Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 aprilie 2013

Scutul Cuantic Pleiadian de Întinerire cu Lumină.



De la SolaraAnR și Melchisedec Anrita

(9 aprilie 2013; by Lucas)

Înștiințare de la Solara: unele dintre sunetele Hathorilor sunt puternice! Dacă deschideți sufletul către aceste sunete, vă veți simți reconfortați și reechilibrați.
Scutul Cuantic Pleiadian de Intinerire trebuie perceput ca un ou de Lumină înalt de  cca 77 metri și  având diametrul median de cca 7,2 metri în jurul corpului vostru.  Vizualizarea acestui ou luminos alcătuit din energii luminoase și sonice, lucrând pe frecvențe specifice, reactivează fluxul energetic care vindecă, revigorează și întinerește organele corpului vostru uman și reactivează cele 12 meridiane energetice principale care vă parcurg organismul. De asemenea, se produce o activare a liniilor (traseelor) axiatonale prin punctele de spin, specializate redării sunetului și culorii de-a lungul fiecărui meridian. Totodată, se produce o reactivare a conexiunii câmpului vostru magnetic cu câmpul magnetic al Mamei Pământ și cu matricea energetică a Noului Pământ, concepută să lucreze cu Unitatea Iubirii Divine.

Voi ocupați poziția ascensionată în cadrul soarelui Alcyone și sunteți incluși în Scutul Pleiadian de Lumină Cuantică pentru Întinerire. Prin vizualizarea pe care v-o propunem, voi vă programați trecerea prin cele Cinci Camere de Lumină ale Vindecării organelor interne ale corpurilor voastre. Trecând prin aceste Camere ale Vindecării, toate componentele corpului vostru, care au nevoie să fie resuscitate, reanimate și revigorate, primesc energiile specifice necesare, care vor aduce aceste organe la nivelul optim de funcționare. De fapt, se produce o redimensionare a fluxurilor energetice care acționează asupra fiecărei părți a corpului, refăcându-se calitativ și cantitativ conexiunile prin rețeaua de meridiane care conectează părțile componente între ele și între ființa umană și meridianele energetice ale planetei, de care sunteți inseparabil legați.
1. Prima Cameră a Vindecării prin care veți trece este cea responsabilă de buna condiționare SPLINEI. Această cameră vindecă și recalibrează energetic splina, cu ajutorul vibrațiilor sonice și de lumină. Prin buna funcționare a acestui organ, se asigură energia mentală necesară, înlăturându-se excesele care vă țin într-o stare de îngrijorare și de stres nejustificate.
2. Cea de a doua Cameră a Vindecării cu Lumină este cea care se adresează PLĂMÂNILOR. Prin tehnici de respirație speciale (n.m. pranayama) aerul inspirat și expirat de plămânii voștri poate fi judicios calibrat, în așa fel încât toate rezidiile energetice ajunse la plămâni să fie eliberate prin procesul respirației complete (n.m. numită și respirațe yoghină). Odată cu respirația, efectuată într-un anume fel, se pot elimina energiile responsabile de producerea emoțiilor de durere, tristețe, obținându-se o stare de liniștire și detașare.
3. Cea de a treia este Camera de Vindecare cu Lumină care privește FICATUL. În această cameră se recalibrează energetic ficatul ceea ce conduce la eliberarea emoțiilor de furie, resentimente și frustrări.
 4. A patra Cameră a Vindecării cu Lumină se ocupă de INIMĂ. Recalibrarea, redimensionarea energetică a inimii duce la eliberarea emoțiilor caracteristice lipsei de entuziasm și vitalitate, de neliniște mentală, depresie, insomnie și disperare.               .
  5. Cea de a cincea este Camera de Vindecare cu Lumină care are în grijă RINICHII. În această cameră, rinichii sunt reenergizați, epurați și recalibrați în funcție de necesitățile generale ale corpului fizic. Prin aceasta se obține eliberarea de emoții care dau senzația lipsei de putere, fricii și izolării (înstrăinării).
După ce corpul trece prin toate aceste Camere de Vindecare, se vor activa liniile axiatonale întâlnite de-a lungul meridianelor de acupunctură și conectarea la linii axiatonale planetare ale Mamei Pamant, după care se continuă conexiunea cu Gridul Unității Iubirii Divine.
După aceste etape, sau ca urmare a parcurgerii acestor etape, se activeaza Scutul Pleiadian de Lumină Cuantică de Întinerire care utilizează geometria sacră a octaedrului, care se va extinde, așa cum am menționat, într-un ou de lumină cu axul mare de 77 de metri și diametrul mic de cca 7,2 metri, în jurul corpului vostru fizic.
Odată activat, Scutul Pleiadian al Întineririi poate fi menținut evocându-l ori de câte ori dorim, dat fiind faptul că procesul va funcționa după regula numerelor lui Fibonacci, în special raporturile de viteză.
Scutul Pleiadian de Întinerire vă poate ajuta să renunțați la credințe vechi și false judecăți, pe măsură ce ființa voastră va primi din ce în ce mai multă Lumină Divină. Totodată, corpul vostru se va însănătoși și va întineri, oferindu-vă posibilitatea obținerii unor adevărate performanțe fizice, psihice și mentale.
Acesta este un frumos cadou oferit de Solara O-Ra și Melchisedec Anrita, două bine-cunoscute canale pleiadiene.

(C.M.)

2 comentarii:

  1. care este procedura? practic cum se procedeaza?

    RăspundețiȘtergere
  2. info procedura :
    http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro/2013/03/sfaturi-si-activarea-scutului-pleiadian.html

    RăspundețiȘtergere