Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 iunie 2010

Energiile lui Iulie 2010


Transmutarea şi reînnoirea corpului spiritual.
De la Metatron

(19 Iun.2010, prin Simon NightStarr)

Eu sunt Metatron şi vă salut pe toţi. Pentru luna Iulie, am un mesaj pentru voi.

Noi raze cosmice vor fi trimise şi receptate pe Pământ.Ele vă vor ajuta să vă schimbaţi în mod fundamental imaginea despre propria persoană.

Imaginaţi-vă că aţi naufragiat pe o insulă. Starea iniţială va fi una de disperare, de epuizare şi prăbuşire. Incet, veţi înţelege şi veţi accepta că speranţa de a fi salvat este, deocamdată, minimă. Va urma un sentiment de împăcare cu noua situaţie şi va apărea o stare de linişte care vă va face să începeţi să gândiţi logic şi fără panică.

Cu această stare de izolare vă veţi confrunta mulţi, în luna Iulie.

Tratând cu calm aceste situaţii, veţi putea depăşi starea de confuzie şi disperare, descoperind noi soluţii de ‘’salvare’’ din aceaste situaţii limită.

Va continua, în această perioadă, procesul de creştere a intuiţiei fiecăruia dintre voi. In din ce în ce mai multe situaţii veţi constata că aveţi certituduinea că ‘’ştiţi’’ şi că barierele limitatoare între voi şi ceea ce vă înconjoară se estompează. Veţi începe să înţelegeţi tot mai clar că singurătatea este o chestiune de obţiune, de alegere. Niciodată nu aţi fost dominaţi de sentimentul de singurătate, decât atunci când aţi ales să o faceţi.

Această lună Iulie va fi o perioadă a trezirii dinamice la nivel planetar, pentru cei mai receptivi faţă de noua rază cosmică, pe care am numi-o Raza Apocalipsei. In funcţie de starea voastră de evoluţie, de nivelul de conştientizare, energia acestei raze, care vă va traversa fiinţa, va produce valuri de intensităţi dinamice diferite.

Recomandarea mea ar fi ca fiecare dintre voi să-şi utilizeze abilităţile (uneltele) spirituale cu care ştie că este dotat folosind, de exemplu, Flacăra Violet sau Lumina de Diamant etc. în şedinţe de meditaţie, vizualizări sau invocaţii potrivit alese, ca durată şi moment al zilei.

Respiraţi aceste energii şi răspândiţi-le in întrega voastră fiinţă.

Daţi atenţie informaţiilor spirituale primite pe orice cale media şi care par a fi surprinzătoare, faţă de ceea ce eraţi convinşi că ştiţi. De ce? Pentru că încă mai aveţi probleme sensibile în zona vechilor credinţe care au nevoie să fie vindecate. Aceste raze cosmice noi vă vor fi de un real folos în procesul vindecării.

Pentru mulţi, Iulie va fi o perioadă caldă în mai multe moduri, aşa că, vă recomand să consumaţi cât mai multă apă (între care, apa sfinţită dă cele mai bune rezultate), apa ajutând la drenarea energiilor prin corpul vostru sacru.

Vă ofer aceste informaţii cu toată dragostea.

Arhanghelul Metatron .

Sursa: http://lightworkers.org

(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu