Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 februarie 2013

SaLuSa, 15 feb.2013



Channeler, Mike Quinsey


Aliații noștri sunt mai siguri decât oricând înainte de felul în care lucrurile înaintează și înțeleg că acțiunea de la distanță a întunecaților, exercitată prin slugile lor umane lăsate pe planetă, va diminua până la anihilare. Disperarea dintre aceste marionete pământene adâncește diferendele dintre ele cu cât înțeleg mai clar că nu mai are cine-i ajuta iar loc sigur pe Pământ, unde să se retragă și să fie în siguranță, nu mai există. Controlul lor asupra lumii, practic, a dispărut, ceea ce se mai întâmplă prin zonele în care încă mai există o conștiință retrogradă, fiind ultimele manifestări ale politicii întunecaților. Foarte repede veți vedea cum lumea, societatea, acestor marionete, își va înceta existența fie ca urmare a plecării definitive din planul Pământului și a acestor oameni care au slujit întunecații, fie prin renunțarea lor la gândirea obtuză și rău-voitoare față de umanitate. Orice încercare de a se preface că au renunțat la dogmele întunericului, va fi imediat înțeleasă de ființele luminii, și taxată în consecință. Lumea pe care aceste slugi au jefuit-o și au manipulat-o o vor regăsi, poate, doar în visele lor. Lucratorii înaintează acum cu încredere reînnoită și agenților întunecați nu le rămâne decât să renunțe la ceea ce plănuiau să facă din omenire, dacă stăpânii lor ar fi continuat să fie pe planetă și să învrăjbească omenirea. Ceea ce încearcă ei să mai facă este o luptă pentru supraviețuire, dar, așa cum am spus, pe Pământ nu mai este loc pentru ei. Cu cât îi vom îndepărta mai repede, cu atât ne vom putea ocupa de adevăratele probleme care privesc umanitatea, pornită pe drumul regăsirii sale în dimensiunea 5D.


Vă rugăm să nu vă lăsați pradă îngrijorării, atunci când veți vedea semne exterioare ale acțiunilor Lucrătorilor în Lumină și civilizațiilor surori care vă ajută. Colaborarea și sincronizarea acțiunilor noastre se desfășoară acum într-o sinergie din ce în ce mai perfectă. Pentru deplina reușită a acțiunilor viitoare, părți componente ale Planului Divin, se are în vedere injectarea unor noi cantități de lumină cu caracteristicile necesare etapei actuale de dezvoltare.


Timpul se derulează din ce în ce mai accelerat, astfel încât, pentru ceea ce urmează a fi înfăptuit, să nu mai fie necesare prea lungi perioade. Foarte mulți dintre voi veți constata cum ”lucrurile se potrivesc”, adică frecvența sicronicităților va fi mai mare ca în trecut, iar situațiile favorabile înfăptuirii obiectivelor voastre oneste nu vor mai fi niște rarități.

Vechea paradigma se prăbușește și nu are nicio posibilitate de a se revigora, pentru a încerca cumva să revină în viața societății umane. Veți constata că oamenii vor reveni la credința adevărată care-i leagă de Dumnezeu, fără a se mai lăsa păcăliți de dogmele bisericești. Va dispărea din sufletul oamenilor frica de necunoscut și teama că undeva, în în univers, cineva se pregătește să vă colonizeze. Toți suntem fiii lui Dumnezeu, indiferent de cum arătăm, unde trăim și ce istorie avem.

Acel câmp energetic malefic, care v-a subjugat o lungă perioadă de timp, se află acum departe de sistemul vostru solar.

Încă o dată: vă rugăm să nu intrați în panică dacă anumite fenomene exterioare se vor manifesta într-un fel sau altul, în unele zone ale planetei. Toate aceste acțiuni sunt supuse unui control absolut și se vor manifesta pentru a avea o anumită influență (oricum, benefică) asupra acelor zone și asupra umanității, în general.  (Nota  C.M.: Să fie o aluzie la fragmentele de asteroid care au căzut în Rusia în zilele care au urmat?)

Unele dintre aceste acțiuni au scopul de a trezi lumea, altele de a o face să se gâdească mai mult la iubirea lui Dumnezeu, altele au scopul de a reaminti celor rău-intenționați că timpul când acțiunile lor nu primeau răspuns imediat, a trecut.    
 Încet dar sigur, vechiul se separă de Lumină. Noi știm exact care suflete s-au aliniat Luminii și cunoaștem fizionomia fiecărei ființe în care se află un astfel de suflet. Mai mult chiar, noi cunoaștem permanent unde, în ce loc, se află acea persoană.  
 Aceasta trebuie să vă dea încredere totală vouă, celor cu suflete curate și pline de lumină și să vă pună pe gânduri pe voi, cei care încă mai faceți jocuri murdare și care nu ați renunțat la a vă sluji stăpânii care v-au părăsit.    
Ceea ce vrem să spunem este că noi supervizăm toate acțiunile ființelor umane cu dorința sinceră de a ajuta societatea voastră să progreseze spiritual și tehnologic și să-și continuie nestingherit mersul către dimensiunea superioară, mers care a început pe 21 dec. 2012.  
 În același timp, acționăm, în colaborare cu Lucrătorii în Lumină, pentru eliminarea tuturor aspectelor întunericului care se mai regăsesc în anumite ființe obediente întunecaților, ființe care, din ignoranță sau opozitie conștientă, nu acceptă să-ți părăsească interesele și acumulările materiale necinstit acumulate.


Acțiunile pregătioare în vederea întâlnirii în plan fizic a reprezentanților civilizațiilor surori, prin debarcarea  din navele lor spațiale care vă survolează permanent planeta, se desfășoară pe un trend crescător, cu viteza cu care conducătorii țărilor voastre se conving de necesitatea și inevitabilitatea acestei întâlniri. Sunt multe acțiunile în care specialiști ET s-au întâlnit cu specialiști umani de pe planetă, pământenilor punânduli-se la dispoziție anumite tehnologii avansate, din diferite domenii. Sunt destule realizările în aceste domenii, dar, din păcate, reprezentanții militari și politici mai țin încă secrete aceste realizări, absolut necesare civilizației umane. Chiar în aceste momente, în locații subterane există echipe mixte care lucrează pentru realizarea unor echipamente pe baza tehnologilor ET.


Chiar pentru unii dintre voi nu mai este un secret că pământenii primesc un sprijin determinant din partea specialiștilor noștri în cercetarea și colonizarea planetei Marte. Știm că pentru unii dintre voi asemenea știri sunt doar elemente ale unor filme și cărți SF. Dacă ați și cât de mult adevăr este în ceea ce noi vă spunem!!

Lucrurile sunt atât de avansate încât aproape că nu mai înțelegem ce-i mai reține pe conducătorii voștri de nu se hotărăsc să recunoască acest adevăr!?

Întunecații au plecat, colaborare susținută pe multiple planuri există între noi, prezența specialiștilor ET este un fapt imposibil de negat, de către cei cu care se colaborează, planeta înaintează minunat spre 5D, multe ființe umane și-au ridicat vibrația (deci, și conștiința), marionetele întunecaților se află în lichidare etc. Atunci, ce vă mai reține, dragi pământeni, de nu acceptați că a venit de mult timpul să ne arătăm tuturor și să ne strângem mâinle? 

Hotărâți-vă mai repede căci avem multă treabă de făcut împreună!!

Lăsați, Dumnezeului, teama asta lipsită de sens cum că noi vrem să vă cucerim planeta. Dacă am fi vrut aceasta, ce și cine ne-ar fi putut împiedica s-o facem, cu zeci și sute de ani în urmă?  Noi nu suntem intruși sau străini, mulți membri ai Federației Galactice a Luminii sunt părinții voștri, legați de voi genetic.

Noi vrem să ne încheiem misiunea aceasta care durează de ceva timp. Am vrea să ne întoarcem pe planetele noastre, la familiile noastre. Sau credeți, cumva, că noi nu avem familii și prieteni dragi? Credeți că doar pe voi vă așteaptă iubita sau iubitul, copilul sau părintele, să reveniți acasă de unde erați plecați? Sigur, posibilitățile noastre de a ne revedea familia sunt multiple și diferite de ale voastre, dar una este să-ți faci apariția pe fugă pentru a revedea pe cineva, după care să revii ”la post”, și alta când ți-ai terminat treaba și ai satisfacția că totul s-a încheiat cu bine iar frații tăi de pe mica dar minunata planetă Pământ te-au recunoscut și te-au îmbrățișat. Gândiți-vă, vă rugăm, și la aceste aspecte!!


Mereu v-am dat asigurări că nu vom pleca până când voi nu veți reveni ca civilizație demnă în rândul civilizațăiilor avansate ale galaxiei. Fiți siguri că așa vom face, dar dacă am grăbi puțin lucrurile, n-ar fi în avantajul nostru, al tuturor? Despre asta este vorba.

Ați parcurs un drum lung de când vi se spunea Pământul este centrul Universului. Forme de viață ca a voastră abundă peste tot, în multe dimensiuni și pe multe pământuri paralele.

Universul lui Dumnezeu cuprinde mii și mii de galaxii, care vă aștreaptă să le vizitați, odată ce veți fi devenit ființe cu drepturi depline în această galaxie. Nu că până acum nu v-ar fi primit, dar, voi nu erați capabili să faceți asemenea călătorii.

Adevărul pe care trebuie să-l știți este atât de minunat și îl veți afla, căci multe religii vor dispărea, deoarece ele nu vor mai putea să-și susțină dogmele, ceea ce va face ca lumea să le părăsească. Majoritatea religiilor sunt produse ale minții și interesului ființelor umane. Religia nu va mai juca niciun rol în apropierea voastră de Dumnezeu.

De fapt, nici până acum nu a avut un asemenea rol. Doar prelații lor au susținut că ar avea o asemenea ”procură” de reprezentare a ființelor umane în fața lui Dumnezeu.

Preoții voștri spun că sunt ”unșii” lui Dumnezeu. Noi vă spunem că ei singuri s-au ”uns” între ei.  Legătura între fiecare dintre voi și Dumnezeu s-a obținut totdeauna în modul cel mai direct, prin meditație interioară, credință, fapte bune, smerenie, ajutor dezinteresat și iubire necondiționată. În rest, au fost vorbe goale, neautorizate de Divinitate. Orice om iubitor de oameni, de tot ceea ce a creat Creatorul, iubitor de frumos și cu sufletul curat, are cale liberă către Tatăl Ceresc.

Mike
Noi nu avem probleme de greșită înțelegere între noi așa cum s-a întâmplat pănă acum la voi. Nivelul nostru de lumină face imposibil un gând ascuns, în relația cu ceilalți. Desigur, nimeni nu poate să invadeze mintea cuiva, însă, în relația dintre două sau mai multe ființe, legătura energetică nu poate deforma informația așa cum este ea emisă de sursă. Cu alte cuvinte, la noi este imposibil ca una să gândești și alta să spui (sau, și mai grav, să faci). Aceasta asigură onestitatea relației dintre noi. Cunoaștem destul de mulți lideri de-ai voștri care nici măcar nu se rușinează că ceea ce spun acum este absolut contrariu a ceea ce au susținut cu o oră înainte. Pentru noi, incredibil este că voi tolerați și susțineți asemenea specimene, și asta îi încurajează pe ei să se complacă, în continuare, în minciună, în neadevăr.


Dragilor, după cum puteți înțelege, aveți multe de învățat și de corectat, înainte de a vă putea considera că sunteți ființe galactice. Vestea bună este că drumul pe care mergeți acum vă conduce către acea destinație galactică. Totul este să nu vă abateți sau să renunțați. Știm că unii, destul de mulți, vor dori să facă cale întoarsă, căci a rămâne pe loc nu va fi posibil. Poate că unii dintre ei mai pot întârzia, dar nu prea mult. Locul (dimensiunea) în care ați intrat este una numai de tranziție, ceea ce înseamnă că: ori înaintați, ori reveniți de unde ați plecat.

Este adevărat că unele civilizații au stat mii de ani în 4D dar cazul vostru este diferit, pentru că acolo unde vă aflați ați ajuns prin infuzie puternică de energie luminoasă, atât cât să vă ajungă să faceți tranziția. Dacă nu veți aduce propria voastră contribuție, nu veți avea suficientă energie ca să vă încheiați cursa, și veți fi resorbiți în dimensiunea din care ați plecat pe 21 dec. 2012. Sper ca acest fapt să vă fie foarte clar.

Ceea ce aveți astăzi de făcut, nu puteți amâna pentru mâine.

În fața voastră este Lumina, în spatele vostru este întunericul. În ”tunelul” acesta de trecere nu puteți rămâne prea mult.


Sunt SaLuSa de pe Sirius și, în încheiere, vreau să vă spun că anul acesta, 2013, este anul POPORULUI, anul voinței celor mulți. După ce acest an se va încheia, se va face o selecție ”naturală”, prin care unii vor forma gruparea celor cărora li se vor recunoaște drepturile suverane și gruparea celor care renunță și aleg să revină.

Cu dragoste pentru voi și pentru Pământ!
SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu