Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 septembrie 2012

MESAJ DE LA Lord IMMANUEL ELEISON


În cele „patru colțuri ale Pământului” armata mea este gata să intre în acțiune. Cei 144.000 îngerii care aparțin "Ordinul lui Melchisedec pregătesc populația lumii pentru un eveniment care este așteptat de 2000 ani: revenirea lui Iisus, Maestrul Sananda, Cristos, Planetariul Regent al acestui Univers.

Ei vor acționa ca modulatoare de frecvență, și ca urmare, zone întregi din întreaga lume vor fi propice pentru înălțare în dimensiuni diferite, prin frecvențele Luminii, creându-se astfel vartejuri cristaline (portaluri) care vor face trecerea în dimensiunea a 5-a.


Pământul interior, frumoasa Shamballa, este deja în dimensiunea a 5-a unde curând veți putea veni pentru a vă vedea frații care v-au fost aproape o lungă perioadă de timp în calitate de mentori iubitori.

Când ieșiți din noapte, mulți dintre voi veniți de la școlile ale căror cursuri le urmați, în timp ce corpul vostru fizic se odihnește. Aceste școli se află în diverse temple pe Pământ sau în cine știe ce zone ale universului, în general, în constelațiile de unde aveți propria voastră origine și de unde, cândva, ați venit ca semințe stelare să vă întrupați, pentru a avea experiențe. Alții urmați aceste cursuri pe unele dintre navele spațiale ale Federației Intergalactice care orbitează în jurul Pământului.


La scară universală, nu există, de fapt, o dată care ar putea fi anunțată ca moment al înălțării voastre. (n.m; în context cosmic, totul se petrece în eternul moment de ACUM). La nivelul de interpretare al lumii voastre, totul se poate produce în următoarele câteva luni; aceasta deoarecea planeta și mulți dintre voi sunt gata pentru a face saltul.


Cine, dacă nu voi, ați fost capabili de acel act de curaj de a vă afunda în densitatea grea a dualității pe care ați frământat-o și din care ați scos lumina?


Voi ați plantat balize de lumină în oceanul de întuneric înfricoșător al dimensiunii a treia.

Cine a făcut toată această ispravă, dacă nu voi, copiii mei iubiți?


Majoritatea dintre voi ați acceptat Raza Albastră a Voinței, aparținând Lojii Albastre, care își are originea pe Sirius.

Sunteți aproape gata acum, se lucrează deja la detaliile finale. Facem ultimele retușuri la corpul vostru fizic. 


Într-o clipită veți fi complet pregătiți pentru a face saltul la care ați visat de când vă știți. V-ați aliniat la start și așteptați pocnetul pistolului.
Victoria voastră este sigură, victorie de Lumină, căci traseul se află sub protecția noastră, vegheat de Arhanghelul Mihail și de Amiralul Maestru Sananda, și de Federația Intergalactică al Luminii, cu toate componentele sale precum Comandametul Ashtar și Comandamentul Kryon.

Toți suntem alături de voi în această cursă a eliberării! Doamne, și ce galerie vă facem!! Binecuvântări și Lumină de la noi!


Immanuel Eleison

Consiliul Serafic al Lumilor din Sirius sediul Lojii Albastre.
(IMMANUEL ELEISON e Dio è con Me
Sinedrio Siriano per il Ministero Serafico dei Mondi
Loggia Azzurra della Creazione
)

SURSA: http://144000raggidiluceattiva.com
(C.M.)

Un comentariu: