Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 martie 2010

Din comunicarile lui Lorin Ioan Fortuna



Din partea Conducatorului CAIAC-LF-PG.
In legatura cu incheierea Competitiilor civilizationale (Comp civ) organizate pentru stabilirea destinului existential colectiv lumesc (DECL) al Lumii Fizice a Planetei Gheorghia (LF-PG) pentru anii: 17; 18; 19; 20; 21; 22 si 23 – chlf (respectiv anii: 2006-2012 - cg), soldata cu victoria finala a reprezentantilor partii competitoare constituita de Coalitia de Comunitati Civilizationale virtuale (C-CCV) bastinase planetare si loialiste (C-CCV-L)fata de conceptia creationista in care a fost realizata initial CV-Goriliana: CV-Gor (democratica), consideram ca este cazul acum sa explicam si anumite conotatii si corelatii ale acestor Comp civ cu anumite informatii transmise prin intermediul altor surse (exemple: Vechiul si Noul Testament, Incunabulele mayase s.a.) care se refera, de fapt, la respectivele Comp civ , precum si la menirea acestora.
Astfel:
1. Comp civ in cauza reprezinta, de fapt, asa-numita: “batalie finala”, de la “sfarsitul vremurilor” (Vechiul si Noul Testament), resepectiv de la “sfarsitul timpului” existential planetar (Incunabulele mayase), in care: “oamenii luminosi” se vor lupta cu “oamenii intunecosi” si vor fi ajutati, fiecare parte, de catre mari personalitati extraplanetare, sosite special, in acest scop, in calitate de sprijinitori, pe Planeta (“confruntarea gigantilor”), in care insa partea competitoare “luminoasa” va invinge partea competitoare “intunecoasa” si va elibera atat Lumea Fizica Planetara (LF-PG), de agresiunea si inrobirea de catre CV oligarhice agresionale civilizational (CVOAC) extraplanetare, cat si Planeta si respectiv Satelitul planetar de: “capcauni”, sau “varcolaci”, care vor s-o devoreze.
2. In cadrul religiei crestine (Noul Testament) aceste Comp. civ sunt personificate prin “batalia” dintre doua personalitati denumite generic: Hrist (Christ) si, respectiv, Antihrist (Antichrist), in sensul ca primul dintre cei doi adversari competitionali va fi si un reprezentant al respectivei religii, iar celalalt va fi si un adversar al respectivei religii.
3. Antihristul este descris generic (Apocalipsa lui Ioan din Patmos), ca fiind: “fiara”, al carui cod numeric este: 666, ceea ce semnifica, de fapt, ca respectiva personalitate s-a nascut intr-o zodie astrologica caracterizata printr-un nume de “fiara”, (taur, leu) si ca rangul sau ezoteric trebuie sa fie de minimum: Zeu Lumesc, al carui cod numeric, in cadrul Ezoterismului specific CV-Gor-L (bastinasa planetar) este: 666.
4. Castigatorul Comp civ (“bataliei”) respective este caracterizat (Apocalipsa lui Ioan din Patmos) si ca un viitor Conducator al intregii LF-PG, conducerea LF-PG fiind prezentata si ca un obiectiv principal, urmarit a se realiza prin Comp. civ in cauza, fapt care, in opinia noastra, inseamna nu atat un Conducator politic, cat, mai ales, unul spiritual.
5. Acelasi castigator este caracterizat si ca un viitor judecator al LF-PG, care va judeca popoarele (tarile) din cadrul LF-PG, ceea ce, in opinia noastra inseamna ca respectivei personalitati i se va conferi, de catre o Ierarhiea astrala abilitata, rolul de: judecator (Selector) al Tarilor care urmeaza a fi selectate (din cate cunoastem, pana la data de: 6.6.21-chlf, respectiv 24.10.2010-cg) in vederea continuarii existentei lor, in cadrul noii LF care se va naste in cursul anului 23-chlf (2012-cg) pe Satelitul Vasilea (fost Selena, fost Remea, denumit popular: Luna), inainte de producerea sfarsitului LF-PG (programat a avea loc, din cate cunoastem, la sfarsitul datei: 61.6.23-chlf, respectiv 19.12.2012-cg), ca efect al unei multitudini de evenimente catastrofice care au inceput deja sa se produca (exemple: cutremurele din Indonezia, Haite, Chile s.a.), si care se vor inmulti si amplifica in viitor (din informatiile pe care le detinem), culminand cu impactul Planetei (PG) cu un asteroid de mari dimensiuni, care se va produce (din cate cunoastem) in data de: 61.6.23-ora 6 -chlf (19.12.2012-ora 24), care, prin efectele ciocnirii mentionate, va provoca valuri uriase (tsunami), eruptii vulcanice puternice si cutremure de mare magnitudine, care vor face imposibila existenta omeneasca in cadrul LF-PG, precum si a unei mari parti din flora si fauna, timp de aproximativ 30 de zile de la data impactului (fenomen denumit generic: potop, recomandand si vizionarea filmului: “2012”, care a rulat recent pe ecranele cinematografelor si s-a difuzat sub forma inregistrata pe dvd).
6. Mai mentionam si faptul ca (dupa stiinta noastra) rolul existential al Hristului l-a jucat (din punct de vedere competitional ezoteric) Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane: Daniel Ciobotea (in calitate de reprezentant competitional principal, iar rolurile de reprezentanti competitionali secundari le-au jucat tot cateva personalitati romanesti care (dupa stiinta noastra) sunt: Mugur Isarescu, Costache Dinu Patriciu si Sorin Ovidiu Vantu. De partea cealalta – adversa (din cate cunoastem), toate rolurile mentionate anterior au fost jucate de catre combatanti ezoterici principali din cadrul CAIAC-LF-PG. “Batalia” care s-a sfarsit cu victoria reprezentantilor “luminii” (albe), adica a Antihristului si a secundantilor sai, in defavoarea reprezentantilor “luminii” albe modificate (cu adaos corespunzator de lumina rosie, specifica reprezentantilor civilizationali balaurieni) din cadrul Comunitatii Civilizationale virtuale Goriliene neloialiste, cu consecinte corespunzatoare la nivel galactic, solarital, planetar, satelitar si lumesc, atat pentru invingatori, cat si pentru invinsi.
Observatie: Constientizand ca cele mentionate anterior nu acopera si nici nu explica deplin problematica abordata, ne propunem sa mai revenim asupra acestei problematici, in contextul in care vom obtine si alte informatii, precum si in cazul declansarii unor dispute pe aceasta tematica, ale caror amploare, in viitor, o previzionam.
Lorin Ioan Fortuna - 19.2.21-chlf (08.03.2010-cg)
Preluare de pe: http://lorin-fortuna.ro
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu