Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 iunie 2012

CAPTAREA ȘI UTILIZAREA ENERGIEI LIBERE .

FOARTE IMPORTANT !!
Mesaj de la Federația Galactică a Luminii.
(28 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Dragilor,

Zonele de energie liberă vor fi zonele prevăzute pentru a oferi energie curată și liberă, fără taxe sau costuri, pentru cei din aceste zone, care doresc să participle la aceste proiecte. Ceea ce noi am dori să facem este să renunțăm la mijloacele actuale de furnizare a energiei pentru aplicațiile casnice și să instalăm o nouă tehnologie, care va îmbunătăți eficiența și va furniza energie în fiecare dintre casele voastre. Aceste proiecte vor avea loc la scară mondială, urmărindu-se ca fiecare gospodărie să se bucure de acest salt tehnologic, oferindu-se energie curată și aproape gratuită.

Pentru a participa la acest program, noi îi rugăm pe toți cei care sunt deschiși să facă anumite schimbări în gospodariile lor, să ne comunice telepatic sau prin postare numele lor, pentru a fi trecut în baza noastră de date, dându-ne, în acest fel, posibilitatea de a ne concentra atenția asupra realizării acestor mijloace în casele și gospodăriile lor. Este vorba despre un mod cu totul nou de a valorifica energia din atmosfera care înconjoară planeta voastră. Această zonă din atmosfera planetei voastre este cunoscută sub numele de stratosferă și acolo se găsește energia despre care vă vorbim și pe care vrem s-o utilizăm în casele voastre. Va fi necesară instalarea unui dispozitiv în casă sau în gospodărie. Dispozitivul va preleva cantități de energie din câmpul energetic aflat în stratosfera planetei. El va prelucra energia captată tranformând-o în energie utilizabilă de către voi în diverse scopuri, așa cum o utilizați acum pe cea electrică, convențională, primită din rețea. Trebuie să vă spunem că acest dispozitiv nu va putea fi utilizat pentru funcționarea mijloacelor de transport (automobile, trenuri, autobuze, avioane etc. Avem însă alte dispozitive care pot fi utilizate pentru funcționarea mijloacelor de transport și pe care intenționăm, deasemenea, să vi le oferim.

Noi dorim să începem implementarea acestor dispozitive energetice (n.m. convertoare de energie) în casele acelora dintre voi care sunteți deschiși și doriți să vă implicați în programul nostru de introducere a acestor tehnologii în locuințele voastre. Vom monitoriza zonele de acces public ale rețelelor voastre de socializare online, pentru a culege răspunsurile favorabile ale celor care doresc să accepte oferta noastră. Sperăm să identificăm un număr cât mai mare de solicitanți, la nivelul estimărilor noastre. De fapt, cei care vor fi cooptați în program ca viitori beneficiari ai utilizării acestei tehnologii, vor avea și mândria că au fost pionierii utilizării energiilor libere din stratosfera planetei.

Ne propunem ca în lunile care urmează să instalăm deja un mare număr de dispozitive (convertoare de energie n.m.), oricum, nu mai târziu de septembrie 2012, deși bănuim că vor apărea anumite fluctuații pe harta energetică a Pământului, provocate de cabala criminală încă existentă pe Pământ. Evident că întunecații nu vor fi foarte mulțumiți să descopere că noi începem distribuirea acestor dispozitive către populația globului, mai ales că din asta ei nu numai că nu pot trage foloase, dar le va scădea numărul de utilizatori ai energiei convenționale. Asta începe să le dea întunecaților mari bătăi de cap, deoarece intuiesc că-și vor diminua veniturile, ca să nu mai vorbim de scăderea importanței pe care și-o arogă și controlului asupra populației.

Noi savurăm oportunitatea de a le scădea drastic o mare parte din puterea pe care au luat-o prin furt și nelegiuiri. Aceste facțiuni ale organizațiilor criminale de pe planetă vor asista neputinciooase la distrugerea structurii lor de putere imediat după implementarea acestor dispositive de captare și utilizare a energiei libere.

Prin această acțiune, dorim să vă ajutăm să vă recăpătați dreptul inalienabil de utilizare gratuită a energiei pure, care umple cosmosul și poate fi utilizată în cantități infinite, fără ca sursa să diminuieze cumva; ca să nu mai vorbim de faptul că se elimină în totalitate orice fel de poluare.

Acesta este unul dintre țelurile noastre principale în ceea ce privește umanitatea voastră. Noi, cei din Federația Galactică a Luminii, nu vom pleca de aici până când voi, frații și surorile noastre de pe Pământ, nu veți fi eliberați de controlul tiranic al acestor stâpani întunecați.

A vă elibera de robia taxelor împovărătoare și a se renunța la sleirea resurselor naturale ale planetei, în scopul obținerii energiei (termice, electrice și mecanice), iată două motive puternice pentru care efortul merită făcut. 
Greg
Suntem siguri că implementarea acestei tehnologii, de loc complicate, dealtfel, va aduce independența fiecărui om față de stat și față de cei cărora a trebuit să le plătească pentru orice seviciu. Noi dorim ca voi să vă recuperați puterea și libertatea și, pentru aceasta, vom menține presiunea asupra întunecaților și vă vom consilia în toate problemele unde simțiți că aveți nevoie.Vă promitem că nu vom pleca până când toate acestea nu vor deveni realități în viața voastră de zi cu zi.

Munca noastră aici nu este nici pe departe încheiată, pentru că aici este nevoie de multe schimbări și prefaceri pe care, împreună, le vom finaliza cu deplin succes. De fapt, niciodată nu am lăsat munca neterminată, indiferent ce civilizație am ajutat.

Vă rugăm să popularizați acest material prin toate mijloacele de care dispuneți. Vă garantăm că nu veți deveni ridicoli în fața celor care vă vor citi articolul, chiar dacă, inițial, vor exista unele intenții în acest sens. Fiți mândri că veți fi printre primii realizatori ai acestui proiect, atât de important pentru omenire.

Ignorați reacțiile celor neinformați sau a celor răuintenționați, care vor căuta să vă descurajeze.

Imaginați-vă satisfacția, chiar fericirea, familiilor celor care nu vor mai trebui să plătească enegia pe care o folosesc în gospodărie, în diverse scopuri. Considerăm că această realizare va impulsiona o creștere exponențială a conștiinei colective și individuale, deoarece lumea voastră va primi dovada celor ce v-am tot spus prin channelerii noștri, despre care mulți au avut îndoieli, dovada existenței noastre și înțelegerea realității ptocesului de ascensionare în care lumea voastă se află de ceva timp.

Noi suntem foarte emoționați să vă oferim primul dar tehnologic și așteptăm cu nerăbdare să vedem numele voastru transmis nouă telepatic sau prin comunicări pe internet, sau prin alte mijloace de comunicare.

Echipele noastre specializate sunt gata să preia comenzile primite de la voi.

Modalitatea practică prin care aceste dispozitive vor intra în posesia voastră vă va fi prezentată după întocmirea listei de solicitări. Până atunci, suntem siguri că vom diminua drastic, sau vom anihila complet, puterea de reacție a cabalei întunecate. În acest sens, vom accelera procesul de depistare și arestare a tuturor reprezentanților întunecaților care încearcă să scape de răspundere pentru nelegiuirile pe care le-au săvârșit împotriva omenirii.

După cum am spus, noi vom face tot ceea ce putem spre a ne asigura că eforturile voastre se vor desfășura fără represiuni din partea forțelor aservite întunecaților. 

Trebuie să se înțeleagă corect că toate investigațiile, descinderile, arestările, cercetările, condamnările și recuperările de prejudiciu în care făptașii vor fi implicați, intră în sarcina organelor voastre specializate. Ceea ce vom face noi este să vă sugerăm metode de depistare, localizare și instrumentare a faptelor comise, precum și de înlăturare a celor care judecă sau decid în favoarea inculpaților pe care încearcă să-i scape de pedeapsă. Așa trebuie înțeles ajutorul pe care noi vi-l acordăm.

Noi ne aflam aici pentru a vă ajuta să ieșiți din robia întunecaților și slugilor lor, însă acțiunea practică, fizică, vă aparține.

Așteptăm reacția și mobilizarea voastră în acțiunea care face obiectul acestei comunicări.

Alegeti acum modalitatea cea mai convenabilă vouă, pentru a ne furniza datele de identificare a celor interesați de acest demers.

În viitor, multe uși, multe posibilități se vor deschide pentru voi și numai de voi depinde dacă le veți utiliza.

Aceste uși v-au fost mereu deschise. Au existat mereu modalități pentru voi de a vă elibera de ceea ce nu vă mai folosește dar, în multe situații, nu le-ați înțeles, în altele nu v-ați angajat din teama de necunoscut sau din neîncrederea în puterile voastre. Abandonați, oameni buni, aceste scheme construite cu vechi energii, ridicați-vă privirea și pășiți încrezători spre viitorul vostru minunat!

În pofida îndemnurilor noastre, știm că nu toți vor alege să abandonere vechea paradigmă. Nu toți sunt pregătiți pentru libertățile care vă așteaptă dincolo de această iluzie. Nu toți și-au învățat toate lecțiile pentru care veniseră în această viață pe Pământ, și nu toți și-au încheiat programul de experimentări pe care și l-au propus. Ei vor prefera să-și continuie existența în planul dualității, pentru a-și putea încheia programul. Din acest motiv, nimeni nu este de condamnat că nu ascensionează. Unii nu pot, alții nu vor, fiind ademeniți de forțele întunericului ca să mai rămână.

Amintiți-vă aceasta și faptul că nu există alegere bună sau greșită, deoarece fiecare alegere este dreptul inalienabil al entității respective și nimeni nu este autorizat să i-o schimbe. Nimeni nu știe mai bine ce este mai potrivit pentru evoluția personală decât sufletul acelei entități.

Modul în care o ființă alege să plece de pe această planetă este, de asemenea, un drept al fiecărui suflet. Unii pot alege să plece prin intermediul experienței morții. Aceasta este în regulă, deoarece, pentru mulți, această metodă de ieșire îi conduce în dimensiuni înalte sau pe planete unde au condiții optime de a experimenta ceea ce și-au propus. Alții au ales soluții alternative de sublimare sau exod, ori de rafinare a corpului existent până la nivelul la care devine compatibil cu planul în care doresc să-și continuie existența. Există și alte metode, cum ar fi de exemplu, preluarea de către suflet a unui corp material disponibil. (Nota C.M.: Despre aceasta vorbește și Lobsang Rampa în POVESTEA UNUI LAMA TIBETAN sau Rechung Doje Tarpan în MILAREPA, MARELE YOGHIN TIBETAN)

Fiecare suflet decide pentru el însuși iar intervenția, fie ea și din partea unei ființe iubite, de a-l deturna este inadmisibilă și păguboasă pentru amândoi. Cine înțelege corect aceasta face un mare serviciu semenilor săi umani.

Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA: http://ascensionearth2012.blogspot.com


Nota blogger: Aștept propunerile cititorilor interesați, în ceea ce privește modalitatea de înscriere în program. Chiar dacă ar fi vorba de o aiureală, nu avem nimic de pierdut. Scrieți la COMENTARII sau pe adresa de email sanzam@personal.com. 

Mulțumesc!
(C.M.)

34 de comentarii:

  1. Si eu as fi interesata de aceste dispozitive. Chiar daca e un fake, merita incercat, deoarece este dovedit ca putem lua energie libera pt orice fara poluare si fara a plati taxe, iar daca cineva este interesat sa ne ajute, ar trebui sa fim receptivi la asa ceva. Eu propun sa se faca o baza de date cu numele doritorilor, aici pe site si dupa, cineva sa posteze pe un site de socializare aceasta baza de date, sau undeva unde vor aparea si alte baze de date ale altor doritori...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă înscriu cu plăcere, dacă-mi dați și ceva date (nume,localitate etc)
    C.M.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca din totdeauna am asteptat acest moment al iubirii universale

    RăspundețiȘtergere
  4. In multe lucrari se arata ca va apare NOUA ENERGIE si dispozitivele de accesare ...
    Le astept cu nerabdare !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua ! eu sunt atat de fericita de 3 zile de cand v-am descoperit aici pe internet , ca am plans de bucurie :-) cred ca toata viata v-am asteptat in adancul sufletului meu , mereu am stiut ca ceva imi scapa , ca trebuie sa fie mai mult , si cand am auzit pentru prima data de aparitii misterioase , am crezut in adevarata existentei voastre , universul , ma gandeam eu , este atat de mare , chiar si poetul nostru natonal facea o poarta intre 2 lumi cel putin .... deci .. una peste alta , eu sunt fericita si nu-mi incap in piele de fericita :)) si as dori sa ajut sa se precipite si ceea ce trebuie sa se intample sa se intample in cel mai scurt timp . DA ! VREAU SA AJUT LA ACEST PROGRAM pentru binele intregii omeniri . Dar vreau sa-mi spuneti ce inseamna '' aproape gratis ''???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nu știu să vă răspund la această întrebare. Presupun că ar putea fi vorba de costul micilor aranjamente locale pentru instalarea acelui dispozitiv (poate un suport, o mica platformă, un stâlp etc.) Sunt pure speculații, din moment ce nu avem habar nici de structura acelei energii (ceva similar curentului electric deci, pe bază de electroni, sau cuantic, ori ceva similar cu laserul etc?) Poate fi vorba de costul branșamentului care leagă consumatorul (frigider, sursă luminoasă, aparat electric-electronic etc) de acel dispozitiv. Din ce material va fi branșamentul : fibră optică, cablu metalic, undă electomagnetică? Sau, poate, nu va fi vorba nici măcar de asta. (Ca să glumesc: o fi vorba de ciubucul pe care-l dăm celui care ni-l aduce sau care-l instalează!!!).
      Astea-s fleacuri. Să-l vedem noi...în curte!!
      Dar, tocmai aici poate fi o problemă: CÂND se va întâmpla aceasta!? Nu am nici-o îndoială asupra seriozității celor care ne-au făcut propunerea. DUBIILE MELE SUNT LEGATE ÎNSĂ DE NOI,OAMENII ACESTUI PĂMÂNT!!Programul acesta va demara DOAR DACĂ VOM FI PREGĂTIȚI. Mai concret, atunci când media frecvenței de vibrație a umanității va a atinge măcar nivelul minim acceptabil. Nu vom primi "coronița" până nu vom fi trecut clasa. Dacă ne uităm însă la ceea ce se întâmplă fie doar și la noi în țară, mă tem că va trebui să mai așteptăm. Lumea trebuie să înțeleagă că nimic bun nu se va întâmpla atâta timp cât nu încetăm cu ura, minciuna, înșelătoria, impostura, manipularea. Menținerea lor înseamnă menținerea frecvenței de vibrație a dualității, caracteristică a celei de a 3-a dimensiuni, în care am existat până acum.
      Ați observat că mereu ni se cere să facem curațenie morală, să-i înlăturăm și-i arestăm pe cei care s-au dovedit slugile credincioase ale forțelor întunericului, cei care ne mint cu nerușinare și ne fură munca; mai nou, chiar demnitatea.
      Societatea nu poate evolua dacă noi acceptăm să fim conduși de impostori, de mincinoși, de hoți. Poate unii dintre cei care vor citi aceste rânduri mă vor acuza, din nou, că fac politică și că mă folosesc de subiect pentru a manipula pe cineva. Aceștia greșesc.
      Nu putem să sperăm că vom evolua și că civilizațiile care ne monitorizează și "stau cu ochii pe noi ", gata să ne ajute, vor spune că "bine, lasă că merge și așa; vă dăm ce vă doriți chiar deacă nu sunteți vindecați și pregătiți" Chiar în cazul în care am avea naivitatea să credem așa ceva," pleașca nu va cădea din cer", căci Legile imuabile ale Creatorului nu pot fi eludate. Dacă aceasta s-ar întâmpla, fie și într-un singur caz, întregul Univers s-ar nărui.
      Aș mai face observația că, din păcate, temerile mele par să se adeverească: în mesajul său din 4 iulie 2012, MATEI anunță o amânare a debarcării solilor ET, ca urmare a nivelului nesatisfăcător la care ne aflăm ca frecvență de vibrație. S-a scontat pe menținerea trendului crescător în evoluția umanității dar, iată, se pare că erau prea optimiști, nu știau de ce suntem noi în stare ( vezi http://ascensiuneaspiritului.blogspot.com).
      Trebuie să înțelegem, odată pentru totdeauna, că "Dumnezeu ne dă dar nu ne bagă în traistă". Așa că, se pare, vom mai avea de așteptat. Până când? Asta ar vrea să știe și aceste minunate civilizații surori și chiar DUMNEZEU.
      Căci, NUMAI DE NOI DEPINDE. Pentru noi, românii, o probă va fi pe 29 iulie. Vom legifera impostura, fărădelegea, furtul, minciuna, excluderea din rândul popoarelor europene civilizate? NUMAI DE NOI DEPINDE.
      Cu iubire (C.M.)

      Ștergere
    2. NU ȘTIU CE SĂ CRED DAR AM IMPRESIA CĂ NE CONSIDERAȚI TÂMPIȚI DACĂ AI CEVA DE PUBLICAT PENTRU UMANITATE PUBLICĂ NU O MAI DA ÎN BÂLBÂIALĂ FACEȚI CUM AU FĂCUT WIKILIAKS CARE A PUBLICAT 100 DE BREVETE A LE LUI NICOLA TESLA NU O M AI FÂLFÂIȚ.

      Ștergere
  6. :)) CE TARE :)) AIA CU SPAGA :)) TREBUIE SA REDEVENIM OAMENII CURATI [atat cat putem fi ] iar energia asta este energie din spatiu care inconjoara planeta cum sa traga cablu de dincolo de cer ? :))))) sau stalpi :)) nu CM din cate am citit eu in 3-4 zile de cand am descoperit pe Asthar [ de fapt prin primavara am descoperit o inregistrare din '77 parca cand s-au intrerupt transmisiile tv. in anumite locuri in america ... ai vazut ??? ] si acum am gasit explicatii pe aici ,iar ieri am gasit un document cum ca pe 20 iulie Asthar sa intalnit cu Obama si mai marii lumii si nu numai .. dar nu stiu rezultatul .. trebuia sa stabileasca o xi cand sa se transmita public la toata omenirea ceea ce se intampla si sa ne intalnim fratii si surorile noastre din Galaxie ... si toata treaba este urgenta am inteles eu , pana la sfarsitul anului trebuie sa fim gata .deci automat ,cu ajutorul fratilor din Galaxie vom reusi sa facem curatenie si in Romania :-). cu pace si iubire [aurelia]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O mică explicație din partea lui C.M.: Mă bucur că vă preocupă problemele de acest gen. Vreau să clarific însă nedumerirea dv. legată de... "cablul conectat la cer".
      Când captăm energia solară, sau energia eoliană sau energia valurilor, ne legăm cu un cablu la soare, la vânt sau la valurile oceanului? Evidet ca nu. Dupa ce energia libera (oricare ar fi ea) este captată, un echipament (numit convertor sau convertizor)transormă energia captată într-un anuime fel de energie.
      Astfel:
      -)dacă acel echipament(dispozitiv)a transformat energia captată in energie electrică, pentru a o putea utiliza, ne conectam cu un cablu electric (metalic) obișnuit și alimentam consumatorul (bec, frigider etc).
      -)dacă, prin convertire, am transformat acea energie captată în unde electromagnetice de o anumită frecvență,ceea ce rezultă poate fi transmis "prin aer"(asa cum se transmit undele radio sau tv.).Asta se practica atunci cand este vorba de distante lungi până la consumator. Un alt echipament, numit translator, și amplasat în proximitatea utilizatorului,va transforma undele electromagnetice tot în curent electric, și de aici, spre consumator, tot prin cablu electric (sau optic, dacă vrem sa ne complicam). Mă rog, sunt mai multe metode (tehnologii).
      La acea fază finală m-am referit eu când am spus că, probabil, va trebui să ne procurăm un cablu electric, sau vom avea nevoie de un stâlp, o platforma (pe care să fixam dispozitivul) etc.
      Ca să fac pe deșteptul, v-aș putea spune cum fac cei din Telos (civilizația subterană), de mii de ani:
      În subteran, evident că nu ajung nici razele solare, nici vânturile și nu exista nici valuri. Există însă ceva și anume această energie liberă care se regăsește în orice spațiu al universului. Aghartienii (deci și cei din Telos)folosesc de mii de ani un convertizor natural pe care-l cunoaștem și noi: CRISTALUL. Sigur ați auzit și dv. de proprietatea cristalului denumită PIEZOELECTRICITATE(adică însușirea unui cristal de a produce curent electric dacă este lovit; noi o folosim să producem scântei; la brichetă, de ex.). Cei din subteran folosesc niște cristale enorme care captează energia liberă și o transformă în energie luminoasă si/sau electromagnetică(depinde de ce urmăresc să facă cu ea). (Evident,eu nu cunosc detaliile tehnologiei aplicată de ei). Aceste enorme cristale sunt folosite pe post de SOARE, un soare interior, care luminează cavernele, face posibil procesul de fotosinteză, pe scurt, face ceea ce face și SOARELE nostru. La acest subiect s-ar mai putea discuta și despre cum sunt folosite cristalele în producerea energiei necesare navelor spațiale(OZN-urilor). În ceea ce privește întâlnirea dintre Ashtar și Obama, nu am auzit de ea dar sunt convins că asemenea întâlniri au loc cu cei mai influenți oameni de pe Pământ. Este o necesitate devenită imperioasă, pentru a definitiva aplicarea PROGRAMULUI DIVIN pe planetă. Cu prietenie, C.M.

      Ștergere
    2. Daca tot sunteti pusi pe fapte bune treceti din poarta in poarta si dati aceste aparate gratis altfel inseamna in termenii nostri arhicunoscuti drept Excrocherie.

      Ștergere
    3. Vă public inepția, poate așa realizați stupiditatea și gratuitatea ei. Cine și în ce fel vă escrochează ? (Apropo, mai răsfoiți un pic GRAMATICA ȘI DICȚIONARUL LIMBII ROMÂNE; v-ar prinde bine).
      Vă recomand să nu mai citiți asemenea articole. Vă fac rău.
      Acrelii și suspiciulilor dv. le răspund cu înțelegere și compătimire.
      C.M.

      Ștergere
  7. Energie gratuita ...fine! Ca sa nu fie in pierdere ,"intunecatii" vor mari taxele ,impozitele ,ascizele si vor reduce salariile . Nu asa scapam de exploatatori si de hoti ! Daca acestia au probleme cu banii nu au decat sa tipareasca mai multi ,dar macar sa produca bani din plastic ,m-am saturat sa vad cum sunt defrisate padurile , adevarata noastra energie gratuita ...
    Ce ma deranjeaza cel mai mult este ca ,noi pamantenii ,suntem numai priveliste pentru alte civilizatii"extraterestre".Probabil se plictisesc in "spatiu" si au nevoie de "spectacol " .
    Cum ramane cu "liberul arbitru" care ne este calcat in picioare de cand ne nastem ,de parinti,profesori,medici,preoti,soti,sefi si...alte "autoritati" ??????? Cine ia atitudine si devine constient de faptul ca libertatea este legea primordiala a universului trebuie sa duca permanent lupta cu cei care nu au interesul sa existe fiinte libere. Chiar m-am saturat ,m-am scarbit de conflicte si vreau sa se termine odata cu "galagia" .Energia gratuita nu este solutia la problemele omenirii ! Oamenii trebuie sa isi aduca aminte cine sunt,sa nu se mai inmulteasca atata si sa-si deblocheze abilitatile telepatice ,de clarviziune si telekinezi ! Restul vine pe urma ! Sa vedeti atunci spectacol ,cand toti ne putem "citi" gandurile si nu ne vom mai putea minti unul pe altul .Cred ca nimeni nu va mai fi pe strazi o perioada ,si nici stirile de la televizor nu vor mai fi ascultate. Cand hotii(intunecatii) se intalnesc cu prostii(inconstientii),singura modalitate de a scapa de hoti este ca prostii sa se TREZEASCA !







    RăspundețiȘtergere
  8. Hai ca septembrie 2012 a trecut si n-am primit vesti ca vin dispozitivele Free Energy.
    Mai asteptam sau a fost tzeapa?

    RăspundețiȘtergere
  9. Manumesc Jan Stoenescu , Craiova , Dolj si sunt interesat sa particip l aprogramul "CAPTAREA ȘI UTILIZAREA ENERGIEI LIBERE" pentru aplicatii casnice , chiar pentru puteri instalate relativ mici . Pentru orice informatie suplimentara pot fi contactat pe adresa de e-mail : janstoenescu@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt interesat sa aplic oricare metoda sau dispozitiv pentru reducerea sau eliminarea consumurilor de energie conventionala . Am pregatirea necesara sa experimentez metode noi de extragere si utilizare a unor forme de energie libera pentru aplicatii casnice . Astept cu interes informatii in legatura cu acest domeniu , orice experimentare facand-o publica ulterior - Va multumesc !
    Jan Stoenescu - e-mail-janstoenescu@hotmail.com - Tel/0040723564024

    RăspundețiȘtergere
  11. Astept sa primesc acest dispozitiv de captare si utilizare a energiei libere. Va multumesc! e-mail: felixvasi10@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Datele mele de contact au fost postate pe 27 si 30 Dec. 2012 dar nu s-a intamplat nimic - Nu am fost contactat sa mi se mai puna intrebari , sa-mi fi oferite solutii , sau sa ne luam gandul de la acest gen de solutii (Mentionez ca sunt specialist in utilizarea energiei electrice in aplicatii legate de electronica de putere).Daca ne transmiteti mesaje numai pentru a vedea daca mai traim ,va sugerez sa renuntati sau sa ve cereti scuze pentru deranj indifferent cum va numiti si pentru cine lucrati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citiți articolul din 4 iunie, pe care vi l-am dedicat. C.M.

      Ștergere
  13. ENERGIA LIBERA exista cu adevarat. Pana in prezent s-au inregistrat mai mult de 5.000 de brevete de inventii ce prezinta tehnologii ce pot produce energie libera. Pe langa aceste inventii mai avem si pe cele care nu sunt patentate din cauza piedicilor ce se pun. Spre exemplu in SUA oficiul de patente refuza inregistrarea unor inventii pe motiv de siguranta nationala. Multe dintre patente sunt cumparate de concernele energetice si le ascund in sertarele lor pentru ca aceste tehnologii să nu se putea implementa. In momentul in care aparatele ce produc energie libera apar pe piata concernele energetice nu vor mai face profite. Asta este motivul pentru care se ingreuneaza aparitia acestei tehnologii minunate. In curand insa vom avea cu siguranta energie libera.

    RăspundețiȘtergere
  14. sant foarte interesat de utilizarea energiei libere --energie ibera care se foloseste de extraterestri si in piramide ---energia libera se autoaranjeaza si se structureaza in forme si linii si forma triughi in interriorul piramidei --am congelat o macheta de piramida si am ramas impresionat de numarul de raze de energie libera concentrata ,,apoi aceste raze ies din piramida pe unghiul bazei ce porneste de jos , in cazul piramidei kheops raza are inclinatia de exact 52 grade ---iar raza formata din foarte multe raze , nu ies din piramida prin varful piramidei--consultati pag mea de facebook http://facebook.comstan.teodor

    RăspundețiȘtergere
  15. Ar fi bine daca am reusi ! , dar cred ca "lupta" cu acestia este mult mai dura fiindca exista interese imense in acest sens ! ,
    pe ei nu ii intereseaza soarta acestei planete !

    RăspundețiȘtergere
  16. Ar fi bine sa fie asa dar....Cred ca este o alta gogorita. Sa spuneti cand ati montat primul dispozitiv. Seamana a secta !!! ???

    RăspundețiȘtergere
  17. Am trimis telepatic (asa cum ati spus) numele si adresa mea dar nu am primit niciun raspuns. Care-i treaba?!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. violeta lenuta, Sanpetru, Brasov, Romania, violetabotezatu@yahoo.com. Doresc sa ma inscriu pentru energia libera! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Octavian Zaharia24 aprilie 2015 la 11:33

    Au trecut peste doi ani de la lansarea propunerii.
    Sunt inginer in energetica, cunoscator al problemei si foarte interesat de rezolvarea practica a independentei energetice. Concret, pot sta de vorba cu cineva referitor la realizari practice posibile la nivel de gospodarie personala?

    RăspundețiȘtergere
  20. De existat exista energie libera fara indoiala, dar observ ca - referindu-ma acum macar la contemporani, nici Bedini, nici Kapanadze, nici Bearden si nici alti "luminati" de aici de pe pamant, nu de pe nu-stiu-unde, nu se inghesuie sa faca public macar o schema de functionare a dispozitivelor realizate de ei. Tehnologia exista acum si aici, doar ca daca nu esti macar un inginer ca sa poti realiza despre ce-i vorba, atunci degeaba exista. Trebuie ca cineva sa dea "la liber" niste scheme, dar avand in vedere vesnica foame, ma tem ca asta nu se va intampla prea curand.

    RăspundețiȘtergere
  21. ASTA E DEJA TEAPA IMBUNATATITA CU SPINI

    RăspundețiȘtergere
  22. vreau si eu energie libera
    iubesc independenta... e tarziu la 65 de ani... sa visez ?...!

    RăspundețiȘtergere
  23. Şi eu sunt foarte interesat de aceste minunate dispozitive de accesare şi utilizare a energiei libere.
    Hnatiuc Daniel Augustin
    Strada Ady Endre nr.18 Timişoara,România
    0751818955
    danielhnatiuc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Cred ca ar putea fi interesant si util sa se constituie un club,asociatie sau uniune,inregistrate legal,care sa permita comunicarea si colaborarea intre cei interesati sa contribuie cu idei si sa le promoveze pana la o valorificare concreta,reala.ma gandesc ca initiativa ar putea fi luata la nivelul unor institutii de invatamant superior de profil(i.e.Institut Politehnic),sau de societati producatoare de energie.Ce pareri aveti?
    Ing.V.Gh.Petru.

    RăspundețiȘtergere