Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 decembrie 2016

Iisus-Sananda: Veniți să mergem împreună ! (I)

(14 dec. 2016; channeler Linda Dillon)
Emisiune realizată de Suzanne Maresca.
Traducere Const. Mihăilescu


Iisus /Sananda: Salutări, Eu sunt Iisus - Sananda.
Suzi: Bine ai venit.
Iisus 
/Sananda: Și bun venit fiecăruia dintre voi. Bine ai venit, prietenii mei iubiți, familia mea iubită. Da, este timpul ca aceste daruri să fie împărtășite la scară largă pentru a fi primite de fiecare dintre voi.
Darul pe care vi-l fac este inima Mea. Vă ofer darul iubirii Mele, al voinței Mele, tăriei Mele, al curajului Meu și dorinței Mele de a vă sluji, în și în afara formei, atât jos cât și sus, și mult dincolo. Pentru călătoria Mea, misiunea Mea, scopul Meu și darul Meu pentru fiecare dintre voi, prietenii mei dragi, ceea ce vă ofer este identic.
Da, fiecare dintre voi a venit dintr-o zonă a universului, sau a multiversului ori a omniversului căci ați ales să fiți deschizători de drumuri și purificatori. Sunteți vindecători și profesori sau comunicatori, și fiecare dintre voi este un încântător reprezentant al Divinității care a luat formă, pentru a fi văzut și înțeles.

Acesta este un moment în care ați ales să continuați să mergeți mai departe, fără a ignora ceea ce pare a fi haos, ceea ce par a fi, în unele momente, aspecte ale întoarcerii sau a pedalării în gol, când, de fapt, nu ați renunțat la trendul crescător în evoluție, ca aspect fundamental. 
Acum, pe măsură ce duceți mai departe programul vostru, vă preocupă o stare permanentă de ajustare și aliniere în care vă identificați nu numai cu voi dar și cu Mama Pământ, revenind în acord cu Consiliul Iubirii și Societatea Cerului.
Vă modelați permanent pentru a corespunde dragostei unuia față de celălalt.
Simțiți că ați intrat într-o mare prefacere care este caracteristica principală a acestor vremuri extraordinare.
Dar, ce ar trebui înțeles prin cuvântul extraordinar ? Înseamnă a tinde către mai sus, dincolo de ceea ce vi se părea că este o limită. Asta înseamnă că pentru a reuși sunteți provocați să faceți ceea ce nu făceați de obicei, înseamnă să nu mai adoptați rezolvări de rutină, înseamnă să căutați căi nebătătorite sau să fiți, voi înșivă, deschizători de drumuri.
Dar rolul vostru în această misiune sacră, scopul și modul în care vă apropiați de acest obiectiv, nu se impune a fi schimbat, în mod fundamental.
Particularizat, la unii dintre voi, ar trebui schimbate doar unele aspecte, unele elemente, restul rămânând așa cum a fost mereu. Important este ca din aceste mai mari sau mai mici modificări să atingeți un nivel superior de strălucire a ființei care sunteți, asta însemnând că trebuie să iasă mai mult în evidență frumusețea voastră interioară, empatia ființei voastre, puterea de care dispuneți..
Mulți dintre voi spuneți ori gândiți: "Doamne, dacă eu sunt atât de puternic, de ce nu reușesc să schimb din mine ceea ce mă ține în loc?” Iar eu vă spun: Uitați-vă în jurul vostru și observați că există schimbări substanțiale, măsurabile. Observați că în toate aceste schimbări Mă regăsiți pe Mine! Nu-ți nega progresele pe care le-ai obținut căci asta înseamnă să nu te recunoști, să te negi, să-ți minimizezi dumnezeirea din tine. 
Prietenii mei, VOI sunteți ingredientul esențial în această schimbare.
Habar nu aveți cât de puternici și înzestrați sunteți. Gândurile și sentimentele voastre, câmpul vostru energetic, acțiunile voastre influențează și modifică totul în jur.
Mama (Gaia?) sugerează că un grup de 144 mil. de ființe ar fi suficient pentru a impune o voință colectivă asupra întregii umanități, adică de a realiza Ascensiunea întregii umanități. Ce ar înseamna aceasta?  
Să o luăm de la început. Ne referim la ființe; în primul rând, este vorba de rasa umană, adică de acele ființe care trăiesc acum pe Gaia și au formă umanoidă. Prin urmare, nu ne referim la alte regate precum devașii, gnomii sau la diferiții elementali. Acestea sunt deja bine ancorate în tărâmurile superioare și dimensiuni.
Deci, este vorba de o chestiune practică.
După ce terminați cu înălțarea rasei umane (umanoide), vă concentrați energia asupra planetelor sau planetei pe care ați dori să locuiți și să experimentați în viitor. Cele spuse mai sus nu trebuie să creeze în mintea voastră dubii, îndoieli, mai ales acum când sunteți atât de preocupați de ceea ce se petrece pe Terra-Gaia. Am vrut doar să vă spun că un efect de undă (un câmp energetic; n.m.) corespunzător de puternic (creat de o colectivitate inteligentă; n.m.) vă poate ajuta ca în viitor să ajungeți în sisteme planetare pe care vi le doriți, cu scopul de a vă stabili acolo sau doar pentru perioade limitate. 
Acum, ce înseamnă aceasta în termeni practici? Înseamnă că atunci când veți ajunge să coagulați un grup suficient de mare de oameni, (la situația concretă a umanității voastre de la acest moment, 144 de milioane de indivizi), uniți prin iubire manifestată prin gândire pozitivă, acțiuni pozitive, creație divin orientată, sentimente, credință, paradigmă, structură, și intenție exploratorie comună, veți putea face aproape orice doriți în univers, inclusiv în ceea ce privește alegerea (chiar și crearea) ori stabilirea locației existențiale. 

Dar ce s-ar întâmpla, în acest caz, cu puținii reticenți, dezinteresați, defazați, dezrădăcinați, recalcitranți, care „au fost luați de val” și s-ar află printre voi? Pe ei cum i-ar afecta situația decurgând din voința colectivă ?
Tema aceasta am mai adus-o în discuție la adunarea pe care am avut-o în Sedona. Repet ceea ce v-am spus și atunci, anume că prin răbdare, bunătate, iubire și curaj, în ceea ce-i privește pe minoritari, veți reuși să-i aduceți în grupul vostru majoritar. Este foarte posibil ca membrii grupului minoritar să se dedea la viol, jafuri, dorință de răzbunare, în numele a ceea ce cred ei că este justificat și sfânt. Atitudinea voastră trebuie să fie una de reeducare, revenire la valorile reale ale divinității, prin răbdare și punerea făptașilor în imposibilitatea de a repeta faptele lor reprobabile. Le puteți folosi energia pentru înfăptuirea unor lucruri bune, în folosul lor și al colectivității, dovedindu-le că locul lor este între cei binevoitori și plini de iubire. Treptat, ei vor putea înțelege că puterea colectivă bazată pe curaj, dăruire și bunătate este capabilă „să mute munții din loc”.

Multora dintre voi le voi insufla sentimentul dragostei, al respectului și al onoarei. Da, le voi oferi acest cadou căci știu că aceia care-l vor primi vor acționa în numele Meu.

Când am pășit pe Pământ înainte - și am făcut-o de atât de multe ori - atunci când am mers pe Pământ înainte, am avut tendința de a lucra cu oamenii unul câte unul, știind că dacă am atins inima, mintea și sufletul unei singure persoane, mesajul meu se va răspândi destul de repede, dacă el va fi transmis din profundă iubire. Și asta este exact ceea ce s-a întâmplat.
Când am fost pe Pământ ca Yeshua, modul meu de lucru s-a modificat în sensul că am lucrat cu grupuri mai mari de oameni, de maximum două sute.
Cu mijloacele de care dispuneți acum, voi channelerii și Lucrătorii în Lumină comunicați cu milioane de oameni. Asta nu o spun acum pentru a vă simți copleșiți de responsabilitatea a ceea ce comunicați la atât multă lume, pentru că această responsabilitate este conștientizată deja de comunicatorii autentici.
Am pomenit-o doar pentru a vă reaminti de amploarea acțiunilor voastre de comunicare și pentru a înțelege că, pentru Mine, sunteți persoane importante. Într-adevăr, ceea ce faceți voi se regăsește în realitatea practică, deși rezultatele, în marea majoritate a cazurilor, apar după un anumit timp. Când nu vedeți aceste rezultate, nu înseamnă că ele nu vor exista. Mesajele transmise de voi lucrează, cu adevărat, asupra celor care le recepționează.
Acum, dragă Suzanne, cu ce dorești să începem în această zi?

Suzi: Oh, îți mulțumesc! M-ai copleșit și mă simt așa pierdută! Ceea ce ai spus este atât de minunat și de încurajator! Sunt foarte fericită că ești acum aici și că ne vorbești! 
Deși o facem din iubire, eu știu că munca noastră este departe de a fi perfectă însă ne străduim să ne perfecționăm, alungând cât se poate de mult neîncrederea. Pe de altă parte, noi știm că, inevitabil, introducem în  mesaje și ceva din ceea ce ne caracterizează pe noi, pe fiecare  dintre comunicatori. De aceea, munca noastră are, uneori, accente de îngrijorare ca nu cumva să alterăm conținutul mesajelor. Este singura noastră preocupare majoră.

Iisus-Sananda: Este acea credință fundamentală de care ești conștientă. Nu este doar urmarea a ceea ce gândești - sau ceea ce gândesc cei care ascultă sau citesc mesajele, este și ceea ce corpul vostru recepționează pe diferitele căi. 
Există un întreg domeniu de compensare, care a început în urmă cu ani de zile și care v-a dominat metamorfoza. Și totuși, există încă la mulți dintre voi un mare grad de ezitare, de neîncredere, se suspiciune –estomparea acestora fiind rostul schimbului de informații – pentru recunoașterea recunoașterea realității că voi puteți mult mai mult decât credeți și decât vă manifestați.
Căile voastre de percepție sunt, la unii, pur emoționale, la alții pur mentale, la alții, cauzale și venite din alte vieți.
Trebuie înțeles că, atunci când este vorba de cunoaștere, căile de evoluție sunt multiple. Nu este pur și simplu doar corpul vostru fizic; este implicată esența voastră, ca entitate universală.
În viață, celălalt lucru care are loc și se manifestă este ego-ul uman care este important și foarte util dar este totdeauna doritor de a prelua și deține controlul asupra ființei. Ego-ul spune: "Ei bine, eu pot controla și afecta milioane de oameni." 
După care, omul se sperie și spune: " nu, nu, anulați, anulați; n-am vrut să spun asta; mi-a venit așa”. Asta însă n-a mai spus-o ego-ul ci sufletul [Râsete]

 SURSA - http://counciloflove.com/2016/12/jesus-sananda-please-come-and-walk-with-me


Un comentariu:

  1. VORTEXUL din ROMANIA(DÁCIA) si BALCANI care este: Chakra ANAHATA a TER-REI: 07 - 08 - 2009

    CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Vad cum se formeaza un Imens VORTEX in care ROMANIA(D'ACIA) arata ca o Imensa INIMA si TER-RA ca o Imensa SFERA, Ambele fiind incluse intr-un Gigantic VORTEX!!!
    MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU:

    https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM

    RăspundețiȘtergere