Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 decembrie 2010

DESPRE ASCENSIUNE


De la Arhanghelul Urilel

(2010, prin Beth Trutwin                 

In toate religiile lumii se vorbeşte despre îngeri: Creştinismul, Iudaismul, Zoroastrismul, Hinduismul, Budhismul şi Islamismul, toate au îngerii lor.
Îngerii sunt universali, ei intruchipează dragostea şi devotamentul. Ei reprezintă Scânteia Divină cea mai apropiată de fiecare dintre voi. Ei sunt mereu aproape şi gata pentru a ghida şi proteja fiinţa umană. Ei răspund prezent la fiecare chemare a celui pe care-l ocroteşte.
Cum are loc această manifestare? 
Fiecare fiinţă umană poate să înveţe să comunice cu îngerii.
Pentru a intra în legătură cu îngerul tău păzitor, găşeste-ţi un loc de reculegere, linişteşte-ţi mintea si corpul, şi cheamă-ţi ghidul-înger pe nume; invită-l să fie lângă tine şi roagă-l să te asculte.
Pune-i întrebările care te frământă şi aşteaptă în linişte un răspuns de la el.
Acest răspuns poate fi primit prin oricare din simţurile tale, cel mai adesea prin sunet sau prin imagine. Răspunsul poate veni printr-un apel telefonic primit de la un prieten, un e-mail pe care-l recepţionezi pe adresa ta, o scrisoare, o conversaţie cu o persoană cunoscută, o scenă din programul TV etc.
Fiecare înger este specializat în anumite domenii, de aceea este bine să cunoaşteţi cam care sunt domeniile în care vă pot acorda îngerii ajutor.
Puteţi chema îngerii la orice oră din zi şi din noapte.
Când o stare de împăcare şi confort pune stăpânire pe tine, în timp ce ai stabilit o anume legatură cu un înger, vei constata cât de plăcută şi utilă poate fi o asemenea relaţie. Ingerii vă pot sugera răspunsuri simple si pline de bun-simţ, cu o anume bună-dispoziţie şi umor. Ingerii se simt fericiţi când sfatul pe care vi l-au sugerat v-a folosit.  
Nu există limită în care îngerii să nu poată acorda un sprijin, dacă cererea este una justificată şi nu depăşeşte nivelul de bună convieţuire în societate.
Ingerii pot ajuta la creşterea spirituală a fiinţei umane care-i solicită, precum şi la uşurarea (chiar vindecarea) de anumite boli. Este de ajutor pentru însănătoşire să vă imaginaţi cum un vortex de energie alb-strălucitoare vă pătrunde fiinţa curăţind si tămăduind locul bolnav.
Îngerii vă pot ajuta să vă deschideţi inima, să vă clarificaţi ideile şi să vă păstraţi pe calea binelui vostru cel mai înalt.  

În ceea ce mă priveşte, eu aduc acum flacăra mea de iubire, focul lui Dumnezeu, lumina lui Dumnezeu, care purifică înţelegerea emoţională şi mentală, transmută vibraţiile inferioare în frecvenţe înalte, ajutând la creşterea voastră spirituală. 
Întrebaţi-mă şi vă voi oferi inspiraţia de care aveţi nevoie pentru a vă rezolva problemele.

Eu colaborez strâns cu :
Arhanghelul Chamuel (Samuel?), care are expertiză în problemele de inimă şi  cele ale păcii mondiale. Puteţi apela direct la Arhanghelul Chamuel, pentru acest gen de probleme.

Arhanghelul Mihail este maestru în trezirea conştiinţelor şi este bine să apelaţi la ajutorul lui, în acest sens.

Arhanghelul Rafael colaborează cu Annubis, cu un aspect al lui Metatron (M4), Maica Sekhmet (de pe Nibiru,  n.m.), Lord Maitreya şi Arhanghelul Mihail. El răspunde de separarea lumilor şi are sarcini legate de Noul Pământ. Puteţi solicita Arhan. Rafael, să vă ajute în vindecări legate de relaţiile de dragoste.

Arhanghelul Gabriel este Domnul Razei Albe, a Ascensiunii. Apelaţi la Arhanghelul Gabriel pentru a vă accelera ascensiunea spirituală, şi orice altă creştere în viaţa pământeană. El vă ajută să vă creşteţi nivelul de lumină şi de iubire. 













Arhanghelul Ariel este deţinătorul Inţelepciunii Sacre. Dacă doriţi să creşteţi în inţelepciune, apelaţi la ajutorul lui.








Metatron este considerat Suprema Fiinţă Angelică. Metatron lucrează cu Limba Vieţii şi vă poate ajuta să vă conectaţi mai uşor la TOT CEEA CE ESTE (DUMNEZEU). 

Pe măsură ce continuaţi procesul de ascensiune, veţi găsi mai multă înţelegere şi sprijin la prietenii voştri nevăzuţi.

Voi nu sunteti niciodată singuri. Voi sunteţi cei mai iubiţi.  
Arhanghelul Uriel                                                                       

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu