Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 noiembrie 2010

O COMUNICARE DIN SHAMBALA

(29 October 2010, channeling prin Gupul WE ARE LIGHT IN ACTION – noi suntem grupul luminii în acţiune)

Împreună cu Sananda, noi, cei 12 Apostoli, suntem printre voi, dragi Lucrători în Lumină ai Pământului. Sunteţi musafirii palatului nostru.

Venerabilii maeştri ai celor şapte raze se vor materializa şi se vor afla în curând printre voi. Toţi se vor reuni pe planetă într-o singură vibraţie, a iubirii necondiţionate.
Marea lumină a Tatălui care se naşte în inimile voastre şi radiaţia care vi se trimite de la flacăra Treimii vă vor ajuta să fiţi cel mai important exemplu pentru ceilalţi.
Noi, cei 24 de bătrâni înţelepţi ne vom afla, de asemenea, printre voi!
Eu, Lordul Saloh, rege al lumii şi stăpânul Globului Terestru, care mi-a fost încredinţat de Tatăl Christ, de asemenea, voi umbla printre voi, în curând.
Eu sunt Lordul celei de a cincea rase aryane care soseşte din alte locuri ale acestui vast Univers pentru a ne aduna pe Pământul nostru iubit ca să actualizăm prototipul biologic al corpului vostru. Pregătiţi-vă pentru perfecţionarea (modernizarea) structurii voastre biologice. Pregătiţi-vă să deveniţi surse de lumină. Pregătiţi-vă să primiţi un nou ADN, cel de diamant (cristal), dăruit din inima Tatălui. Acest nou ADN având la bază reţeaua cristalină, va conduce la naşterea unei noi umanităţi, unui alt tip uman, mult mai evoluat.

Mulţi copii se nasc în fiecare zi pe planeta voastră. Trebuie să ştiţi că aceştia sunt copiii stelelor, veniţi acum pe Pământ pentru a fi martorii şi făptuitorii Noii Epoci de Aur a planetei.
Aşa că, iubiţi copii, noi, cei din Ierarhia Pământului interior, vom fi prezenţi printre voi, tot astfel cum vor fi Lorzii Razelor Arhanghelilor şi Lorzii Razelor Celeste Superioare.

Rămâneţi în pacea si în lumina iubirii mele.
Eu sunt Sananda, rege al lumii.
Eu sunt Lordul Saloh din Shambala.
Şi aşa este, în numele Tatălui, în toate aspectele voastre. Fie cu voi Maeştri voştri Divini, şi curata prezenţă EU SUNT.
Şi aşa este ! Selah! Om, Aum, Aum, Aum,Om.

SURSA: http://somosluzemacao.blogspot.com
(C.M.)

Un comentariu: