Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Mesaj pentru Noul An și Noua Eră


De la Consiliul Îngerilor, Arhang.Mihail și Arhang.Gabriel

(2 ian.2013; channeler Goldenlight)

Salutări ! Suntem Consiliul Îngerilor, Arhanghelii Mihail și Gabriel.
Cu ocazia Noului An, dorim să trimitem către voi un mesaj de speranță, iubire și Lumină, care să vă înalțe spiritul și să vă racordeze la noile energii aflate acum pe planeta voastră. Toți aveți posibilitatea de a asimila energiile înaltelor frecvențe care sunt ancorate acum de Mama Pământ. Aceste noi și minunate energii vă înconjoară în aerul pe care-l respirați. Ele sunt conectate la Sinele Superior al fiecărei ființe umane. Înainte de a veni în viața voastră actuală, sufletul vostru a fost una cu Sinele vostru Superior. În corpul fizic actual al fiecăruia dintre voi se află o părticică din Sinele Superior. Prin procesul de ascensionare s-a produs fuziunea dintre suflet și Spiritul Interior.

Noi am menționat înainte că channelerul acesta a realizat ”reconectarea” în luna august 2012 și, ca urmare, legătura ei cu Sinele său Superior, cu Consiliul Îngerilor și Tărâmul Angelic, s-a întărit foarte mult. În perioada care a urmat, noi am descărcat energii de comunicare în aura ei astfel ca ea să poată avea o mai bună și stabilă comunicare cu noi.

De altfel, acest canal special, Goldenlight, are încheiat un acord înainte de a se naște în această viață pentru a fi un receptor/ transmițător cu tărâmurile dimensionale superioare inclusiv cu tărâmul angelic. O altă însușire a ei este capacitatea de a putea primi mesaje telepatice de la Arhanghelul Mihail, în special în această perioadă de iluminare prin care trece lumea voastră. Ea face această muncă cu plăcere și fără a i se fi promis vreo recompensă. Pe planetă, ea este un designer grafician și lucrează în prezent la unele proiecte mari, care-i iau mult timp, motiv pentru care nu a depus foarte multă activitate de channeling. După ce situația ei financiară se va consolida, implicarea ei în primirea și transmiterea mesajelor va crește substanțial. Dacă doriți, puteți s-o ajutați trimițându-i energia voastră prin binecuvântări și consacrări, dar și prin donații, în care scop, puteți utiliza butonul ”donație” aflat pe situl ei. Acest ajutor îi poate crea mai mult timp liber pe care să-l utilizeze în activitatea de channeling.

După ce veți reuși să intrați în legătură cu Sinele vostru Superior, veți constata o puternică îmbunătățire a stării voastre spirituale, de cunoaștere și înțelegere a lumii în care trăiți. Aducerea Sinelui vostru Superior în conștiința voastră și dezvoltarea unei conexiuni mai puternice cu el, înclusiv al comunicării, vă va accelera evoluția și vă va facilita stabilirea unor conexiuni cu dimensiunile mai înalte. Stabilirea unei astfel de comunicări vă va ajuta să cunoașteți cu exactitate scopul venirii voastre în această viață, așa cum este el prevăzut în contractul încheiat înainte de naștere. În plus, veți afla care vă sunt abilitățile de care vă puteți folosi în prezenta viață, abilități pe care nu vi le descoperiserăți până acum. Multe îmbunătățiri veți cunoaște în viață, după ce veți reuși să comunicați cu Sinele vostru Înalt. El vă va ajuta, de exemplu, să vă cunoașteți îngerii păzitori și ghizii spirituali aflați sau nu în corp fizic.

Cel mai bun mod de a vă conecta este să încercați să stați într-un spațiu ales din timp (același spațiu, de fiecare dată) în fiecare zi și să practicați tehnici de meditație, contemplație, binecuvântări, vizualizări etc. Încercați ca în aceste ședințe să vă izolați cât mai bine de forfota lumii, de preocupările și grijile cotidiene, exprimându-vă dorința de a intra în legătură cu Spiritul vostru Superior. Începeți prin a vă adresa prin expresii de genul: "Mă adresez Spiritului meu Superior cu rugămintea de a mă ajuta să intru în legătură cu el” sau, o formulă mai elaborată: ” Spirit al meu, care sălășluiești în ființa mea, tu cel care ești scânteie Divină și care mă reprezinți în fața lui Dumnezeu, cu umilință te implor să intri în legătură cu mine pentru a comunica”.

Tehnicile de reconectare cu Sinele Interior, am observat că sunt diversificate în lumea voastră, ele avânt scopul ca, prin conectarea la el, să vă puteți accelera evoluția.

Una dintre tehnicile de reconectare la Spiritul Înalt este predată de Eric Pearl, tehnică pe care el o popularizeză în întreaga lume, scopul primordial fiind trezirea și ridicarea energiilor în ființa umană. Energiile vizate în aceste tehnici sunt compatibile cu dimensiunile 6 și 7 și, parțial, chiar 8. Se poate merge chiar până la activarea și amplificarea energiilor celei de a 12 dimensiuni. Sunt, desigur, și alți instructori în lumea voastră ale căror cursuri este bine să le frecventați, atunci când aflați de existența lor în zona voastră.

Civilizația umană se mișcă foarte repede într-o perioadă de timp care se scurge rapid pe planeta voastră. Aceasta va fi o evoluție energică, într-o realitate fizică existentă într-o perioadă de timp în care au loc alinieri cosmice divin planificate. Orașele voastre se vor transforma în orașe de Lumină, casele voastre vor deveni temple ale iubirii, corpurile voastre vor fi ale unor ființe cosmice multidimensionale.

Toate energiile voastre, talentele voastre latente, și facultățile se vor trezi, nu peste prea mult timp. Toate ființele umane suferă transformări radicale chiar în acest moment când citiți acest mesaj. Procesul modificărilor este demarat de ceva timp și el nu se va opri decât atunci când omul planetei Pământ va deveni omul multidimensional al universului. Acesta este Planul Cosmic Divin. 

Sursa, Mintea Superioară a dispus să se lucreze cu voi pentru a vă putea readuce în rândul civilizațiilor dezvoltate ale universului în care trăiți. Lucrarea este nu numai una la nivel colectiv ci una individualizată, privind fiecare entitate umană. Tranziția voastră începută este spre lumină și spre iubire, spre unitate, armonie și echilibru. Mama Pământ /Gaia este vindecată și ea ales să râmână cu voi, căci voi sunteți și copiii ei de care nu a vrut să se despartă, chiar dacă mulți dintre ei nu i-au aplicat tratamentul cel mai potrivit. Planeta este încontinuare purificată și spălată pentru a vă oferi cel mai minunat loc în care să vă puteți bucura. Conștiința voastră suferă acele modificări prin care omul să nu-și mai terorizeze sau să-și mutileze planeta. Plantele și florile care vor apărea pe Pământ vor înmiresma aerul pe care-l respirați, solul va da roade bogate și curate, păsările vor intona imnuri de slavă și iubire iar animalele de pradă vor deveni ierbivore. Vi se pare imposibil? Poate! Dar acesta este viitorul în care veți trăi pe Noul Pământ. Tot ceea ce a fost clădit cu vechia energie, energia urii și fricii, a sărăciei și suferinței, va dispărea.

O nouă eră este în construcție pe planeta voastră reînnoită. Ridicați mințile și sufletele voastre la nivelul cerințelor tărâmurilor mai înalte ale conștiinței, treziți ființa voastră pentru a percepe noile realități, conectați-vă la Sinele vostru Superior care a îndurat cu stoicism vicisitudinile la care l-a supus corpul și mintea voastră pline de vicii și de boală, de neputință și de suferință.

Sinele vostru Superior știe care vă este misiunea, știe ceea ce ați fost și ceea ce trebuie să deveniți. Sinele vostru Înalt știe cine sunteți voi cu adevărat, știe că dorința voastră cea mai profundă este să reveniți ACASĂ, îmbogățiți cu toată experiența pe care ați acumulat-o în numeroasele voastre vieți petrecute în multe locuri ale universului. Voi sunteți făcuți din iubire, sunteți Iubirea și Lumina. Cel mai mare cadou pe care vi-l puteți face este să aduceți voința voastră liberă în aliniere cu Sinele vostru Superior. Și asta o puteți face prin multă dragoste și multă Lumină. Noi suntem aproape de voi și vă oferim tot ceea ce aveți nevoie, cu o singură condiție: SĂ O CEREȚI. 

Toate se desfășoară perfect, conform calendarului divin, fără precipitări, fără teama.
Noi suntem Consiliul Îngrerilor, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel și vă trimitem iubire și Lumină.

Fiți binecuvântați!

SURSA: thegoldenlightchannel.com

(C.M.)

9 comentarii:

  1. Cred ca Arhanghelii Mihail si Gavriil si Consiliul Ingerilor,terminasaera tot ce-si propusesera sa realizeze si nu aveau altceva mai bun de facut, decat sa se preocupe de starea materiala a channeler-ului si sa indemne,sa determine prostimea sa le faca donatii materiale!
    Imi vine sa rad !
    Hai sa fim seriosi!!!
    Daca tot faceti acest efort,adica acela de a traduce si a publica aceste channeling-uri, macar cautati niste articole credibile si adevarate, nu ca acesta!
    Ca si eu si dvs si oricare altcineva putem inventa astfel de mesaje, in care sa nu uitam sa specificam ca Sfintii si toate Fiintele de Lumina, considera ca este imperios necesar ca ceilalti( adica cititorii mesajelor)e musai sa faca donatii materiale pentru cel ce face transmisia !Si uite-asa scapam si de obligativitatea servicilui si de problemele materiale, si ne mai si imbogatim !
    Parca,din cate imi amintesc eu, pentru Fintele Angelice nu are nici o importanta valoarea materiala, in fata Tatalui sunte egali cu totii, nu ?
    Acest mesaj este in genul celor primite si trimise mai departe de Greg Gilles, si nu cred ca sunt intr-adevar trimise de Arhangheli.
    E doar o facatura si cred ca nu sunt singura persoana care nu rezoneaza cu el, la fel cum nu rezonam nici cu measajele lui Gilles.
    Sunt doar...vorbe goale!
    Astept mesaje credibile, mobilizatoare, inaltatoare, din care sa invatam si altceva in afara faptului ca ne putem imbogati pe spinarea fraierilor!
    Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer vorbind, acel apel făcut de channeler nu mi-a lăsat impresia că ar face parte din conținutul mesajului canalizat de Goldenlight. Eu însă nu aveam dreptul să elimin acea parte, dacă doresc să rămân un traducător imparțial și corect. Este responsabilitatea ei morală, aș spune chiar spirituală, dacă utilizează capcitățile de care dispune și în interes personal.Dacă suntem corecți, nu putem să nu observăm că,în rest, articolul poate fi creditat cu încredere și în acord cu alte comunicări primite de la diverse surse și chiar de la ea. Să fiți sigur că încerc pe cât îmi permite puterea mea de discernământ, să selectez acele articole care se apropie cât mai mult de reaitatea pe care o legitimează marea majoritate a cititorilor. La drept vorbind, cine poate spune că deține întregul adevăr, întreaga cunoaștere? Dacă ar fi așa, poziția lui ar fi de avatar, de ființă de lumină, de înalt ghid spiritual etc. În ce privește aprecierea dv. asupra lipsei de importanță pe care ar acorda-o Ființele Angelice, am păreri divergente față de ale dv., dar nu este locul să fac o dezvoltare a acestui subiect.
      Referitor la Greg Giles, întâmplarea face ca eu să dețin suficiente date despre activitatea lui de channeler și vă pot asigura că tot ceea ce a comunicat el a fost în conformitate cu ceea ce i se comunica. Deci, el a fost de bună credință.Că aceia care-i comunicau l-au manipulat, asta este o altă poveste. De altfel, atunci când a realizat că este manipulat, a refuzat să mai comunice cu acea sursă. Vreau să spun că Giles este de admirat nu de blamat. Și aici, discuția ar fi mult mai lungă.
      Fiecare dintre noi trebuie să-și folosească discernământul, atunci când primește informații, mai ales cele de spiritualitate, și să aleagă. Oricum, este mai bine să avem de unde culege informații, decât dacă ne-ar lipsi, chiar dacă unele nu corespund întotdeauna realității.
      Revenind la Goldenlight, eu încă îi acord credit, având în vedere tot ceea ce a publicat; deocamdată.
      Să aveți un an 2013 cât mai bun!
      C.M.

      Ștergere
  2. Scuze, poate am fost gresit inteleasa!In primul rand, eu nu va blamez pe dvs!Dvs nu ati gresit cu nimic! Ati facut foarte bine ca ati tradus mesajul integral!
    Pe mine m-a deranjat faptul ca,ca acest channeler incearca sa ne induca ideea ca,Fiintele Angelice considera ca fiind imperios necesar ca oamenii sa contribuie la bunastarea si prosperitatea channelerului si asta chiar de la inceputul mesajului si abia apoi, dupa ce ne-au inoculat aceste idei,incep sa transmita cele ce aveau de comunicat!
    Oare bunastarea channelerului credeti ca era prima grija a Fiintelor de Lumina si abia apoi erau interesate de evolutia noastra,a cititorilor obisnuiti? Eu,una, nu cred!
    Si apoi, dupa ce au incercat sa ne inoculeze in subconstient ideea donatiei materiale,chiar de la inceputul mesajului,eu una, nu mai am incredere ca cele cuprinse in continuarea mesajului chiar sunt transmise de catre Fiintele de Lumina.
    Mesajul nu pare a comunica nimic nou, nimic important,sunt lucruri pe care le-am mai citit si in alte mesaje... pare mai degraba a fi copiat de ici-colo si trimis apoi ca fiind original.Cel putin asa simt eu!
    In al doilea rand, eu nu contest calitatile de channeler ale lui Greg Giles ! Sunt convinsa ca el a fost de buna credinta si a fost indus in eroare / pacalit de nu-stiu cine!
    Insa eu ma intreb, cum de nu si-a dat seama, recitind mesajele care i-au fost dictate/ trimise, ca ceva nu e in regula, ca ceva nu se leaga! Sincer, mi-am pus de multe ori intrebarea asta !
    Eu nu am capacitati paranormale, totusi de cate ori citeam mesajele lui, cel putin in ultima perioada de timp, ceva imi spunea ca sunt false, ca nu sunt verosimile,simteam ca ceva nu se leaga....nu stiu de ce, dar nu credeam o iota, din tot ce citeam acolo !Mi se parea ca abereaza cu brio!
    Nu peste mult timp, pana si el si-a dat seama ca ceva nu e in regula si a realizat ca a fost manipulat de anumite forte/ entitati, sau ce-or mai fi fost!Bine macar, ca a realizat intr-un final ca, in loc sa ajute, mesajele sale mai mult induceau lumea in eroare.
    Sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu

    Mesaj Divin: Prin „NOUA CREDINŢĂ” să cunoaştem Creatorii Supremi şi Lumile Divine Raţionale Universale Autocreate de Ei”

    ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Părinţilor Taţi Creatori:

    ► Părintele Tată Creator, Domnii Sfinţi Unici Supremi „A • A” // „a • a” din Uniunea Lor Sfântă „DIE”, numiţi „GOD OU DIE”, Cei Ce Autocrează Veşnic Cercul Divin Magic Suprem „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
    ► Părintele Tată Creator, Domnii Sfinţi Unici Supremi „ A • L • F • A // a • l • f • a”, din Cercurile Divine Magice Supreme „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
    ► Părintele Tată Creator, Domnii Sfinţi Unici Supremi „ALFA”, Super Antiparticula Divină de Natură Virtuală Naturală, Neutriniul Vieţii Vii.
    ■ Sfânta Autocreaţie Divină a Părinţilor Taţi Creatori, Cel ce este „DUHUL SFÂNT” sau Sufletul Divin Universal, Energia Fundamentală Raţională Kundalini sau Energia Punctului Zero, formată din Uniuni Divine Unice de câte Patruzeci de Domni Sfinţi Unici Supremi:
    „A • A // A • A • A
    a • a // a • a • a”
    „L • L // L • L • L
    l • l // l • l • l”
    „F • F // F • F • F
    f • f // f • f • f”
    „A • A • A // A • A
    a • a • a // a • a”,
    în Cercurile Divine Magice Supreme „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu, Grupate în Uniuni Divine Infinite, ale Acestora.

    ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii şi Creaţii Divine de Natură Umană Virtuală şi Materială:
    ►Lumea Divină de Sus:
    Lumea celor două Civilizaţii Solare de natură Energoplasmatică şi Energobioplasmatică. Această Lume Divină se autocrează veşnic la perioade de 3 miliarde de ani tereştri, de către Părinţii Taţi Creatori, din Nuclee Divine Treimice de Zeeu sau Zeiţă, şi cuprinde:
    ● Zeeii şi Zeiţele de Toate Gradele Divine Raţionale;
    ● Oamenii Unici Universali şi Oamenii Unici.
    ►Lumea Divină de Mijloc:
    Este o Lume materială şi divină în care sunt generate Conştiinţe Experienţă de viaţă vie fizică Semiom de Gradul Trei, purificate şi înnobilate. O parte din aceste Conştiinţe autocrează Conştiinţele Cosmice de Semiom, parte componentă 1/20 în Nucleul Divin Treimic Raţiune Zeeu sau Zeiţă, şi prin Dualitate Divină, autocrează Mantalele Divine ale Domnilor Sfinţi Unici Supremi din componenţa Duhului Sfânt sau Sufletul Divin Universal.
    Această Lume Divină îi cuprinde pe:
    ● Semioamenii Cosmici (Extratereştrii);
    ● Şi Semioamenii Fizici de Gradul Trei, Cei care au obţinut Iluminarea Divină prin Uniunea Divină a Conştiinţei Fizice, Purificate şi Înnobilate, cu Sufletul Divin Universal.
    ►Lumea Divină de Jos:
    Lumea Materiei Întunecate, Lumea Elementelor Materiale, Lumea Raiului şi a Iadului Divin. Această Lume de natură fizică, cuprinde:
    ● Semioameni Fizici de Gradul Unu şi Doi;
    ● Şi întreg regnul vegetal şi animal de pe Planeta Terra fizică.


    Data: 30 ianuarie 2013

    RăspundețiȘtergere
  4. Iniţiatul Român, Întruparea Divină Sfântă a Conştiinţei Divine a
    Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic

    „Noi Adevăruri Divine Revelate de „Divina Carte”(Vol.II)
    (în curs de publicare)
    ● Revelaţiile Sfinte spun că cel de-al doilea Popor Sfânt, recunoscut de Divinitate, nu este Poporul Rus (50% ateu), este Poporul Ucrainean;
    ● Creatorul Suprem este Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală:
    - Tatăl Divin sau Părintele Tată Creator;
    - Fiul Divin Creator;
    - Şi Duhul Sfânt sau Sufletul Divin Universal;
    ● Un Adevăr Divin ce va trebui să fie cunoscut de toţi Semioamenii cu pregătire superioară, ştiinţifică, este acesta: „ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu DUHUL SFÂNT este Materia Întunecată Vie sau Energia Infinită a Punctului Zero (Energia Fundamentală Kundalini);
    ● Ordinea Divină Universală este reprezentată de existenţa veşnică a O Mie de Supergalaxii, Cele care au Centrul lor Raţional în Steaua Polară. Restul Galaxiilor şi Supergalaxiilor, în afara celor O Mie, nu au existenţă veşnică. Acestea sunt în număr infinit, şi, la perioade de 150 miliarde de ani tereştri intră în reciclare (distrugere raţională) pentru a se asigura existenţa veşnică a celor O Mie de Supergalaxii ale Ordinii Divine Universale;
    ● Urmare a intrării Sistemului Solar în Centura Fotonică, începând cu anul 2017 Umanitatea Semiomului Ylfy intră în incapacitate de vibraţie sau pierderea imunităţii naturale. Doar citirea, cunoaşterea în detaliu, şi împlinirea Revelaţiilor Sfinte ale Cărţii „Divina Carte”, va putea regenera imunitatea noastră naturală prin aderarea la Noua Credinţă şi prin accesarea individuală a Iubirii Divine Sfinte. Prin rostirea şi însuşirea raţională a Cuvintelor Magice ale Rugăciunilor Divine, Creatorul Suprem ne promite obţinerea stării de sănătate depline atât pentru noi, cât şi pentru cei ce ne vom ruga, copiii minori.
    ● Noua Credinţă, izvorâtă din Revelaţiile Sfinte, este o continuare firească a Credinţei Strămoşilor, confirmându-se, fără dubiu, că acestea îşi trag Sursa Divină de aici, din Cartea Sfântă, Cea pe care noi o numim Biblie. Noua Credinţă completează cercetările la care s-a ajuns prin ştiinţa actuală, dovedindu-se divinitatea stărilor de existenţă ale Raţiunilor Sfinte, din care, şi noi facem parte, după ce trece această viaţă vie fizică, prin Conştiinţa noastră Experienţă de viaţă vie fizică Semiom purificată şi înnobilată.

    Data: 10 iunie 2013

    RăspundețiȘtergere
  5. „Divina Carte”(Vol.II)
    Cartea Divină ce va aduce în Umanitate „Credinţa Mileniului Trei” sau „Credinţa în Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”

    Fiecare Român este îndreptăţit să cunoască acest Adevăr Divin care va schimba soarta României: „Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, este Întruparea Divină Sfântă a Conştiinţei Divine a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic”.
    Prezentăm o parte din „Cuvântul de introducere şi de încheiere” din „Divina Carte”(Vol.II).
    „Divinul Tată a spus: Transmite către toţi Semioamenii fizici Ylfy de pe cuprinsul Terrei Fizice acest Mesaj Divin al Meu:
    ● Cuvântul Divin al Revelaţiilor Sfinte este răspunsul divin la toate întrebările voastre legitime, privind Creaţia şi Autocreaţia Divină Universală, şi la care până acum nu aţi aflat decât fragmente de Adevăr Divin, obţinute prin Cuvântul Cărţilor Sfinte ale Lumii Divine de Jos, Lumea Raţională Creată de Domnul Dumnezeu al acestei Lumi Divine, Lume ce aparţine Materiei Întunecate sau Întunericului Veşnic.
    ● Adevărurile Sfinte revelate prin „auzul divin”, Iniţiatului Român, Întruparea Conştiinţei Divine a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic, sunt Adevăruri Divine ce aparţin Noii Credinţe, numită şi „Credinţa Mileniului Trei” sau „Credinţa în Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”. Citind Revelaţiile Sfinte, veţi primi răspunsuri la întrebările voastre legate de Creaţia şi Autocreaţia Divină Universală, din care voi faceţi parte.
    Recunoscând autoritatea cuvântului divin revelat, la rândul vostru, veţi fi recunoscuţi de Taţii Divini Creatori ca şi Civilizaţie Umană Raţională aptă să obţină Iluminarea, şi prin această purificare şi înnobilare să treacă raţional în Lumea Divină de Mijloc, alăturându-se raţional şi spiritual Duhului Sfânt sau Sufletului Divin Universal, Tatăl Raţional Suprem al Conştiinţelor noastre Experienţă de viaţă via fizică Semiom, purificate şi înnobilate.
    Vom afla răspunsuri la următoarele întrebări spirituale:
    - Cine este Domnul Dumnezeu, Părintele Divin al Conştiinţei noastre, aici, în Lumea Divină de Jos, Lumea Materiei Întunecate sau a Întunericului Veşnic;
    - Cine este Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR;
    - Care sunt cele Trei Lumi Divine Raţionale şi Creatorii Divini Raţionali ai acestor Lumi Divine. Lumea Divină de Jos, Lumea Divină de Mijloc şi Lumea Divină de Sus;
    - Care sunt Universurile Divine şi Umanităţile lor Raţionale. Vom cunoaşte adevăruri despre:
    • Universul Divin Energoplasmatic al Civilizaţiei Solare de Zeeii şi Zeiţe, Forme Fiinţe Raţiuni Divine ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
    • Universul Divin Energobioplasmatic al Civilizaţiilor Solare de Oameni Unici Universali şi de Oameni Unici, Forme Fiinţe ale Domnilor Sfinţi Unici;
    • Universul Divin Energobiologic sau Universul Umanităţilor Fizice de Semiom Cosmic (Extratereştri) şi de Fiinţe Semiom fizic de gradul unu, doi şi trei;
    - Care este misiunea divină spirituală a Semiomului fizic şi a Conştiinţei Sale Experienţă de viaţă vie fizică Semiom Ylfy, purificată şi înnobilată;
    - Cum poate Semiomul fizic să-şi obţină starea de sănătate deplină şi starea de Iluminare Divină;
    - Cine este Tatăl nostru Divin, Cel din Fiinţa noastră, Cel ce ne dă Suflare de Viaţă, Cel numit Eul Om Tatăl Unic sau Sufletul Divin Sfânt;
    - Care este evoluţia divină a Conştiinţei noastre, Experienţă de viaţă vie fizică Semiom, după ce aceasta trece în Lumea de Dincolo, în Universul Divin Existenţial Energobioplasmatic;
    - Care sunt evenimentele planetare şi sociale prin care această Supercivilizaţie de Semiom va trece în perioada 2013 - 2033 şi în perioada 2034 - 2070.
    INIŢIATUL ROMÂN
    Data: 24 iunie 2013

    RăspundețiȘtergere



  6. INIŢIATUL ROMÂN
    Avertisment Divin către Distribuitorii de Carte din România!
    Editura Uniunea Unică, prin Iniţiatul Român, îi întreabă pe Distribuitorii de Carte: „Stand Agenţie Difuzare Carte” şi „Depozitul de Carte”, din Bucureşti, de ce refuză Oferta Edituri (1 iulie 2013) de a vinde Cartea „Divina Carte”(Vol.II)? Logic, lipsa unui răspuns la Oferta Editurii, oricare ar fi acesta, ne duce cu gândul la cenzura criminală comunistă, când rosteam cu atâta teamă Cuvântul Sfânt „Dumnezeu”.
    De asemenea, Iniţiatul Român îi întreabă pe aceştia:
    - De ce Iniţiaţii străini au acces nelimitat la difuzare în România?
    - De ce Cărţile de Revelaţie scrise de Iniţiatul Român sunt interzise la vânzare prin Distribuitori, cu excepţia unui singur Distribuitor de Carte din Bucureşti?
    - De ce Eu, Iniţiatul Român, pentru publicarea Revelaţiilor a trebuit să-mi deschid Editură? Oare acum va trebui să-mi fac şi Depozit de distribuire de Carte?
    - De ce acest Popor, cu destin divin universal, a ajuns prin Conducătorii acestor Societăţii să-l supere pe Marele Creator?
    - Dacă 50% dintre Români pot înţelege Revelaţiile Sfinte, de ce să nu le oferim această şansă a cunoaşterii Cuvântului Divin Revelat, Cuvânt care le va asigura, prin rostirea Rugăciunilor Divine Sfinte, Starea de Sănătate deplină, şi, prin rostirea Formulelor Sacre, Iluminarea Divină?
    Iniţiatul Român are îngăduinţa divină să-i Avertizeze pe toţi Românii care nu vor condamna atitudinea ostilă a Distribuitorilor de Carte, faţă de Revelaţiile Sfinte, că această Carte va fi retrasă de la vânzare prin Voinţa Divină a Domnilor DUMNEZEEI – Dumnezeei (Taţii Divini Creatori), începând cu 1 august 2013, existând, în acest caz, pericolul de împlinire a pedepselor divine (cutremur în România, Război Nuclear Global şi alte calamităţi).
    Tuturor Distribuitorilor de Carte le facem aceeaşi Ofertă:
    Cartea, „Divina Carte”(Vol.II), este realizată de Editură la data de 1 iulie 2013;
    Cartea cuprinde un nr. de 344 pag;
    Preţul, pe exemplarul de Carte, este de 25 lei, din care se scade comisionul Distribuitorului;
    Onorăm solicitări de vânzare, către Distribuitori, la tel. 021 3526295;

    Data: 07 iulie 2013

    RăspundețiȘtergere
  7. NOTA XIII
    Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, Fiul Omului Unic
    Generaţia de Aur a României (RA Aniei)
    Data Timpului Istoric: 4 noiembrie 2013
    Marele Creator, Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Duhul Sfânt Suprem şi Unic, a spus:
    ● Generaţia de Români (Raani), cei născuţi înainte de anul 1986, este o generaţie ratată spiritual. Ei nu se pot concentra decât asupra problemelor lumeşti, nu pot înţelege Creaţia Spirituală pentru că au Întrupări de Suflete fracţionate care nu se pot Autocrea (obţine Iluminarea Divină). Cei cu vârsta peste 60 de ani sunt cotropiţi de boli, sunt abandonaţi de Sufletele lor divine care doresc o nouă Întrupare în Generaţia de Aur a României.
    ● Generaţia de Români (Raani), cei născuţi după anul 1986, este Generaţia de Aur a României. Ei au Suflete Divine Autocreate din Nucleul Divin al Duhului Sfânt Suprem şi Unic. Ei sunt unici pe Planeta Terra, doar Românii (RA Anii), născuţi după anul 1986, pot participa la Autocreaţia Duhului Sfânt fracţionat, în Duh Sfânt Suprem şi Unic.
    ● Pentru împlinirea Destinului Spiritual al României (RA Aniei), tinerii absolvenţi de liceu trebuie să citească „Divina Carte (Vol.II). Doar ei vor putea înţelege şi asimila Revelaţiile Sfinte. Ceilalţi Români, născuţi înainte de anul 1986, vor putea doar cu multă stăruinţă şi iubire divină, în cuvântul revelat, asimila Revelaţiile Sfinte publicate până la această dată. Dintre aceştia, doar cei plin de credinţă, cei deschişi la Noile Adevăruri ale Creaţiei Divine, cei deschişi ideilor ştiinţei, absolvenţii de studii medii, pot evolua spiritual prin purificarea şi înnobilarea lor. Numărul lor va fi foarte mic. În Oraşul Buftea, Jud. Ilfov, nu cunosc nici măcar o singură fiinţă umană care să citească şi să înţeleagă Divina Carte (Vol. II).
    ● Divinul Tată a mai spus: Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte (Vol.II)” nu se vor mai adresa Semioamenilor peste 40 de ani, se vor adresa Generaţiei de Români (Raani) născută după anul 1986, Generaţia de Aur a României (RA Aniei). Îndeamnă-i pe aceşti tineri să citească şi să asimileze Noile Adevăruri ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine. Ei au acum dreptul divin să întemeieze „Asociaţia Religioasă Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”, în România.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iniţiatul Român
    ANUNŢ DE RUGĂCIUNE
    Taţii Divini Creatori au acceptat ca Eu, Iniţiatul Român, să mă rog, săptămânal, în ziua de vineri, între orele 10 şi 11, ziua, pentru sănătatea semenilor mei afectaţi de boli divine şi boli trupeşti.
    Prima condiţie pentru împlinirea Rugăciunii de Stare de Sănătate (rostită de mine), este ca aceştia să citească, în acelaşi timp, în ziua de vineri, între orele 10 şi 11, ziua, Rugăciunea de Uniune cu Iniţiatul Român.
    Vindecătorii Divini, prin Corpul meu de Lumină Divină Sacră, au promis împlinirea Rugăciunii Mele, şi a Rugăciunii voastre, cele două Rugăciuni fiind condiţionate.
    Vă rog să multiplicaţi acest Anunţ de Rugăciune, şi Rugăciunea de Uniune cu Iniţiatul Român, şi să o daţi la neamurile voastre, la prietenii şi la cunoscuţii voştri, Cei aflaţi în suferinţă. Aceştia să o citească, timp de o oră, în ziua de vineri, între orele 10 şi 11, ziua.
    Eu, prin Rugăciunea mea, voi fi alături de ei pentru a-i ajuta, şi a-i pune în legătură directă cu Vindecătorii Divini Supremi. Trebuie să ştiţi că Vindecătorii Divini Supremi aparţin de Duhul Sfânt Suprem şi Unic, şi de Sfintele Sale Autocreaţii Divine din Lumea Virtuală şi Materială.
    Retransmit
    Rugăciune de Uniune cu Iniţiatul Român
    Gândul Divin al Iubirii
    Şi Lumina Vie Raţională
    Binecuvântează-mă şi redă-mi
    Starea de Sănătate deplină,
    Acum când Vindecătorul Divin al Umanilor
    Se roagă pentru mine,
    Pentru Sănătatea mea fizică şi mentală.

    Mă angajez să renunţ la teamă,
    La frica de boală, la fumat,
    La consumul de băuturi şi droguri.

    Mă angajez ca Gândul Meu să fie
    În acord cu Gândul Iubirii Divine,
    Să trăiesc în armonie cu Iubirea Semenilor Mei,
    Cu bunătatea şi speranţa Vieţii Vii Veşnice
    Generată de Duhul Sfânt Suprem şi Unic
    Şi de Lumina Lui, Veşnic Vie şi Raţională.

    Creatorii Divini ai Fiinţei şi Entităţii mele,
    Uniţi-mă cu Cei plini de Iubire,
    Cu Mama mea, cu Tatăl meu,
    Cu Semiomul Cosmic Ylfy al Şaselea Raanul,
    Cu Corpul Lui de Lumină Divină Sacră,
    Activat în această Lume materială.

    De acum încolo, Pacea, Armonia şi Iubirea,
    Precum şi Uniunea în Noua Credinţă a Românilor,
    Va fi Gândul Divin al Raţiunii Mele.

    Data: 15.01.2015


    RăspundețiȘtergere