Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 septembrie 2010

ISTORIA ATLANTIDEI SI ACTIVAREA REŢELEI CRISTALINE(2)



(continuare)   
(18 September 2010)

Holograma Atlantă
Vorbim, deci, despre Atlantida, cândva puternică, şi vorbim cu aceia dintre voi pentru care Atlantida a fost o grandioasă lecţie holografică dar şi cu cei pentru care amintirea Atlantidei nu este doar o vindecare.Vă veţi aminti de vremea când aţi devenit conştienţi.
Într-adevăr, pentru unii este o vindecare necesară, o purificare necesară, dar pentru alţii este şi o creştere a abilităţilor. Indiferent de rolurile pe care le-aţi avut în Atlantis, 70% dintre voi, cei aflaţi acum pe planetă, veţi auzi chemarea Atlantidei.
Această chemare nu se adresează doar acelora dintre voi care credeaţi în Legea lui UNU dar şi Arienilor şi fiilor lui Belial, deoarece  mulţi dintre voi aţi experimentat vieţi în ambele credinţe.Vă surprinde această afirmaţie, nu-i aşa?

Potopul produs cu 17.500 de ani, î.de Hr.
Spirala decăderii finale.
Al doilea potop s-a produs atunci când Epoca de Aur se sfârşise. Atlantida s-a rupt în 5 insule.
Cele trei insule mari se numeau Poseida, Aryan şi Og iar cele două mai mici, Atalya şi Eyre, şi ţineau administrativ de Aryan.

După dezmembrarea Atlantidei, forma de guvernământ a fost una confederativă, fiecare insulă devenind un stat condus, pe atunci, chiar de către unii dintre voi, cei prezenţi aici.
În timp, pe ceea ce mai rămăsese din Atlantida, a evoluat o aristocraţie care se baza pe două ideologii opuse.
Cele două componente majore erau : LEGEA LUI UNU, care se regăsea pe teritoriul Insulei Poseida şi FIII LUI BELIAL, în insula Aryan. Insula Aryan era cea mai populată şi-şi exercita controlul şi peste Og, Atalya şi Eyre.

 Poseida deţinea cel mai puternic portal (vortex) în timpul Atlantidei.  Pe ea se aflau : Templul Vindecării, Templul Sunetului, Templul lui UNU, Templul Regenerării (renaşterii) şi Templul Cunoaşterii. Poseida deţinea cele mai importante centre de învăţământ superior. Acestea fuseseră amplasate pe Poseida datorită locaţiei avantajoase a insulei, în ce priveşte reţelele geodezice şi plasamentul său în proximitatea fluxurilor electromagnetice benefice, create de spirala ascendentă din centrul (inima) Pământului.

Un izvor tămăduitor incredibil de puternic curgea în Poseida, lângă Templul Vindecarii, la aceasta referindu-se miturile despre "Fântâna Tinereţii", mituri păstrate în cultura populaţiei indigene din Florida. Aceste izvoare se mai varsă încă şi astăzi în ocean, lânga insulele Bimini (Nota C.M., poartă de intrare în Bahamas)
Înaltele personalităţi ale Epocii de Aur a Atlantidei, provenite din material genetic pleiadian, concentrate în Poseida, aveau înalţimea de 10-12 picioare (3-3,7 m). Era o rasă de giganţi, avînd preocupări culturale, artistice şi educaţionale şi puteau fi întâlniţi mai cu seamă în partea centrală a Atlantidei. Poseida a fost, de asemenea, sediul şi nucleul reţelei electrice cristaline şi a sistemului de canale de deplasare interdimensională. Cele mai avansate, complexe şi frumoase cristale se găseau tot în Poseida.

Arcturienii şi Siriusienii au creat aici un amalgam de mai multe forme cristaline, îmbibat cu un aliaj de platină şi de aur, compozite care erau, în fapt, inteligenţe artificiale, create de înalta ştiinţă a celor de pe Arcturus şi de pe Sirius. Cristalele acestea au fost plasate în templele magnifice, unele construite din marmură, altele din foi cristaline de beril, corindon şi diamant.
Capitala insulei Poseida purta numele de Emerald City.

Atlanţii au perfecţionat, folosindu-se de tehnologia Arcturiană, ştiinţa de a creşte cristale de diverse structuri şi esenţe, într-un proces de fabricaţie accelerat, formând straturi de cristale în subteranul Atkansas, în Tibet, în Brazilia, toate fiind legate prin tunele interdimensionale.
De-a lungul Atlantis, reţeaua electrică de cristale avea o distribuţie triangulară a cristalelor care erau conectate printr-o tijă de aur-cupru, în cadrul unui dom sferic care putea avea o anumită înclinaţie, calculată anume pentru a putea recepţiona anumite fluxuri energetice stelare, solare sau gravitaţionale.
Acest sistem era utilizat în casele potentaţilor, în centrele de comunicare mass-media, în anumite teatre, şcoli superioare, centre medicale, şi în unele întreprinderi de înteres strategic. Sistemul de siguranţă deţinător de reţea cristalină, era asigurat tot cu cristale. El era în măsură să primească, prin reflexie, un flux de lumină specializat şi alimenta reţeaua energetică cristalină din tunelele de comunicare interdimensională.

Un mare satelit pe bază de cristal, considerat cea de a doua Lună, plutea pe cerul Atlantidei, la o anumită altitudine, şi avea rolul de a primi energii cosmice pe care le amplifica şi le dirija către reţeaua de cristale creată pe planetă, în anumite scopuri. El servea atât zavoarelor pe baza de cristale cât şi Cristalelor Master din Templu. Anumite tipuri de faşcicule energetice specializate erau proiectate în zone agricole, pentru obţinerea de recolte dar şi în arii în care existau adevărate culturi de cristale, accelerându-le creşterea.
De pe acest satelit-cristal, aflat la altitudine, se trimiteau fascicule care creau câmpuri energetice în universităţi, spitale, şcoli, birouri, fabrici şi alte locuri de muncă, cu scopul revigorării şi creării bunei dispoziţii celor aflaţi în acele locuri.
Dar, despre această a "doua Lună" vom mai vorbi.

Templele erau edificii construite pe baza geometriei sacre şi unei arhitecturi de înaltă clasă. Multe dintre marile temple erau acoperite de cupole scăldate în lumina creată de cristale. Spectrul culorilor era diferit de la o cupolă la alta şi de la zi la noapte. Spectrele cu care erau luminate cupolele erau alese şi în funcţie de destinaţia acelui aşezământ. Unele temple radiau anumite domenii de lumină vibratorie şi emiteau diverse sunete care amplificau activarea chakrelor şi a simţurilor. Altele creşteau capacitatea de memorare şi înţelegere a materialelor studiate. Unele creşteau sensibilitatea de captare a mesajelor interdimensionale.

In perioada Epocii de Aur, majoritatea oraşelor mari ale Atlantidei, îşi construiseră cupole de cristal utilizate în diverse scopuri, precum cele enumerate mai sus.  
După al doilea diluviu (potop), numai capitala Poseidei mai era acoperită de o cupolă de cristal, care avea o culoare verde de smarald, incredibil de frumoasă.   

Anterior celui de al doilea potop, localizat în timp la 17.500 de ani î.deHr., marea majoritate a oraşelor mari, printre care Meruvia, capitala statului Aryan, aveau cupole de cristal care asigurau şi securitatea perimetrului. De exemplu, o cupolă din Aryan avea culoarea rubin, roşu liniştit.

În Epoca de Aur a Atlantidei, Piramidele aveau trei sau patru feţe, in funcţie de utilitatea lor. În majoritate, erau construite din marmură, granit si cristale complexe.
Piramidele cu trei feţe erau folosite ca antene de emisie-recepţie şi amplificatoare de semnal. Tot de la ele se emiteau fascicule energetice pentru zăvoarele cu care erau asigurate sistemele de pază ale caselor personalităţilor importante, precum şi ale unor fabrici de interes strategic şi naţional.
Din aceste piramide se puteau crea câmpuri de energie pentru diverse utilizări. Satelitul cristalin artificial (de care am mai vorbit), supranumit A DOUA LUNĂ, era utilizat pentru a recepţiona lumina stelelor (inclusiv a soarelui) şi a o redirija, sub diverse unghiuri, spre receptorii aflaţi pe Pământ. Aceste receptoare, în număr de peste 100, erau de forma unor piramide triunghiulare. Piramidele acestea formau o reţea de energie cristalină şi electromagnetică şi împărţeau planeta în anumite zone, precum Atlantis, America, Africa, Europa şi America de Sud. 
Configuraţia reţelelor ţinea cont de zonele populate, pentru un control potivit al precipitaţiilor, temperaturii şi luminii necesare asigurării condiţiilor optime dezvoltării recoltelor, faunei şi florei planetei.Mongolia şi Tibetul erau, de asemenea, parte din acest complex, fiind conectate prin tuneluri interdimensionale. Însă, densitatea cea mai mare a acestor reţele şi tuneluri era în zona Atlantidei.

Piramidele cu patru feţe, proprii templelor complexe, erau destinate pentru activităţi precum: sănătatea (vindecarea), învăţământul, regenerarea şi problemele de spiritualitate. În general, acestea erau amplasate pe dealuri sau de-a lungul coastelor apelor, locaţii care facilitau atât captarea energiilor cosmice cât şi a celor telurice.
Pentru construirea piramidelor cu patru feţe, s-au utilizat terenurile mai joase, unde s-au executat şi anumite escavări, pentru a permite amplasarea sub nivelul solului a jumătăţii descendente a piramidei octaedru.
Adepţii "Legii lui UNU" aflaţi în Poseida, erau oameni evlavioşi şi avansaţi spiritual. Ei militau pentru egalitatea între oameni, si unificarea cu Unimea.

Deşi tehnologia avansată şi calitatea vieţii scăzuseră mult după primul (58000 î.Hr.) şi al doilea potop (17500 î.Hr.), totuşi nivelul tehnologic rămăsese suficient de înalt. Din păcate, armonia din Epoca de Aur a Atlantidei se înscrisese deja pe o spirală descendentă, la aceasta contribuind şi izolarea care a apărut între grupurile de populaţii care trăiau pe cele 5 insule. Separarea a condus la apariţia unor ideologii foarte diferite, chiar antagonice.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu