Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 iulie 2010

PORTALURILE, UN DAR PENTRU CRESTEREA CONSTIINTEI VOASTRE.

Mesaj de la HELIOS, Logosul Solar

(10 July 2010, channeler Michelle Coutant)

Multiubiţilor,

Comunicatorul meu a cerut o descriere a locurilor pentru ascensiune şi cum funcţioanează acestea. Sper că cele de mai jos vă vor ajuta pentru o cât mai completă înţelegere. Aceste portaluri energetice au fost create pentru a vă ajuta să vă ridicaţi conştiinţa şi vibraţiile la nivelul de conştientizare a celei de a 5-a dimensiuni, şi nu numai.

Procesul de creştere a conştiinţei nu se încheie după o singură vizită în portal. De fiecare dată când vizitaţi un loc de ascensiune veţi fi înconjuraţi de energii ale înţelepciunii. Fiecărui portal (vortex) îi este caracteristică o anumită bandă de frecvenţe. Există multe asemenea portaluri pe Pământ, fiecare fiind calibrat (acordat) pe un anume aspect al conştiinţei globale. Fiecare portal este în responsabilitatea a cel puţin unui Maestru Ascensionat sau altei Fiinţe de Lumină, aşa cum, de altfel, si Razele Luminii Divine sunt guvernate de o anume entitate.

[Nota C.M.> Să amintim doar de unii arhangheli:

- Uriel guvernează raza rubinie, a compasiunii şi a păcii; recepţionată prin chakra Muladhara (a bazei).

- Samuel guvernează raza portocalie, a iubirii, fiind îngerul adoraţiei; chakra Swadisthana (a doua).

- Jofiel guvernează raza galben-aurie, a iluminării ; chakra Manipura (plexul solar).

- Rafael, ingerul iubirii şi al rugăciunii, guvernează raza verde-smarald, a vindecării, smereniei şi purităţii ; chakra Anahata (inimii).

- Mihail guvernează raza albastră, a protecţiei şi dreptei judecăţi; chakra Vishuda (gâtului).

- Gabriel guvernează raza indigo, a armoniei şi purităţii; chakra Ajna (al treilea ochi).

- Zadchiel guvernează raza violet, a purificării şi iertării; chakra Sahasrara (a coroanei) etc.

De fapt, vă este cunoscut că fiecărei culori din spectru îi corespunde o anume frecvenţă de vibraţie. Sesizaţi că vibraţiile (deci, culorile) relaţionează cu corpul nostru printr-un anume canal (chakră), ceea ce demonstrează importanţa funcţionării perfecte a tuturor centrilor noştri de forţă (chakre), dacă vrem să fim potenţial conectaţi la toată conştiinţa universului].

Portalurile sunt calibrate pe anumite vibraţii care pot ajuta la integrarea voastră prin pachete de lumină/conştiinţă cu care vă încărcaţi în vederea ascensionării. Există portaluri specializate pentru elevarea voastră spirituală începând cu nivelul sistemului planetar, apoi, sistemului solar, galctic, universal sau multiuniversal precum şi cosmic. Cei care doresc să fie ajutaţi să ascensioneze, trebuie să abordeze aceste portaluri în mod gradat, începând cu cele specializate pe frecvenţe de creştere spirituală la nivelul sistemului planetar.

După acumulări treptate în aceste portaluri se poate ajunge, din treaptă în treaptă, până la nivelul cosmic de vibraţie şi conştiinţă.

Locurile de ascensionare (portalurile) vă oferă daruri minunate de la civilizaţii extraterestre evoluate, precum: Arcturienii, comandorul Ashtar, Siriusienii sau Pleiadienii.

Există şi un portal care vă încarcă cu vibraţiile planetei Venus. Aceste locuri (spaţii) sunt eterice şi voi le puteţi vizita cerând (în timpul meditaţiilor şi invocaţiilor pe care le faceţi) fiinţelor de lumină (îngeri şi/sau ghizi) să vă transporte fiinţa eterică în portalurile pe care doriţi să le vizitaţi.

Tehnica de contactare a unui portal este următoarea: aţezaţi-vă într-un loc linistit, adoptaţi o poziţie comodă, înlăturaţi gândurile care vă preocupă, închideţi ochii şi începeţi să vă adânciţi într-o meditaţie cât mai profundă. [Nota C.M.: de mare ajutor este dacă înainte de a începe meditaţia faceţi ceea ce se numeşte „consacrarea” adică, vă adresţi în gând Tatălui Ceresc implorându-l să primească fructele meditaţiei pe care urmează să o faceţi. Ceva în genul acesta: ‘’ Tată Ceresc şi Suprem, cu umilinţă te implor să primeşti fructele meditaţiei pe care o încep acum! Ea este menită să crească nivelul meu de elevare spirituală care să mă pună în legătură cu înaltele frecvenţe ale dimensiunii..(planetare, solaritale, universale,cosmice, precizaţi una dintre ele). Facă-se voia ta! Apoi, spuneţi: ”Cer ingerilor mei personali (sau ghizilor mei) să mă însoţească şi să mă protejeze în călătoria pe care o fac la portalul energetic…… (planetar, solarital, galactic, universal sau cosmic, după caz). Aşa să fie!

Încercaţi să sesizaţi anumite vibraţii proprii acelui portal.

O vizită poate dura între o oră şi trei ore. Fiecare dintre voi va putea accesa portaluri din domeniul de frecvenţă care-i caracterizează nivelul de elevare la care a ajuns. Evident, cei mai mulţi vor putea avea acces la portalurile în care vibraţia corespunde planului sistemului planetar. Foarte puţini vor putea avea acces la un portal cosmic. Aceasta vă va da, deci, indicii asupra nivelului de spiritualitate la care aţi ajuns.

Prin aceste deplasări astrale puteţi ajunge la portalul de pe Mt. Shasta, la cel din Telos, la cel de la Piramida din Giza, la portalul Noului Erusalim.Deasemenea, puteţi ajunge în oraşul eteric al Shamballei, supravegheat de Lord Buddha, Logosul Planetar.

Vă puteţi deplasa fiinţa spirituală în portalul solar, unde vă puteţi întâlni cu mine, cu Lady Vesta sau cu alte entităţi, ceea ce ne va produce o mare bucurie. Vă voi invita în Camera Vindecării unde veţi fi baleaţi în vederea purificării şi vindecării organelor corpurilor voastre. Printre voi sunt destui care au atins nivelul de spiritualitate care să le permită să-şi petreacă sejurul într-un portal solarital. In corpul vostru total pot exista aspecte care au atins un înalt nivel de elevare şi alte aspecte unde nivelul poate fi mai scăzut.

Bucuraţi-vă că aceste portaluri există şi vă stau la dispoziţie, pe măsură ce eforturile voastre de creştere spirituală dau rezultate. Dacă doriţi sprijinul meu, solicitaţi-mă, preaiubiţilor.

Eu sunt Helios, Logosul Solar

Sursa: www.transformingradiance.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu