă a hăului care așteaptă să te prăvălești.

Desigur, noua cale pe care o construiești îți va pune multiple probleme, îți va cere multe soluții dar, nu știi cum se face că mereu cineva, cineva nevăzut dar grijuliu și plin de iubite, îți pune mereu în față uneltele și materialele cu care să poți continua construcția. O coincidență ciudată, un șir de sicronicități ți se oferă pentru ca tu să poți lucra mai bine și mai eficient.
Am descoperit că oamenii au tendința de a se complace în ceea ce cunosc, chiar dacă aceasta nu reprezintă tot ceea ce și-ar dori. 

Schimbarea nu este dorită de foarte mulți dintre voi. Obișnuitul, vechiul, rutina, reprezintă, în general, motivația preferată de foarte mulți dintre voi. Asta, deși constatați că toate aceste obișnuințe nu vă sunt benefice și nu vă asigură evoluția. Noi vă spunem că a venit timpul când trebuie să renunțați la aceste comodități neproductive și să începeți a vă gândi că este cazul să urcați mai multe trepte pentru a atinge nivelul pe care ființa voastră totală și-l dorește. 
Nu vă putem spune cât mai aveți de construit la acest pod, pentru a ajunge pe malul celălalt. Asta deoarece totul depinde de dorința, angajarea și determinarea cu care lucrează fiecare dintre voi. Ceea ce vă putem spune este că dispumeți de tot ceea ce aveți nevoie pentru a continua această construcție. Când veți ajunge pe malul celălalt veți constata că sunteți cu adevărat în altă lume: mai bună, mai plină de satisfacții. mai iubitoare.
Veți constata că pe măsură ce veți fi mai angrenați în opera de evoluție a ființei voastre, lucrurile vor deveni mai clare, dificultățile mai ușor de depășit și posibilitățile de realizare din ce în ce mai numeroase.
Da, ne dăm seama că această tranziție este o provocare pentru mulți dintre voi, chiar dacă putem să vă asigurăm că va fi din ce în ce mai ușor să înlăturați obstacolele care vă apar. 
În călătoria pe care o faceți este important să renunțați la bagaje. Vedem cum, din păcate, mulți dintre voi s-au încărcat cu tot felul de ”bagaje” pentru a nu le lipsi nimic pe drum. Este o mare iluzie, de care ar trebui să vă feriți. Nimic din ceea ce ați adunat în 3D nu vă folosește ”dincolo”, intiferent dacă ascensiunea o veți face împreună cu corpul vostru fizic sau fără el. Dragilor ”despachetați valizele”, dați celor care au nevoie conținutul lor și deveniți leberi ”ca pasărea cerului”, fără grija bagajelor, fără oboseala transportului, fără nevoia de a fi ajutați. 
Pe cale veți găsi tot ceea ce aveți nevoie: izvoarele bucuriei din care să vă adăpați, mana hrănitoare și dătătoare de energie, disponibilitatea de a vă permite să vă umpleți ființa de bucuria a tot ceea ce întâlniți în cale. 
Credem că ați înțeles corect analogiile și veți face tot ceea ce v-am sugerat.
Cu cât sunteți mai eliberați de ”sarcini”, de probleme, cu atât vă va fi mai ușor să călătoriți. Tot ceea ce înseamnă povară, încărcătură, vă produce anxietate, griji, frici de toate soiurile și vă macină sănătatea fizică și psihică. 
Dragilor, dacă vă convingeți că toate aceste poveri nu vă sunt necesare, dacă înțelegeți că ele vă stânjenesc în călătorie, de ce nu renunțați la ele? 
Voi aveți puteri imense dar ele nu vi s-au dat pentru a vi le risipi cu lucrurile mărunte. Ele vi s-au dat pentru a vă ridica ființa pe piscurile din ce în ce mai îndrăznețe ale conștiinței și omniștienței.

În viitorii 50 de ani, omenirea voastră va realiza mult mai mult decât a realizat în ultimii 1000. La momentul acesta, nici prin gând nu vă trece cum va arăta lumea voastră peste o jumătate de secol. În ultimii 25 de ani, cu precădere în ultimul deceniu, progresele voastre au fost deosebite, atât în știință - tehnologie căt și în spiritualitate. Din această cauză, mulți dintre voi vă simțiți depășiți, incapabili de a ține pasul. Dar și ființa voastră a suferit transformări extrem de importante. Vă îndreptați cu pași mari spre realizarea anatomică a omului nou, cu o structură ADN amplificată și îmbogățită și cu o constituție celulară bazată pe cristal. Practic, aceasta va însemna că veți căpăta multe abilități care acum vi se par imposibile (telepatie, levitație, materializări la voință, călătorii conștiente în astral, lipsa îmbătrânirii, absența bolilor, comunicarea cu alte lumi etc.).
La nivelul sufletului, voi ați știut că îndelungatul efort la care v-ați angajat cândva, și pe care l-ați accelerat în ultimele decenii, vă va ridica la densități mult elevate, în care vă veți afla ca ființe multidimensionale. Pentru realizarea acestor obiective, v-ați decis să fiți prezenți pe Pământ, în această viață. Unii dintre voi ați venit din alte lumi pentru a da o mână de ajutor, deși, la voi acasă, era mult mai bine căci acolo ajunseserăți de mult într-o dimensiune superioră. V-ați asumat sarcina de a schimba lumea Pământului și chiar acum vă aflați în această grandioasă și sacră acțiune. 

Dragilor, sperăm că prin ceea ce v-am spus vă vom ajuta să faceți alegeri mai bune pe viitor și să vă accelerați încă și mai mult înaintarea. Noi rămânem alături și la dispoziția voastră, gata oricând să vă acordăm asistența pe care ne-o veți solicita.
Iubire și Lumină; noi suntem Ghizii voștri Angelici. 


SURSA: http://AngelicGuides.wordpress.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu