Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 noiembrie 2010

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR(10)


Autor Adrian Dvir                             
(continuare)   

ENTITĂŢI  ALIENS DIN ALTE ORGANIZAŢII GALACTICE.
Pe 23 iulie 1997, Chaya şi eu ne-am întâlnit cu un director al unei societăţi de film, care intenţiona să realizeze un fil documentar despre UFO şi Aliens.
În dimineaţa următoare, m-am trezit cu o senzaţie ciudată: mă simţeam ca un trunchi de copac. Mi-au trebuit căteva minute pentru a-mi aminti unde sunt şi cine eram. Vorbind cu Chaya, şi ea mi-a spus că a avut o experienţă stranie în noaptea ce trecuse. Văzuse o lumină colorată ce aducea cu un snop de grâu. La trezire nu-şi mai putea aminti diverse lucruri. Am întrebat dacă era posibil ca echipa medicală să mă fi dus pe nava lor spaţială pentru tratament, în timpul nopţii. Chaya l-a întrebat pe medicul alien Gideon care nu a confirmat bănuiala mea. Trebuie să fi fost altă echipă, a presupus el. Apoi, Gideon mi s-a adresat mie:
Gideon: Ai cumva nişte semne pe corp?
Adrian: Nu, după câte ştiu. Ar fi posibil ca nişte echipe medicale să sosească pe Pământ, fără permisiune sau necoordonate de voi?
Gideon: Poate că au avut permisiunea altcuiva. Noi putem verifica dacă au fost înregistraţi la Centrul de Comunicări.

                                                      ***
 În acea seară, m-am întins pe pat dar nu am putut adormi. Am încercat să-mi reamintesc, dar nu am aflat nimic edificator. Am hotărât să încerc să-mi coordonez imaginaţia în speranţa că voi descoperi ceva în subconştient.
Am început să percep un Being care mă învestiga; era o creatură mică şi cenuşie, cu o poziţie încovoiată, stând lângă o masă rotundă. Părea foarte serios şi preocupat. Vorbea Hebrew cu un ciudat accent, asemănător ciripitului unei păsări.
Am încercat să iau legătura cu Centrul de Comunicărin al Entităţilor Aliens.
Adrian: Aveţi vreo înregistrare referitoare la vizita unei alte echipe de Aliens?
Centrul: Nu deţinem o astfel de evidenţă, dar nu este aceasta neapărat filiera prin care altcineva putea să vină. Presupunem că era o echipă de Aliens activată de un director pentru filmări. Putea veni în acelaşi fel ca echipele medicale care te-au activat ca Vindecător. Evident, ei au vrut să te verifice pe tine si pe Chaya, în vederea întâlnirii voastre cu acel director. Din câte cunoaştem, acea echipă este una corectă şi bine intenţionată.
Am vorbit la telefon cu Chaya care mi-a spus că, de căteva minute, Aliens încearcă să ia legătura cu alte echipe Aliens, care se află în zonă pentru cercetări diverse. (Una cerceta nişte cariere de piatră iar alta era formată din cercetători în biologie).
                                                    
                                                      ***
 În ziua următoare, 26 iulie, Chaya mi-a telefonat si mi-a spus că a descopetit un ciudat petic de piele în nas, petic care era lovit şi cu unele rosături. Lângă acel petic era un semn de vaccin contra variolei. M-a sfătuit să iau legătura cu Centrul de Comunicări, şi a adăugat că de câţiva ani avea unele probleme cu nasul. Diverşi medici au presupus că era vorba de un fragment de piele sau de os şi au recomandat o intervenţie chirurgicală. Tocami i se întâmplase acest lucru, despre care avea de gând să le vorbească şi celor din echipa medicală Aliens. Ea credea că era vorba de un implant facut cu 22 de ani în urmă, la primul contact cu UFO. De atunci avea unele probleme cu respiraţia nazală.   Adrian: Solicit, vă rog, contactul cu Centrul de Comunicări Aliens.
Centrul: Da, Adrian, te citim.
Adr.: Aş dori să verificaţi dacă este posibil să se fi dat vreo aprobare altor „ străini” Aliens, din alte galaxii şi care nu sunt conectaţi cu dv. S-a mai clarificat în vreun fel acest lucru?
Centrul: Să verificăm. Cineva a lucrat pentru această întrebare. Există o organizaţie superioară care ţine evidenţa tuturor Entităţilor care vin pe Pământ. Ne referim la Uniunea Naţiunilor Aliens. Această organizaţie nu face parte din reţeaua noastră. Cineva s-a interesat dacă v-a vizitat nişte entităţi şi de ce s-a dat o asemenea aprobare fără o prealabilă coordonare. Aceasta este ceea ce se numeşte “spatele diplomaţiei”.
Adr.:Chaya reclamă implantarea unui cip. Ce poate fi?
Centrul: Verificăm şi aceasta.
Adr.: Am înţeles că implantul meu transmite tot timpul. Este corect?
Centrul: Da, este corect.
Adrian: Deci, dacă m-ar fi vizitat alţi Aliens, contactul ar fi fost înregistrat.
Centrul: Noi înregistrăm totul. E posibil ca înregistrările acelei nopţi să nu fi fost încă prelucrate. Dă-ne un moment de răgaz să verificăm. Marţi noaptea, da. Vom cere computerului clarificări. Te-ai trezit în timpul nopţii. Apare şi o componentă hipnotică. Ai răspuns întrebărilor ca un robot. Ţi s-a făcut o investigaţie în subconştient, fără implicarea minţii tale conştiente. Au fost înregistrate la Centru.
Adr.: Ce am fost întrebat?
Centrul: Întrebările au fost banale precum „Ce mai faci, care sunt scopurile tale în viaţă...” Au dorit să-ţi cunoască intenţiile şi se pare că au  fost mulţumiţi de răspunsuri. Era o învestigaţie standard. Noi nu suntem îngrijoraţi.
Adr.: Cine erau cei care m-au învestigat?
Centrul: Un grup de Aliens cenuşii” care sunt dintr-o galaxie îndepărtată. Noi nu am colaborat până acum cu aceştia. Fiecare grup îşi rezolvă problemele de cercetare pentru propriile scopuri. Întâmplător, s-au intersectat interesele lor cu ale altor grupuri, în ce vă priveşte pe tine şi pe Chaya.
Noi nu avem un control direct asupra lor iar munca lor nu este în coordonarea noastră. Din experienţele anterioare, cunoaştem că diversele grupuri evită să se interfereze unele cu altele, numai dacă apar cumva conflicte de interese. În cazul vostru, nu există un astfel de conflict.
Adr.: Cum au procedat cu Chaya ?
Centrul : În mod similar. Un set de teste şi de întrebări standard. Ei fac asemenea teste asupra oamenilor pe care-i consideră potenţiali colaboratori. Voi aţi făcut diverse însemnări despre ei, în diverse scopuri, mai ales în ce priveşte un posibil contact viitor. Ei au în vedere producerea unui film care promovează ideea descrierii lor ca fiinţe pozitive. Alte scopuri, nu cunoaştem dacă au avut.
Adr.: Aţi luat contact cu ei?
Centrul: Nu încă. Trebuie să ne acordăm pe canalele potrivite, pentru a putea intra în legătură cu ei. Există o punte de comunicaţii între diversele reţele de comunicare Aliens.
Adr.:Nimeni din grupurile medicale nu a solicitat acest lucru ?
Centrul: Nu. Sunt ocupaţi momentan cu alte probleme.
Adr. : Cei care ne-au investigat erau supăraţi pe ceilalţi Aliens ?
Centrul : Nu, deoarece ei nu cred că cineva ar intenţiona să vă facă vreun rău. De fapt, nici noi nu putem controla totul în spaţiu.
Adr. : Altfel spus, există Aliens cu care nu aveţi relaţii diplomatice.
Centrul : Da, sunt foarte mulţi.
Adr. : Sunt şi Aliens pe care voi nu-i înţelegeţi, adică Aliens de diferite specii, din alt fel de materii, necunoscute vouă ?
Centrul: Da, sunt foarte mulţi. Noi îi investigăm permanent, dar sunt şi alţii aflaţi la mari distanţe şi extrem de avansaţi, pe care nouă ne-ar fi imposibil să-i investigăm. Pentru noi, ei rămân un mister. Există a convenţie nescrisă care nu ne permite să întervenim în existenţa lor. De altfel, aceasta este şi raţiunea pentru care noi nu facem investigaţii asupra celor din acele planuri, care ne vizitează. Cam asta este. Vouă vi s-a făcut un simplu control şi aţi fost însemnaţi de către acei Aliens, care nu sunt în contact cu noi, în mod direct. Asta este tot.
Adr.:În concluzie, nu vă deranjează acest eveniment.
Centrul: Nu, atâta timp cât nu aduce atingere intereselor noastre.
Incercarea de a lua contact cu ei este în desfăşurare. Vei afla când ni se va da un răspuns, cu toate că nu garantăm că ne va fi trimis unul. Din motive care ne scapă, ei ignoră uneori asemenea solicitări din partea noastră.
Adr. : Este posibil să fie reproduse întrebările pe care le-am adresat. ?
Centrul : Intrebările nu au fost îregistrate la Centru. Doar evenimentul, mai ales termenii care te-au afectat.
Adr. : Căt am fost investigat?
Centrul : Cca o jumătate de oră.
Adr. : Eram treaz ?
Centrul : Nu, în sens obişnuit. Erai în somn. Ei ţi-au activat subconştientul.
Adr. : Sentimentul cu care m-am trezit dimineaţa era în legătură cu ceea ce se întâmplase în acea noapte ?
Centrul : Nu ştim precis. Ar putea să fie legat de condiţia medicală.
Adr.: Esti sigur că am fost învestigat?
Centrul: Absolut sigur. Centrul are o înregistrare provenind de la procedeele tale telepatice.
Adr. : În legătură cu Chaya, sunt înregistrări şi de la ea ?
Centrul : Nu. Ea nu este conectată cu Centrul. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea.
Adr. : O puteţi pune în regresie ?
Centrul : Da, este posibil.
Adr. : Mai aveţi să-mi spuneţi ceva în legatură cu acel eveniment ?
Centrul : Nu. Dacă mai primim informaţii, ţi le vom transmite. Înţeleg că această întâmplare te-a cam tulburat !
Adr. : Chaya şi eu avem mare încredere în voi, dar nu ştim nimic destre alţi Aliens.
Centrul : Aveţi dreptate. Ne vom interesa mai mult despre ceea ce s-a întâmplat.
Adr. : Multumesc! La revedere!
Ceva mai târziu, seara, am luat legătura din nou cu Centrul de Comunicări Telepatice, fără intermediul calculatorului. Am înţeles că fusese vorba de nişte creaturi cenuşii care doreau să mă contacteze. Am informat-o promt şi pe Chaya care mi-a spus că tocmai sosise la ea X3 pe care-l rugase să verifice acel implant din nas. A simţit o presiune şi o durere puternică la nas deoarece X3 i-a mutat implandul din nas în picior. I-a explicat că, de regulă, implanturile făcute de alţii nu trebuie mutate.

Pentru conformitate,
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu