Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 iunie 2013

Noi creăm Raiul pe Pământ.



Mesaj de la Yeshua

(26 mai 2013; channeled through Fran Zepeda)

Un pas luminos spre o mare schimbare are loc în această perioadă. Trebuie doar vă uitați atent în adâncul inimii
voastre pentru a vedea și simți energia atotcuprinzătoare și a înțelege că misiunea foarte multora dintre voi, pe acest Pământ, se apropie de sfârșit. Puteți simți acest lucru, nu-i așa? De aici, din împărăția cerească, noi vedem măreția corpurilor voastre de lumină, care s-au modificat și rafinat atât de mult în ultimii ani și realizăm că mulți dintre voi v-ați deschis inimile într-o minunată acceptare către ceilalți și către alte tărâmuri. Voi eliminați barierele vechilor structuri în care ați existat în viețile anterioare sau în ultimii ani. Vedem cum din ce în ce mai mult vă detașați și renunțați la vechile credințe și structuri. Unii dintre voi ”au plecat” fără tragere de inimă, alții au făcut-o cu bucurie iar alții se află încă într-o stare de nehotărâre. Interesant este că plecarea multora dintre cei care o fac nu se produce pe un fond de teamă, de derută ci are loc cu o deplină încredere că pentru ei ceea ce urmează să li se întâmple.  
Și totuși, mulți dintre voi sunt dominați de îndoială și de teama că ”plecarea” ar putea însemna sfârșitul. Asta-i face pe ei și pe apropiații lor să-și deplângă soarta, să verse lacrimi ca pentru o definitivă despărțire. Noi înțelegem aceste temeri, deși ele sunt complet neîntemeiate, deoarece avem în vedere că, pentru voi, renunțarea la vechile credințe nu este o treabă ușoară. Voi semănați cu o pasăre care, pentru a ajunge la bobul gustos și hrănitor, trebuie să sară peste pietre și hățișuri.
Acceptarea noilor energii, ale dragostei și iertării, cu care să vă asigurați noua viață, este cel mai bun lucru pe care l-ați putea face. Printre altele, acestă acceptare vă va aduce împlinirile și abundența la care fiecare dintre voi a visat. 
 Este adevărat că pentru a trece la un nou mod de a concepe viața, de a-i înțelege virtuțile, trebuie să dați dovadă de curaj: curajul de a merge pe o cale pe care nu ați cunoscut-o la modul conștient, și despre care vă povestesc alții. Pe cei care au determinarea să nu renunțe, noi îi aplaudăm și-i a sigurăm că fac cea mai bună alegere.  
Eu vin în întâmpinarea voastră, cu atât de multă iubire în inima mea și atât de multă recunoștință, căci doresc ca, în sfârșit, să realizez ceea ce am încercat să fac cu mult timp în urmă. 

Vă tratez cu cel mai profund respect și încredere că, de această dată, veți merge până la capăt, adică acolo unde fricirea și abundența vă sunt asigurate pentru totdeauna. Împreună vom schimba lumea Împreună cream Raiul pe Pământ.

Pentru aceasta ați ales să veniți acum, în această viață, pe Pământ. Pentru acest moment ați așteptat și ați îndurat atâția eoni.  
 În sinea voastră, toți vă doriți cu ardoare să vă recăpătați integralitatea, omnipotența și omniștiența, căci voi ați fost creați ca ființe multidimensionale iar casa voastră este întregul univers. În colțul acesta de creație ați experimentat multe, ați acumulat multă cunoaștere, însă lumea voastră nu este doar acest colțișor. Domeniile voastre sunt mult mai multe și mai vaste. Sunteți invitați să le cutreierați, să vă cunoașteți și recunoașteți proprietățile. În vastele domenii nu vă veți mai simți rătăciți, dezorientați. 

Acum voi puneți bazele Epocii de Aur a omenirii, epoca voastră de glorie, de iubire, de înălțare și de unitate. Va fi reunificarea voastră cu Creația de care, prin proprie alegere, v-ați separat (mai precis, v-ați considerat separați) o perioadă. Noile voastre abilități (care, de fapt, vi s-au dat de la început, dar de care, o perioadă, ați uitat sau nu ați mai fost capabili să le utilizați) dau puterea și priceperea de a vă construi Epoca de Aur.


Vă salut, preaiubiți frați și surori, ființe pline de lumină, de pace și de iubire. Chiar dacă nu conștientizați, voi faceți progrese importante, mult mai mari decât vă puteți imagina. În fiecare moment din viața voastră se întâmplă ceva important în ființa voastră, în lumea voastră și în universul căruia-i aparțineți.

Primiți toată dragostea mea frățească,

Yeshua

SURSA: http://www.franheal.wordpress.com
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu